Pneurevue.cz » Fórum » Máte obavy, že současný hospodářský pokles výrazně ovlivní prodej a servis pneumatik?

Máte obavy, že současný hospodářský pokles výrazně ovlivní prodej a servis pneumatik?

 

středa, 21. ledna 2009

Otázka ze dne 21.1.2009

 

Chystáte v tomto směru nějaká opatření?

 
 
 
Kikos
Kikos Nezlob se na mě,ale ten rozdíl v ceně ti absolutně nevěřím a uč se raději tu češtinu,bude to lepší,než plkat a vymýšlet si.
sobota, 21. února 2009
 
matt
matt Tady je snad forum o cestine? Ale promin, ziju v CR jenom par let, tak mi to moc nejde. Me zkusenosti jsou takove, ze kdyz jsem kupoval pneu, tak pneuservise staly 2500,- a v eshope 1400,-. Pneu kupuji pred kazdou sezonou, takze to neni jednorazova zkusenost. A nadavanim nekomu do blbu zase jen ukazujes svoji inteligenci.
sobota, 21. února 2009
 
Kikos
Kikos Matte ty se nauč psát Česky ty lopato!!!Neřeknu,když se spleteš,ale u tebe háčky,čárky neexistuji?100% marže navíc?Ty jsi upadl na hlavu a pořádně.Jsi pěkný blb!
sobota, 21. února 2009
 
matt
matt Tato diskuze vypada jak rozhovor zakomplexovanejch magoru s IQ nizsim nez dnesni datum a ne slusnejch lidi na urovni. Silne reci a nadavky na to vas je, ale to ze si za to muzete sami vam nedojde. Prodavat pneumatiky s cenami o 50-100% nez v eshopech vam prijde normalni?
sobota, 21. února 2009
 
Tom
Tom Ten blbeček vypatlanej co si tady hraje na odboríníka je posranej až za ušima a tu adresu sem nenapíše. A bůhví jestli jí vůbec má. Možná koupil na www nějaké čínské šroty a myslí si, že je ten odborník na pneumatiky a vykládá, že má svoje www obchody. Dokud sem nedá své stránky, číslo a jméno jak to udělal Bořek, tak je to pro mne jen lhář a "doplňte si sami".
sobota, 21. února 2009
 
John
John Anubisi tak buď normální a řekni nám své www stránky.Čeho se bojíš?Nechápu.
sobota, 21. února 2009
 
Bořek
Bořek Dnes již jdu do postele.Ráno jsem na servise a musím napřed odfrézovat sních,aby se ke mne dostali zákaznici a trochu to vypadalo,když tak pořád sněží.Takže se omlouvám,ale určitě se k tématu vrátím.Dobrou noc.
pátek, 20. února 2009
 
Kikos
Kikos Anubis se bojí a tak se raději neukáže a neřekne kdepak má servis,ať to zhodnotíme.Jsi opravdu zbabělec.
pátek, 20. února 2009
 
Anubis
Anubis Bořku, prodej v supermarketech apod. také nemusím. Tam to vidím jako prodej bez té srdcové záležitosti... Jak by podle Tebe mohla fungovat spolupráce mezi internetem a pneuservisy?
pátek, 20. února 2009
 
Bořek
Bořek Co se týče práce,tak o tom se opravdu bavit nemusíme,protože už mnoho let říkám že většina pneuservisů si neumí vážit své práce,rozdávali ji zadarmo a dnes je to už zcela jiné a někteří to bohužel nepochopili a nedokázali se přizpůsobit trhu.Spolupráce s internetovými prodejci určitě existuje,ale ne v podobě kterou týto eschopy dělají v součastnosti.Např.rozdíl cen pneumatik mezi pneuservisem a koncovým zákazníkem opravdu nemůže být 5-7%.Tento zisk opravdu nepokryje náklady ani na energie a zaměstnance natož na pořádný rozvoj firmy.Nediv se pak,že mnoho pneuservisu buď nepřezuje,nebo přitvrdí na ceně za práci za takovéto pneumatiky.A je toho více co je špatně nastaveno ze strany internetu.Diskuse je možná a potřebná a věřím že může být i účelná,ale musí být konstruktivní a obšírná.A pro mne osobně vždy bude a zůstane,že je servis na prvním místě ne ten prodej v regálech supermarketů,nebo na internetu.
pátek, 20. února 2009
 
Bořek
Bořek Klidně můžeš za mnou přijet Cosimbe a protože tu mám celou řadu strojů Sicam mohu předvést a rád ti je ukážu.
pátek, 20. února 2009
 
Cosimb
Cosimb Díky Bořku za radu,porozmýšľam o tom,asi vieš čo a prečo to hovoríš.
pátek, 20. února 2009
 
Anubis
Anubis Všem co mne nazývají zbabělcem, nefachčenkem, pařmenem her, ztroskotancem apod. bych rád vzkázal jen jedno. Pokud se vám všem uleví, tak mi nadávejte, tak se divte, že nemám čas zde být od rána do večera a psát hned pět minut po tom, co se napíšte příspěvek. I když mi budete nadávat, budete si vzájemně masírovat své ego, jak jste skvělí, jak jste mi to nandali, jak jste mne roznesli na cucky apod. tak mi je to k smíchu, já budu dál prodávat, dál budu rozvíjet své obchody, dál budu modernizovat svůj servis, dál si budu snít svůj sen o otevření druhého servisu a na blbosti nebudu reagovat.
pátek, 20. února 2009
 
Anubis
Anubis Zdravím Tě Bořku, budu Ti tykat. Kdyby to vadilo, omlouvám se a přejdu k vykání. Ty jsi byl tím hlavním důvodem, že jsem sem začal přispívat. Pročítal jsem si všechny příspěvky, co jsi sem psal a snažil se je pochopit. Četl jsem o tom, jak jsi měl "problémy" s ČOIkou atd. Plně chápu Tvé právo odmítnout zákazníka. Ale tak jako se snažím pochopit já běžného majitele servisu, zkus, prosím, také pochopit ty mně... Nemyslíš, že i já mám ve svých obchodech srdce? Věnuji se pneumatikám od roku 2005, v porovnání s Tebou to není tak dlouho. Ale také to není tak, že bych měl notebook, který mohu zavřít a přestat podnikat. Nesouhlasím s tím, že by pneuservisy měli snižovat cenu svých prací, že by měli pracovat takřka zadarmo. V Česku je problém, že si neumíme vážit práce. Vidíme jen cenu zboží, materiálu apod. ale zapomínáme ocenit lidskou práci. A tak můžeme zlevňovat pneu disky apod. ale práce je potřeba si vážit. A to je to, kde já vidím spolupráci s pneuservisy... Nevím, kde se přišlo na to, že internetové obchody jsou nyní na pokraji kolapsu či tak něco podobně. Já momentálně prodávám mnohem více pneu než například loňský únor. Navzdory počasí už nyní 90 % mých prodaných pneu jsou letní pneu. Bořku, vážím si Tvého přístupu a toho, jak zde vystupuješ svým jménem. Rád bych s Tebou zde více diskutoval. Je toto možné?
pátek, 20. února 2009
 
Anubis
Anubis Dobrý večer vám všem. Tak vidím, že jsem tady docela dost lidí naštval a přivedl k nadávkám. Opět mi vrtá hlavou proč. Vždyť se mi jedná o to stejné co vám všem. Prodat černé zlato zákazníkovi, mít spokojeného zákazníka, který se vrátí a se kterým mohu dlouhodobě spolupracovat. Co se týče mého e-shopu nemíním ho tady zveřejňovat. Klidně mi nadávejte, myslete si, že jsem zbabělec apod. Ale o můj e-shop se nejedná. Tady se jedná o to, že jsme všichni prodejci stejného zboží, jsme vlastně dvě strany stejné mínce... Vážení, budu zde přispívat pod nickem "Anubis", nemíním se schovávat za jiná jména. Nadávky, blbosti a kecy kolem ignoruji a nebudu na ně reagovat. Takže jako kdyby to nebylo napsáno.
pátek, 20. února 2009
 
Bořek
Bořek Cosimbe ,SBM 780 je špičková,ale sám bych ji nechtěl.V úterý mi tady do Třince přivezou SBM V 655 a to je pro mne osobně skvělá vyvažovačka.Investuj radši do přírubové sady duo expert.Tam je to to co přinese spokojenost zákazníku,kvalitu a zisk.Mám to na obou servisech a je to vynikající věc.
pátek, 20. února 2009
 
Narkoman
Narkoman Ano Bořku,interneťák zavře notebook a ukončí živnost,ale my máme stroje a nemůžeme jen tak udělat papa podnikáni.Jen kvůli finančáku to nejde jen tak.
pátek, 20. února 2009
 
Cosimb
Cosimb Díky za radu Bořivoji,jeden s typov je u mňa aj Sicam,je tam celkom slušný výber,aký máš nazor napr.na vyvažovačku SBM V780?Má význam do nej investovať?Dobrú ponuku má aj Corghi,M+G a iné,je to dosť dilema.
pátek, 20. února 2009
 
Bořek
Bořek Cosimbe velmi rád ti doporučím Sicamy které mám už řadu let a jsou opravdu velmi dobré ,jak cenově tak především technicky a servisově.Na www.sicam.cz se koukni a neboj se jim zavolat.Jinak mají 100% zastoupení i na Slovensku,takže můžeš být vklidu.Ručím ti za opravdu perfektní služby od firmy MOTORTEC GATE s.r.o.
pátek, 20. února 2009
 
Cosimb
Cosimb Zdravím všechny pneuservisáky.Viete poradiť z odbornej skúsennosti,pre akú značku sa mám rozhonúť,pri kúpe vyvažovačky a vyzúvačky?Chcel by som hlavne,praktické a neporuchové stroje.Vďaka za každý názor.Prajem veľa úspechov a chuti do práce=peniaze.
pátek, 20. února 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz