Pneurevue.cz » Fórum » Myslíte si, že legislativa v oblasti zimních pneu pozdrží nástup jarní sezony a povede k jejímu oslabení?

Myslíte si, že legislativa v oblasti zimních pneu pozdrží nástup jarní sezony a povede k jejímu oslabení?

 

pondělí, 23. března 2009

Otázka ze dne 23.3.2009

 

Co nového očekáváte ve svém oboru v příštích několika měsících?

 
 
 
čtenář
čtenář Lidičky, kde jste přišli na to že se prodávají nějaké dvojky. Nic takového neexistuje. To ze continental prodává pneumatiky, které nejdou vyvažit prakticky zadarmo nezmaená že se ty pneu dostanou do oběhu nebo dokonce na internet!!!!! Žádná dvojka od GY neexistuje!!!! jsou to všechno stejné pneu jen z jiného kraje, ale podléhají stejné pětileté záruce. Nevěděl jsem že ještě někdo žije v takovém domění. A to někteří tvrdí jak dlouho prodávají a jak jsou školení. Teď aspoň vidím kvalitu některých pneuservisu v česku.
čtvrtek, 14. května 2009
 
Anubis
Anubis Tak vás všechny opět zdravím. Mohu jen říci, že jste mne se svými detektivními schopnostmi rozesmáli. Ale jak jsem zklamal a naštval já Vás, tak jste zklamali i vy mne. Mohu s čistým srdcem říci, že pan Kokotek nejsem já a jeho web není můj. A nevím proč tak pátráte po mé totožnosti, vy tady také vystupujete jen pod jmény Tom, Martin, Kikos, Ferda, Narkoman atd. Snad jedinou výjimkou je tady Bořek (pokud jsem někoho vynechal, omlouvám se). Nezklamali jste mne tím, že pátráte po mé totožnosti, že se vám nelíbí můj způsob prodeje, ale tím, že jste stále přesvědčeni, že na internetu je nějaká druhá jakost pneu a že prodáváme Goodride a vydáváme je za Goodyear. Tomu sami vážně věříte? Nebo to tady jen píšete abyste se navzájem poklepali po ramenou, ukázali si jak jste skvělí, jak se vám daří a jak internet krachuje? No nic, zase si zanadávejte, poklepejte si na ramena, ujistěte se jak jste skvělí, jak já jsem neschopný atd.
čtvrtek, 14. května 2009
 
Kikos
Kikos V pohodě, už to neřeš.Je to jen internetový odpad.
středa, 13. května 2009
 
FERDA
FERDA Chlapi nezlobte se na mne, že jsem se tak vytočil a rozpoutal pak takovou bojovou diskuzi, ale ten K.... mně tak vytočil, jak napsal že by ho pneuservis neuživil, že mi to říct přímo do očí tak dostane takovou šlehu mezi oči, že se posere.Je třeba rozpoutat tvrdý boj a bojkotovat interneťáky ať poznají kdo bude diktovat podmínky v pneubranži blízké budoucnosti.A vím jistě, že já to tedy budu,protože mám stroje,dobré mechaniky,myšlení a oni mají jen ten blby počítač a internet.
středa, 13. května 2009
 
Tom
Tom Znáš se s Kokotkem? Jo? A kupuje Debicy přímo do výrobce? Hm. Pochop, že na internetu nekoupíš normální gumy. Každý výrobce prodává velkoobchodu a velkoobchod zase pneuservisům. Když velkoobchod začne prodávat internetu, tak si pod sebou podřeže větev, protože ví, že se na něho vykašleme a nebudeme to od něho kupovat. Internetu pak nezbývá než prodávat Goodride a vydávat to za Goodyear apod. Anubis (alias Kokotek) by mohl vykládat.
středa, 13. května 2009
 
Arny
Arny Ale mám známého, který dělá eshop (tady ho raději nebudu jmenovat) a bere přímo od výrobce. A ten mu určitě nedává nějaké dvojky. Ty snad ani nemůže dát do prodeje.
středa, 13. května 2009
 
Murab
Murab Arny, kup si na internetu gumy a hned poznáš, co je druhá jakost. Myslíš, že internet prodává normální pneumatiky? Nesmysl. A pak když budeš chtít něco reklamovat,jak to dopadne? Vykašlou se na tebe. Oni vidí jen ty čísla, i ten Anubisák to psal, že nevidí zákazníka, ale jen peníze. My lidi od fochu prodáváme pneumatiky, dáváme k nim dvouletou záruku, můžeš se na ty pneu u nás fysicky podívat, máš zárku na naší práci. Ale internet? Prostě polské gumy, to je teď jasné i díky Anubisákovi.
středa, 13. května 2009
 
Tom
Tom Podívej se do obchodního rejstříku. Richard Kokotek. Je sice z Těšína, ale firmu a pneuservis má v Brně. A na svých stránkách píše, že má pneuservis i v Praze. To je prostě Anubis. A teď co jsme ho odhalili, tak sem už ani nepáchne.
středa, 13. května 2009
 
Petrlas
Petrlas Tome, jak jsi na to přišel, že je to ten Kokotek z té prdele?Jsi si jistý?
středa, 13. května 2009
 
Ondřej K.
Ondřej K. Chlapi jak jste přišli na toho Kokotka?Když je ze severní Moravy, někde od Těšína,tak určitě nemá servis v Brně a Praze.To je nesmysl?Neplácejme něco co nemusí být pravda. Anubisák je zbabělec,že se nepředstaví jako internetový prodejce to je jasné jako facka.
středa, 13. května 2009
 
Marek
Marek No já bych byl v klidu... Internetu už pšenka moc nekvete a do budoucna to bude jen horší. Ono i jim nakonec dojde že s rabaty 5-10% díru do světa neudělají a že takové "podnikání" pozbývá smyslu :D Navíc tací jak Anubisák, nebo např. nejlevnejsipneu.cz a další dělají z lidí jen blbce a ty už to moc nebaví, toť moje zkušenost! Pěkný den všem.
středa, 13. května 2009
 
Arny
Arny Jaká druhá jakost? No vy tady jste fakt všichni odborníci.
středa, 13. května 2009
 
Martin
Martin Chlapeček z Těšína, co prodává polské gumy. Aspoň je jasné, kde berou internety tak levné gumy. Prostě druhá jakost.
středa, 13. května 2009
 
Poo
Poo No jo no, rok výroby 83.....co dodat....
středa, 13. května 2009
 
Tom
Tom Chlapi podivejte se do obchodního rejstříku, jak se Anubis menuje. To je fakt Kokot(ek)!
středa, 13. května 2009
 
Martin
Martin Kdo myslíte, že je Anubis? Píše o servisu v Brně a v Praze. Já bych ho tipoval na http://www.pneumatiky-web.cz/
středa, 13. května 2009
 
Anti-Anubis
Anti-Anubis Anubis neumí pracovat, typuju ho na studentíka, co si přivydělává přes internet prodejem gum a myslí si, že sežral šalamounovo hovno. Když neumí ani gumu přezout a nechce být pneuservisákem, tak nemá co s gumama vůbec dělat. Ať prodává radši voňavky.
středa, 13. května 2009
 
Ondřej K.
Ondřej K. Pojďme všichni jen prodávat.Nebudeme nic montovat,propustíme drahé mechaniky a zaměstnáme levnou sílu.Na lepení štítku a oblepení gum to bude stačit.To by to ale dopadlo!
úterý, 12. května 2009
 
Servisák
Servisák Anubisákova slova by se měla vytesat do kamene a všichni by je měli mít před pneuservisem, aby všichni věděli, co za idioty prodává pneumatiky na internetu. Pracovat neumí, sere na lidi jen jim prodává svoje čínské sračky. Kdyby byl normální tak si ten svůj internet zavře a normálně se stará o svůj pneuservis jak každý normální živnostník.
úterý, 12. května 2009
 
falco
falco Ježišmarjá, anubis dělá to, co dělají v kapitalizmu všichni podnikatelé, snaží se vydělat. Asi to umí líp než vy, co mu nadáváte. Na co si to tady prosím vás hrajete.
úterý, 12. května 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz