Pneurevue.cz » Fórum » Myslíte si, že legislativa v oblasti zimních pneu pozdrží nástup jarní sezony a povede k jejímu oslabení?

Myslíte si, že legislativa v oblasti zimních pneu pozdrží nástup jarní sezony a povede k jejímu oslabení?

 

pondělí, 23. března 2009

Otázka ze dne 23.3.2009

 

Co nového očekáváte ve svém oboru v příštích několika měsících?

 
 
 
Tom
Tom Vždyť jsem to říkal celou dobu. Je to ubožák. Jde mu jen o to vydělat na lidech. Je jim jedno jestli jim prodá dobrou gumu a nebo kšunt. Vidí na tom svém notebooku jen čísla a nevidí za nimi lidi. A to by si měli uvědomit všici co na internetu nakupují.
úterý, 12. května 2009
 
Ondřej K.
Ondřej K. Chlapi neřešte už Anubisáka,nemá to cenu.Ukázal svou tvář a je takový jaký je.U mne je mrtvý.Život ho možná naučí.
úterý, 12. května 2009
 
Bořek
Bořek Anubisi,mne osobně jsi tedy taky hodně zklamal.Je to tvé rozhodnutí,čemu dáváš přednost,ale nejde dělat něco napůl,nebo 80% prodej a 20%servis.Jak píšeš-Nechceš být pneuservisákém a nevydělal bys jen na pneuservise,tak děláš něco co tě jak říkáš baví.Ty opravdu nevíš pak co chceš.Odpusť mi to,ale ty jsi opravdu nějaký zmatený.
úterý, 12. května 2009
 
Anubis
Anubis Petrlasi, já prodávám pneu, protože mne to baví. Mám k nim vztah a dovedu je prodávat. A nechci být pneuservisák. Jsem prodejce pneu a disků přes internet, pneuservis a obchod.
úterý, 12. května 2009
 
Petrlas
Petrlas Tak tohle jsi Anubisi opravdu přehnal.Jde vidět,že ty nikdy nebudeš pořádný pneuservisák, ale jsi jen lůza,která dělá jen pro prachy.Hamoune jeden ubohý.
úterý, 12. května 2009
 
Anubis
Anubis Kikosi, pro mne není servis to nejdůležitější. Pro mne je primární prodat pneu, disky, autodíly. Jak koncovému zákazníkovi tak dalším pneuservisům, autosalonům apod. Když už mám sklady, přidal jsem k tomu pneuservisy. Pneuservisy nedělám na výdělek ale jako službu zákazníkům. Není to pro mne hlavní zdroj příjmů. A ano, tvrdím, že pneuservisem bych si nedokázal celoročně vydělat. Proto kdybych dělal jen servis, musel bych přidat i například autoservis apod. Bohužel v Česku lidé neumí ocenit práci, ta by měla být nejlépe zadarmo. Proto pro mne je prioritou prodávat komoditu a ne se zaměřovat na službu.
úterý, 12. května 2009
 
Kikos
Kikos Tak tohle jsi Anubisáku opravdu přehnal.Že ti není hanba.Kdybych mohl, plivnul bych ti do tváře a ještě ti to i rozetřel.Jsi opravdu jen internetový chudák a už proto věř,se servisy spojí a zničí vám tuhle špínu co děláte v pneubranži.Mám dnes dobrý den, tak ti to píšu slušně,ale jinak bych tě taky poslal do p......
úterý, 12. května 2009
 
FERDA
FERDA ANUBISÁKU ty zasraný debile,tak teď jsi mne NASRAL!!!-Mít jen pneuservis by mne neuživilo- a co mají dělat co mají jen a jen ten pneuservis!!!To mají dělat ten tvůj posraný internet všichni!Kryple jeden hnusný.Ty jsi ale takový zasran,že bych ti opravdu nakopal do řiti.Tady to pneuservisáci máte,ti co přezouváte ty internetové gumy.Sám se neuživí,tak to kur... všude jinde a jiným.PROBERTE SE LIDI UŽ KONEČNĚ!!!
úterý, 12. května 2009
 
Anubis
Anubis Kikosi, nejsem určitě mězi pěti největšími hráči na trhu, ale naštěstí sto sad jsem prodával ne za sezonu, ale běžně denně, v sezoně ještě více. Za dnešek to byla bída, myslím, že to bylo maximálně dvacet objednávek (některé na sadu, některé třeba na 1 ks). Mít jen pneuservis, by mne neuživilo. Pneuservis u mne vznikl jako doplněk pro prodej pneu. Přezouvám v Brně v průměru za 700 Kč a v Praze za 1.000 Kč (u obou cen plus závaží, ceny jsou včetně DPH). Nevím jak jsou na tom další internetoví obchodníci, překvapilo mne že někteří z nich výrazně zdražili, ale já si opravdu nemohu stěžovat. A k mé radosti u mne zcela ustal prodej levných čínských gum.
pondělí, 11. května 2009
 
Kikos
Kikos Nevěřím ti,taky vím co píšu.
neděle, 10. května 2009
 
falco
falco Kikosi, při vší skromnosti bych o tom snad mohl něco vědět, protože žiju v Něměcku a pracuju v oboru. Ale to mi samozřejmě můžeš věřit a nemusíš. Nemá smysl se hádat, štěstí nás všech tkví v tom, že žijeme v době, kdy o tom rozhodne jen a jen zákazník a nikoli nějaký okresní tajemník nebo diskuze na internetu.Ale v tom Německu je to opravdu jinak než si myslíš.
neděle, 10. května 2009
 
FERDA
FERDA To máš pravdu Kikosi, souhlasím se vším co jsi napsal.Internet bude aspoň v gumách mrtvola.
sobota, 9. května 2009
 
Kikos
Kikos Ty Falco jsi úplně mimo realitu.Zkus v Německu dovézt internetové gumy do pořádného servisu a poděláš se pak z ceny za přezutí.A v Anglii si ani neškrkneš, tak nevím kde chodíš na ty chytrosti.Nedělej bububu, protože tomu vůbec nerozumíš a děláš chytrolína a stéjně to nebude jak říkáš a píšeš.
sobota, 9. května 2009
 
falco
falco Kikosi, prosím tě, co to breptáš. Kdybys viděl dál než jen na vlastí dvorek, věděl bys, že ve všech motoristicky vyspělých zemích je paralelní existence internetu a klasických pneuservisů ozkoušena a zakořeněná realita a jinak už to nebude. Tato diskuze se v Rakousku, Německu nebo UK už dávno vůbec nevede. My jsme jen jako vždy tak trochu pozadu.
sobota, 9. května 2009
 
Kikos
Kikos Anubisi,kéž by jsi mněl pravdu s těmi servisy, protože pak BRZY SKONČÍ.Servis který by dělal interneťáky nemá šanci pokrýt další dobré a penězy výdělečné zákazniky a nemá šanci přežít.Nevydělal by si ani na slanou vodu.Vidím to kolem sebe denně jak se některým těmto pro mne ubožákům, daří.Ať přezouvají,jen víc a víc a tím rychleji umřou.Znám 2 co už padli,díky dobrovolné činnosti jak ja tomu říkám.Ty jsi možná spokojen,protože jsi možná prodal přes internet místo 100 o 30sad pneu víc než loni, ale ti velcí padají na hubu.To dojde i k tobě-NEBOJ.Buď rád, že máš servis a staréj se raději o něj,pečuj,udržuj a buduj, protože to sám poznáš, že internetový prodej gum padne na pusu.
sobota, 9. května 2009
 
Anubis
Anubis Kikosi, a nemyslíš, že je možné, že zákazníci se naučili jezdit tam, kde jim přezují bez řečí i pneu zakoupené jinde? A také ve většině velkých měst máš servisy zaměřené na internet - slouží jako odběrní a partnerská místa pro e-shopy. A to se rychle rozkřikne. Takže nevím jak ostatní internetoví obchodníci, ale já jsem s letoškem vážně spokojen.
sobota, 9. května 2009
 
Kikos
Kikos I pro mne to byl podařený měsíc.A jsem spokoje.Pár interneťáku jsem udělal za pořádný balík peněz za přezutí a bylo jich mnohem méně, než před rokem.Taky si myslím, že interneťáci dostávají na prdel a prodej jim určitě nejde líp než šel a mohou si říkat co chtějí.Jedno je jisté pokuď my máme na servisech méně těchto gum, tak to je jasné jako facka a to je pro nás servisy jen a jen dobře.
sobota, 9. května 2009
 
Anubis
Anubis Ferdo, jsem rád, že se Ti dařilo. A neber pořád internet jako konkurenci. Jsme prostě jen jiný distribuční kanál, jak se pneu mohou dostat k zákazníkovi. A budu rád, když se solidním pneuservisům bude dařit. Jen tak dál. Ale nečekej, že třeba můj e-shop zkrachuje.
pátek, 8. května 2009
 
FERDA
FERDA Byl to velmi dobrý měsíc,kde jsem vydělal dostatek finančních prostředků a obešel jsem se bez jediného blbce z internetovými gumami.A přesto jsem v klidu a nebojím se že příjdu o práci.Ale internetový prodej gum ať se bojí,protože my solidní servisy vyhrajeme!
pátek, 8. května 2009
 
Tom
Tom Anubisáčku, vydělal sis aspoň během letní sezony na nový notebook abys tam mohl mít ten svuj internet? Koliks prodal gum?
středa, 6. května 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz