Pneurevue.cz » Fórum » Jak se podle Vašeho odhadu změnily velkoobchodní ceny na zimní předzásobení oproti loňsku?

Jak se podle Vašeho odhadu změnily velkoobchodní ceny na zimní předzásobení oproti loňsku?

 

pátek, 29. července 2011

Otázka ze dne 29.7.2011

 

Můžete uvést konkrétní příklady, jaká byla cena loni a letos?

 
 
 
Anonym
Anonym všichni jsou zmrdi od asiatu po němce,finy,frantíky a jejich obch.zástupce tupce že pánové?
středa, 10. srpna 2011
 
petr d
petr d jj nokian jsou ultra ***** naprosto souhlasím, chtěl jsem od nich něco brát ale jejich politika je šílená
středa, 10. srpna 2011
 
Anonym
Anonym Tak Nokian je největší šejdíř. objednávky chtěj v dubnu a dodávat budou v listopadu. Hlavně že karasové to střílej do ulice za -50%. Zbytek dodaj autařům a na servisáky zase ser...
středa, 10. srpna 2011
 
petr d
petr d Nevíte o někom kdo dělá velkoobchodně Tigar, potřebuji od něj zimní dodávkové. Díky
středa, 10. srpna 2011
 
gumař
gumař dík,ale už jsem je sehnal podstatně lépe v pneutopu-treadtelpneu.NC bez dph cca 1950,- a cd motor 2400 bez dpd.
středa, 10. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Gumaři, škoda těch Deanu, byly fantastické. Mastercraft má být stéjná pneumatika jako Dean, jen vyráběna v evropě. Dean nesplňoval určité ekologické normy. Do CD Motoru jsem teď volal a dávají základní slevu na Cooper 45% pro pneuservisy. Pak už jsou nějaké % navíc za 200 a více ks. Neznám tuto společnost, ale zkusit je můžu, za to nic nedám. A pokud budou hořet SUV, jak to tak zatím letos vypadá, tak by to možná mohla být dobrá náhrada.
středa, 10. srpna 2011
 
gumař
gumař Kolegové,nemáte zkušenost s fyrmou CD motor co prodává pneu Cooper? Já potřebuji pneu na SUW a bral jsem v loni od AM pneu značku DEAN,ale už je nedělají a mají místo nich nějaký Mastercraft,ale nemají ho zatím v e shopu.ten CD motor nemá e shop a tak nevím jakou asi dávají VO slevu.Děkuji za reakce.
úterý, 9. srpna 2011
 
Majkl
Majkl Akcie Goodyear spadly z 18 na 12... Před rokem byly za 3,5!!! Tedy rozdíl 80%. Velmi úsměvné když se s vámi při objednávce přetahují o půl procento. A tak je to se všemi výrobci... :-(
pondělí, 8. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Poo nevím jaký máš počitačový program, ale já si u svého jednoho dodavatele kde mám bonus načtu jednotlivé čtvrletí a tam zjístím kolik jsem vzal přesně bez dph a musíme se naprosto shodnout. Zavolá mi pro kontrolu, vystaví bonus a je to OK. Nemám s tím absolutně problém. S výhradními dovozci, kteří dávaji bonus nedělám, takže nevím jak oni postupují.
pondělí, 8. srpna 2011
 
Radek
Radek Jsme na tom podobně.
pondělí, 8. srpna 2011
 
Poo
Poo dohledávat všechny faktury je dost náročné a tak to raději nekontrolujeme a co příjde to příjde. Ale taky už jsme se mnohokrát setkali s chybami, prý špatně nastaveného systému :-) Každopádně je mi poslední dobou z přístupu výrobců/výhradních dovozců pořádně na blití. Těch problémových případů je poslední dobou docela dost.
pondělí, 8. srpna 2011
 
Matěj
Matěj Jakou máte zkušenost s vyplácením bonusů od výrobců? Každou sezonu máme případy, že výrobci nevyplatí vše, vždy maj chybu v systému, nebo to někdo přehlédl atd. Začímán si myslet , že to je záměr.
pondělí, 8. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Praktiku, to co jsi dal na diskuzi je velmi dobře a téměř všichni to víme. Málo z nás si to však připouštělo a ještě doteď připouští. Již minulý rok jsem zde psal, že se k nám blíží něco co bude pro všechny nejenom pneuservisáky velkým zátěžovým testem a zkouškou. Žene se na nás opravdová, skutečná, pravdivá, děsivá hrůza a já si troufnu říct doslova masakr v celém hospodářství. Nechci být strašákem, bubákem a nechci zadávat hysterické scény, ale stále jsem přesvědčen, že tomu tak bude. Poslední dny s napětím a nemile sleduji vše co se děje nejenom u nás ale především ve světě ekonomiky. Napřed amerika a teď i evropa zachvátila doslova panika na trzích a situace začíná být vážná. Někomu se může zdát, že je to vše daleko a mimo nás. Ne není přátelé je příliš blízko a žene se na nás obrovskou rychlosti a pohltí nás stejně jako ostatní. Již několikrát jsem zde za poslední dobu napsal, že se blíží doba kdy přežijí jen ti nejsilnější, ti kteří pochopí dobu, čas, myšlení a dnešní svět. Kéž by to nebylo tak špatné, ale mám strach že se v tomto moc nemýlím. Bořek.
pondělí, 8. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Ještě jsem chtěl napsat, i když pneuservisáci jsou především dříči a jsou někdy možná stereotypně zaměřeni, nejsou to také jak tu psal servis jižní morava žádné lopaty, vidláci, hlupáci a blbci s kterými si bude každý neservisák orat jak se mu zachce. Vážím si lidí kteří se dřou od rána do večera aby uspokojili nejenom své potřeby, ale i své zaměstnance, zákazníky a dodavatelé. Kteří si váží své těžké a špinavé práce a kteří obětovávají nemírně svého i volného času, aby vše fungovalo jak má. Jsem rád za řadu pozitivních ohlasů, které jste mi poslali a zatelefonovali na mé cesty po servisech v ČR a další pozvánky které jste mi dali mne utvrzují, že jsou mezi námi pneuservisáci kteří chtějí něco změnit a nechat si třeba poradit. Za to moc a moc díky. A že se do mne navážel neservisák, člověk který dělá třeba v oboru, ale naši práci absolutně a vůbec nerozumí mi nevadí. Vadí mi, že rád přetáčí má slova které jsem nikdy neřekl, nenapsal a není schopen se setkat, probrat věci a podívat se mi do očí. Tohle prostě neberu a je to známkou slaboty a něčeho co by tady nemělo patřit. Vy Pneuservisáci kteří napíšete, nebo zavoláte jste ti kteří mne motivují, povzbuzují a pak vidím že to má smysl a cíl. Každý má svůj názor a má na něho jasné právo. I když jsem se ze servisem jižní morava ještě nesetkal osobně, jsem přesvědčen o jeho bezkonkurenčním objektivním posuzovaní celkového systému, nejenom oboru. Jeho obrovsky rozšířený náhled na vše mne taky naučil se dívat i jinde než jen do pneuservisu a jeho okolí. Jeho úvahy a příspěvky jsou pro mne absolutně na špičkové úrovni. Kéž by bylo takových lidí i příspěvků více. Bořek.
pondělí, 8. srpna 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Kalibrování pneuměřiču jsem naposledy dělal u DD PNEU a bez problému. Jinak jde zaslat do Brna a tam ti ho zkalibrují a dají známku-lva. Vyvažovací prášek nepoužívám. Mám nákladní vyvažovačku. Já i mí zákaznici s jeji kvalitou a činnosti jsou spokojeni.
pondělí, 8. srpna 2011
 
pneuservis
pneuservis internet je zde už ohrané téma,tak ho už neřešme,jelikož ho žádný z provozovatelu nezruší kvůli nám,snad jen nějací drobní překupníci a to z duvodu nedostatku pneu.Měl bych jiné téma,alespoň na 2 dny a to: kdo,jak a za kolik Vám provádí kalibraci pneuměřičů,nabo používáte vyvažovací prášek do kol?
neděle, 7. srpna 2011
 
V.Částka
V.Částka Vážený pane Servis jižní Moravo, přijědte a přesvěčte se. Je to lepší než někoho veřejně podezírat ze lží.
neděle, 7. srpna 2011
 
servis jižní morava
servis jižní morava Vážený pane Částko, jestli jste si neráčil všimnout, já Vám neustále vykám a oslovuji pan. Jelikož jsme husy spolu nepásly, proto bych bych ocenil, kdyby i Vy jste mě oplácel stejnou mincí. Proč se nepodepisuji pod vlastním jménem? Protože je to má svobodná volba, stejně jako ta Vaše. Dalším důvodem jsou mé vazby k výrobcům, které si nechci tlacháním narušit. Pneuservis je pro mne jistá nadstavba mé práce, která mě ale poskytuje odezvu od koncových zákazníků, se kterou pracuji při dalším druhu mé činnosti. Pozor páni velkoobchodníci, servisáci nejsou nutně jen lopaty bez talentu, jak si mnozí (často VŠ vzdělaní zástupci prodejců) myslí. Toto i potlačované povyšování je častým kamenem úrazu při vzájemném jednání i když je zřejmé, že jistý společenský rozdíl zde zákonitě bude vždy. Přeji hezké nedělní odpoledne.
neděle, 7. srpna 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Při nákupu pneu v našem pneuservisu např. goodyear 19" asim 2 byl náš zisk 800kč na plášti (příklad z min. týdne)a jsem o 38kč pod prodejní cenou DP.Velký problém nejsou ceny na netu, ale líní zákazníci kteří si z domova u mísi s hranolkama objednají a pak svuj zadek zvednou a odvezou si vůz přezout.Ale níže v diskuzi jsem psal i o prodejcích kteří nabízejí zboží za cenu kterou ani sami nejsou schopni dodržet ale zákazník si myslí že je to možné a obviňuje nás z toho ze jsme předražení a že si to na netu koupí laciněji. V mnoha případech tomu tak není.
neděle, 7. srpna 2011
 
V.Částka
V.Částka Hruško, proč nepřestat s MO jsem již odpověděl 5.8. Jižní Moravo, neměj pochyby a přijeď nás navštívit. Ukážu objednávky z jakéhokoliv dne a sám mužěs počítat kolik to je procent. Nepotřebuji nic fabulovat a jdu s vlastní kǔží na trh. Ale proč ty nepíšeš za sebe ale pod přezdívkou? A k těm reklamám. Jsou drahé, ale raději vzýšíme cenu na MO a z toho zaplatíme reklamu, než mít rozdíl 3 procenta a dusit dlouhodobé zákazníky. Navíc to že máme výhodně Goodyear a Dunlop se dozvědí všichni.
neděle, 7. srpna 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz