Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
petr d
petr d nemá to obdoby, první očividná a veřejná podpora prodeje pneu přes internet od dovozce, i když jde o drobne darky tak nemorální hodnota této akce je obrovská!
úterý, 15. května 2012
 
Guma
Guma Ruším předobjednávku na zimní pneu u debilů Mišulin Group.Buzerantů parta.
úterý, 15. května 2012
 
Michal
Michal To je hodně velká sviňárna, mě spíš překvapuje jací zoufalci se k tomu nechali přesvědčit z těch dealerů, to je jako pod heslem tonoucí se stébla chytá. Doufejme, že boží mlýny melou...
pondělí, 14. května 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Co na to říct a napsat? Nemám téměř slov pro děs a špínu kterou udělali svým kvalitním odběratelům. Nemám ani náladu rozvířit zlost kterou máte a je mi naprosto jasné jak se cítite. Jen přidám možná pro Vás novou perličku a tu mám přímo od důvěrného zdroje z Francie, že brzy bude řízení ČESKO,SLOVENSKO,MAĎARSKO a myslím že i SLOVINSKO přestěhováno do RUMUNSKA!!! To není žádná sranda, ale opravdová skutečnost a i tento zoufalý krok co provedli je buď msta nebo zoufalý čin potápějící se lodi. Přeberte si to jak chcete pneuservisáci. Jedno je Vám už snad jisté, tady je už skutečně válečná zona a jde se přes mrtvoly! Držte se a bojujte hlavně ti, kteří jste bohužel na nich hodně závislí.Bořek.
pondělí, 14. května 2012
 
Moris
Moris No tak to by mně zajímalo kolik našich zákazníků, kteří se registrovali pomocí poukázek toto dostalo.Snad by mi ani nevadil ten typ akce, že dájí někomu baterku na svícení na to se jim normální člověk vysere, ale to že podpoří internet.Do tedka jsem si myslel, že zašel nejdále Conti s ipneu ale takto Michelin s přehledem dorovnal. Před sezonou byl u mě obchodák a vykládal mi jak budou podporovat jenom kvalitní servisy a směřovat zákazníky k nám... Jo krásně se to poslouchalo....No co dodat když jsem je tady tak chválil a oni mně takto obejdou jo zkrátka je doba kdy se asi bojí říct ne a pevně si stát za svým. Tohle je chování takový lehký holky která dá komukoliv. Jenomže čim je ta holka lehčí tím je méně váženější. S tímto si myslím, že toho pokurvyli dost. Tohle může udělat nějakej inženýr co ví o pneubranži akorát kulový.A to chce Michelin radit jak se má dělat pneuservis.To se nestydíte!!!! Člověk, kterej má pneuservis a jenom trochu rozumu tak mu musí bejt jasný jak nás máte u prdele.Pro mě je to podraz kterej nejni z prvních a navíc v době kdy každej počítáme s každou korunou na gumě, protože je pro nás rozhodující a navíc je to doba která nejni pro žádnej servis vůbec jednoduchá.
pondělí, 14. května 2012
 
BIB
BIB tak milý česko-madarský micheline tímto s tebou končím, zimní předobjednávku stornuju a beru venku, tohle je posledni kapička! Ku.va komu tim prospejete? Začne to drobnostma a nakonec budete odmenovat benzinem i lidi co koupi na netu že? KONEC
pondělí, 14. května 2012
 
nasranej prodejce
nasranej prodejce Myslím tím obchodního zástupce i když on za to samo sebou nemůže ,ale to mě nezajímá.Ať to tlumočí dál na vedení .Takovej podraz na oficiálních stránkách to je hnus velebnosti.Uvažuji o konci spolupráce a to zcela doopravdy.Ne jen že zavádí napřímo každou šopu,ale ted i tohle.
pondělí, 14. května 2012
 
Anonym
Anonym Michelin ve Francii i jinde stratil na své top pozici,tak tlačí na pilu všude jinde a naši teplí bratři,kteří nemají vůbec páru kterábije si myslí že touto píč... něco získají.Ježišmarijá to jsou ale takoví kok...!Poserou se z toho a jak tu někdo psal,vykopou si hrob.Doufám,že bude hodně hluboký ať už nikdy nevylezou.Nejraději je ještě zalít pro jistotu i do betonu.
pondělí, 14. května 2012
 
Robert Šanda
Robert Šanda I.B.Z ku to asi moc nejde když na koncového dává michelin 195/65R15 91H za 1626kč sezona končí a sklady praskaj co?
pondělí, 14. května 2012
 
FERDA
FERDA Budu tentokrát slušný.Ubohost a bezradnost je to co předvádějí příkladem.Takhle se pánové kravaťáci sedíci ještě na nějakých židlích brzy přestěhujou do lesa pod strom.Přehodí provaz,uvážou mašli a mohou se už jen připravit na sebevraždu.Sem tam jsem sprostý,ale ted si nadávejte i Vy ostatní.Je to potřeba,protože takové dementíky není třeba šetřit.Ještě že se mne to tak netýká jako mnoha z Vás.A ten polopolák s americkým přízvukem ať zaleze raději pod zem.Jak vidím někdo mu asi brzo nakope pěkně řiťulku.Zduř.
pondělí, 14. května 2012
 
Anonym
Anonym Koho tím myslíš nasraný prodejce???
pondělí, 14. května 2012
 
nasranej prodejce
nasranej prodejce Tak to je banda čuráků.Může se tu ještě ukázat ten krypl polopolskej z Třince a pomašíruje zpátky.Takovej super podraz na prodejce přímo na of.stránkách.!!!!!!!!!!!!!!!
pondělí, 14. května 2012
 
Jirka
Jirka Tak pánové s Michelinem už nechci mít nic společného http://internetpromotion.michelin.cz/ a můžou mít 195/65 r15 třeba za 500Kč, seru na ně. Na svých stránkách odkazují zákazníky na internetové obchody!!!!!!!!!!!!!!
pondělí, 14. května 2012
 
FERDA
FERDA Ať pošlou co chtějí,stéjně jim to už nepomůže.Větší hloupost udělat nemohli.Jo čísla je tlačí a jak si to nejde a nejde.Vykopou si sami hrob u dobrých pneuservisů a ještě více zapláčou.Budiž jim země pořádně těžká.
pondělí, 14. května 2012
 
petr d
petr d mrknete na ofic stranky michelinu, maji podporu prodeje pneu pres net, zakaznikum po registrovani zaslou nejake propagacni veci.. to jsou veci!
pondělí, 14. května 2012
 
Jirka
Jirka Pokud jste ve velkým městě, děláte z 50% s jednou firmou, máte slušný prodeje, pak je hloupost do toho nejít. Přínos je jasný pro obě strany. Dnes je trend výrobců zásobovat každého napřímo, a potom i ušmudlanej garážista má pocit, že je borec, že má např. michelin na přímo. Je to k smíchu. Neříkám, že je to jednoduchý být v nějaké síti, ale převažují klady nad zápory. Pokud někdo očekává, že mu síť dovede zákazníky až pod nos, a on nebude nic dělat, jo tak potom to je špatný probuzení.
pondělí, 14. května 2012
 
servisák
servisák Každá síť u nás je něčí dcera a tak jsi ,byť oni tvrdí že nééé tlačen do prodeje jejich pneu.Euromaster chce cca 100 papírků za rok :))) což je na palici,platit za něco ročně,třeba jen pár kaček.
pondělí, 14. května 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Míchale myslím že síť není v budoucnu špatná volba a cesta. Problém je však někde jinde. Jestliže se na něčem dohodnu a podepíši tak musí být respektovány tyto domluvy od A do Ž kdykoliv a kdekoliv. To se v současnosti v mnohých sítích vůbec neděje. Chaos, nevědět co dělá levá od pravé ruky, podrážení a obcházení smluv pak svědčí o něče prohnilém v tomto sektoru. Na nezávislost se Míšo myslím dnes už vůbec nehraje. Doba je jiná a procházíme všichni vývojem a rozvojem. To co platilo před pěti lety už většinou neplatí a je potřeba si nejenom zvyknout tak se i k tomu připravit, postavit a také dělat. Je taky pravda , že z toho mají ale i musí získat a těžit obě strany, né jenom ta jedna. Tou samozřejmě není pneuservis.
pondělí, 14. května 2012
 
Guma
Guma Máte chlapci svatou pravdu,ale proč to nezkusit a nepomoct tomu.
pondělí, 14. května 2012
 
Michal
Michal Bořek má naprostou pravdu. Podle mě síť není dobrá volba Mně už lákali do Firstopu, Vianoru i Premia, Euromaster u mě ještě nebyl a musím říct, že jsem rád, že jsem do toho nešel. Ač si říká, kdo chce co chce, už se na Vás nikdo nekouká jako na nezávislého a vidím, že to není dobrá cesta. Kafka do toho tady vstoupil a neřekl bych, že něco zásadního získal, na to, jak si to chválil v pneurevue.
pondělí, 14. května 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz