Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
SJM
SJM Podnikatelům, jejichž převažující činnost spadá do některého z oborů, na které míří vládní zákazy, se automaticky promíjí úrok z prodlení u DPH splatné v období říjen až prosinec. O odložení platby jakékoliv daně, popřípadě její rozložení na splátky mohou pak až do konce roku bezplatně požádat Finanční správu všichni poplatníci.--No pověste, není skvělá naše vláda, promine úrok z prodlení a když rejete držkou v zemi, můžete b e z p l a t n ě požádat .......... To je hnus velebnosti.
pondělí, 26. října 2020
 
hohencenda
hohencenda Bude se na 14 dní zavírat od zítra půlnoci nebo až od středy?
pondělí, 26. října 2020
 
Tire
Tire uvidíme kdo tam přijde... ale tak 50:50 vidím že omezení od začátku listopadu se ještě zpřísní /izraelský příklad/ a zavřou minimálně na 14 dní i pneuservisy. Přezuto má momentálně odhaduji 1/3 zákazníků zbytek bude dost možná v prosinci jezdit na letních.
neděle, 25. října 2020
 
hohencenda
hohencenda Budte v klidu at tam bude kdo tam bude na lid v podhradí budou stejně... doplnte sami.
sobota, 24. října 2020
 
SAB
SAB Ti komedianti z ANO se předvedli, to nevymyslíš :-)
pátek, 23. října 2020
 
roman
roman Což o to, odstoupit by mohli. Jen aby na jejich místa nenastoupili ještě větší (doplň si sám).
pátek, 23. října 2020
 
SAB
SAB Prymula a Faltýnek okamžitě odstoupit! Papaláši jedni zas...!
pátek, 23. října 2020
 
Tire
Tire Ano od tpms asi výrobci automobilu potichu a pomalu ustupují... stále více nových aut přijíždí bez čidel a ano souhlasím akorát to přináší zmatek... před dvěma lety nové Dacie na čidlech teď bez čidel. Přijedeme mi nové elektrické-hybridní volvo u kterého by člověk předpokládal tpms a hle klasické gumové ventily za 20kč. jestli to takhle půjde dál tak se investice to čipovačky tak moc nevyplatila.
pátek, 23. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Jinak hlavním úkolem této sezóny je pro mě aspoň ještě měsíc neonemocnět. Jestli vydělám o něco více nebo méně není pro mě zásadní...
pátek, 23. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Zdravím, když jsme u Dacie a senzorů, vysvětlí mi někdo prosím jak to že je prodávají 350 Kč za kus?
pátek, 23. října 2020
 
BF
BF Hezký podvečer přátelé gum. Co napsat zatím k probíhající sezoně? Práce je zatím velký dostatek, prodej pneu se zatím vůbec nezastavil. Disky se taky zatím točí, ale překvapením je pro mne trochu úpadek čidel ve vozidlech. Nevěřím sice, že to splňuje legislativu, když se tak často na servise setkávám z vozidly s nepřímým měřením tlaku a jejími šroty pneumatik kdy to nestihne ani zareagovat že je defekt a gumu zničí, ale bezčidlových aut s neustále zvětšuje. Dnes např. nová Kia ceed, Tohle je kočkopes a hnus pořád řešit že jedno podobné auto má čidla a druhé ne. A to se nebavím raději třeba už o dacii, kde mi to hlava někdy nebere co ti Rumuni jsou schopni vymlátit z těch jejich hlav. Ano prodal jsem na Kiu disky i pneu, ale přínos čidel jako celku na kvalitních pneuservisech je a byl velký. Sezona tedy na začátku velmi solidní, firmy jsou zodpovědné a snaží se být k 1.11. přezutí. Jak to bude dál je vše ve hvězdách, protože sami vidíme co se kolem nás děje. Několik velkých pneuservisů je momentálně kvůli karanténě zavřených a nikdo neví kdy ho to třeba taky postihne. U mne se třeba tento týden už zrušilo 6 lidí na přezutí pozitivních na Coronu. Zatím to je velké štěstí, že tu nedošli ,ale i když mám přísná pravidla na servise v příjmu, placení, apod., stejně nevíte kdy a co se může stát. Je to všude kolem nás a proto prosím buďte všichni opatrní aby jsme to ve zdraví všichni přežili. Hezký zbytek večera a zítra ráno nezapomeňte. Ke strojům!!!!
čtvrtek, 22. října 2020
 
roman
roman https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/632545/koronavirus-online-zavrene-obchody-i-omezeny-pohyb-v-cesku-a-navrat-malych-skolaku-nejisty.html - čas 12:55 => Výjimku ze zákazu mají například benzinky, drogerie, lékárny, prodejny malých domácích zvířat a krmiva pro ně, trafiky, prádelny, autoservisy, prodejny náhradních dílů, květinářství, pohřební služby, textilní galanterie, elektra, zámečnictví a myčky automobilů. Oznámil ministr zdravotnictví.
středa, 21. října 2020
 
hohencenda
hohencenda Opatřeni z mého pohledu prasopes...
středa, 21. října 2020
 
Tire
Tire zítra otevřít či neotevřít to je oč tu běží... věřím že to bude jako na jaře a dostaneme výjimku
středa, 21. října 2020
 
SJM
SJM Toto na Zlínsku i malé dítě. Unikla nejdůležitější data: Kde se nakazí nejvíc lidí Dnes 12:31Jan Martinek, Právo Nejvíce lidí se koronavirem nakazilo na pracovišti a v domácnosti. Naopak hromadné a společenské akce se podílejí na celkové nákaze jen velmi málo, stejně jako sportovní akce a střední a vysoké školy. Ty přitom vláda zakazuje a zavírá. Hádejte, kde je centrum výroby kulatých nesmyslů?
středa, 21. října 2020
 
SJM
SJM Tiger pneu, p. Kajgr by mohl vyprávět...........
středa, 21. října 2020
 
roman
roman GPD a Tiger znám, ale mám zcela jiné představy o cenách...
středa, 21. října 2020
 
Meza
Meza Tiger Pneu
středa, 21. října 2020
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz