Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Hrouda UL
Hrouda UL Ten chlapec má pravdu. V každém městě stačí jedna autodílna na opravu výfuku. A ostatní práci na pneumatikách může v pohodě dělat PNEUSERVIS a nebudeme mít nervy. :C Až se porouchá čep ať si to dělá autoservis. Opravu pneu ……..? Knotem? Hm.
pondělí, 6. února 2012
 
autoservis   S
autoservis S Je přece normální, že se kola přezouvají v autoservisu, nikdo s výfukem také nejezdí do výfukárny. V každém městě by měl být jen jeden pneuservis co poskytuje kompletní služby, ostatní zvládnou autoservisy. PS : potom by jste nemuseli mít nervy, že někdo prodává kolo o 50,-Kč levněji než ostatní.
pondělí, 6. února 2012
 
Jarda
Jarda Autodílno,a to je právě to čím se od nás lišíš.Dodnes jsi to nepochopil,proč pneuservis od pana Pěníčka a podobným nenakupujeme. Zdar
pondělí, 6. února 2012
 
Autdílna
Autdílna Zamyslete se prosím nad sebou. Dělejte dobře svojí práci a snažte se, aby se zákazníci vraceli. Nikomu nenadávejte, tím totiž ukazujete, jací jste. Od Pešíčka beru a dost. Nikdo mi to snad nemůže mít a zlé. Bořka a ostatních, kteří něco dokázali si vážím. Nesuďte lidi podle toho jaké mají profesní názory. Mnoho lidi mne také uráželo, ale to je mi fuk. Daří se mi, jsem spokojen a zákazníci také. Mě prostě stačí 20000 měsíčně, mám minimální náklady. Nejsem otrokem své práce. Po mnoha letech v oboru jako zaměstnanec jsem začal ped několika lety podnikat a jsem spokojen. Buďte taky spokojeni a uklidněte se. Pokud spokojení nejste, tak něco změňte, ale neurážejte ostatní. Autodílna
pondělí, 6. února 2012
 
Kikos
Kikos Je zde jasné,že pneuservisům kterým se daří a kteří bojují s nekalostí našeho oboru se nepřeje,špiní a pomlouvá.Importéři i internetoví prodejci mají strach.
pondělí, 6. února 2012
 
FERDA
FERDA Dal jsem si ve snu malinkou pulečku slivovičky a tak jsem se zasnil do nálady toho falešného-redekce,že jsem si vzpomněl na to prase.A on je,tak proč ne.Trochu nedělní poezie neuškodí.
neděle, 5. února 2012
 
Pan Vandemar
Pan Vandemar Mno, občas sem zajdu mrknout na kabaret a panoptikum a ani tentokrát nejsem zklamán :))) a vždycky si říkám, že jsem udělal dobře, že jsem přestal jezdit do pneuservisů .. jezdím do autoservisu, kde prostě mají vyvažovačku a nějaký gumy neřeší, mají to jen jako službu navíc zákazníkům :D
neděle, 5. února 2012
 
Guma
Guma Pánové.Tak to zkusme znova a lépe.Sklouzlo to tam kam to z nás nikdo nechtěl.Pan Borec nechá obchodáky v klidu vytvářet své hodnoty a my budem schánět nejlevněší pneu.
neděle, 5. února 2012
 
Poo
Poo Jsem rád že je tu občas i hezká sranda, kvičící prase mě fakt pořádně rozesmálo. Díky Ferdo, mnohem lepší než vulgarity.
neděle, 5. února 2012
 
FERDA
FERDA Bořku,neřeš ho cy..Závist je slabost neschopných.Tak se ožral že pak píše pič...Nemá na to tak brečí a ví stéjně hov..Toho bych chtěl potkat,posral by se strachy,boroček.Ať žije zdravý pneuservis.Zduř.
neděle, 5. února 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Omlouvat se opravdu nebudu, protože nemám komu. Já jsem vždy podepsaný, alk.. s přezdívkou redakce není, takže nevidím opravdu žádný rozumný důvod. A věřte i když si tady vylívá nějaké mindráky, že mu něco nefunguje tak jak má, tak je to dobře, protože jde vidět, že je on v nějakých problémech a ne ti které napadal.Bořek.
neděle, 5. února 2012
 
FERDA
FERDA Ty naprané hov...redakce! Píšeš kidy a hnůj je tvůj domov.Prase je tvůj bracha,ale to aspoň kviká a chrochtá,ty jen pořádně smrdíš závisti a ubohostí.Chudáčku napraný.ZDUŘ.
neděle, 5. února 2012
 
Guma
Guma Ahoj Bořku,posledně jsi mě umravnil kvůli sporáku,ale když se trefí lehce do tebe tak se můžeš pominout.Na to,že má v sobě flašku kořalky tak píše pěkně spisovně,bez chyb a nikomu nenadával jako ty.Bořku zasloužil by si omluvu.
neděle, 5. února 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec A jen pro zajímavost falešný alkoholový- redakce- jsem v pátek byl u svého velmi solidního dodavatele a koho tam náhodou nepotkám? Zástupce Nokianu. Kdyby tu napsal a já bych byl i rád a taky jsem mu to doporučil, tak věřím že by napsal pravdu, že jsem ho vůbec nešetřil a že jsem mu naložil pořádně. A to jsem byl prosím na návštěvě a on taky. Kdyby byl u mne tak nevím jak bych se doslova udržel. Kvalita nákladních nokianu za poslední rok šla prudce dolů a to bylo hlavní téma a k tomu se nabalily další neduhy posledních týdnů některých importérů. Asi tak pane opilý.
neděle, 5. února 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Opilče, co se podepisuješ redakce, tak už moc nepij, protože ti chlast leze na mozek. Až najdeš odvahu se mi podívat a jiným které ani chudáku osobně neznáš do očí a něco střízlivého vypotíš z pusy s toho alkoholového opojení, tak se mi představ a hlavně postav. Zatím jsi jen velkohubý tlachač ahlavně srab. A takových hodně znám jak mezi pneuservisáky, tak hlavně obchoďáky. Jinak prosím tvé opilé výlevy mají tak cenu jedné staré čepičky. Děkuji ti za pozornost.
neděle, 5. února 2012
 
ML.
ML. CHICHT.CHICHT
neděle, 5. února 2012
 
doporučuji odkaz
doporučuji odkaz Trocha zpětné vazby diskutujícím. http://www.youtube.com/watch?v=0oqU0NModSQ
neděle, 5. února 2012
 
servis jižní morava
servis jižní morava Krásné slunečné, ale mrazivé ráno z Moravy. Vidím že pana Chytrého ser..u téměř všichni. Je to Tvůj názor se kterým nemusím souhlasit, ale na druhou stranu taká víš, oč jde. Docela mě překvapil výběr vyjmenovaných servisů na konci. Prvního neznám, ale zbývající jsou jedni z největších prodejců protektorů Vraník a suplují de facto jeho internetový obchod, a to dost dobře a úspěšně, zejména Soukup a Peterka (OK je takový hlučínský "pneu raketýr"). Neznat Vraníky osobně, podsouvala by se myšlenka, že stopa vede tam.
neděle, 5. února 2012
 
radek
radek On ale v zaveru pise ze to neni prispevek redakce !
neděle, 5. února 2012
 
servisman
servisman Tak to je nějaký provokatér vydávajícíse za redakci... UBOHOST
neděle, 5. února 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz