Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Poo
Poo Jinak BIBe dík za odpověď, také se po tom budu muset podívat. Nějaké bonusy už přišly ale jaké to nikdo neví, samozřejmě od nich ticho po pěšině. Jak okomentoval super netto ceny ? Pro koho jsou když ne pro jejich partnery co plní předobjednávky ??!!
pondělí, 30. ledna 2012
 
Poo
Poo Za pana Částku jsem byl rád že se tu sem tam vyjádřil a dost mi vadilo že se tu do něj někteří vulgárně naváží. Vždy to tu ale prezentoval jako že je hlavně pro servisy, to co ale dělá je stejné jako všichni, bez skrupulí servis obejde a prodá zákazníkovi za stejnou cenu. I když na tom levne-pneu.cz je to ještě + 100 dopravné.
pondělí, 30. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Kok.. jeden je to a další jsou všude kolem.
pondělí, 30. ledna 2012
 
radek
radek To uz ma.dele
pondělí, 30. ledna 2012
 
Moris
Moris tak už i pan Částka zdvojil weby dobrepneu.cz = levne-pneu.cz(o něco lacinější)
pondělí, 30. ledna 2012
 
Michal
Michal Hruško, tak to moc díky za vysvětlení. Já právě to obchodování se zahraničím vůbec neznám, já vždy bral jen v ČR. Ale tohle je hodně zajímavý.
pondělí, 30. ledna 2012
 
Michal
Michal Radku, asi jsem to napsal špatně. Omlouvám se, ne samozřejmě zákon, ale tam je přece někde myslím, v zákoně o DPH, zkusím to najít, že nesmíš prodávat pod cenou, nebo za malou marži, aspoň já jsem se s tím setkal. Aspoň jeden kluk, co má servis s tím měl popotahovačky. Koupil prý pneu za 1200 Kč a prodal za 1220 Kč, oni si našli, že obvyklá cena té dané pneu byla v té době 1290 Kč a těch 70 Kč mu doměřili. Já se omlouvám, nevím přesné detaily, ale četl jsem to i mnohokrát na netu, že nesmíš prodávat pod cenou. Jasně nemyslím, pod nákup, to je jasné, to se nesmí, ale i extrémně nízké marže. já to zkusím najít.
pondělí, 30. ledna 2012
 
Petr
Petr Absolutní pravda Hruško, do puntíku přesně. Podepíši se pod každé slovo. Ano není problém vzít z venku 100,200,300 ks, ale několik kamionů ? Na západ od hranic nás stále mají za jisté exoty a já se jim ani nedivím, např. ten xindl Dobešovic prasete za 1.2mld a to je dnes a nenně, a to se provalí jen to, co je do nebe volající(MUS 12 mld). Kolik toho musí být, co se na světlo světa nikdy nedostane? Máme takovou vládu jakou si zasloužíme a vláda je zase jen odrazem společnosti.Pan Pešíček splňuje všechny předpoklady pro vysokou ústavní fukci. Dokonce by měl ve vládě i kolegu, Kubice také taxikařil a ti ostatní prostě jen více či méně odklání a žvaní. Kdyby ale tak u toho nemlaskali.
pondělí, 30. ledna 2012
 
Hruška
Hruška Michale to je peave ten omyl, kterým argumentují importeri. Ze jim to musi dat jinak si to koupi venku. Ani nahodou. Vsichni co brali neco venku vedi ze ti nikdo nenasype na splatnosti v radek milionu a bude cekat jestli zaplatis. To musis mit sakra historii a sakra peknou rozvahu a vysledovku a pak to posles jejich pojistovne ktera si to proveri a rozhodne zda te pojisti pro tu firmu pro pripad neplaceni. Daji ti kredit ktery nesmis prekrocit atd. atd. To jsou jenom pohadky a další oblbovaní jejich podleho chovaní a podrazu ktere pachají.
pondělí, 30. ledna 2012
 
radek
radek Co je "zákon o ceně obvyklé" ?
pondělí, 30. ledna 2012
 
Michal
Michal Poo: tady jde hlavně o to, že samotní výrobci by samozřejmě do ničeho sami nešli. Ale začalo to, co se mělo stát už dávno, že ti giganti přestávali objednávat některé rozměry, které má on, s argumenty, že to nemají pak šanci prodat, protože to nechtějí prodávat s 30 Kč na gumě a to se samozřejmě už zastoupení nelíbí. Ale přestalo fungovat bububu, že Vám nedají zimu, protože v dnešní době, to už spousta i těch velkých odběratelů riskne. Já hlavně spíš nechápu Finanční úřad, že mu na ty výprodeje skáče. Vždyť je tady přece zákon o ceně obvyklé. Jistě je to akce, ale on má akci skoro na všechno a pomalu pořád. Ale co opravdu nechápu tu michelinu, protože jak psal BIB, vždyť on na začátku sezony nemůže vědět, zda i on ty bonusy splní nebo je vůbec dostane. To je strašný risk. A zdaleka to všechno nekupuje za hotový, jak tvrdil, takže o tom to taky není. Jo smutný je samozřejmě to, že i když ho importeři u nás pošlou do háje, tak to půjde nakoupit do zahraničí a nezmění se nic.
pondělí, 30. ledna 2012
 
BIB
BIB a co vim tak se to stalo vice kolegum co berou od madaru z michelinu..
pondělí, 30. ledna 2012
 
BIB
BIB Poo, obchodak tu byl a dopadlo to tak ze se jako podekovani pokratila predobjednavka a jestli se me to co se stalo tuto zimu s bonusema stane jeste jednou tak jsem s nima skoncil! Pro vysvetleni, zimni predobjednavka byla v takove velikosti ze prakticky splnila cil, jenze z vseobecne znameho nedostatku zimnich gum michelin nebyl schopny v stanovenem terminu pneu dodat tak se urcita cast musela vzit logicky jinde a tim padem nemohl byt splnen cil a bonusy byli pokraceny!
pondělí, 30. ledna 2012
 
Anonym
Anonym sem zvědavej až tam dá michelin a kleber. to bude teprve rachot.
pondělí, 30. ledna 2012
 
Poo
Poo Taky bych byl rád optimista že jsme o krok dál, ale když se podíváš na Pešíčka tak má teď za podobnou cenu P6.
pondělí, 30. ledna 2012
 
Michal
Michal No, já bohužel nemůžu v tuto chvíli říct víc, za což se omlouvám, ale výrobcům se nelíbí, jeho obchodní strategie a začínají to řešit. Mimochodem, ty GY mu Procházka neprodal, to vím 100%.
pondělí, 30. ledna 2012
 
Anonym
Anonym nad naivitou některých diskutujících se musím smát :-)))
pondělí, 30. ledna 2012
 
Roman
Roman Takže pešíček už excelenci nemá . No tak tím to je vše vysvětlené. Tak to měli hoši z goodyearu opravdu ztažené půlky co, že to tak rychle ztáhli. To musela bejt mela. :-))), tak snad jsme to díky všem diskutujícím posunuli o krok dál. díky
pondělí, 30. ledna 2012
 
Pavel
Pavel Dobrý den, uvažuji o zřízení pneuservisu Osobní automobily,motocykly,užitk. vozidla jako vedlejší pracovní poměr po práci.Stále zvažuji jakou zvolit značku vyvažovačky a zouvačky celkem příznivé ceny májí golemtech prosím nemáte někdo zkušenost s kvalitou výrobků této firmy. Děkuji za názory. p.velorex@seznam.cz
pondělí, 30. ledna 2012
 
Michal
Michal Tak Pešíček, ty Excellence 195/65 R15 91H už na webu nemá, takže buď na něj šlápli, nebo je přeprodal. Má je jen na poptání a cena 1490 Kč. Ale za to nakoupil mraky Pirellek. Ale nechte si tlak v normálu. Bez obav:-)
neděle, 29. ledna 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz