Pneurevue.cz » Fórum » Máte obavy, že současný hospodářský pokles výrazně ovlivní prodej a servis pneumatik?

Máte obavy, že současný hospodářský pokles výrazně ovlivní prodej a servis pneumatik?

 

středa, 21. ledna 2009

Otázka ze dne 21.1.2009

 

Chystáte v tomto směru nějaká opatření?

 
 
 
Kikos
Kikos Tvrdé slova tady padají a protože byl noční pátek,tak to chápu.Jedno je jisté Anubis tu něco chtěl,to se mu dostalo a on se zdekoval a utekl.A jak se ozve,pokud se ozve tak řekne že měl tolik práce že nestihnul napsat,nebo že byl v Himalájích na dovolené a nenatáhli mu tam internet a tak nemohl navázat spojení.
sobota, 28. února 2009
 
FERDA
FERDA Souhlasím.Říkám stále,koupil jsis pneu na zasraném internetu nebo marketu,tak jeď tam,ať ti to hezky přezujou a neotravuj mě s tím.Já mám své práce dost a nemínim řešit blbosti.Anubisák je u mně totalní č.....Silné řeči,smrad z rypáku a hovno činy!A pro ty odpadlíky z oboru co kur... ceny jen řeknu,že jste hnus,smrad a odpad.Na vás taky dojde to se nebojím,už teď nemáte kolikrát několik dní co dělat a jenom kňouráte.Jezdíte za mnou,nakupujete zboží a ani nevíte,jak mě těší že krachujete,protože jste to co jste.
sobota, 28. února 2009
 
Narkoman
Narkoman Julinka mne celkem vzrušuje a rád bych ji nejenom pošuškal do ouška kde buduju své impérium ,ale protože nemám rád internetové tupce a prdelolezce nejenom z našeho oboru,kteří lezou tím otvorem dovnitř,jen aby měli práci a třepou se nad stovečkou kterou pak večer prochlastají a pak jen skučí a fńukají jak je zle a bída.A protože jich pár znám,tak vím co píšu a seru jak na ty internetové hajzly,tak i na ty druhé nazývající se pneuservisy.Já je nemám v žádné skupině,protože to jsou prasáci našeho oboru.Ale napřed se vypořádejme s těma kravaťákami.
pátek, 27. února 2009
 
Tom
Tom Petře, na www.nejlevnejsipneu.cz mají ty gumy za 5.792 kaček a nemají je skladem. Tak teď machruješ a koukáš, kde je koupit, co? Já je měl v sezoně za 6.500 Kč sadu.
pátek, 27. února 2009
 
Tom
Tom Julinko, až nám tady Anubisák dá svoje stránky tam ti klidně řeknu, kde mám servis. Celou dobu je to ale o Anubisákovi a ne o mně nebo Narkomanovi.
pátek, 27. února 2009
 
Julie
Julie Tom: Ptala sem se tebe a narkomana. Predpokladam ze nemas co skryvat. Budes chlap a reknes to, nebo se budes jen skryvat za Borka a strapnovat se septanim do ouska?
pátek, 27. února 2009
 
Petr
Petr Tome, jedna kontrolni otazka. Za kolik by jsi mi prodal sadu pneumatik Continental TS 830? Rozmer 195/65 R15 91T? Za 8000kc, co mi tady nabizel pneuservis, nebo na internetu za 5560kc? Mimochodem taky od majitele pneuservisu... A kde by jsi si je koupil Ty?
pátek, 27. února 2009
 
Tom
Tom Julie dej mi svoje telefonní číslo a rád ti zašeptám do ouška adresu svého servisu. Hele, Anubisák tady nechutně machroval o tom co vše dělá, tak se nediv, že jsme po něm chtěli adresu. A co neudělal? Utek, srab jeden. Podívej se na Bořka, ten adresu ukázal. Takže kdo je tady srab? Servisy a nebo kravaťáci?
pátek, 27. února 2009
 
Julie
Julie to Narkoman a Tom: prozradite mi kde pracujete? V jakem pneuservisu? Teda pokud nejste srabove, jako ste se tu vysmivali Anubisovi. Diky
pátek, 27. února 2009
 
JiVi
JiVi tak tak .. provozovatel sluzby nemuze nidky boj se zakaznikem vyhrat, nehlede na to, ze uz jen ta myslenka boje se zakaznikem je dost ujeta.Asi bazarnicka uchylka.Tam se taky predvadi kde co, aby se zakaznik ocural a jaksi se nemysli dopredu.Jednou ocuras, priste uz neprijde a bude se po internetu brecet :-) Howgh
pátek, 27. února 2009
 
Neelix
Neelix Nemohu pochopit jednu věc. Místní monterkáři nestíhají, mají v byznyse svoje srdce dělají věci pořádně a přitom mají od rána do večera čas tady vypisovat a debatovat s námi zákazníky. A takový Anubis, který provozuje internetové obchody (podle představ místních géniů) s jedním notebookem, nemá čas sem přispívat co pět minut. Kdo z nich má asi více zákazníků, prodaných pneu apod.? Nevím, po ukázce toho všeho, co tady jistí pánové předvádí jen vím, že budu dál nakupovat na internetu a budu využívat smluvních servisů jednotlivých internetových obchodů. Takže pánové servisáři, jen tak dál v boji proti internetu a proti potencionálním zákazníkům. A Anubisovi, kterého tady všichni urážíte, držím palce ať mu jeho obchody jdou.
pátek, 27. února 2009
 
JiVi
JiVi Tom: neda se nic delat, ale za opravdovou praci si urcite k takovejm pitomcum clovek neprijde.Cist to neumi a odborou praci by to chtelo delat :-D
pátek, 27. února 2009
 
Tom
Tom JiVi a Neelix si z nás budou dělat srandu a přitom nepoznají rozdíl od Barumu a Braumu a nebo Goodyearu a Goodridu. Kupujte si ty svoje čínské Braumy a Goodridy a nás nechte na pokoji. Až budete chtít pořádné gumy a pořádnou práci, tak přijďte.
pátek, 27. února 2009
 
JiVi
JiVi Kikos: tvoje reakce me pripomnela Izerovu - policejni akademii :-DDD Manas :-X
pátek, 27. února 2009
 
JiVi
JiVi Ok, priznavam chybu, ukliknul jsem se. Vzhledem k kvalite zpracovani tohoto "prispevkovace" to jiz nelze vratit zpet a opravit.Co se da delat. Kazdopadne, kdo chce, pochopil, kdo nechce .. at si dela, co chce :-)
pátek, 27. února 2009
 
Kikos
Kikos Jéé to bylo teď moc dobrééééé.Se směju JiVimu.hahaha
pátek, 27. února 2009
 
Narkoman
Narkoman To ti pak přijde Braumbumbackululu
pátek, 27. února 2009
 
Narkoman
Narkoman Pokuď najdeš v eshopu Barum a objednáš BRAUM jak píšeš,tak si buď jistý že ti BARUM nepříjde JiVi!!!
pátek, 27. února 2009
 
JiVi
JiVi ja nevim, pokud najdu v eshopu Barum, objednam Braum a zpalpatim Barum, tak mi snad prijde Barum a ne nejakej Brambum.To si snad pri prevzeti zkontroluju. Dal nechapu, proc se pak ma nejaky pneuservis pricit tyto pneu nazout? Jako ze se mi to nikdy nestalo.
pátek, 27. února 2009
 
Bruno
Bruno Napodobeniny pneu,ale stéjně existují,o tom se z nikým nebudu hádat.Čínský Goodride si už hodně lidí spletlo s Goodyearem.A to je pravda!
pátek, 27. února 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz