Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Hrouda
Hrouda Rád bych ti udělal radost. Ale Porsche nemám. Až bude lépe ANO jednou bude lépe i to Porsche bude .
pátek, 2. října 2020
 
Pneunm
Pneunm No pokud je to aspoň třeba Porsche tak ho máš v pondělí před vratama :)
pátek, 2. října 2020
 
Hrouda
Hrouda Prodej chabej. Prace jak na kostele. Vyměním osobni automobil / najeto 48 000km za jednoho průměrného mechanika pneuservisu .
pátek, 2. října 2020
 
SAB
SAB Pánové nevím jak u Vás, ale u mě v září padaly rekordy v prodeji zimních pneumatik. Nikdy jsem neměl takové září :-) a tak jako na jaře opět dominovali velké rozměry od R17 až po R22 .Vypadá to na velmi slušnou sezónu :-)
čtvrtek, 1. října 2020
 
BF
BF Dnes už vůbec nejde o to že Tomket gumy jsou takové jaké jsou. Máme svůj už i potvrzený názor. Jde mnohdy však už vůbec o to co a jak bude a nebude ne v oboru, ale celkově kolem nás dál. Sezona se kvapem blíží a covid je kolem nás a svírá nás čím dál více. Už se to dotklo i našeho oboru a zavřený docela velký pneuservis v jednom větším městě je špatnou předzvěstí co vše se může stát. Zaměstnanci 10 dní v karanténě a velký problém je na světě. A že to může být i opakovaně je radši ani nemyslet. Držme si a všem pěsti pro štěstí ať to nepotká raději nikoho, protože příště to můžeme být my kteří budeme zasaženi. Hezký sobotní večer všem rozumným lidem v oboru přeji.
sobota, 26. září 2020
 
roman
roman Kamarád závodník říká, že vyhrává ten, který dokáže nejvíce ohýbat (oje*at) technická pravidla. Kamarád z bazaru zase říká, že kdyby zákazníkům nelhal, tak se neuživí. Netvrdím, že to platí vždy a všude, ale něco pravdy na tom asi bude, bohužel.
pátek, 25. září 2020
 
Pneunm
Pneunm Marketing prodává, proto do něj firmy jako Anofert a Nejlevnejsipneu dávají hromady peněz. Otázka je kolik do něj dáváme my? "kdybych měl posledních pět dolarů, tři dám za reklamu" H. Ford
pátek, 25. září 2020
 
Pavel
Pavel BF-Přesně!!!
pátek, 25. září 2020
 
SJM
SJM Když si 30% lidí myslí, že máme skvělou vládu, která vše bravurně zvládá, že covid jsme zvládli jako jedni z nejlepších, proč by stejní lidé si o gumách měli myslet něco jiného, než prodejce uvádí? Člověk, který věří, co se mu k věření předkládá, je ideální zákazník, stejně jako ideální volič.
pátek, 25. září 2020
 
SAB
SAB BF : Tak hlavně má výborný marketing a ten prodává a že to není,, kvalitní" to už spoustu lidí nezajímá ,
pátek, 25. září 2020
 
roman
roman Dnes telefon: Jezdím k vám do pneuservisu a teď mám nové auto a už jsem si zakoupil nové disky, zimní gumy a TPMS ventily. Chtěl bych si zamluvit nějaký termín koncem října na přezutí. Odpověď: Mám čas na vás do konce tohoto měsíce a potom až v prosinci. Zákazníci se zbožím zakoupeným u mě mají již zarezervovaný celý říjen a listopad. Mohl jste být mezi nimi též....
čtvrtek, 24. září 2020
 
hohencenda
hohencenda Sám roušku v práci nenosím jsem tu sám, tak ji striktně nevyžaduji,lidi hačaj v autě nebo se jdou projít.
čtvrtek, 24. září 2020
 
SAB
SAB Já mám režim jako na jaře tzn. na dveřích máme vylepené upozornění ohledně koronaviru: 1.vstup pouze s rouškou (se zakrytými ústy a nosem) 2.Vstupujte pouze jednotlivě 3.Na dílnu pouštíme pouze řidiče ,který následně čeká venku. Po celou dobu máme zavřená vrata a musím říct,že nám to náramně vyhovuje.
středa, 23. září 2020
 
Hrouda
Hrouda 1s/20bez je to asi tím že my ji taky nemáme.
středa, 23. září 2020
 
Pneunm
Pneunm Ke mě nepřichází s rouškou vůbec nikdo, na druhou stranu mám tu stále otevřený obrovský vrata takže to působí jako venkovní prostor, navíc kancl jsem přesunul do dílny...
středa, 23. září 2020
 
Tire
Tire trochu z jiného soudku... Kolik lidí k vám přichází s rouškou? U mě je to tak každý pátý zákazník a to se mě ještě v polovině případů zeptají jestli ji musí mít nasazenou nebo ji mohou sundat... jo prostě nejsme potraviny atd.
středa, 23. září 2020
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz