Pneurevue.cz » Fórum » Jak se podle Vašeho odhadu změnily velkoobchodní ceny na zimní předzásobení oproti loňsku?

Jak se podle Vašeho odhadu změnily velkoobchodní ceny na zimní předzásobení oproti loňsku?

 

pátek, 29. července 2011

Otázka ze dne 29.7.2011

 

Můžete uvést konkrétní příklady, jaká byla cena loni a letos?

 
 
 
Autodílna
Autodílna Co proti Pešíčkovi máte, já u něj nakoupil spoustu pneu. Třeba Barum 195/70 15C má za moc dobré peníze. Barum Polaris 3 má taky za lepší cenu než konkurence. Nakupte u něj taky a prodejte z své ceny.
neděle, 11. září 2011
 
FERDA
FERDA Má 424Ks.Blbec jeden poblázněný.Nasrat a ne přezouvat takové gumy od čur...!!!
neděle, 11. září 2011
 
FERDA
FERDA Další prase na porážku k Částkovi se zařazuje poblázněný Pešíček.1480KČ za UG8.Budete tohle dlouho trpět?Budete to pořád tolerovat?Kdy konečně chcete natrhnout prdel internetovým blbcům a prasatům oboru když ne teď,kdy je velká šance jim to natřít? http://www.pneu-servis. http://www.pneu-servis.cz/index.php?PneuID=620&section=111
neděle, 11. září 2011
 
ventilek
ventilek V novém čísle PR je dobré srovnání číny a Itala Fasep. Doporučuji mám již rok to samé jen pod značkou Teco 36 TOP s dokoupeným zvedákem kola.Pneumatický palec je bezva věc,jen ty zasraný ochraný plastíky proti poškození Al kol stojí RANU.To je jediná nevýhoda.Celé mě to stálo cca 168 000 Kč s dph. Chtěl jsem SICE jelikož má odklápění do strany a lepší pomocné ramena,ale bylo to o 35 000 dražší bez zvedáku kol.Dnes bych do toho,ale asi šel.
pátek, 9. září 2011
 
Michal
Michal No, tenhle týden je to docela už masakr. Trochu se toho bojím, protože mi to pěkně pročistilo zásoby, o kterých jsem si myslel, že mi vydrží, tak aspoň do poloviny listopadu a to jako ani náhodou. Hodně mě překvapilo, kolik lidí k těm pneu chce ocel. disky. To je už teď pomalu jako loni v polovině zimy a hlavně, že to nejsou jen nová auta. Včera přišel pán, který je chtěl na auto, které je tak 8 let staré. Což je teda dobře, ale překvapilo mě, že ty lidi snad poprvé začínají uvažovat ekonomicky a počítají dal než na měsíc dopřeu, kolik mu to ušetří. Jinak Ferdo, UG 8 v octavce jsou opravdu jen Poland. Já jsem také jiný nedostal, ať přišli v červnu nebo včera.
pátek, 9. září 2011
 
Anonym
Anonym částka-kecal,co tady loboval ..............)))
pátek, 9. září 2011
 
FERDA
FERDA Pomalu to začíná nabíhat.Je třeba to ale pohlídat ať se to nedostane tam kam to nepatří.Myslím tím samozřejmě některé ty šméjdy interneťáky kteří si nevidí ani do huby a dělají kraviny.Jak se tu už mnohokrát psalo a je to pravda,my máme ty stroje,tak se s něma interneťakama neserme a nešetřeme je.
čtvrtek, 8. září 2011
 
Koštál
Koštál Tak jak to vidíte? Začíná se to rozjíždět nebo je klid před bouří?
čtvrtek, 8. září 2011
 
FERDA
FERDA Goodyear v octavii je jen Made in POLAND.Pánové žádný problém to neprodávat.Mám je schálně na servise a jak to ukážu chytrákovi co příjde,tak sklapne ani nemrkne.Mimo to mají zase krásně zkroucené bočnice,tak jak to ti chytráci vidí vůbec nechápou.Prodávám si gumy které jsou se ziskem a na ty zprasené a podrazácké kašlu.Částka ať mi tady políbí krásně a zvysoka pr....a neotravuje příště bláboly a kidáním hnoje.Je to jen další hnída v oboru. Mimo to přezouvám internet za pořádný hrachy a vůbec mi to nevadí,když si to odtáhnou pryč do nějaké kralikárny.Vidím,že jsem neudělal chybu,protože to zase začínají někteří internetoví ubožáci jen a jen prasit.Posílejte to do řiti a máte klid.
čtvrtek, 8. září 2011
 
Anonym
Anonym A to má ještě na zadní straně PR speciální akci 195/65R15 GY UG 8 1090+dph, )) jenže max 8 ks od rozměru ))
čtvrtek, 8. září 2011
 
servis jižní morava
servis jižní morava Měl jsem v ůmyslu se k polemice s fa.Dobré pneu již nevracet, ale nedá mi to. Pan majitel Částka svou dozajista nákladnou reklamou na novinky.cz jasně dokázal, že káže vodu, ale pije víno. Nasadit na UG8 1490 Kč, když i šibalové z NP na UG7 mají 1719. To je pro servis prostě podraz a to i přes upřímná slova mě nikdo nevyvrátí. Rovněž informace o kapacitě skladů na 150.000 ks je pochybná. Ano, Váš nový sklad je velmi pěkný, ale při tomto způsobu skladování "na komínky" po 10ks je průměrná výtěžnost na 1m2 28 ks, z čehož plyne cca 5500m2. Kde jsou ale prosím manipulační,požární únikové,nástupní a ostatní nutné prostory. Taktéž požárně technické řešení jasně vypočítává, jaké zaplnění skladu je maximální a vzhledem k požárnímu charekteru pneumatik je koeficient velmi nepříznivý. Proto mě vždy vytáčí bláboly o statisících uskladněných pneu a to kohokoliv.
čtvrtek, 8. září 2011
 
Anonym
Anonym JJ článek je perfektní,ale nedostakek určitého rozměru bude podle mě velký a to hlavně u pneu typu C a SUW.Dále pak v ecco segmentu,např.Barum atd..A pneu 195/70R15" C zima není skoro nikde a pokud je tak za poměrně vysokou cenu.Já ale naštěstí mám cca 200ks tohoto rozměru tak nemám obavu,jelikož minulou sezonu se pneu platila zlatem a letos to bude to samé-prostě nejsou kromě premiových značek za cenu cca od 2500 výše.Jinak k článku o nastavení geometrie ,to jsou obecně známa pravidla a výšky,ale ani zařízení Rommes pro měření uhlu a sklonu náprav nepřináší žádný užitek,jelikož i po jeho nastavení se pneu špatně ojíždějí.Nejlépe na tom bylo starší provedení geometrie,kde byl danný udaj bez potřeby nějaké polohy a vše bylo OK.
úterý, 6. září 2011
 
Michal
Michal Chtěl bych poděkovat redakci pneurevue za moc pěkné články v novém čísle, některé jsem jenom zatím prolétl, ale některé si tedy zaslouží vyzdvihnout. A obzvlášť článek na straně 40. Mohu říci, že jsem celý článek četl doslova s otevřenou pusou. Článek nejen na některé otázky odpověděl, ale o někom vyloženě vypověděl. A opět platí, že kvalitní dodavatelsko-odběratelský vztah si umí vytvořit jen opravdový profesionál a z článku je vyloženě vidět, kdo jím je a kdo na něj ani ve snu nemá. Je akorát podle mě velká škoda, že ti 3 největší VO hráči na tuzemském trhu, kteří na něm opravdu něco dokázali, vybudovali neskutečně kvalitní stabilní firmy a servisy, které mají jméno s obrovským potenciálem,se v článku nevyjádřili, protože z jejich pohledu by situace byla nejobjektivnější. Skvěle to vystihnul p. Šafránek v samostatném sloupku a je vidět, že je zcela nad věcí.
pondělí, 5. září 2011
 
Anonym
Anonym Se mi zamlouvá CEMB C 88 SE se zvedákem zero.Není to zas ani taková rana.V loni na podzim to stálo i s hawekou cca 270 000 s dph.Ale má mooc velký kryt,tak se mi nevlezla do dílny -smutním..Ted má Sice a taky dobrý ,vyšlo to asi ojen o 25 tis.míň,coč je pakapel
pátek, 2. září 2011
 
gumař
gumař michal¨- Prism stojí za .hovno,je to paskvil ,tedy něco mezi 3d a osmisenzorovkou.Radím ti jdi raději do klasiky 3D at už John Bean,nebo Hofmann ,je to stejné.ta cena není až tak moc rozdílná,ale efekt 10000000%. Věř mi.
čtvrtek, 1. září 2011
 
profik
profik na zimu chcem kupit toto, www.youtube.com/watch?v=b37ZfFZfqKk , Vas nazor na cemb er80?
čtvrtek, 1. září 2011
 
FERDA
FERDA John Bean je sám o sobě špička,takže se vyplatí si ji pořídit.Všechny jejich geometrie jsou kvalitní.Doporučím ti spíše Visualiner 3D 1.
čtvrtek, 1. září 2011
 
michal126
michal126 nemáte někdo zkušenosti s geometrií John Bean PRISM? Zajímalo by mě jak jste stím spokojení...Jeví se mi to jako geometrie za slušný peníze díky.
čtvrtek, 1. září 2011
 
Anonym
Anonym máš pravdu,ale ten rozdíl mezi tím je opravdu na hlavu padlý,to nemá snad nikdo.
středa, 31. srpna 2011
 
FERDA
FERDA Skladem sice jsou, ale ta základní cena i v naskladnění je příliš vysoká.Kolikrát je to dražší než některé značkové pneumatiky.
úterý, 30. srpna 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz