Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Pneunm
Pneunm Pan Žák opět píše svoje nesmysly https://www.garaz.cz/clanek/znackove-pneumatiky-21004897
středa, 14. října 2020
 
hohencenda
hohencenda Doby ekonomického romantismu jsou v p....i .
úterý, 13. října 2020
 
BF
BF Když profesorovi před více jak měsícem říkali , že je mimo a doslova plácá nesmysly, tak mnoho lidí se jen usmívalo. Dnes jsme na hraně toho co možná za už desítky hodin třeba přijde. Přiznejme si to do očí, vše je v p... Servisy asi nezavřou, ale otázka je kolik toho bude skutečně na práci a kolik lidí nepřijede a bude riskovat na letních gumách, protože počítají s tím že sníh nebude? A že jich je hodně vím tady přímo už ze servisu. Kde je rozum, možný strach a kde ta vlastní skutečnost?
neděle, 11. října 2020
 
SAB
SAB Případný lockdown , který já očekávám koncem příštího týdne,dle mého názoru se nebude týkat autoservisu a pneuservisu, jelikož by tímto stát ohrozil bezpečnost silničního provozu a tudíž dle mého selského rozumu dostaneme jako na jaře výjimku. Opatření ohledně korony ať si každý servis ve své provozovně udělá dle svého uvážení. Každopádně podmínky v provozovně určuje servis né zákazník!
neděle, 11. října 2020
 
Tire
Tire Jestli to zavřou jak v Izraeli tak je to v pr... pač mám naskladněno a jsem zvědavej jestli mi vedení continentalu prodlouží splatnost faktur když bude 3 týdny úplně mrtvo. Každopádně kdyby přišel sníh opravdu brzo tak kdo bude mít na svědomí víc mrtvejch: covid nebo auta na letních gumách?
sobota, 10. října 2020
 
SJM
SJM roman-vidím to naprosto stejně. S tímto materiálem, co tu vládne, jsme byli na jaře kousek nad propastí. Nyní jsme rázně vykročili vpřed. --Pneunm- a to říká kdo?
sobota, 10. října 2020
 
roman
roman Stát nechce připustit, aby byl plošný lockdown (ačkoliv by to bylo možná v tento okamžik asi nejlepším řešením), protože by stát musel ze zákona kompenzovat firmy, což by vedlo k astronomickému zadlužení státu a navíc (hlavně) by byl s tím spojován náš vrchní vůdce a to by se jeho marketingovým poradcům nelíbilo. Jinak když čtu, jak se virus raketově rozrůstá, tak vůbec nemám odhad, jak letošní sezóna dopadne. Vím jen jednu věc a to tu, že si se mnou nebudou hmyzáci "vytírat podlahu" (mají dočasný zákaz vletu) a to ostatní bude záviset na vzniklé situaci. Musíme doufat...
sobota, 10. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Asi to sem moc nepatří ale musel jsem: Kvůli covidu zkrachují jen neschopní. Kritizují mě „blbečci“ Jsem jedinej komu tohle přijde neuvěřitelné?
sobota, 10. října 2020
 
hohencenda
hohencenda U mě ticho po pěšině minimální zájem o přezutí z uzávěry mám hrůzu....
sobota, 10. října 2020
 
SJM
SJM Tire, jak pozoruji dnešní covidová čísla a včerejší tiskovku Babiše, šílenství asi nastane, zda ale zrovna při přesouvání, tak to je otázkou. Podle mě, není otázkou, zda dojde k uzamčení státu, ale kdy k němu dojde. Bohužel to vypadá, že se opět naprosto přesně trefí, tentokrát do zimní sezony. Rozdíl proti jaru vidím ale zcela zásadní. Na jaře se vypínalo, kdy situace s nakaženými, proti současnému stavu, byla naprosto skvělá. Dneska bych to nazval za minutu 12 a za týden či dva můžeme diskutovat, zda je minutu či pět po dvanácté. Je dokonce možné, že nařízením se provozovny obchodů a služeb ani tak neuzavřou, ale pro lidi budou platit taková pravidla, že raději nikam nepůjdou, což bude hlavním smyslem opatření. V Izraeli se křivka začíná pomalu lámat teprve až po 3 týdnech úplného uzavření, to hovoří samo za sebe.
sobota, 10. října 2020
 
Pneunm
Pneunm U mě poslední tři dny taky klid. Nicméně je šílená rvačka o jetý gumy už mám prakticky všechno pryč..
pátek, 9. října 2020
 
gp50
gp50 U nás je takový klid, až z toho mám hrůzu. Tak dvě, tři auta denně + opravy. Honem doháním vše podstatné před sezónou, co jsem za celé léto nestihnul, tak se mi to docela hodí. Kamarád, dělá ředitele ve škole s automobilovým oborem. Prý jsou ve třídě tak dva, kteří už jsou od prváku rozebraní do velkých servisů, ty ostatní prý na dílně nechci, tak jsem to nikdy nezkoušel. Mám na sezónu šikovnýho brigádníka. Roušky jsou tak 50:50
pátek, 9. října 2020
 
Tire
Tire čau chlapy tak jaký byl týden u mě práce dost a dost ale to pravé "šílenství" nastane od příštího týden kdy už mám v kalendáři téměř plno, ještě že zavřeli školy tak budu mít na dílně učně jak druháka tak třeťáka - každá síla se bude hodit. Jak jste na tom vy ohledně učňů? Já tu mám naštěstí zemědělku obor automechanik tak nemusím hledat žádné brigádníky. Bohužel kvalita i kvantita jde každým rokem dolů. Měl jsem tu i pár případů, že mi na dílně nevydrželi ani celý týden /prý moc práce/ tak se raději válí na praxi ve škole, místo aby si vydělali slušný peníze. ps. oproti stavu před 14 dny už lidé z 75% chodí v rouškách.
pátek, 9. října 2020
 
Pneunm
Pneunm za tolik i s poštou. Pěkná Yetina a on si na ní dá kola s jiným et a Tracmaxy, to už je nemoc.
úterý, 6. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Tvl. on by chtěl Tracmax protože na mokru to má béčko a bude to pěkně vyhazovat sníh.. No ale na netu to mají
úterý, 6. října 2020
 
Hrouda
Hrouda Mam jednu veselou příhodu. Přijel syn jednoho europoslance a ja se zeptal jestli chce vědět jakou má pro otce cenu že to dokážu zařídit. A už jsem ho nikdy nepotkal . Nadělal si do kalhot. Pro kolo přijel někdo jiný.
sobota, 3. října 2020
 
Hrouda
Hrouda Ano to určitě. ANO,ODS,TOP09 nebo jiní vždy je to stejné. Sedí tam strejdové,kteří se mocí peněz a svého místního vlivu v obci kde žijí pomalu propracovávaji z malé obecní politiky až do té velké politiky a pomalu ,ale pevně na sebe váží jiné strejdy a vzájemně si pomáhají k penězům daňových poplatníků. Nikdy nikomu nešlo o nic jiného než o peníze a nosnost zapsat se v očích sousedů jako mocipán a hrabat.
sobota, 3. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Členům ANO určitě líp bude, řídí totiž stát jako (svojí) firmu.
sobota, 3. října 2020
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz