Pneurevue.cz » Fórum » Máte obavy, že současný hospodářský pokles výrazně ovlivní prodej a servis pneumatik?

Máte obavy, že současný hospodářský pokles výrazně ovlivní prodej a servis pneumatik?

 

středa, 21. ledna 2009

Otázka ze dne 21.1.2009

 

Chystáte v tomto směru nějaká opatření?

 
 
 
Vantage
Vantage Když tak čtu tvoje příspěvky, musím se usmívat. Na jejich základě tipuji, že patříš ke starší generaci, která má o internetu poněkud dětinské představy. <BR> S internetem se pokoušeli bojovat jiné obory, s biliónovým kapitálem v zádech (filmová studia, nahrávací studia, "papírová" vydavatelství) a NIKDO neuspěl. <P> A ještě uvedu na pravou míru dva tvé drobné omyly. <BR> 1) internet krachuje - na internetu denně krachuje řada pidi firmiček, aniž by to jakkoliv ovlivnilo jeho chod. Je to takové čištění, na které narazíš i přírodě. A že někdo čekal 14 dní na gumy? Pak je blázen. Dodací lhůta je 2-3 dny, pak 1 telefon a pokud 4. den nedorazí, objednává se jinde... jednoduché a rychlé... <P> 2) služby rukou si tam nepořídím: chyba. Celá řada inetových pneushopů je už tak silná, že si buď zajišťují smluvní servisy, nebo si přímo pořizují vlastní "přezouvárnu". A tenhle trend bude pokračovat...
středa, 25. února 2009
 
Ferda
Ferda Tome kašli na internetového primitiva.
středa, 25. února 2009
 
Tom
Tom Vantage, podívej, chlapče, my servisáci držíme spolu. Ty co kolaborují s internetem časem sami na to dojedou. A pak co budeš dělat až budeš chtít gumy? Já vím, ty jsi cvičená opice, ty to zvládneš přezout a vyvážit, ale co ostatní zákazníci? Internet může být klidně dál, kde jinde by si Anubisák stahoval písničky a filmy? Ale služby rukou si tam nepořídíš. A proto to vyhrajeme mi.
středa, 25. února 2009
 
Vantage
Vantage poslední příspěvek byl pro narkomana
středa, 25. února 2009
 
Tom
Tom A o tom, že internet krachuje máte tady další důkaz. www.pneurychle.cz - už nereagují ani na majly, nevyřizují objednávky. Jeden zákazník, co si u nich objednal gumy až po 14 dnech dostal odpověď, že už s touto činností přestali, protože jim to nevydělávalo. Jak rád u mne dneska ještě koupil gumy. Tak kterýpak obchod krachne další? Už by nám ten Anubisáček všeználek měl poslat také ty své stránky, abychom ho mohli sledovat a až krachne tak mu poslat aspoň pivko, aby se jednou v životě mohl pořádně opít.
středa, 25. února 2009
 
Vantage
Vantage Myslíš že vyhrajete? <BR> Před 10ti rokama o Inetu pořádně nikdo nevěděl. Před 5ti rokama ho měl každej druhej. A dneska ho máš všude. V každým PC, mobilu,notebooku... <BR> I můj šestiletej syn zvládne objednání hračky přes net. A tohle je generace, která za pár let bude vládnout přes inet a ovlivňovat život okolo sebe. <BR> Pořád si myslíš že vyhraješ? ;-))
středa, 25. února 2009
 
Tom
Tom Milý Vantage, nebyl tvůj děda náhodou Nostrodamus, že tak dobře znáš budoucnost? Myslím, že jsi chytřejší než cvičená opice, mohl bys mi v servise ukázat jak se přezouvá pneu? Když to zvládne opice, tak to je přeci i hračka pro tebe. A můžeš sebou vzít i Anubisáka s tím svým notebookem aby mi to ukázal.
středa, 25. února 2009
 
Vantage
Vantage Milý Tome, tvé přirovnání k zubařské práci je komické. Zatímco kvalitním zubařem se člověk stane za 10-15 let. Nandat gumu a vyvážit ji zvládne s prominutím cvičená opice. <P> A můj zubař (tedy konkrétně řečeno zubařka) je dokonalá profesionálka, kterou nevytočí ani mé poněkud nezodpovědné chování - od ni mám vždy dokonalou péči. I proto mě nevytočí její vyšší ceny. <P> A lidé z pneubranže? Podívej se na diskuzi dole a všimni si rozdílů mezi příspěvky "ujetejch interneťáků" a "profíků z pneubranže". Zmiňovaní profíci mají příspvky plné vulgarit a urážek. <BR> A ani proto se nedivím, že jedinej kdo tady zveřejnil adresu shýho PS byl slušnej Bořek. zbytek jsou bábovky co si hrajou na drsňáky... <P> PS: A ještě drobnost - ano, my "interneťáci" odejdeme, protože nás nebaví číst primitivní debatu plnou urážek a sprosťáren. A my jsme i ti zákazníci, kteří si snadno najdou jinej PServis... <BR> My vás nepotřebujeme. Vzpomeň si na moje slova, až budeš za pár let brečet nad obratem firmy...
středa, 25. února 2009
 
Narkoman
Narkoman Tome,ty se mi líbíš.Tak na ně na ty internetové chytráky.Neboj naše vítězství je jisté.My máme moc,oni jenom ten internet a ten je nejenom nepřezuje,ale až jim místo foťáku příjde třeba cihla,tak zapláčou a vzpomenou si na to co jsme jim tu říkali.Jsou to lidé,kteří si nevidi ani na toho svého ptáka,protože jsou rozežraní tím internetem.
středa, 25. února 2009
 
Tom
Tom Vantage, a podle čeho si vybíráš zubaře? Taky se ho ptáš co ti tam dá místo tvých smradlavých zubů? A kolik mu za to zaplatíš? A nebo mu prostě věříš, že ti tam dá to nejlepší a to nejlepší s tebou udělá? A když ti naúčtuje bílou blombu za 690 Kč budeš s ním smlouvat, že na internetu je to levnější? Taky by tě poslal asi někam. Tak už mlč. Jsi trapnej. Vem si příklad z Anubisáka, ten už taky radši utekl i se svým notebookem.
středa, 25. února 2009
 
Tom
Tom Anubisák to už neunesl, nikdo ho tady nemá rád. A všichni víme, že teď nemá co prodávat, tak tady otravuje a prosí o spolupráci. A když není tady, tak buď balí ty gumy a nebo si paří na notebooku hry. Co jiného má chudák taky dělat, když internet nemá kšefty.
středa, 25. února 2009
 
Narkoman
Narkoman A kdepak je konec Anubisákovi???Asi si balí balíky s pneumatikami,aby mu to zítra odešlo.Nebo mu umřel počítač a má nervy.
středa, 25. února 2009
 
Vantage
Vantage Ale já chytrej jsem ;-D FYI: Encyklopedii
středa, 25. února 2009
 
Stanislav T.
Stanislav T. Tak já si to přečetl určitě pořádně a mohu jen říct,že jsou tam věci které nemusím,ale když si přečtu i tvoje příspěvky jinde,nejenom tady na pneurevue tak vidím že si hraješ na chytrého jako by jsi snědl enciklopedii a přitom se chováš hůře než někteří, jak říkáš monterkáři.Původně jsem ti vykal,ale když mi tykáš,tak já taky.A mám tě taky někde.....
středa, 25. února 2009
 
Vantage
Vantage Víš,Stanislave, přečti si ještě jednou co jsem napsal, pak si přečti co jsi napsal ty, zamysli se a zkus napsat něco normálního. Nebo se zařaď k příspěvkům tvých "ex-kolegů" a jejichž příspěvky jsou plné debilů, blití, a podobných specialit. Je to na tobě. Mě seš volnej...
středa, 25. února 2009
 
Stanislav T.
Stanislav T. Co to teď překrucujete?Monterkáři vám najednou nevadí?Jezděte tam kde jezdíte,nechte si svoje myšlenky pro sebe a bude to nejlíp.Dělal jsem v pneuservise a vím co dnes někteří zažívají a i když jsem dnes jinde ,fandím jim.Prodávám auta v autosaloně a řeknu vám všem tady,že kdyby nebyl servis a hlavně prodej náhradních dílu,tak nemá šéf absolutně šanci přežít.Můžu se snažit jak chci a prodávat kolem 25-30 vozu měsičně a stejně vím,že nemám vyděláno na náklady na salon,výplaty,energie apod.Takže jim na té dílně moc fandím a nepomlouvejte ty chlapy v monterkách,protože si to většina z nich nezaslouží.Každý je nějaký a opravdu se nedivím některým reakcím.U nás na servise např.nesmíme používat jiné než originální díly,takže vlastně nikdo nám nemůže dovézt svoje nahradní díly.A tím je to vyřešeno.Nové pneumatiky řešíme jen okrajově a snažíme se tomu vyhnout.Tak asi pánové.
středa, 25. února 2009
 
Vantage
Vantage Víš Tome, nám normální montérkáři nevaděj. Já mám svýho servisáka, ke kterýmu hodím svý gumy koupený na netu a on mi je bez keců přezuje. <P> Neřeším jestli má ceny nejnižší nebo nejvyšší(platím okolo 700), ale je milej a ochotnej. A vzhledem k tomu, že se musím objednat tejden dopředu a má pořád plno, nebojím se, že by takovýhle Pneuservisy zkrachovaly. <P> Krachnou akorát takoví ti vulgární individua, co si tady léčej mindráky, místo aby se snažili někde léčit. <P> A myslím že jejich absenci s radostí uvítáme...
středa, 25. února 2009
 
Ferda
Ferda Sám jses nazval blbcem.O děkuji ti ,že jses sám přiznal a klidně přijeď přezuji ti to tak že na to nezapomeneš.A jen ať víš nejsem žádný pneuservisák jsem v jednom značkovém servise technik a nemám rád lidi,kteří si dovážejí jakékoliv díly včetně pneumatik a pěkně je za to solím.A jezdí a jezdí a platí a platí jako ty tupče.Nemáš ani páru co kolik stojí na dílně,nejenom na pneuservise a jen blbě kecáš,tlacháš a děláš chytrého.A přitom jsi jak jses nazval blbcem.
středa, 25. února 2009
 
Alois
Alois Vážení už nepatřím k těm nejmladším,pneuservis dělám 16 let.Byla tady řeč o zouvačkách.Já mám od lonska CORGHI Artiglio 50 stála 200 000t.plná spokojenost.Dělám sám veškerou práci i papíry.Cena za přezutí od 480-1160 podle velikosti a druhu disku.Pneu dávám nákup+20 procent.Nesáhnu na Ćínu a protektory koupené v marketech.Ojetiny zadarmo odváží dodavatelé.Držím se profláknutého hesla můj zakazník-můj pán a při placení se usmívejte.To oni mají ty peníze které my chceme.Pneuservisy mezi sebou bojují o zákazníka i způsoby jak pomluvou tak i moc nízkými cenami.Průměrná roční tržba se u mně pohybuje okolo 3 milionů,myslím že slušné ale slovník tady i na autorevue je někde jinde.Jestli se podobně bavíte at jako zákazníci nebo servisáci tak je mně vás líto.To je asi tak vše.Alois.
středa, 25. února 2009
 
Tom
Tom Heleďte vy všichni Anubisáci a internetáři, když vám mi monterkáři tak vadíme, proč za námi jezdíte a chcete přezouvat? Nechte nás a přezouvejte si na internetu. Najeďte autem na ten svůj notebook, pak na něj hoďte všechny čtyři rádoby Goodyeary a nás nechte... A až budete chtít normální pneu a normální služby, tak přijďte.
středa, 25. února 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz