Pneurevue.cz » Fórum » Máte zkušenosti s rozšiřováním pneuservisu směrem k autoservisním činnostem?

Máte zkušenosti s rozšiřováním pneuservisu směrem k autoservisním činnostem?

 

pátek, 23. září 2011

Otázka ze dne 23.9.2011

 

Myslíte si, že tato orientace vyřeší problémy a výzvy, kterým čelí pneuservisní branže?

 
 
 
Hrouda UL
Hrouda UL Jinak sezona se rozjela je to super. Právě jdu domů a mám pocit jako bych prošel očistcem. SUPER den.
pátek, 30. září 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL Také neprodávám protektory,ale proč to neobout a potom nezout za týden 2X a tak si prijít na peníze dvakrát, když někdo je blbej tak proč ho nepotrápit.I tak se dělají budoucí nakupující zákazníci.Myslím že není nic špatného jim to obout bez slevy prostě natvrdo a pak to samé znovu dolu a šup pneu od nás.O bespečnost se postarám předem je varuji a nemohu za ně rozhodovat a ty prachy chci:D Už jsem takovej hamoun a hlavně stejně to někde obujou protože já to nemohu překousnout že nenakoujou u mne a proto jím prej říkam že jsou to sra...ky.
pátek, 30. září 2011
 
martin
martin svatá pravda,ale jsou i tací co si pořídí opičku a pak nemaj na banány .
pátek, 30. září 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Dnešní, malá perlička. Dělali mi pokládku střešní krytiny na novém skladě a po ukončení jsme se začali bavit o práci a podnikáni. Majitel firmy byl velmi rozumný a tak jsem se ho zeptal jakou marži má na té krytině. Řekl že po slevě co mi dal něco okolo 28%. Já se ho zeptal, co kdyby jsem si tu krytinu koupil někde jinde, samozřejmě za lepší cenu. Řekl přímo: V tom případě bych tu určitě vůbec nebyl a neudělal Vám to, protože jen z práce se dá sotva vyžít a nezůstalo by nic na další rozvoj firmy. A kde je na nákup vrtaček, pil, nastřelovacích pistolí, atd, atd. Co k tomu říci? Je snad jasné a nemusím to přenášet do našeho oboru. Každý rozumný pneuservisák pochopí sám. Bořek Filipec. www.pneucentrumprofi.cz
pátek, 30. září 2011
 
Anonym
Anonym Protekory nedělám už 10 let a to jsem jich dělával tisíceročně u Obnova brno -bejvávalo)).Když jsem pak zhlédl Vraníka co ode mne vykupoval šroty MP 12 s knotama,tak jsem se zděsil,až jsem se málem posral .Dnes už je vše jiné,ale i tak na to seru.Bejvávalo,že se to dělalo adresně ,ale teď kus od kusu jiná kostra,váha atd.Mám to v ....a těm chudákum z PPl a jiným šuldum to ani neobuji,jelikož nejsem ....
pátek, 30. září 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Mi tady na servis přivést osobní protektor, tak ho rychle ženu pryč. Řešit pak reklamace za ty šroty by mne určitě nebavilo. To rád přenechám nějakému jinému servisu.
pátek, 30. září 2011
 
Hrouda UL
Hrouda UL V OBI 195/65R15 protektor praha ten hnus za 1380kč v akci to je bordel a ti hlupáci co maj strach že se na servisu nedoplatí to kupují alespoň okolo nás tom u tak je:D
pátek, 30. září 2011
 
Gumař
Gumař a odkud jestli můžeš::
pátek, 30. září 2011
 
radek
radek Proto jsem si je přivezl z venku.
pátek, 30. září 2011
 
Gumař
Gumař Otázka pro ty co berou Michelin na přímo-jste vkryti nebo vám něco dluží?? Já čekám na 195/65R15 Alin A4 cca 300 kol + jiné.Akce začala,lidi chodí,ale není jim co namontovat )))
pátek, 30. září 2011
 
Anonym
Anonym Taky si klepu na čelo za kolik střílí čínu třeba na filcku.To je mazec asi začnu pálik Kormorána na felinu za litr )))
pátek, 30. září 2011
 
servis jižní morava
servis jižní morava Dobré ráno. Před otvíračkou drobný postřeh. Prodeje se pomalu ale jistě rozjíždí, ale lidé jsou překvapeni z cen pneumatik. Dámy zakoulí očima, ale po vysvětlení celkové situace se uklidní. Pánové, zvláště v nejlepších letech jsou mnohem bojovnější. Včera jeden pán chytrý: 215/60-16 Kleber, prý za 2590 je to bordel a že na netu .... . Tak jsem to před ním otevřel KK a ejhle 2838. Opáčil, že tyto stránky ho nezajímají, že jedině nejlevnějšípneu. Tak to tam mrsknu a spadla čelist i mě - 3001. Potom jsem si to užíval, že mu je klidně sundáme a ještě máme prostor je o 200-300 zdražit. Neřekl už ani slovo. Na cestu jsem mu poradil, že je škoda, že lidé se nabrání v markerech či stanicích PHM, kde jsme odíráni týden co týden, ale jsme napadáni my, kdy nás potřebují 1x za 2-4 roky. Pěkný den.
pátek, 30. září 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Doporučím ji samozřejmě nejenom tobě Michale, ale i všem pneuservisákúm kteří chtějí své služby rozšiřovat a zkvalitňovat. Tady chybu určitě neudělají.
čtvrtek, 29. září 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Tak to ti garantuji, že na tom Darneru i tu největší špínu, bláto, hlínu apod. odstraníš úplně krásně a nemusíš dělat žádné kluziště. Jinak zavolej-p.Kyzek +421 905 537 526. Určitě bude mít vyrobenou. Doporučím typ 15-15022006 FV.
čtvrtek, 29. září 2011
 
Michal
Michal Bořku, tak to je ovšem velmi dobré. To se mi velmi líbí. Ono si představ v zimě, když se to neumeje, jak to asi vypadá, když umyju wapkou venku 8 kol. Můžu si hned začít vybírat vstupné na kluziště od dětí:-)
čtvrtek, 29. září 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Romane souhlasím.
čtvrtek, 29. září 2011
 
Roman
Roman Chtěl bych touto cestou poděkovat všem výrobcům pneu za nedostatek zimních pneu na trhu. Již nyní vidím za měsíc září slušný finanční výsledek a smysl zimního předzásobení. Je to cesta jak zpět dostat prodej pneu do pneuservisů a vyřadit ze hry překupníky a prolinkované eshopy bez skladu.
čtvrtek, 29. září 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Michale a tady je právě ta obrovská výhoda te Slovenské, že to jen dole přepnneš a hned máš super wapku. Přes léto kluci chtějí mýt tou wapkou venku na sluníčku a na zimu si to přepnou dovnitř na kartáče. Šetří tím všechny pohony vevnitř a kartáče. Doporučím všem, kteří mají možnost i venku wapovat. Jednoduché a velmi účinné. Klidně se na to přijeďte kdokoliv podívat.Bořek Filipec www.pneucentrumprofi.cz
čtvrtek, 29. září 2011
 
Michal
Michal Bořku, no vypadá to pěkně. Já mám tu granulátovou. No, žádný zázrak to není, taky už je stařičká, Neměl jsem peníze, tak jsem koupil použitou a je to už po těch letech znát. Někdy musím po umytí zapojit ještě wapku:-):-)
čtvrtek, 29. září 2011
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Michale, taky jsem měl ze začátku obavy s kartáčů, ale napřed jsem si to prověřoval a vyzkoušel a přesvědčilo mne to mnohem více než granulát který mne tedy vůbec nezaujal a je třeba připomenout, že několik servisů se toho po celkem krátké době zbavovalo. a chce zbavit. Ten granulát nedosahuje nikdy takovou kvalitu mytí jako kartáčova myčka. Díky 3 tryskám které proudem a vysokým tlakem stříkají vodu, dosahuji mnohem lepší výsledky mytí. A že jsem tady myl už kola opravdu renovovaných značek snad nemusím psát a nepoškrábal jsem nic. Myčku mám od firmy Dárner. Zde je odkaz. http://www.darner.sk/index.php?page=univerzalne_dybox
čtvrtek, 29. září 2011
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz