Pneurevue.cz » Fórum » Jak se podle Vašeho odhadu změnily velkoobchodní ceny na zimní předzásobení oproti loňsku?

Jak se podle Vašeho odhadu změnily velkoobchodní ceny na zimní předzásobení oproti loňsku?

 

pátek, 29. července 2011

Otázka ze dne 29.7.2011

 

Můžete uvést konkrétní příklady, jaká byla cena loni a letos?

 
 
 
D.t.
D.t. xxl: ceny jsou stejne pro všechny ale v podstatě nijak nepřestřelujeme cenu jedeme tak abychom vydělaly. Moris: s tím přezutím zdarma souhlasím je to jedna z nejčastějších otázek zákazníku ale opravdu nevím kde na to chodí je to něco co tady bylo někdo zkoušel před 10ti lety a věřím že ti lidi už tady nejsou.Moje odpověď na to, NE pneu stojí tolik a práce zase tolik z 95% to však lidi pochopí a přezují, jen to prostě zkouší...
úterý, 13. září 2011
 
Moris
Moris Opět mně navštívil člověk s tabulkou rozměrů a značek zimních pneumatik a požádál nás, aby jsme mu doplnili ceny a docela často se setkávám s otázkou zda-li když si koupí u mně nové pneu jestli bude mít montáž zdarma. Přiznám se že jsou to moje nejoblíbenější otázky obzvlášť když mi čeká za tímto člověkem skutečný zákazník který něco potřebuje. Tak jsem začal přemýšlet nad tímto problémem jak ho odstranit. Poměrně hodně investujeme do vybavení pneuservisu a snažím se být o krok vpředu co se týká kvality práce a proto nejvíc zákazníků mi chodí na doporučení. A to je něco co šedý díry(garážisti) neberou moc v potaz záruka na práci je něco co oni neznají, protože by tam museli natlouct nový závaží protáhnout nový ventily a prohnat kola myčkou.Chci říct, že cenou bojovat nemůžem. Pokud si zákazník pustí internet většinou najde lepší cenu a pokud začne jezdit po městě kdo mu to přehodí za 4 stovky tak šedou díru najde.Proto ani nemám zájem si pro tuto sortu lidí kazit ceny... každýho přezut nutně nemusím a pokud snámi jednou začnou smlouvat tak je to kolotoč na kterým akorát proděláme a těžce se zastavuje. Já mám taky svoji lajnu pod kterou zkrátka nejdu a jdu dělat něco jinýho nebudu se zdržovat praci na který stejně nic nevydělám.Chci, aby moji zákazníci odjeli spokojení a pokud se někdo chce chytat na laciný věci jako je přezutí zdarma tak mně stejně vydělat nenechá.Pokud já přijdu někam do obchodu tak by mi bylo trapný začít s prodavačkou smlouvat o ceně a hádat se jestli to je drahý nebo ne. To se v Česku nedělá to můžou zkoušet v Bangladeši na tržnici a že si to necháme a ustoupíme je jenom náš problém s kterým roztáčíme kolotoč.A jestli si tady někdo myslí, že pokud udělá lepší cenu a zavděčí se tím zákazníkovi tak se hluboce plete zakazník z toho má akorát p.del jak se mezi sebou tlučem.
pondělí, 12. září 2011
 
xxl
xxl D.t.-a máte rozdílné ceny na netu a servisu?? A o kolik %%
pondělí, 12. září 2011
 
D.t.
D.t. Kikos tak to se s p.Bednárkem šeredně pleteš, myslíš že když mu na sklad příjde člověk že bere 300ks pneu a provozuje e-shop že mu je neprodá :-) Naše firma provozuje 2 pneuservisy a e-shop a od p. Bednárka bereme už řadu let především Bridgestone, Goodyear a znám spoustu dalších e-shopu kterým prodáva. Je mi to celkem jedno ale když už něco píšte tak si to alespoň ověřte!!
pondělí, 12. září 2011
 
Kikos
Kikos Je skutečně potřeba přistoupit k tvrdšímu postoji proti takovým jako je Pešíček,Částka apod.jinak opět dojde k problémům v pneuservisech.Dobře to vyřešil s internetovým prodejem Bořek na svých stránkách.Je to pneuborec a frajer v dobrém smyslu.Kéž by takových bylo více jak tu už psal p. Bednárek.Mimochodem to je taky skvělý chlap,který dodává jen a jen pneuservisům a na internet zvysoka KAŠLE!Taky je u mne Borec s velkým B.
pondělí, 12. září 2011
 
Anonym
Anonym FERDO -Neboj já to za ty prachy neprodávám ,to byl příklad mojeho zisku v případě ,že bych byl kokot jako pešíček..
pondělí, 12. září 2011
 
FERDA
FERDA S takovým ziskem 50-80kč za gumu bych se na to vysr...Pánové buď začnete interneťákům solit práci natvrdo za pořádný hrachy,nebo to nedělat vůbec.Kur.. tohle si u mne zase posrali a nakopu jim pořádně prdel!
pondělí, 12. září 2011
 
Anonym
Anonym By mě zajímalo,kde ten pešíček nakupuje? 195/65R15 91T A4 já mám od michelinu fakturační cenu s DPH 1320 kaček a on je mydlí za 1395,- Nechápu .Poštovné hradí příjemce.Muj zisk by byl 75 korunek na rohlíčky a másílko ))
pondělí, 12. září 2011
 
xxl
xxl Pokud nemám na pneu 195/65R15 min 250Kč,tak to nemá smysl nic dělat.
pondělí, 12. září 2011
 
Anonym
Anonym koukám do formuláře předobjednávky a 195/65R 15 T Dunlop 4D nc.fakturační bez bonusu 1127 +dph, s bonusem 1116 +dph
pondělí, 12. září 2011
 
Anonym
Anonym jo promiň s bonusem 52%
pondělí, 12. září 2011
 
Roman
Roman Nemůžeš mít stejnou slevu na předzásobení, jako na dodatečný nákup ! To je nemožný.
pondělí, 12. září 2011
 
Anonym
Anonym Romane :kolik máš u Goodyearu slevu?? Já napřímo jen 50% i na předzásobení ,dík předem
pondělí, 12. září 2011
 
FERDA
FERDA Jestliže pak Pešíček prodává Dunlop SP 4D 195/65 R15 T 91 T za 1372kč vč dph na pultě u něho, tak je neskutečné prase!A Autodílno,nemáš vůbec ani šajnu jak to vypadá s jednáním s Českými dodavateli.
pondělí, 12. září 2011
 
Roman
Roman cca 1040-1100,-Kč bez DPH je nákup od Goodyear Dunlop tires pro většinu dealerů pro 195/65 r15 91T WS 4D.
pondělí, 12. září 2011
 
Anonym
Anonym Michale tím to zas tak není.Kolikrát nemáš tu cenu co má třeba ten Pešíček ,bereš napřímo a stovky,tisíce kol ,ale máš smulu.Je to o umístění servisu,kvalitě služeb a taky množstní služeb.
pondělí, 12. září 2011
 
Michal
Michal No, já bych řekl, že ve spoustech případů to není tak o vstupních podmínkách, ale o nenažranosti při prodeji. Jak je možný, že tady je servis, který má 4 zaměstnance a prodává pneu s menší marží a vydělá víc, než druhý servis, který je živnostník, sám, dělá to doma v garáži a prodává to s mnohem vyšší marží a nevydělává....no protože to od něj nikdo nekupuje.
pondělí, 12. září 2011
 
Anonym
Anonym autodílno- to že máme tlačit na dovozce je hezké,ale pošlou tě do háje zeleného.Já se z toho duvodu jednu sezonu vykašlal na barum conti,kde jsem bral cca 3 000 ks pneu a k ničemu to nevedlo.Potom jsem zatlačil na Michelin,který jsem nahradil jinou značkou a bylo to to samé.Těch mích cca 4 000 ks pneu za kok je bohužel nenytrhne.Jo kdybz to byl překupník ,nebo jak se říká velkoobchod tak to je jiná píseň labutí,ale výhradní dovozce?? To by muselo být hned několik servisu a min.20 000 ks pneu.Už to chápeš??
pondělí, 12. září 2011
 
Autodílna
Autodílna A co takhle tlačit na dovozce, že není možné koupit od nich pneu dráž než obyč. zákazník od překupníka. Tlačíte na všechny jen né na dodavatele. Jak je možné, že venku jsou pneu levnější než tady? Dealeři si tu s nás dělají prdel, mají vetší rabaty než jinde a mi jim to žereme. Dělíme si to sami. To, že mi přeješ, takové špatné věci je tvá vizitka, nejspíš nebudeš dobrý člověk, ale to už je věc, s kterou nic neudělám. Já ti přeji jen to nejlepši. Nemám důvod ti přát něco zlého.
pondělí, 12. září 2011
 
FERDA
FERDA Autodílno ty mne už taky neštvi!Máš nasráno v hlavě,nebo přemýšlíš?Ty si přehazuj klidně internet,ale s tvým ziskem který jsi napsal si můžeš koupit tak nějaké tyčky,lanka a metr místo pořádné geometrie.Mysli hlavou a ne jak se u nás říká čulinou.Pešíček je dement.Dunlop SP 4D 195/65 R15 T 91 T-1402Kč na zákaznika.To by jsi tady ani nenakoupil od výhradního dovozce.Běž do prdele s těma kecy o takovém podnikání,prodeji apod.Kdybych dělal jak ty měl bych velké kulové a to naštěstí nemám.Klidně si to přezouvej,nikdy nic pořádného nedokážeš a budeš v té dílně sám jak blbec.Až tě něco jebne vzpomeneš si,že z rezerv se pořád žít nedá.Přeju ti ať pořádně padneš na hubu a pak poznáš pravdu.Zatím tu píšeš někdy jen totální píč....
neděle, 11. září 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz