Pneurevue.cz » Fórum » Máte obavy, že současný hospodářský pokles výrazně ovlivní prodej a servis pneumatik?

Máte obavy, že současný hospodářský pokles výrazně ovlivní prodej a servis pneumatik?

 

středa, 21. ledna 2009

Otázka ze dne 21.1.2009

 

Chystáte v tomto směru nějaká opatření?

 
 
 
Anonym
Anonym jooo a neelixi. tve doporucene e shopy... jsou napojene na GPD, CARENu, a dalsí a tak se prosiiiim nechlub kolik maji pneu kdyz si sahaji do velkoskladu. to predse delame taky. ja mááááám do 50.OOO ks skladem. mozna 2OOO ks ale i tak je to tééémeť 50.ooo no ne??, myslim kluci pneuservisní, ze zalozim klub pneuservisu a shop si budeme platit my všichni. nejen ze si pomuzeme se zbozim ale zaroven ty jejich SEO a finty FŇ na google si zaplatíme. takovej 200 servisu krat.... no ja se dotoho asi podivam,. cauky ,
pondělí, 2. března 2009
 
celvin
celvin já čumim jak se tady propléta internet a pneuservis. rezníček z hradce , který se hraje s Matt a mates na internet a pritom ma provozovnu ktera uz není co bývávalo. nezainvestoval do ni za posledni roky ani korunu a pťitom mercedes je mercedes. shop je poťad dokola stejny. a co. bude tady dávat kapitalistické kecy o tom jak delat pneuservis. jsem hradečák a je to síla jak se servisák s dlouhou tradicí hraje na e shop. bývals dobrej . jen škoda ze je mnoho servisu co pro rychlé zbohatnutí poškozuji práci v servisech nejen na hradecku
pondělí, 2. března 2009
 
Bob
Bob Bořku všiml jsem si,že na svých internetových stránkách máš nafocený nový plošinový zvedák.Kdo ho prosímtě vyrábí?
pondělí, 2. března 2009
 
FERDA
FERDA Ty jsi stejná troska jako oni.Polib mi zadeček a zmiz ty internetové prase.
pondělí, 2. března 2009
 
FERDA
FERDA Neelixi přečti si 1.3. 12.29hod.
pondělí, 2. března 2009
 
FERDA
FERDA Neelixi přečti si 1.3. 12.29hod.
pondělí, 2. března 2009
 
Stanley
Stanley nejlevnejsipneu.cz at se radeji prejmenuje na nejdrazsipneu.cz , ti nech tam maji klidne i tisic chudaku posluhovacu :-)
pondělí, 2. března 2009
 
Neelix
Neelix Montérkáři, podívejte se, kolik pneuservisů už pochopilo, že se musí spojit s internetem http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuservis.php?PHPSESSID=ec928ac2ed025da4c9c8e28b7fb3ebea Takže není nic snažšího než si objednat na netu levné pneu, domluvit si přezutí v jejich partnerském pneuservise a mám po starostech. Pneuservis má mnohem více zákazníků, nemusí investovat do předzásobení a může se jen rozšiřovat.
pondělí, 2. března 2009
 
Stanley
Stanley V minulem tydnu me pobavil letak ktery jsem nasel v poste od www.primapneu.cz (na zadni strane byl exkluzivni luzkovy textil :-) jedna se o "pneu" blackstone udajne od koncernu continental, ceny na no name cinana nastavene vic nez suverene, nekde za cenu kormorana jinde na urovni BFGoodriche.. jeste chybi slogan "pomahame v dobe krize" a mega akce jak blazen, jinak lidi uz chodi a ptaji se na letni pneu, prvni nedockavci uz maji obuto, dokonce se objevil jeden i s tim letakem a kdyz videl jaky je real za znackove pneu byl prekvapeny a hned vzal sadu od nas :-)
pondělí, 2. března 2009
 
Anubis
Anubis Jinak koukám, že se tady na mou hlavu snesla zase spousta urážek. No shrnu to tak, jsem rád, že máte dost zákazníků, že nepotřebujete další, kteří by chtěli přezouvat. Přeji hodně štěstí a pokud máte chuť si zase zanadávat, jen do toho. Objevím se tady asi až zítra ráno, takže, prosím, nedivte se, že neodepisuji hned. Příjemný zbytek dne.
pondělí, 2. března 2009
 
Anubis
Anubis GPD odprodala své servisy síti Vianor, myslím, že je to krok správným směrem. Nokian je na zimu dobrá pneu, na léto nic moc. A je potřeba její prodej tady podpořit na úkor různých činských pneu. Myslím, že časem by Vianor mohla být alternativou k síti First Stop. Také by mne zajímalo, zda GPD provozuje vlastní e-shop pod hlavičkou jiné firmy, zda o tom někdo něco víte, uvítám info.
pondělí, 2. března 2009
 
Anubis
Anubis Opět vás tu všechny po delší době zdravím, speciálně zdravím Tebe Bořku. Díky, že sis na mne našel čas a tak podrobně jsi mi to vše rozepsal. Jak jsem Ti již psal, plně souhlasím s Tvým právem odmítnout přezout internetového zákazníka. Ale není to přeci jen o záruce. Pokud je jakýkoliv problém s pneumatikou, tak je potřeba to reklamovat to u prodejce. A nevím jak Ty, Bořku, ale já většinu reklamovaných pneu posílám přímo k reklamačním technikům výrobců. Pouze pokud jsem dovozcem pneu přímo já, tak to řeším tak, že se na to podívá můj technik a řekne mi názor. Krom dodávkových matadorů, kde mi neuznávali téměř nikdy reklamaci a proto jsem je přestal nabízet, a nákladních pneumatik na Goodyear jsem neměl nikdy problém s reklamacemi. Nemám rád čínské, indonéské, indické apod. pneu. Neprodávám pneu typu Wanli, Goodride, Bridgesteel apod. Pneu kupuji přímo od výrobcům ve velkém, nebo od velkoobchodů z ČR a nebo ze zahraničí. Stejné zdroje jako má třeba Tvůj běžný dodavatel pneu. Není tedy rozdíl mezi gumou koupenou u mne a nebo u Tebe. Je to stejná výrobní linka jen jiná cesta k zákazníkovi. Chyba může vzniknout maximálně špatným skladováním, ale to může také vzniknout i u jakéhokoliv dodavatele. A pak se to jednoduše vymění, zákazníkovi se člověk omluví, dá mu slevu či jinou kompenzaci. Říká se, že na internetu se prodávají staré dotky - nesmysl. Já trvám na to, že pneu starší dva roky musí být označená v názvu pneu i příslušným dot - např. DOT06 apod.
pondělí, 2. března 2009
 
Jindra
Jindra Bořku, s tou Carenou a Chárou máš pravdu. Jejich ceny jsou kolikrát dražší pro pneuservis než to mohu koupit někde na netu jako koncový zákazník. Neumí to nabídnout pořádně velkoobchodně. A hlavně je tam průšvih, že nerozlišují mezi tím, když koupíš 4 ks za rok nebo 100 za týden. Já už pět let jedu s 90 % z GPD a mám maximální spokojenost.
pondělí, 2. března 2009
 
Bořek
Bořek Jindro nechtěl bych tady rozebírat některé dodavatelské obchodní problémy,které jsem mněl s GPD.Byly takové jaké byly a už se k nim nevracím.Řeknu ti jen že,jsou tam teď někteří noví lidé a docela to funguje.Nemám je jako prvořadé dodavatele,ale beru je.CHáru a Carenu vůbec nepoužívám,pro mne mají zcela nezajímavé ceny a podmínky.Pneuservisy nejsou jejich středem,ale jen doplňkem do počtu.Takové nerespektuji ani je neuznávám.Jsou pro mne zklamáním.Zase upozorňuji některé,Kteří by to chtěli překroutit,že je to jen můj názor.
pondělí, 2. března 2009
 
Jindra
Jindra Ahoj Bořku, co ti vadilo před pár lety na GPD? Já od nich beru už několik let, začínal jsem na Cháře. A stále maximální spokojenost. Beru od nich hlavně Hankooky a Goodyeary. Kdysi jsem uvažoval ještě nad Carenou, ale tam to bylo blbý s cenama.
pondělí, 2. března 2009
 
Bořek
Bořek VIANOR vstoupil do České republiky minulý rok.Dva hlavní aktéři jsou GPD a ALMA PNEU.Můj názor na tuto síť je vcelku pozitivní.Spolupracuji především z ALMOU,která je pro mne osobně velmi solidní partner.Od GPD v malé míře taky odebírám nějaké zboží a nemám s nimi problém.Je ale pravda,že jejich systém prodeje pro servisy před pár lety pro mne osobně byl nepřijatelný,ale polepšili se,pochopili situaci na trhu a tak dnes s nimi nemám problémy.Síť VIANOR pokud ji budou dělat lidé,kteří mají především myšlení pro pneuservisy má možnou pozitivní budoucnost.To je můj osobní názor.
pondělí, 2. března 2009
 
Narkoman
Narkoman GPD je v síti VIANOR tedy NOKIANU.Musí shánět pneuservisy ke spolupráci.Mají nějaké tabulky a tak se honí a celkem otravují kdekoho.GPD já nemusím,neberu od nich nic.
pondělí, 2. března 2009
 
Tom
Tom Poo, to nebude ono. To už mají několik let a nic se s tím neděje. Spíš myslím, že stojí za nějakým velkým shopem, který je psaný na nějakou firmu xyz s.r.o. A mne zajímá, který shop to je.
neděle, 1. března 2009
 
Poo
Poo Myslíš tohle: http://www.planetapneu.cz/index.php?firstChoice=1
neděle, 1. března 2009
 
KISS
KISS Adresy provozoven jsou shodné s Vianorem http://vianor.cz/outlets
neděle, 1. března 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz