Pneurevue.cz » Fórum » Jak se podle Vašeho odhadu změnily velkoobchodní ceny na zimní předzásobení oproti loňsku?

Jak se podle Vašeho odhadu změnily velkoobchodní ceny na zimní předzásobení oproti loňsku?

 

pátek, 29. července 2011

Otázka ze dne 29.7.2011

 

Můžete uvést konkrétní příklady, jaká byla cena loni a letos?

 
 
 
xxl
xxl no tady je to jako po vymření už 2 dny .))
sobota, 13. srpna 2011
 
Kikos
Kikos Hroudo našel odvahu dealer a napsal ti?
sobota, 13. srpna 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Prosím Dealera o poskytnutí svého emailu rád bych probral některé věci jinde než na pneurevue pokud má zájem. muj je pneuservis123@seznam.cz
čtvrtek, 11. srpna 2011
 
dealer
dealer je
čtvrtek, 11. srpna 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Je tu někdo kdo dělá s BestDrive ? jen jako dealer né franšízant.
středa, 10. srpna 2011
 
FERDA
FERDA Když přijdeš do výroby,kde se vedle sebe dělají Kormorány a Micheliny na jedné lince a nikde nejsou 2 směsi,tak víš že je něco špatně a to taky je.Není čas tlačit podznačku,je třeba práskat Mišáky za brutálně jinou cenu než jak říkáš polotmu.Tak to je a to je dnešní realita.Čus.
středa, 10. srpna 2011
 
Koštál
Koštál Díky. Kouknu, ale i tak se mi moc nezdá, že by velcí výrobci jako je např. Bridgestone, Michelin, Goodyear tlačili svou značku na nekvalitní polotmy. Podle mého názoru se jedná spíš o to, že přesunují svojí výrobu do zemí s nižšími náklady na pracovní sílu a do zemí, kde mají možnost využívat např. daňových prázdnin, což některé země nabízejí. Samozřejmě pak je otázkou zda tato levnější pracovní síla odvádí stejně kvalitní práce jako dražší kvalifikovaní zaměstnanci v jiných zemích. Např. u toho Bridgestone jsem někde před nedávnem četl článek, že továrna Bridgestone v Evropě je na lepší úrovni než továrna např. v Japonsku, což je vlastně domovem této značky.
středa, 10. srpna 2011
 
FERDA
FERDA Buď ujištěn, že tomu tak je a to samé je v Polsku s Bridgestonem.Jsou to podvodníci,kteří takhle podrážejí vše co bylo doposud nemožné.Nedávno tu na to byla docela solidní diskuze.Pohledej ve starší diskuzia a sám možna pochopíš.
středa, 10. srpna 2011
 
Koštál
Koštál Chceš jako říct, že Michelin si vyrobí rádoby nějakou kvalitu - stlačenou tmu v Polsku a pak tam dám svojí značku. Nemyslíš, že by to ničilo zbytečně jejich brand? To se mi nějak nezdá.
středa, 10. srpna 2011
 
FERDA
FERDA Košťále určitě se nezbavují dražších pneumatik byt z lonského roku.Toho jim moc nezbylo.Prostě se rozhodli nevyrábět ty levnější,protože na těch premiových vydělají mnohem více.Vyrobí v Polsku např.Micheliny a je pro ně lepší na bočnici fláknout značku která je milionkrát známější po celem světě protože na ni více vyvaří a i když je tam stejná směs jako u kormoránu tak to prodají s mnohem větším ziskem.To je jasné jako facka.Kaučuku moc není tak nebudou tlačit nějaké poloznačky a budou si mrskat mišáčky.Jo hold to je ten dnešní svět.
středa, 10. srpna 2011
 
Koštál
Koštál V celku zajímavou otázkou bude zda zákazníci a případný potencionální zákazníci pro letošní zimní období budou nakupovat levnější varianty pneumatik či se zákazníci již poučili a budou zakupovat dražší prémiové značky pneumatik, kterých se budou snažit výrobci v důsledku nedostatku levnějších typů a dezénů v jejich škále nabídky prodat. Je zřejmé, že jednou z variant je to, že záměrně nevyrobili a nevyrábějí levnější dezény pneumatik a zbavují se tak dražších pneumatik byt z lonského roku.
středa, 10. srpna 2011
 
FERDA
FERDA Ty jsi opravdový nepodepsaný dement!!!
středa, 10. srpna 2011
 
Anonym
Anonym jedinej, kdo by měl vypadnout jsi asi ty
středa, 10. srpna 2011
 
Karel
Karel A to je u tebe p. nepodepsaný slušné co jsi o pár diskuzí napsal?: Všichni jsou zmrdi od asiatu po němce,finy,frantíky a jejich obch.zástupce tupce že pánové
středa, 10. srpna 2011
 
FERDA
FERDA Ty bezejmený hňupe vypadni odsud.Už dávno jsem ti psal,že jsi nepodepsaný dement a neotravuj nás tu.
středa, 10. srpna 2011
 
Anonym
Anonym jedinej, kdo je tady primitiv jsi asi ty, když takhle lidi napadáš
středa, 10. srpna 2011
 
FERDA
FERDA fake už tvůj minulý příspěvek stál za hovno-sjet pneu možná ani ne za půl roku na 4 mm??? trochu vejmysl ne....Svědčí,že jsi pěkný blbec a hňup!!!Nevíš nic a jen blbě kecáš.Vyhuč odsuď hlupáku.
středa, 10. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Milý fake, možná že budou někteří rádi přezouvat internet. Možná, že to někoho donutí. To nevím. Moc tomu ale nevěřím. Ale vím že u mne se toho zákaznici a interneťáci nedočkají. Nemám vůbec důvod něco měnit v zaběhlém letitém systému. Za prvé-mám dostatek zimních pneumatik a sortiment skladem. Za druhé-mám dobré dodavatele kterým věřím a vím, že se vždy najde solidní alternativa ve výrobci a dodání. Za třetí-ceny pro dovezené pneumatiky za přezutí mám v základě hodně vysoko naceněné a lidé to vědí, takže mne s tím nikdo moc neotravuje. Za čtvrté mám tolik zákazniku a přibyvyjí další díky kvalitě práce, reklamě, apod, že na to nemám čas a ani o ně nestojím, nevadí mi to a ani je nepotřebuji ke svému růstu, protože si vážím svých věrných zákazniku a lidí kteří chtějí komplexní služby a ne jen přehazovat někdy jen hezké šroty.Za páté- oni si váži mne protože jsem takový jako jsem. Jsou určité zásady a ty já moc neměním, snad jen kosmeticky a to mi přináši ovoce v podobě spokojenosti všech. Mé i mých věrných zákazniku. Takže fake díky za radu, ale u mne neuspěje.
středa, 10. srpna 2011
 
fake
fake ještě rádi budete letos přezouvat internet :D
středa, 10. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Chlapi je to tak jak jste napsali. Letošek je doslova utrpením pro naskladnění českého pneuservisu. To co jste si objednali v březnu až květnu a mělo to být na skladě maximálně do října, stéjně z větší části nebude. Je to hodně nepříjemné a pro mne až neomluvitelné. Bohužel se stalo co se dalo očekávat a není to pro pneuservisy vůbec dobré. Musejí teď rychle reagovat na situaci a skupovat co se dá a sehnat za solidní peníze co ještě někde zbude. Počítat, že to možná ještě příjde je ošidné a může to být i dost nebezpečné. Raději se zajistit třeba i s mírnou % ztrátou než pak zaplakat nad celkovým výdělkem.
středa, 10. srpna 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz