Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Michal
Michal Jirko jsem to odbouchnul nějak brzo, ještě k příspěvku, pirelli je mimo už třetí sezonu za sebou, cenově se chtějí dostávat někam, kde nemají co dělat. Goodyear Dunlop jsem ještě nedostal tak nevím, ale na ten je času dost.:-) ty si nechám jako poslední na to, co mi bude chybět v jiných značkách, s tím díru do světa neudělám.
pondělí, 14. května 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Gumo, to že se to někdy nepovede je zcela normální, ale že je chaos, levá ruka neví co dělá pravá je už trochu někde jinde jako rozumné vysvětlení. Skákat určitě někde po hlavě do nějaké sítě nebudu. Na to mne skutečně neužije. Papír snese hodně a já se upisovat jen tak lacino nehodlám. Výběr je dnes velký a už u mne byli skoro všichni, takže mám jasnou představu kdo si hraje na kvalitní síť, kdo je jen na oko a kdo to myslí naopak pro budoucnost pneuservisní branže dost vážně. Vždy jde o peníze, ale podstatou je že jsou partneři dva subjekty a ne že jeden slibuje druhému hory doly a pak velmi rychle tuto cestu opustí. Za více jak 20 let v oboru si myslím vím co dělám a hlavně jak to mám udělat. PREMIO není v současné době schopna nabídnout kvalitní záruky a síť tak vlastně ztrácí podstatu. Až se vyčistí něco uhnilého nejenom tam, pak je možná změna. Snad nebude však pak pro některé už pozdě. Můj názor.
pondělí, 14. května 2012
 
Michal
Michal Jirko naprostý souhlas, vidím to zcela stejně.
pondělí, 14. května 2012
 
Guma
Guma Jsem v PREMIO a to co tady píše Bořek až tak pravda není.To,že se to pokaždé nepovede snad známe všichni.Mají tam v tom trochu chaos.Levá neví co dělá pravá.Časem se to vychytá a bude to dobré.Bořku dobře si to rozmysli kam skočit,abys později nelitoval a nebylo pozdě.
pondělí, 14. května 2012
 
Jirka
Jirka Je doba zimních objednávek a diskuze k tomuto tématu žádná. Co objednáváte na zimu? U mně je nejzajímavější Michelin group s Conti. Goodyear je zatím totálně mimo jako Pirelli. Nokian mimo W + taky nic moc.
neděle, 13. května 2012
 
Autodílna
Autodílna Bořek se tu vždy choval slušně a pokud něco napal, tak k věci.
neděle, 13. května 2012
 
(Fake)Redakce
(Fake)Redakce Tak pokud se tu povede diskuze v duchu posledního Bořkova příspěvku, tak mohu přestat prudit a vrátit se ke své láhvi ;-)<br><br>Přestože s tím příspěvkem ne zcela souhlasím, tak je to konstruktivní, věcné a slušně napsané (samozřejmě to poslední u Bořka ale problém nikdy nebyl). <br>Žádné zbožšťování sama sebe, žádná nesmyslně silná slova. Prostě solidní názor kvalitního pneuservisáka.
neděle, 13. května 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Dobrý večer pneuservisáci. FERDO i ty buď v pohodě. Vím, že toho máš hodně, neležíš a dělej to tak jak nejlépe umíš a Já vím že jsi opravdu dobrý. A taky vím,že nejsi ten buran co si o tobě někteří myslí, ale podej to třeba jinak. Nenervuj se jen s internetem. Berme ho že tu je a bojujme zbraněmi tak jak bojuje on s Námi. Internetem, kvalitní práci, špičkovými službami. A ty to umíš, to vím dobře. Tím mu my kvalitní pneuservisy hodně v blízké budoucnosti zavaříme. Další týden za námi a co přinesl? Práce pneuservisu celkem ještě na to že je polovina května je dost. Hitem se teď pomalu stává na pár měsíců servis klimatizace. Více to teď mimo pneusezonu směřuji i k autoservisním činnostem, které mají velmi pozitivní výsledky a účinky. Co mne však tento týden hodně zaujalo bylo setkání s jedním významným kolegou který je v sítí PREMIO. Ten mi hezky a velmi důkladně povyprávěl příběhy za pár posledních měsíců v jejich síti. Nebyly vůbec úsměvné a hlavně důstojné tomu čemu se prezentují všude i v médiích. Chlubení, že jsou např, za minulý rok nejvíce rozšiřující se sítí u Nás jsou někdy až smutně zcestné. Skutečnost a pravda je pak velmi vzdálená. Jarní podrazy typu Excellence, přes momentální zimní předobjednávky, nedodržení domluvy na přezouvaní jejich leasingové společnosti v jejich síti aj., svědčí o tom že se tam nehraje fair play. Sám říkal, že v síti je aktivních jen pár věrných zbytek je tam jen symbolicky do počtu a byl dostatečně naštvaný a to tedy u něj není vůbec zvykem. Nevím jestli čísla pak které se někdy nesou ve velkém duchu jsou pak iluzí nebo vysněné. Nebo jsou jak dobře víme částečně udělané internetovými cenami typu Excellence. Nemyslím, že budoucnost servisních sítí typu PREMIO a třeba i EUROMASTER má u nás zelenou a bude se extrémně rozšiřovat když se nese v takovémto duchu. Sami se s tím setkáváme, slyšíme a vidíme to velmi často. Pokud budou podrážet své vlastní partnery tak nemají podle mne šanci skutečně růst a dřív nebo později příjde u nich tvrdý a drtivý pád těchto pro mne patvarů něčeho co nedává kromě momentálního zisku výhradních dodavatelů žádný smysl. Jeden den si říct pravidla, podat si ruce, podepsat smlouvu a další dny pak vidět že to co se řeklo a domluvilo už skutečně neplatí je pro mne osobně zcela nepřípustné. Smutné zjištění pro mnoho pneuservisáku a pořádné otevření oči je pak po prvním krásnem vybarveném snu co vše v takové super sítí získá někdy hodně kruté. Můj názor. Bořek Filipec.
neděle, 13. května 2012
 
FERDA
FERDA Jirko pleteš se.Práce máme zatím dost.I na nabihající týden.11klimatizací a 16geometrií+23objednávek na přezutí.Není to už moc,ale na tuhle dobu je to dobré.Není to chlubení,to je realita.Vidím sám jak někteří pneu... mají už na práci 0+0,takže Já jsem v klidu.Internet pneu je pro mne špína která v pneu prodeji prudce ustane a zdechne toho se nebojím.Nemám o to obavu a že se do něho navážím mi neber.Nemám rád ty co umí maximálně polepit gumy štítky a hrají si na největší obchodníky na světě.Já se o sebe nebojím,vím co mám a jak děláme.Zahraniční dodavatelé se množí jako krysy a ti Čeští nemají šanci už brzo se vůbec chytat za provaz.Nenastoupili totiž včas do rozjetého vlaku.Zaspali a teď jsou hezky v řiti a sám to pokud jsi dobrý pneuservisák poznáš Jirko.
neděle, 13. května 2012
 
(Fake)Redakce
(Fake)Redakce Taky si Michale myslím, že už nás žádné zázraky nečekají. Naše servisy mají přezuto od 78% do 84% uskladněnek, ten zbytek dojíždí zimáky, které mají kolem 4mm. Poslední "vlnka" přijde před dovolenkama, ale po pravdě, že by se letos vyčistily sklady už moc nečekám.
neděle, 13. května 2012
 
Michal
Michal Já už teď žádné zázraky nečekám. Ale jinak to bylo velmi dobré. Dnes jsem počítal zbylé zimní sady uloženek a zůstalu tu jen 24 dosud nepřezutých. Loni touto dobou jsme byly na polovině. Příští týden čekám okurku úplnou, protože to bude hokejový týden, takže nečekám skoro nic. Ale jinak velmi dobrá sezona. Jsem zvědavý na konec června a červenec, jestli dovolenkáři nezklamou a vyčistí sklad jako loni.:-)
sobota, 12. května 2012
 
Jirka
Jirka To ti tak žeru :-)). Vzhledem k tomu, že v každém tvém příspěvku je narážka na internet, tak je mně a myslím všem jasný jakej máš FERDO problém. Internet je sice nepřijemná věc, ale jak se říká, něco špatné pro něco dobré. Oddělil zrno od plev. Schopní pneuservisáci zamakali na svých firmách (výbava,marketing, sklady atd.) a obhájili svoje pozice v regionu a ti neschopní co uměli jen montovat gumy holt jdou do kytek, a to jsi myslím ty FERDO.:-(((
sobota, 12. května 2012
 
FERDA
FERDA A teď pracovně a vážně.Dneska sice skoro celé dopoledne pršelo,ale kšeftu bylo i tak dost.Geometrie,přehozy,prodej nových sad no krása pohledět.Jak je to u Vás chlapi servisáci?Jde to ještě?
sobota, 12. května 2012
 
FERDA-skutečný
FERDA-skutečný Na mne nic nepřišlo,jsem super v pohodě kravaťáku.Jestli si myslíš ty ubožáku,že se ti podaří mne vystrnadit tak jsi na omylu.Ty 2 příspěvky pod tímto ukazují že jsi totálni Boroček.A jestli si myslíš že kvůli mne tady diskuze skončí tak se taky pleteš.Podepisovat se za někoho svědčí,že jsi buď zhulený,ožralý nebo úplný dement.Já určitě kravaťáku né.Zduř Boročkům co jim končí krásný pohodový život v sáčku a kravatce.
sobota, 12. května 2012
 
FERDA
FERDA Brek, brek
sobota, 12. května 2012
 
FERDA
FERDA Eeeee, uz to na mne zase prislo :((
sobota, 12. května 2012
 
FERDA
FERDA Hezké sny ty můj kluku internetový.
pátek, 11. května 2012
 
(Fake)Redakce
(Fake)Redakce FERDO taky Tě zdravím a děkuji za pochvalu, ano jsem ještě střízlivý.Bohužel pořád ještě pracuju, protože jsem přes den sekal trávu a natíral už ani nevím co a vzhledem k tomu, že se zima blíží, musím ještě dodělat nějaké ty papíry ;-) ale neboj, nějakou tu kořalečku si k později dám. Přeju ti hezký víkend a všem tvým servisům také.
pátek, 11. května 2012
 
pavel d.
pavel d. tohle už není diskuze ale chlév..
pátek, 11. května 2012
 
FERDA
FERDA Fake ty jsi ještě střízlivý?Na pátek 20.49hod. slušné.Ty to ale doženeš.Jinak servisy tě zdraví všechny.Říkali mi ať zase poprudím kravaťáky.Tak se budu snažit.Zduř.
pátek, 11. května 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz