Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
BF
BF Holá holá, naše stroje volají. Tak se na ně hezky vrhněme přátelé gum a ukažme jim co proto. Ať se vám vše daří lépe než těm co dělají psí kusy a lumpárny.
pátek, 18. října 2013
 
Michal
Michal a to se ještě u něj koukněte na WR D3 195/55 R15.
čtvrtek, 17. října 2013
 
Anonym
Anonym Jo Horák z Brna https://maps.google.cz/maps?q=H%C3%A1jeck%C3%A1+17,+61800+-+Brno&ie=UTF-8&ei=_D1gUrHHHsrUsgb_zIH4Cg&ved=0CAgQ_AUoAg to je asi taky nějaký vymazanec a šibnutý na hlavu.48% dávat do ulice kaj jakému votravovi je fakt byznys jako prase.Ten si dělá asi vývar z otrub a zbytku vosku na gumy aby byl dobře zhulený.http://www.autohorak.cz/ Jinak roboty je dost,gumy se prodavají a IGI u sebe nezavádím,nepotřebuji to.Lopaty internetu peru sviňským krokem z dílny a na garažfušeristy zvysoka seru.Zdar.
čtvrtek, 17. října 2013
 
BF
BF Kléber zatím klid a pohoda. Conti si hraje na co nemá a pak jsou tu promiňte mi to slovo skuteční dementi. 205/55-16 TS850 prodávat do ulice za více jak 48% je neskutečné zvěrstvo! Podporovat prodej těchto pneu je do budoucná částečná sebevražda! http://www.ibarum.cz/ibarum/eshop/2-1-OSOBNI-ZIMNI/0/5/197-Continental-205-55-R16-91T-ContiWinterContact-TS850
čtvrtek, 17. října 2013
 
Michal
Michal Jako BIB, vzhledem k tomu, že Kleber prodávám asi z toho cenového středu nejvíc asi tak 4 roky každou sezonu a ani jedna stížnost, všechny úplně v pohodě. Conti TS850 jsem také omezil, kvůli těm vypadaným dezénovým kostkám ve středu dezénu, takže z nich mám trochu strach. Ale jednoznačně mohu říct, že na klebery si nikdy nikdy nestěžoval...
čtvrtek, 17. října 2013
 
BIB
BIB u nás je Kleber po michelinu druhá nejprodávanější značka v zimě a zatím vše v pořádku, kdo zkusil tak zase bere ty stejné nebo něco prémiového když mu to finance dovolí, už jsme dělali pár aut co jezdí klebery celoročně a před každou zimou montují nové a tedy měli i ty lonské a nikdo si nestěžoval, stěžovali si ted jen na Conti TS850, velmi nízká životnost, měkká v bocích (hrne se v zatáčce) a pár se jim vyštipovaly dezénové figury, tento rok jsem je omezil a moc nenabízím
čtvrtek, 17. října 2013
 
Moris
Moris jaký máte ohlas od zákazníku na zimní Klebry od 14" výše z minulý zimy?? Mě už mi přišlo asi 5 zákazníků, který si na ně těžce stěžovali, že už je nechtějí vidět. Všechny byly minulou zimu montovaný nový. Vždy to bylo kolo který skoro každý chválil, ale tenhle ohlas od zákazníků mě letos dost překvapil.
čtvrtek, 17. října 2013
 
Michal
Michal Co mě dorazilo, že místní Firstop dělá akci 40% sleva na kompletní přezutí. Vzhledem k tomu, že mají základní cenu kolem 1100 kč, tak je 40% podle mě zbytečná hovadina....obzvlášť tady.
čtvrtek, 17. října 2013
 
Shambo
Shambo IGI GO, IGI GO, IGI GO!!! Rytmicky se u toho tlučeš sevřenými pěstmi do hrudníku. V okamžicích deprese a stresu opakovat do zblbnutí, které tímto pokoříš! Ke strojům!
čtvrtek, 17. října 2013
 
BF
BF IGI igi igi jsem si z toho až smíchem cvrnknul do slip. Jdu se sprchnout a hodit do galamonterkos. Tohle mi Shambo často nedléj jinak mi dojde zdroj na pracovní oděvy a spodní prádlo.
čtvrtek, 17. října 2013
 
Shambo
Shambo Akce IGI, pánové. Můj psychoanalitik mi každé úterý a čtvrtek mezi 18,30 až 19,00 hypnotickým hlasem našeptává IGI, IGI, IGI, IGI... Ignoruj Garážisty a Internet. Zabírá to!
čtvrtek, 17. října 2013
 
Moris
Moris U mě zatím jde sezona pozvolna, žádný stres, zatím bez dlouhých čekacích lhůt, na začátek příštího týdne hlásí až 17stupnu, vcelku se prodává, ceny internetu taky neřeším....opět jako každý rok mi přišel leták na nový pneuservis ve městě se zaváděcí cenou přezutí do 390.-. Další garažisti....
čtvrtek, 17. října 2013
 
Michal
Michal Já jsem úplně hotový. Je fakt, že tady to taky začalo pozdějc, protože koudel u zadku mám od pondělí, ale zaplať pánbuh za to. Já se přiznám, že letos se s tím moc neseru, je mi celkem jedno, kdo prodává kde za co, chcete gumu nebo ne, tady je cena, berte nebo ne. Dotkaři mě teda vytáčí dost, ale je fakt, že rozumní lidé si to nechají vysvětlit a ti nerozumní mě nezajímají, ono to bohužel opravdu jinak nejde, jinak by se člověk uštval a ustresoval. Zase je to o velkých kolech jako na jaře, za což jsem rád a dobře jsem udělal, že jsem těch 13 a 14 vzal hodně pomálu. Práce dost a díky za to, tak snad to vydrží delší dobu než na to jaře, kdy to bylo snad o měsíci.
středa, 16. října 2013
 
Shambo
Shambo Sezona nadějná!
středa, 16. října 2013
 
BIB
BIB Sezona se rozjíždí později než vloni což je vzhledem k počasí pochopitelné ale bude určitě dobrá :-) co mě teď udivuje je: 1. medální polopravdy o tom že zimní pneu jsou od 1.11. povinné a basta. 2. continental vyhrál zase nějaký nezávislý německý test a lidi jsou přesvědčeni že lepší pneu neexistuje, i když my od fochu většinou víme že soudruzi v čr a rumunsku zas až tak v praxi kvalitní pneu nevyrobili, sám mám jednu sadu na prodejne a co myslíte že zákazník koupí když si ošahá conti a vedle stojící michelin :-) ? 3. DOT tento magický a takřka bájemy zahalený kód lidi stále berou jako alfu a omegu při koupi pneu i když ted výrobci vydávají různá tiskové materiály a konečně otáčí, snažíme se to lidem vysvětlit a ti to většinou pochopí, je nebetyčný rozdíl mezi pneu uloženou rok v tmavém skladě a pneu v provozu.. jsou to žabomyší války ale rozum zvítězí..
středa, 16. října 2013
 
Shambo
Shambo Gumám zdar, přátelé! Mám pro vás pár veselých drobností ze světa pryže! NOKIAN – Finové nejenže chtějí zvýšit svou kapacitu výroby v ruském Vsevolžsku ze 14 milionů kusů na 18, ale nahlas již hovoří o výstavbě dalšího závodu v Evropě! Zcela možná je jeho dislokace buď v Srbsku nebo Polsku. Rozhodnout se má příští rok, kapacita by byla dalších 6 milionů kusů pneumatik. Jdu se podívat, kolik volného místa máme ještě ve sklepě. Asi nás chtějí těmi gumami zavalit. MITAS - kdo míří na Agritechnicu 2013 do Hannoveru? Bude se tam křtít nová vlajková loď našeho výrobce – rozšířená modelová řada HCO pneu pro kombajny. Doufejme, že tato novinka bude stejně úspěšná, jako legendární letadlová loď USS Enterprise. Nebo Enterprise ze Star Treku? Držme palce! BANDAG – Bridgestone přistupuje k přejmenování svých protektorovacích materiálů na Bandag. Zní to více sexy. BELŠINA – jak píše list Sovětskaja Bělorusija, na skladech v Bobrujsku se nachází asi 170 000 kusů pneumatik za 60 milionů euro. Podle všeho se sice podle plánu vše vyrobilo, ale nějak se to podle plánu nepodařilo prodat. Asi bude muset zasáhnout osobně prezident Lukašenko, nebo neviditelná ruka trhu. Traktorovou gumu do každé běloruské rodiny! PIRELLI dává Formuli 1 ultimátum – buď dva testy v Abú Dábí v listopadu a prosinci, nebo nic. Problém je v tom, že auta pro rok 2014 se staví podle nových technických pravidel, což by si Pirellka opravdu potřebovala před sezonou někde vyzkoušet. Nejlépe na autodromu. Nebo tak nějak. Týmům se do testování nechce – museli by ty své tajné novinky vytáhnout z garáží a v Abú Dábí by se jim na monoposty naprášilo. Bernie to ale určitě vyřeší. RUSKO – ani tento rok se nepodařilo místnímu parlamentu připravit vyhlášku o povinném užití zimních pneu v zimě. Debaty se zablokovaly na termínu určení prvního sněhu. Někde je totiž sníh opravdu celý rok. Snad prý se deputáti dohodnou až v roce 2015. Není jasné, co by se na ruských cestách a klimatu do roku 2015 mohlo změnit, ale dejme jim šanci. Že by sázka na skutečně prudké globální oteplení? V jedné věci však na ruských cestách mají řidiči o zábavu postaráno. Ruský policejní sbor je totiž nejpočetnější na světě v porovnání s počtem obyvatel . 565 milicionářů na 100 000 obyvatel – to je opravdu hodně. A to netušíme, kolik divizí praporčíků a regulovčíků mají v záloze. Druzí jsou Turci se 475 strážci zákona. Není to málo? Třetí je Itále - 467 karabiniérů na sto tisíc lidu bude hlídat na cestách i mimo ně zákon a pořádek. Z našich sousedů jsou Slováci na 9. místě – 394 žandárov. Naše vlast se opět nedostala do první desítky. Naději máme jen v kategorii počtu asistentek a nástěnkářek na jedno policejním prezidiu, tam to vypadá dobře. Tak pozor na cestách a nezapomeňte na dobré vychování a reprezentaci rodné obce! Gumám zdar, přátelé.
středa, 16. října 2013
 
BF
BF Tak jak u Vás přátelé gum? Točí se stroje až se od nich kouří? Náběhlo to u mne osobně sice v říjnu trošku později, ale vypadá to zatím hodně nadějně. Jen ať nenasněží a bude to pak krása co se týče práce to se opravdu nebojím. Zisk s pneu není zatím díky našim přátelům z internetu a některým dalším nijak slavný, ale je to pořád uspokojivé. Tak hoši a holky žhavte to na těch dílnách ať máte hezkého ježiška!!! Shambo dnes povině něco veselého. Šup, pošli něco do placu pneuservisního.
středa, 16. října 2013
 
Shambo
Shambo Čendo neboj, sám jsem z toho někdy podělaný. Ale dnes večer bude nějaká veselá historka. Něco lehčího a pozitivního :)
středa, 16. října 2013
 
Shambo
Shambo Přátelé gum, po ránu jsem si pro vás připravil úvod do obchodní čínštiny, začneme procvičením základních termínů: 规格 – rozměr, 花纹 – název dezénu, 负荷指数 – zátěžový index, 速度级别 – rychlostní index, 箱量 - počet kusů ve 40-ti stopém kontejneru. Zítra se podíváme na rozvinuté fráze, například ,, Děkuji, dvěstě tisíc kusů od rozměru nám bude stačit,, nebo ,, Omluvte naše drobné zpoždění s placením, vaše zboží právě proplulo kolem Bombaje.,, Ke strojům, pánové :)
středa, 16. října 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz