Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
PP
PP Moris to vystihl uplně nejvíc..
středa, 1. února 2012
 
radek
radek Krásně vystiženo.
úterý, 31. ledna 2012
 
Moris
Moris Pane Částko nákup pneumatik Barum na octavii u vás jistě zvážím, ale koncový zákazník by neměl mít jakýkoliv přístup k velkoobchodním podmínkám.Proto se vynalezl maloobchod.... a to se mi nezdá bejt vůči mně fér navíc když už od vás průběžně beru delší dobu. Je mi jasný že je v tom zakomponovaná autodoprava, ale pokud si to vezme přímo u vás cizí zákazník tak dostane stejný doklad jako já a je jedno jestli vezme jeden kus nebo víc. To je věc kterou tady celou dobu řešíme. Je mi jasný že je tohle pro vás docela slušná reklama, ale at si to každej pneuservisák přebere sám jestli je tohle pro něj v pořádku... a až zákazníkovi nabídnu barumku za 1100.- a on poděkuje a odejde.... vzpomenu si na vás. Protože vy jste přesně ten problém, který to všechno způsobil.
úterý, 31. ledna 2012
 
gumař
gumař Zdar Kun..o kde ty jsi se tady vzal tak najednou.A jak se vede.Byla tu hláška,že máš super kontakt na pneu z venku.Tak to jsi asi za vodou.
úterý, 31. ledna 2012
 
Anubis
Anubis Zdravím po delší době všechny diskutující. Čím to, že největší odvahu a urážky dovedou vždy nepodepsaní jedinci a směřují je na ty podepsané?
úterý, 31. ledna 2012
 
Jarda
Jarda Tys nám tady dlouho chyběl autodílno.A naschvál,i kdyby to ten Tvůj SouČástka prodával za pětset tak to od něho spoustu z nás nekoupí.Hádej proč? Jarda
úterý, 31. ledna 2012
 
radek
radek Bohužel musím s p. Částkou v posledním příspěvku souhlasit. Pokud chce dělat velkoobchod tak věřím že za dobrou cenu řada pneuservisů něco veme, ale proč má potřebu to pouštět za stejnou cenu do ulice nechápu, to je úplně zbytečné. Každopádně je to jeho boj.
úterý, 31. ledna 2012
 
Autdílna
Autdílna Nechejte už pana Častka na pokoji,loni jsem bral převážně, od Pešíčka a 123.pneu,. Letos sezdá zase malinko sleví Pneunet. Pokud panu Častkovi ceny nějakou dobu zůstanou, tak jistě z jara nakoupím. Vůbec mi jeho přístup nevadí, dovezené pneu přezuji za stejné peníze, jako ty co prodám. Ono si je stejně vozí čím dál méně lidí. Pokud pneu prodávám s minimální marží, tak s je koupí raději u mne, ne, aby se s tím museli zabývat. Nechejte trhu volnost. Každý zákazník si najde svého poskytovatele služeb. Autodílna.
úterý, 31. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Já na toho kozla seru octávku v T prodávám pouze v zimě a Bravurisa 2 H nakupuji za 1135,- s dph. At si dělá ten lojza co chce.Nazdar
úterý, 31. ledna 2012
 
V.Částka - Dobré Pneu
V.Částka - Dobré Pneu Běžně na vulgární příspěvky nereaguji, ale tento si to zaslouží. Přijeďte mi to prosím říct osobně, protože anonymní reakce tohoto typu tuto diskuzi pouze degradují.
úterý, 31. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Radku to není vůbec dobře toto je humus a hnus!!!P.Částka,proberte se rychle než Vám někdo nakope zadek tak že si už nesednete.Určitě by jste si to minimálně zasloužil,aby jste konečně něco začal dělat rozumného a ne jen seděl za počítačem a vymýšlel kraviny,podvody a špínu,jen aby jste byl Vy nejlepší!Proberte se už konečně!
úterý, 31. ledna 2012
 
V.Částka - Dobré Pneu
V.Částka - Dobré Pneu Ale pokud jste pneuservis, tak my Vám ji za tu cenu i dovezeme. Barum Vám tuto cenu nikdy nedá, tak proč toho nevyužijete?
úterý, 31. ledna 2012
 
radek
radek Chtěl bych upřesnit že ceny stejné nejsou. Při osobním odběru máte cenu nižší, tedy u zminované pneumatiky je koncová cena 990,- Kč. Prodávat Barum do ulice se slevou cca 42% není úplně dobře.
úterý, 31. ledna 2012
 
Anonym
Anonym bla bla bla.........
úterý, 31. ledna 2012
 
V.Částka - Dobré Pneu
V.Částka - Dobré Pneu Hruško a Morisi, nestidim se za své nározy, ani způsob kterým podnikám. Levné-pneu.cz je náš 2. obchod, který používáme pro srovnávače cen. Tam máme rozdělenou cenu zboží a dopravy. Ceny jsou tedy stejné! Přesto má náš servisní partner další slevy! Není tedy pravda , že to koncový zákazník koupí za stejnou cenu jako pneuservis. Ceny máme nízké proto, aby se zákazníci mohli předzásobit. Dělají to pouze pneuservisy. Málokterý koncový zákazník hledá letní pneumatiky v lednu. Mnozí majitelé a provozovatelé pneuservisů to chápou a nakupují u nás za nízké ceny nyní. Se servisem jsem začínal před 15 lety a každý den se setkávám s lidmi ze servisní branže. Jak jsem psal minule pneuservis stále provozuji i když mojí prioritou je velkoobchod.
úterý, 31. ledna 2012
 
Hruška
Hruška Petře děkuji za pochvalu a Michale jsem rad ze jsi o neco moudrejsi s obchodem ze zahraničí. Ono to ma totiz jeden figl a to ten ze vemes predzasobeni tady od importera a zacnes prodavat, jenze importer nemna valka kola vetsinou skoro zadny sklad ale v Nemecku a jinde jsou velkoobchody super zasobeny. No tak vemes penize ktere jsi jiz utrzil a mas je platit za 3 mesice a jdes nakupovat do Nemecka nebo jinam, a to za hotove. No a tim mas dobrou dostupnost vsech pneu a korunku na to nepotrebujes zadnou. A kdyz se ti na konci prachy nesejdou no tak se domlouvis zase s importerem. A kdyz to posloucham tak jakmile nezaplatis tak jsou na tebe snad jeste prijemnejsi nez pri predobjednavce. Zadecky stazene aby jsi snad nezatahnul oponu a po servise se neslehla zem. A vzdy kdyz v tom nejsou vlastni penize tak marzi prestanes resit a pouze totiz objem a z toho ti pada nejaky zisk. Nekdy vetsi nekdy mensi. Bez rizika, bez odbornosti, bez vize!! pouze mit na to povahu A to oni mají. Jinak pane Částka prošel jsem si Vaše stránky, dvoje, nevim zda jich mate vic. A prijdete mi snad jeste horsi nez pan Pesicek a ostani vaseoho obchodniho kalibru. Oni to delaji stejne jako vy. Mozna se nam sklebi a mají nas nekde. Kazdy jsme trochu na jine strane. Ale alespon se nam nesnazi mazat nam med kolem huby jak delaji neco pro servis. To si tady snazite omluvit svou cinnost nebo zkousite zda jsou servisaci opravdu tak hloupí.Cenu nizsi nez ja jakou prodate servisu omlouvate nejakym dopravnym a moc dobre vite ze cena je to hlavní a tady zkousite nejake vymluvy. A nebo jste doufal ze tady sezenete nejaky dalsi zakazniky? To by sedelo vic!! Urcite pokracujte ve vasi cinnosti snazte se podlezat ceny souperit s Pesickem. Ale prosim nepripojute se do odborne diskuze o pneu. Jak jste mi odpovedel na me dotazy, servis nevedete, jste pouze a pouze obchodnik a to nema s odbornosti nebo remeslem nic spolecneho.Nezlobte za toto vyjadreni a klidne mi ho vyvratte.
úterý, 31. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Je to jeden parchant vedle druhého.Banda podvodníku a gauneru.
úterý, 31. ledna 2012
 
Poo
Poo Částka...levne-pneu.cz
úterý, 31. ledna 2012
 
radek
radek Kdo je pousti za 990 ?
pondělí, 30. ledna 2012
 
Moris
Moris at se na mě nikdo nezlobí ale za 990.- s dph prodávat barum letní na octavku to nedělá ani taxíkář ten je ani navíc nemá. zkrátka jde o to kdo si pro to dojede je jasný že doprava něco stojí ale aby nebyl vůbec žádnej rodíl mezi koncovým zákazníkem a servisem to podle mě v pořádku nejni. na druhou stranu je tady krásně vidět za kolik to nechá barum protíct ven a jak to prodávají nám na to je prostě ostuda domácí značka. Tady je aspon vidět že nějaká loajalita k někomu vůbec není a chlácholení obchodáka o tom jak máme maximální podmínky a že žádnej jinej takový nemá o tom si asi obrázek každej uděláme sami....
pondělí, 30. ledna 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz