Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
hohencenda
hohencenda Karle ukllidnim tě nejsem původně z oboru něco jsem zvladl sám něco mě naučili u Reifen Ruhle zatím si na moji práci lidi moc nestěžují a vrací se tak to asi tak hrozný nebude.Pokud já nazuji novou pneumatiku ti lidé ke mě pravidelně jezdí několik sezon na přezouvání a vyvažování, kola mám tím pádem stále pod kontrolou, jsou to třeba i uloženky u mě, tak to holt budu dělat dál takhle.
neděle, 18. října 2020
 
roman
roman Pokud to dělají melouchem na cizím zařízení, s cizím spotřebním materiálem, v cizích montérkách, za cizí energii a běží jim přitom normální plat a pojištění za ně platí někdo jiný, tak proč ne...
neděle, 18. října 2020
 
Tire
Tire sorry ona je to facebooková skupina ale ve vzájemné diskuzi zaznělo třeba i toto: "Dělat za cca 300 na hodinu mi přijde vcelku krásný výdělek. Pokud jste člověk který potřebuje za přezutí auta 800 - 1000 Kč tak je smutno mě z vás.
neděle, 18. října 2020
 
roman
roman Mně ten link nefunguje, ale přehoz za 400-500Kč? To je bez komentáře. Pokud odečtu z té částky DPH, peníze na amortizaci mašin a použitý materiál (zajisté jde o legální byznys), tak je to zaplaceno na úrovni minimální mzdy. To už je lepší za ty peníze dělat topiče v letním kině, nebo nedělat nic...
sobota, 17. října 2020
 
Tire
Tire https://www.facebook.com/groups/1507799822804952/user/100010729488976/ přesně tohle jsou lidé co kazí celý náš obor. dělat celé auto za 400 - 500kč jedním slovem blbec.
sobota, 17. října 2020
 
BF
BF Hezký večer přátelé gum. Jde vidět jak je to zatím všude velmi rozdílné. Jestliže kolegové na jednu stranu 20km a na druhou 50km hlásí zatím 30-40% pokles prodeje pneu, tak já zase prozatím jsem v plusu. To je však neměřící hodnota, protože zima ještě nezačala a dělám své stálé firmy, zodpovědné lidi a především uloženky kde prostě přes to vlak nejede a zákazníci si musí vybrat co nejdřív a taky to hned namontovat na auto. Pak přijdou teprve ti kteří dojíždějí zimáky a hledači co nejlevnějších pneumatik co jen jde. To se však může vše změnit jak mávnutím proutku. Jestliže jsem na jaře ani neotevřel v sobotní přezouvací čas po xxxxx letech , protože to nebylo vůbec zapotřebí, už teď vím že zima bude pravým opakem. Zítřejší den je absolutně plno od 7 do 15hodiny a to jsem musel řadu lidí odmítnout. Ano bude to trvat 3 max. 5 sobot, ale je to markantní rozdíl oproti jaru. Nejdůležitější je však zdraví a přání aby vše dobře pro všechny v této době dopadlo. Chlapi nezoufejte, já jsem celý letošní rok do podzimu odepsal do kytek, odpočíval, relaxoval, přemýšlel a chystal se na letošní zimu. Jestli vyjde budu za to moc rád a přesvědčí mne to že to stál ještě dělám dobře a jestli díky třeba okolnostem které nás zatěžují díky viru ne tak se z toho určitě nezblázním a nehodím si mašli. Vím jistě, že se to musí přežít a pak může nastat naopak úplně jiná era pneuservisů. Už teď vidím a jsem překvapen , že lidi neřeší tolik cenu práce. A já ji mám na lokalitu tohoto města neskutečně a opravdu proti ostatním drahou. Nepřekvapuje mne to už protože to vidí všude a na všem že zdražuje a tak už ani neremcají. Možná až začnou chodit sociálové s papírky a tužkami, alias zapisovači, pak to bude o něčem jiném, ale zatím je absolutní klid po pěšině. Přeji všem plné servisy solidních a slušných zákazníku a ať ve zdraví přežijete nejenom tuto sezonu, které vstoupí do dějin pneubranže. Jak? To se teprve uvidí .A tomu plně věřím. Hezký víkend přátelé gum přeji.
pátek, 16. října 2020
 
roman
roman Bohužel existují lokality (a není jich vůbec málo), kde při vyslovení ceny nad 700-800 korun za přehoz se hmyzáci automaticky otáčejí a míří k jiné montovně. Ale to už jsme tady řešili mnohokrát.
pátek, 16. října 2020
 
SAB
SAB Karle já odpočíval od června a jsem odpočatý víc než dost. Ted jsem skončil ,sezóna jede v plném proudu a tak jako na jaře v prodeji dominují velké rozměry od R17 a výše. Beru všechno i hmyzáky ,kteří to mají bez slevy za 1500,- osobák. S autem mi najedou na zvedák a vyhazuji je ven neexistuje v této době čekání u mě v kanceláři. Některým se to nelíbí ,ale jsou to moje pravidla ,které musí respektovat.
pátek, 16. října 2020
 
roman
roman Vzhledem k tomu. že je teprve polovina října, tak kšefty se hýbou na výbornou, práce mám tak akorát, takže není jediný důvod ztrácet drahocenný čas a nervy montáží donesených nových galusek.
pátek, 16. října 2020
 
karel
karel SAB, přece musíme chvíli odpočívat
pátek, 16. října 2020
 
Hrouda
Hrouda SAB. Dělám jednou rukou a druhou držím telefon a čtu si pneurevue. Zatím to ani na druhou ruku nevypadá. Super jaro vystřídá vlažná zima.
pátek, 16. října 2020
 
Pneunm
Pneunm SAB chybí nám sociální kontakt :)
pátek, 16. října 2020
 
jenicek
jenicek Jam poslal zákazníka pryč, za chvíli oběd a ještě toho tolik nemám.. Posli nějaký zákazníky sem :D
pátek, 16. října 2020
 
SAB
SAB Bando to nemáte co na práci v sezóně,že tady diskutujete v pracovní době?Kuwa já nevím co dřív...
pátek, 16. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Karle tak to smekám klobouk já je nedokážu kolikrát ukecat na vyhození ani když jsou z venku dvoucentimetrové praskliny.
pátek, 16. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Jeníček asi zchytám další kritiku ale já jim to přezuju, hloubka vzorku není moje zodpovědnost ale jejich a kontrolovat to má policie a stk. Navíc s těmi pneu může legálně jezdit pokud není na silnici souvislá...
pátek, 16. října 2020
 
jenicek
jenicek Zdar. Chci se vás zeptat jak to děláte, když vám někdo přiveze sjete pneu na přehození?Pan měl jednu pneu3. 9mm 4.5 a pak něco přes 5mm. Já trval na tom ze min dvě musíme vyměnit. Pan odvětil že na nové nemá ať to dám dozadu. Já na to, že sjete neměním a radši přijdu o kšeft než, abych měl špatně svědomí. Pan odjel, že si to prezuje sam. (nejspíš do jiného servisu)....
pátek, 16. října 2020
 
karel
karel Pokud uniká vzduch okolo bezduš.ventilu tak asi 60%
pátek, 16. října 2020
 
Pneunm
Pneunm Já Vám to nerozporuju určitě znáte řemeslo lépe než já a máte lepší servisy. Jen čistě pro zajímavost, kolik procent pneumatik které ucházejí přes ventilek a nemají žádná viditelná venkovní poškození vyhodíte?
pátek, 16. října 2020
 
karel
karel Hrouda, hlavní je bezpečnost a za tu mi zákazník zaplatí.
pátek, 16. října 2020
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz