Pneurevue.cz » Fórum » Máte obavy, že současný hospodářský pokles výrazně ovlivní prodej a servis pneumatik?

Máte obavy, že současný hospodářský pokles výrazně ovlivní prodej a servis pneumatik?

 

středa, 21. ledna 2009

Otázka ze dne 21.1.2009

 

Chystáte v tomto směru nějaká opatření?

 
 
 
Kikos
Kikos Další do zbírky opravdových pneuservisních šméjdů.A proto říkám pořádně jim to dát znát a osolit cenu,když si přivezou od takovýchto chudáků gumy.Nastal čas boje přátelé.
pátek, 20. března 2009
 
FERDA
FERDA Co to je zase za smrada na www.dobregumy.cz,co taky už dáva auto do placu.Nakopejte mu tam někdo v okolí nějaké díry Netolice do koulí ať se probere z toho snu.Pneuservis Částka, co to je za blba?
pátek, 20. března 2009
 
Kikos
Kikos To už není konkurence,to jsou trosky,odpadlíci a ubožáci,kteří večer jdou jen do hospody a prochlastají to co vydělali.Neznají cenu práce a neumí nic, jen si pak stěžují jak je zle.Blbci to jsou a je jich mezi námi až moc a věřím že jich teď dost padne na hubu,protože je to potřeba.
pátek, 20. března 2009
 
Stanley
Stanley Tak vidim ze to delame za + - stejne penize, odstupnovani ceny podle velikosti rafku je nutne, u me je to do 16", do 19" a nad 19", mezi alu disky a plechy nedelam prakticky rozdil v cene prezuti ale naskoci to az u lepiciho zavazi ktere je adekvatne drazsi. Z doslechu vim ze jsou v okoli i garazisti co na predpotopnim vybaveni prezuji cele auto za 400.- at uz si zakaznik prinese jakekoliv pneu ale to se snad ani neda nazvat jako konkurence..
pátek, 20. března 2009
 
Bořek
Bořek Ještě jednou tu vlezu,omlouvám se jestli někoho naštvu.Ty ceny které jsem psal u Al disků se vztahují do 18 kol. Nad tuto míru jsou ceny ještě úplně někde jinde.Např.20 kola nepřezuji komplet pod 2000kč a u dovezených 20 jsou ceny kolem 3000kč.Jednoznačně odlišuji od sebe rozměry pneu,protože např.16 nemůže stát jako 20 palcové kolo.Hodně servisů to však nedělá a pak se moc diví,že jim nezbude na rozvoj servisu.
pátek, 20. března 2009
 
Bořek
Bořek Zapomněl jsem ještě k tomu připsat nové 4 gumové ventily,které VŽDY při montáži vyměňuji.
pátek, 20. března 2009
 
Bořek
Bořek Za 4 d+m z vozu + 4 d+m z ráfku + 4 vyvážení + 4 umytí kol + 8 vyvažovacích závaží účtuji u PL disků 12-13=650kč, 14-16=860kč.Pokud si zakoupí pneu u mne tak to má po slevě 12-13=500kč a 14-16=600kč u AL. disků přezutí vychází u nabíjecích závaží 1000kč u lepících +-1200kč.Při zakoupení pneu u mne 800kč Dovezené nové pneu montuji jen ZNAČKOVÉ a cena je smluvní 1600kč,jinak to NEPŘEZOUVÁM.
pátek, 20. března 2009
 
Bob
Bob 15 plech dávám za 1000kč+materiál.Při koupi u mne za 600kč komplet.Al disky 15= 1600kč+mat.A u mne zakoupené 1000kč komplet.
pátek, 20. března 2009
 
Stanley
Stanley Kolik kdo uctujete za komplet prezuti napr. 15" plechu? Ja 1000kc + material, kdyz gumy ode me tak za 500kc.
čtvrtek, 19. března 2009
 
Bob
Bob Se divíte, že kupují gumy na netu? já né.Auto jako ti střelenci z www.nej... určitě dát nemůžete skoro nikdo a já vůbec.Kde bych asi na něho vydělal na prodaných gumách? Snad krást,nebo dělat montáž za min.,3000kč,tak pak možná by to šlo.Letos jednoznačně přitvrdím na ceně za dovezené internetové gumy.Nastal na to čas a myslím si že ostatní pneuservisy by měli taky tvrdě postihovat tyto nekalé činnosti internetových prodejců na které žádný normální živnostník nedosáhne.
čtvrtek, 19. března 2009
 
Kikos
Kikos A co se týče Sochora a PNEU PLUS,tak je jasné,že na něho krize doléhla a ještě teprve dolehne.Podle toho co jsem za poslední rok slyšel ze super zdrojů, tak místo lidskosti se u něho objevili velké manýry pána podnikatele a zaměstnanci byli jenom kus hadru.Odešlo spoustu perfektních,profesionálních lidí a teď má stres a chce po ostatních lidech nemožné.Asi se zbláznil,protože to co dělá někdy nemá ani hlavu ani patu.Je to však jeho věc a ať má problémy,zůstane apoň pro druhé servisy a normální lidi.
čtvrtek, 19. března 2009
 
Kikos
Kikos Stanleyy,to se divím,že to nechtěl přezout zadarmo.To jsou normálni hlupáci ti internetáci.Místo aby přišel k tobě, zeptal se tě za kolik mu ty prodáš tu pitomou Barumku+ za práci,kde by měl plnou záruku na vše a kde by hlavně zjístil,že cenový rozdíl je minimální,tak si to raději koupí na internetu a pak se diví a rozčiluje,že to má dražší při montáži.Hlava mi to nebere,jak jsou ti lidi blbí!Teď jsem byl u známého v servise a má to uděláno perfektně.Základní přezutí os vozu za 1800,-kč a pak má různé sleva na nové zakoupené,starší přivezené,pl al disky apod.Byla u něho i kontrola ČOI a neměla námitky a schválila mu to.Není to žádná diskriminace,jak si ti internetové paka stěžují.Pak ještě verze to nepřezouvat a na to má servis taky právo,takže si to musí pneuservis probrat sám,co je pro něho lepší.Někdy je ale určitě lepší nedělat všechno, protože se to pak nevyplácí.
čtvrtek, 19. března 2009
 
PP
PP Nějak se mi doneslo, že síti "Pneu Plos" se přestává dařit. Nechápu. Na servisech pracuje max.do 8,9 lidí a z toho jsou v kaceláři ne více než 3 lidé. Že by to bylo tím, že kamarádi z Barumu pana S pustily gumy za hubičku interneťákům? Potom se nemůže divit, že neuživí armádu lidí na 11 servisech. Navíc jejich hlavní zbraň, náklaďáky, jsou na tom blbě.
čtvrtek, 19. března 2009
 
Stanley
Stanley tak lidi nam pomalu ale jiste blbnou.. dnes prisel chlapik s barumkama z netu a nemohl pochopit proc on bude platit 1000kc za prezuti a pokud by koupil pneu u nas tak by dostal 50% slevu a zaplati 500kc, vzdyt podle nej je nova guma jako nova guma tak proc delat rozdil v tom kde ji koupil :-) mam sto chuti se na tyto spekulanty vyprdnout a internet vubec nedelat. Zajimave bude jaky budou mit tento rok u nas podil gumy z netu, v zime to bylo 5% a ted z jara to zatim vychazi u letnich pneu na 10%
čtvrtek, 19. března 2009
 
Tom
Tom Ihle je naprostá katastrofa. Taky jsem od nich dostal ceník a jen na to nevěřícně koukám. Myslím, že si myslí, že asi není v Čechách konkurence. I ten Anubisák určitě prodává na netu levněji než oni. Michodem, všimli jste si jak Anubisák zmizel? Asi taky zkrachoval.
čtvrtek, 19. března 2009
 
KISS
KISS Také mě došel IHLE, ale ještě jsem neměl čas se kouknout. Tak nám prozraď nějakou perličku, abychom se v této ponuré době trošičku pozasmáli.
čtvrtek, 19. března 2009
 
Max
Max Dnes jsem dostal do rukou nový ceník od společnosti IHLE a jsem silně rozčarován jejich novým ceníkem.Takový zvýšení cen jsem rozhodně nečekal.Ceny jsou dražší o 20% než kdekoliv na netu.To někdo v prosinci usoudil,že v březnu bude euro 33-34 ke koruně a jak to vypadá tak se asi hodně zmýlil.A to mě ještě volaj abych plnil jejich normy.To by byla moje sebevražda.Moc času na nápravu uš jim nezbývá.Takhle od nich nevemu ani pneumatiku.
čtvrtek, 19. března 2009
 
Bob
Bob Jedno je jisté,Barumka už dlouho není tím čím bývala.Kvalita zmizela a nahradila ji kvantita.A místo dobré podpory prodeje došlo k totální destrukci prodejní sítě.Kdo dnes prodává výhradně Barumky? Snad jen jejich nová síť servisů s kterou si podle mne moc nepomohli a nepomůžou.To se pánove v Německu hodně spletli a max. do 2 let se domnívám dojde k další restrukturalizaci,nebo k položení firmy jako samotné.Současná podoba kterou zvolili je myslím velmi špatné řešení pro Barum jako takový.Čas ukáže jak to bude,ale dnes je pravda taková ,že Conti je v smrtelné křeči.
neděle, 15. března 2009
 
Kikos
Kikos Barum před pár lety udělal velké chyby proti pneuservisům a ty pak proti sobě poštval.Minulý rok se začali vtírat zpět ale moc jim to nešlo a néjde.Jejich obchodní politika je podle mne velmi špatná a letos to jen potvrzují jejich záměry.Barum jsou dnes v cenové nabídce tak nizko,že to v historii této značky vůbec nepamatuji.Jsou někde na úrovni velmi levných až nekvalitních pneu a když k tomu přidáme min. 35% slevu,aby se to dalo vůbec prodat,protože jinak to dnes absolutně u Barumek nejde,tak zjistíme,že to je pneu která je zcela nezajimavá jak pro prodej kvůli zisku,ale především svou hroznou kvalitou.Mám letos 2 případy,kdy nové Rumunské Barumky Polarisky mi najeli 8-10tisíc a vypadali jak po 5 letech jízdy.Popraskané,ztyřelé a totálně sjeté!Barum nikdy nebude moje značka už jen pro tu jejich arogantní politiku proti pneuservisům v minulých letech.
neděle, 15. března 2009
 
Martin
Martin Bohužel Kissi, spousta věcí v dnešní globální ekonomice funguje mimo zdravou logiku, takže i já už dnes připouštím jakoukoli alternativu budoucího vývoje. Dvě tři chybná rozhodnutí + nepříznové okolnosti a položí to sebesilnou firmu. A přesně to prožil za posledních 10 měsíceů Conti. Takže nevím, nevím, i já bych byl radši optimista.
neděle, 15. března 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz