Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
hohencenda
hohencenda Karle pěkné poučné.
sobota, 19. září 2020
 
gp50
gp50 U nás se klid celé léto nedostavil. Jezdí zemědělci, lesníci, stavaři. Spousta oprav, dost nových pneu. Co se týče zimních, tak je zatím klid. Možná dvě sady, jinak nic. Ale čekám do každým dnem.
úterý, 15. září 2020
 
Pneunm
Pneunm Také hlásím klid a mír
pondělí, 14. září 2020
 
hohencenda
hohencenda Kšeft jak stehno dnes výměna jednoho kompletního ventilku ha ha ha
pondělí, 14. září 2020
 
SAB
SAB Od začátku záři jsem již prodal 10 sad zimních pneu některé i s disky. Asi to bude tím jak jsem psal,že si ty zákazníky ,,vychovávám" a již několik let vysvětluji zákazníkům ať nečekají na poslední chvíli a přijdou si koupit pneumatiky před sezónou a musím říct ,že to funguje.
pondělí, 14. září 2020
 
roman
roman Zatím úplný klid. Pokud někdo něco vůbec chce, tak to jsou letňáky.
pondělí, 14. září 2020
 
SAB
SAB Kolegové jak to u vás vypadá s prodejem zimních pneumatik? U mě se to pěkně rozjíždí a chytří zákazníci nakupují už od minulého týdne.
pondělí, 14. září 2020
 
hohencenda
hohencenda Na jaře bude krize jako prase celkově pak se uvidí kdo je pevnej v kramflecích.Spousta lidí přehodnotí priority a pak zas bude líp neboj Hroudo o tebe strach s tvým přístupem k práci nemám.
sobota, 12. září 2020
 
Hrouda
Hrouda Ani jeden z uvedených se už nikdy nevrátil. A první nás opustil před 7lety. Pneuservis a to vážně bez nadsázky je byznys . My si tu stěhujeme to je pravda, ale uz bez malá 15 let. A porad tu jsme akorát o něco chudší každý rok. Cendo nevrátí a nevadí
pátek, 11. září 2020
 
hohencenda
hohencenda Hroudo a jsou sou zpátky u tebe nech je vykysat....
pátek, 11. září 2020
 
hohencenda
hohencenda Hroudo neboj vono je to přejde nové koště dobře mete po záruce se stroj po...e, ten kdo na něm bude dělat škubne pár patek bude mlčet ,někdo si na tom pak někde nabije hubu, rozbije jim auto.Strojek nebude mít nikdy takovou péči jako u gumaře ten kdo to tam bude dělat zjistí že z toho bolí záda a že za hrst rejže to nemá smysl ,Člověk na plný ůvazek jim bude lízt do peněz a stejně bude na tom melouchařit náklady se najednou zvednou a hele von ten Hrouda nebyl zas tak špatnej na ty gumy.
pátek, 11. září 2020
 
SAB
SAB Kolegové eguma se vyjádřil jasně: vyserte se na prodej pneumatik ,protože od toho jsou teď tady online shopy a dělejte si jenom ten váš servis a cituji:klidně si ty lidi za servis roštujte kolik chcete. eguma: pneumatiky se vždy prodávali v servisech a prodávat se budou i nadále v servisech a záleží jenom na nás jak se k tomu Vašemu online obchodu přizpůsobíme.Kdyby jsi to náhodou nevěděl tak každý chytrý a rozumný servis si vychovává své zákazníky ,ale to ty vědět nemůžeš ,když neznáš osobní kontakt se zákazníkem.
čtvrtek, 10. září 2020
 
Hrouda
Hrouda Hrubý obrat za rok 2019 byl 276 765 Kč bez DPH včetně pneu to znamená že to i tak bylo jen na rohlík a jen proto ze jsem si řekl dost si pořídí svojí zouvačku.
čtvrtek, 10. září 2020
 
Hrouda
Hrouda No gratuluji. A já jsem dnes získal jinou zkušenost 15let jsem obsluhoval firmu a trpěl věci jako pujč nám tohle a tam to . Pořiďte pro nás tyhle pneu obujte je ,ale fakturujte je až příští měsíc. Máme defekt můžete to přes sobotu opravit. A td . Po nepochopení že za ceny interkarsu u mě nakupovat jako konečný uživatel nebudou, si pneu zajišťují vlastní silou. A dal jsem najevo že to tak nepůjde, tak jim dnes interkars nainstaloval zouvačku. Nijak zvlášť mě to nezasáhlo finančně, ale morálně dost hluboko. Marží na pneu pro servis peníze nejsou, ale zouvák pořídit není problém. Je to marný . Ano osobních se to netýká ,bude vaše další hláška. Ale týká tyto firmy cca 4-5 tady u nás dělají přes týden pneuservis do ulice montaže uskladnění a td. Celá ta debata je fajn a má cíl, ale nikdy do cíle nedojde dělat pneuservis jako obživu to bude pořád fungovat o tom žádná, ale záleží co chcete jíst a načem to chcete dělat. Eguma v součtu má pravdu míč je na druhé straně. Přizpůsobit se ....... ale jak neznám odpoveď . O tom to všem rozhodují jiní a ne pneuservis. Nechtějí vás prezout to zařídíme a ještě vyděláme .
čtvrtek, 10. září 2020
 
roman
roman Docela by mě zajímalo, zhruba kolik procent pneuservisů používá nějaké restrikce a chrání si svůj píseček před cizím zbožím. Je to 5%? 10%? 20%?
čtvrtek, 10. září 2020
 
Pneunm
Pneunm Teď tu byl pán, koupil za 1070 pneumatiky které prodávám za 1050, 360 připlatit za to že si je vyzvedl osobně a mě tu nechal 600 jen za kontrolu. Řekl že chápe že to je jasný, že si každý musí chránit svůj píseček a na jaře si rozhodně přijde pro nový ke mě.
čtvrtek, 10. září 2020
 
karel
karel Možná už jsem to psal, uvědomte si, že pneuservis nepotřebuje gumy z netu, má svoje, eshop naše pneuservisy ano.
čtvrtek, 10. září 2020
 
karel
karel Romane, souhlasím, lidi věří skoro všemu co se píše nebo říká v novinách na netu nebo v televizi a rádiu. Já říkám , papír snese hodně a internet ještě víc.
čtvrtek, 10. září 2020
 
roman
roman Karle, máš 100% pravdu, ale pokud nás nebude víc a nesemkneme se, tak půjdou změny v naší branži pomalu. Spousta lidí ovládá dobře jen jednu věc a tou je obsluha svého mobilu a co není v mobilu, tak to neexistuje a co tam naopak najdou, to je pro ně svaté. Lidí na práci je jak šafránu, spousta lidí chce jen prodávat nebo dělat úředníky. Dokud tady budou černoty a fušky, tak to půjde pomalu. Ale že to jde žít i bez gum ze shopů víme oba (a nejenom my dva) z vlastní praxe.
čtvrtek, 10. září 2020
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz