Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec. Nicku, ptal jsi se zda mají lepší nákupní ceny a vyšší marži z prodeje a servisu pneumatik. To musíš směřovat taky na ty co jsou v síti. Já jen viděl od nich EIOS a některé ceny pneumatik ze zahraničí byly skutečně někde úplně jinde než u nás. Dále pak jejich obsluhováni operační leasingy taky něco přinesou na co si normální pneuservis včetně mne ani nesáhne. Snad by zde mohl napsat nezkrotný dříč a partner PointS Martin z Olomouce, nebo Hruška, Jirka z Vamberka aj. Tam je pravda, ti o tom vědí mnohem více. Já to jen sleduji z povzdáli a se zaujmem co se stane s některými v oboru, kteří si mysleli že jsou za počítačem někde v kanceláři nejchytřejší a že budou řídit od stolu co je dnes skoro až nemožné. Můj názor.
čtvrtek, 17. května 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec.Co se týče Rumunska,tak tam je to jasná úvaha a možná už rozhodnutí Michelinu ve Francii. Jestli se tak stane to uvidíme. Co se týče PoitS v ČR snad mohu říct, že pokud do něho vstoupí noví partneři o kterých vím ze zahraničí, tak Michelin, Goodyear, Bridgestone aj. v ČR mohou silně zaplakat. Tady jde o částky v sta milionech v pneumatikách a to je už ranec. Možný odliv tak silných bývalých jejich partnerů do sítě PointS dovede mnohé z nich doslova položit na kolena. Tady pak nastane věc, kdy se ať chtějí nebo ne podřídit např. této síti, nebo budou muset najít nové cesty spolupráce, což po akci Excellence a teď internet ala Michelin bude snad i nemožné a nebo jinak rychle padnou. Můj osobní názor je,že nemají pak už šanci v ČR jako dominantní dovozce přežít. Jaké kroky zvolí tito možná noví partneři a také síť PointS nevím, ale vím že pokud se tak stane, je pro mne osobně velká bomba.
čtvrtek, 17. května 2012
 
Anonym
Anonym Guma-Tu změnu si objednal Michelin?
čtvrtek, 17. května 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec Nicku nevím jak to teď myslíš s tím že mé příspěvky jsou jak vystřižené ze scenáře importérů. Jestli myslíš, že za ně lobuji, tak už tím, že nejsem zatím členem žádné sítě pak je jasné, že to není pravda. Vím však ze zahraničí věci které jsou podle mne velmi zajimavé a skutečně pro některé nelichotivé. Nepřisluší mi však říkat věci které jsou směřovány na někoho jiného. Chtěl bych, aby se vyjádřilo vedení sítě u nás. Tady to ale moc asi nepůjde. Lepší by to bylo v časopise.
čtvrtek, 17. května 2012
 
Hrouda
Hrouda Zajímavé stránky.
středa, 16. května 2012
 
webmaster
webmaster Data zmigrována!
středa, 16. května 2012
 
webmaster
webmaster Pracujeme na tom. Do půlnoci bude - převádíme ze starých databázových struktur. Ještě jedna omluva za výpadek :(
středa, 16. května 2012
 
Anonym
Anonym A UŽ TAM FIKNĚTE TU DISKUZI OD 3.5.MICHELIN JE TEĎ PĚKNĚ NAHRANÝ,TAK AŤ TO MŮŽE HEZKY POKRAČOVAT.DISKUZE BYLA DOBŘE ROZBĚHLÁ.
středa, 16. května 2012
 
Anonym
Anonym TAK JSME ZAČALI A HNED SE TU NAŠEL TROTL KTERÝ SE ZAREGISTROVAL MÝM JMÉNEM.JÁ JSEM ALE JEN JEDEN FERDA A TEN SKUTEČNÝ.TAKŽE TY HOTENTOTE CO JSI MYSLÍŠ ŽE JSI SE MNOU VYDRBAL JSI NA OMYLU.JSEM ZPĚT.ZDRAVÍM I KRAVAŤÁKYA INTERNEŤÁKY.ZDUŘ.
středa, 16. května 2012
 
Anonym
Anonym FERDA-Ahoj kluci,buci internetoví.To je hezké pokoukaníčko.Ještě se snad dočkáme dnešní dodělávky zbytku starší diskuze a bude to fajn.Začalo to být zajimavé čteníčko o Mišulincích u nás.Zduř.
středa, 16. května 2012
 
webmaster
webmaster Během dneška data doplníme.
středa, 16. května 2012
 
Anonym
Anonym Chybí zbytek diskuze od 3 května
středa, 16. května 2012
 
Nick
Nick To je sice pěkný že PointS něco chystá, mě by spíš zajímalo jestli vstup do PointS prokazatelně někomu z nich přineslo více zákazníků, lepší nákupní ceny a vyžší marži z prodeje a servisu pneumatik. Jinak jsou poslední Bořkovo příspěvky k PointS jako vystřižené ze scénáře importérů.
středa, 16. května 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Gumo, rád bych něco napsal více, ale nechci vyvolat něco na co mi nepřísluší právo to vyslovit když to není ještě na 100%. Nechci abych rozbouřil hladinu nervozity která je už tak hodně vysoká a bude se k blížící se zimě zvedat. Na druhou stranu mohu říct že PointS nastoupil cestu pro mne velmi zajímavou a pokud nepoleví a neustoupí ze svých plánů a cílu má obrovskou šanci v ČR pořádně vyučit a naučit chování některé výhradní dodavatele. Někteří kteří to nepochopí a nepřistoupí na nové pravidla budou podle mne mimo hru. To už není nějaký malý pneuservis, tady je už skupina která se neustále rozrůstá a sílí. A snad mohu jen říct, že příchodem něktech nových členů o které tady v této souvislosti píšu dojde v ČR k radikálnímu přesunu síly tlaku na výhradní dodavatele nebo odliv směrem k zahraničí a to bude pro některé zničující. Možná i proto už někteří dělají takové nesmysly a pro mne i sebevražedné činy jako je dodávka nepřímo od výhradních do internetu. Nepřinese jim to zcela nic, naopak rozlobili mnoho z Vás věrných a tentokrát věřím, že jim to pořádně i spočítáte.
středa, 16. května 2012
 
Tire
Tire Pro Matěje, já jsem franchisant bestdrivu takže abych to tu neprozrazoval úplně tak mám o pár procent větší slevy.
středa, 16. května 2012
 
Guma
Guma Bořku,jseš jak tajemný hrad v Karpatech
středa, 16. května 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Stando nejsem sice kompetentní ani členem Points, ale podle mých informací síť připravuje kroky které budou velmi zásadní pro další pneuservisní počiny v ČR. Překvapení bude velmi výrazné a pro mnohé to bude doslova bomba v další životaschopnosti. Myslím a jsem přesvědčen, že se zem zachvěje a to pořádně. Skoro už brzy noví členové této společnosti bezpochyby rozvíří obrovskou debatu a dostane některé výhradní dodavatelé doslova do kolen. O tom jsem hluboce přesvědčen. Nebudu tady zatím říkat více. Věřím, že se to brzy dozvíme z odpovědných míst. Bude to ale podle mne něco až neskutečného co nikdo u nás nečeká, pokud se tak opravdu stane. Pokud ano, myslím že Michelin a jemu podobní v ČR dost rychle skončí tam kam už dnes jednoznačně patří.
úterý, 15. května 2012
 
Standa
Standa Zajímal by mě postoj českého vedení Point S k Michelinu ,vzhledem k situaci,která zde nastala.Zdali i oni budou doporučovat členům vyjmout ze seznamu dodavatelů značku Michelin ,jako ve Francii??????? Odpoví někdo odpovědný???Protože toto je jedna jediná možnost jak ukázat tak takhle teda pánové ne.Jedinec nezmůže skoro nic,ale síť,kde se otočí tisíce kol už může zapříčinit nějakou lavinku. Věřím,že Michelin si v Point S vede určitě dobře a není to jediná značka kterou dělají,jelikož je to jediná síť,která je multiznačková bez vazeb na výrobce.Děkuji předem redakci PR za přetlumočení kompetentní osobě.Standa jižní čechy
úterý, 15. května 2012
 
nasranej pneuservisák
nasranej pneuservisák ty člověče to ví každý pneuservisák krom šopy a boudy )))
úterý, 15. května 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz