Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Hrouda
Hrouda Souhlas . Nové pneu kontrolujete protože nejsou od vás tak aby náhodou nějaká vada. A výměna ventilů při jeho závadě bez. No a hlavně jde o prachy. :D:D
pátek, 16. října 2020
 
karel
karel Už jsem to psal, tak se nebudu opakovat a učit Vás řemeslo, to byste měli znát když provozujete pneuservis. Pokud pneumatika tratila vzduch kolem ventilu určitě byla několikrát dohušťovaná, co se jí asi mohlo stát? Odpovězte si sami.
pátek, 16. října 2020
 
Hrouda
Hrouda A ještě budete v každém případě profesionálové dražší, ale kvalitní.
pátek, 16. října 2020
 
Hrouda
Hrouda S tím ventilem dobře nebo špatně: to je jedna věc,ale hlavně se šidíte demontáž osa,disk/ montaž osa ,disk,vyvážení a td. Proč to vlastně neudělat za krásnou odměnu. 335kc asi .
pátek, 16. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Karle tak to jsem asi blbec v montovně...
pátek, 16. října 2020
 
hohencenda
hohencenda Hroudo nejen v Teplicích jsou lidé schopný dělat za hrst rejže pošlu ti ceník zdejšího dovedy...
pátek, 16. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Chlapi nestahujte kalhoty kilometr před brodem. Ještě je brzo hodnotit sezónu. Přeji všem zdraví, sílu a pevný nervy.
pátek, 16. října 2020
 
hohencenda
hohencenda Karle nestydím se asi to neumím ale když zmáčknu ventil vidím že je zpuchřelý tak ho měním takto a vnitřek pneu neřeším co by mu asi mohlo být?
pátek, 16. října 2020
 
Hrouda
Hrouda V pohodě Romane , já jen na zpestření večera mě to ne....e já to jinak stejně dělat nebudu. Já Vaší taktiku zkoušel není to pro mě. ( je to horší na to vztekání a ještě ti nic nedá. já mam 670kč/15min ( musím se ženy zeptat co mu ještě dělala že jí 2 pneu trvalo udělat 15min.) a ještě si počtu. ) a jedu bomby celej rok. Ale tahle sezona bude stejně propadák proti zima 2019, tak proč né. Mechanik 10měsíců marod po nehodě, covid děsí lidi , já pořád na něco zapomínám žena nestačí dělat papíry protože ........ a tak blabla, práce na zimní sezoně zatím je " i když je to zatím takové vlažné " a já vyhlížím kdy se tu ukáže nějaký servisák z Teplic, abych si řekl o termín na Peugeota a na audi, protože v Teplicích je to prý za levno. Romčo krásnej večer .
čtvrtek, 15. října 2020
 
roman
roman Hroudo, to je ten důvod, proč já raději (v sezóně, kdy mám své práce dost) říkám hmyzu, že novky právě zakoupené jinde zásadně nepřezouvám. Nemám nervy a chuť poslouchat to bzučení, o kterém ty píšeš. Hmyzu se to zdá hodně a otravně bzučí a já jim to za méně peněz dělat nebudu, takže "Sbohem, hmyzáku".
čtvrtek, 15. října 2020
 
Hrouda
Hrouda A kolotoč začíná. Všechno hned a nervózní období. Komentáře jako.... "Služba byla sice rychle...ale 670kc za přehození 2ks pneu/ sundaní z disku a nahození 2ks nových plus vyvážení/ se mi zdá trochu moc..Příště se Litoměřicím vyhnu a opět si zajedu do Teplic,kde to pořád dělají téměř za plovinu..Za 15 min.práce? Kam se hrabou lékaři..a sankcionovat cenou lidi za to,ze si priveze vlastni gumy?." No zase tak drahý to není . Ale taky pojedu se svou servisní dodávkou do Teplic. Protože proč se budu dřít na vlastním autě když v Teplicích to dělá červený kříž.
čtvrtek, 15. října 2020
 
gp50
gp50 Díky Karle za komentář. Jak píšeš - stydím se. Stále se mám co učit. I když jsem si myslel, že dokážu stav posoudit i z venku - myslím tím, že všechno je absolutně v pořádku, ani náznak poškození jízdou po prázdnu, ani nic jiného, prostě pouze mikro únik okolo ventilu, po zamyšlení Ti musím dát za pravdu. Sypu popel na hlavu a už to tak dělat nebudu.
čtvrtek, 15. října 2020
 
karel
karel Vyměnit bzd ventil bez demontáže pneu ? To může udělat jen blbec v montovně pneu a ne odborný pneuservis..Vždy je potřeba demontovat pneu z ráfku a prohlédnout vnitřní část pneu ,protože ta může být poškozená - popraskaná ,rozválená nebo vydřená!!! Styďte se. Jinak pérko ventilu ,měním bez demontáže taky.
čtvrtek, 15. října 2020
 
Tire
Tire já mám teda fakt narváno každou půl hodinu auto už od pondělí a lidi chodí a objednávají se na další týdny... roušku má tak každý druhý zákazník... musím upozorňovat na její nandání, dezinfikuji kliky dveří a na noc pouštím ozón... horší je že v některých rozměrech už pomalu a jistě dochází pneumatiky...
čtvrtek, 15. října 2020
 
gp50
gp50 Aha, to jsem špatně pochopil. Bez sundání z auta... zřejmě slušnej oddíl :-D
čtvrtek, 15. října 2020
 
Pneunm
Pneunm To je jasný že to stačí odrazit mě rozesmála ta výměna na autě...
čtvrtek, 15. října 2020
 
gp50
gp50 Pokud jde pouze o ventil a vše ostatní je evidentně v pořádku, tak také pneu nesundávám. Srazím patku, pomocí ramene jí stlačím, ventil naříznu, vytrhnu ven, dám nový, nafouknu, vyzkouším, vyvážím, hotovo.
čtvrtek, 15. října 2020
 
hohencenda
hohencenda Sice mám otevřeno ale lidi jsou vyjančený z covidu a z ulice ani noha jen stálá klientela.
čtvrtek, 15. října 2020
 
hohencenda
hohencenda Bez sundaní kola to neumím bez sundaní pneu to jde odrazíš patku je to trochu náročnější ale rychlejší v případě obyč.ventilku.
čtvrtek, 15. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Dobrý den, chci se zeptat v Hronově v pneuservisu mění udajně vadný ventilek kterým uniká vzduch z pneu bez sundání pneu z disku prý ho mění i na autě bez sundání kola. Je to vůbec možné a děláte to také?
středa, 14. října 2020
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz