Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
FERDA
FERDA Faké nazdar ty kravaťácký inteligente,co se umíš hrabat jen v papírech.Ty jsi mi už chyběl.
pátek, 11. května 2012
 
(Fake)Redakce
(Fake)Redakce FERDO samozřejmě se budu snažit Ti vyhovět a psát víc a víc. Sice jak jsem pochopil z posledního příspěvku, jsi se z polohy Boha přesunul do pozice mluvčího servisů, tak snad na mne a ostatní zde budeš mít pořád dost času. Ještě bych se chtěl předem omluvit, pokud bych někdy vynechal, tak pouze tehdy, když budu zrovna shánět čerstvou kůru (to jak sám jistě víš, nějaký čas zabere)
pátek, 11. května 2012
 
FERDA
FERDA Malý Ferdo já tě žeru.Pa ty buku internetový.
pátek, 11. května 2012
 
Ferda
Ferda Jo, a taky jsem schizofrenik! Proste psychopat. Pomozte mi prosim, jinak me ti internetaci dostanou do Bohnic :(
pátek, 11. května 2012
 
FERDA
FERDA Ještě snad interneťáci a kravaťáci že byl dnes krásný den.Jak tím,že bylo teploučko a sluníčko a taky že bylo práce jak na kostele.A mám vyděláno narozdíl od Vás.Vy budete v létě okusovat tak maximálně kůru ze stromu.Běžte se někteří nakloktat alkoholu,pak vám tady jdou krásně blbé kecy a my servisy máme radost jak jste hezky nanervy.Já jsem zde jen pro Vás,tak se vůbec nebojte kravaťáci a interneťáci.Já Vás totiž tak miluji že chci aby jste mi psali víc a víc.Zduř buci.
pátek, 11. května 2012
 
FERDA
FERDA Nevím na co si tu hraješ tupče,ale FERDA jsem tu jenJá a ty jsi asi ten zhulený a ožralý Fake,Nick,nebo ten šašek nad tebou co se neumí ani podepsat 10,49hod.Vy buci internetoví máte houby prodáno tak jste ve stresu a musíte chlastat.Tak to jste dopadli Boročci.Zduř.
pátek, 11. května 2012
 
Ferda
Ferda Vsem diskutujicim se timto omlouvam za me neustale a zhulene zvaneni na tomto portale... Jsem nak mimo... Jsem servisak, buh a totalni kreten! Prominte mi. Jdu na jointa
pátek, 11. května 2012
 
Ferda
Ferda Halo
pátek, 11. května 2012
 
Anonym
Anonym Koukám na Bazos a je tam k mání zouvák MB s pneumatickým palcem,vyvažovák,plošina za hubičku..Praha
pátek, 11. května 2012
 
radek
radek http://www.pneurevue.cz/casopis/news.php?id=1703
pátek, 11. května 2012
 
Guma
Guma Ahoj Radku kde to čteš?
pátek, 11. května 2012
 
(Fake)Redakce
(Fake)Redakce Tak např. i Nokian má za 1Q 33% nárůst. Zajímavá ale budou letos hlavně čísla za 2Q...
pátek, 11. května 2012
 
radek
radek Ted jsem si přečetl tu pěknu zprávu že GY má v 1.Q tržby nahoru a kusy dolů :-)
pátek, 11. května 2012
 
geometrie
geometrie Pro poučení,že za práci se platí. Dělal jsem dnes geometrii na Mercedesu sportovní řady -21" kola.Důvod byl ten,že značkový servis ji dělal již 3krát a pokaždé na piču.Já práce cca 2,5 hod,jelikož je nutné seřídit zadní odklon-popojet autem,změřit,sbihavost popojet a to samé předek.Nakonec projet po cestě pořádně propérovat-usadit a opět kontrolní měření.Zákazník spokojen na maximum i s cenou 4500 kč.Geometrie Johm bean Ful 3D žádnej míšenec Prism,bez měřáku sklonu náprav -ROOMES.Otázka používáte jej??????Autodílno co ty na to?? Máš vůbec šajnu k čemu to je???A o tom to vše je.Jen tak -mechanik bere v mercedesu 14000 kč a dělá na sněny+ soboty.
pátek, 11. května 2012
 
Michal
Michal No Procházka trochu s křížkem po funusu přidal 3% slev, jako podporu prodeje:-)
pátek, 11. května 2012
 
Guma
Guma S tím Bestdrive souhlasím,ale u Prochyho a Pepči nevidíte ty kamiony přepravních služeb co Vás zavážej. Pěkný víkend
pátek, 11. května 2012
 
radek
radek Ono to nevypadá živě ani v Bestdrivu, Procházky či Cháry.
pátek, 11. května 2012
 
Michal
Michal tak se tady pořád přestaňte navzájem urážet, to je jak u blbejch. Já právě nevím, je to tam čerstvě, ale docela by mě zajímalo, jak se jim tam bude dařit. Teda hala je to jako kráva velká, takže 26 zvedáků se tam vejde jako nic. Sám jsem na to zvědavý, taky se divím, že se tam do toho pustili, je to dost zastrčený a pro běžné lidi, kteří by tam měli dát auto a jet MHD zpátky do Prahy, tak to asi není nic moc. Spíš by mě zajímalo, jak se daří Šafránkovi v těch Počernicíh, jak postavil gigantický pneuservis na zelené louce, protože kdykoliv jsem jel kolem, tak to moc živě nevypadalo. Docela by mě to zajímalo. Pro redakci: Myslíte, že by nestálo za to, udělat tam po roce návštěvu a zjistit jak se daří? Děkuji.
pátek, 11. května 2012
 
Anonym
Anonym Já si právě nejsem jistej, jestli FERDA moc hledá ne netu, páč to na něho bude složity... :-) Někdo mu nastavil stránku pneurevue jako domovskou, vysvětlil mu jak se vkladaji příspěvky a on se tím teď baví.... Dokonce neumí vymyslet ani nic nového.. to ať mi nikdo nevymlouvá, vždyť když si někdo čte ty jeho příspěvky tak je to pořád dokola akorát obmění pár sprostých slov.... Holt někdo je jednoduchej. Má myslím štěstí, že živnosťák může mít fakt každej i takovej tutan jako on... :-)
pátek, 11. května 2012
 
Nick
Nick Ferdo, proč nemakáš a pořád vysedáváš u toho zas.... internetu. Proč píšeš do internetový diskuze a proč si raději s kolegama nepíšeš pohlednice. Vsadim se , že neustále smějdíš po neto kdo má kde jaký ceny a kde nakoupit nejlevněji... Tak od koho to dnes bude? Káčka, nebo pešíček?
pátek, 11. května 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz