Pneurevue.cz » Fórum » Myslíte si, že legislativa v oblasti zimních pneu pozdrží nástup jarní sezony a povede k jejímu oslabení?

Myslíte si, že legislativa v oblasti zimních pneu pozdrží nástup jarní sezony a povede k jejímu oslabení?

 

pondělí, 23. března 2009

Otázka ze dne 23.3.2009

 

Co nového očekáváte ve svém oboru v příštích několika měsících?

 
 
 
JiVi
JiVi co nezajima tebe, muze zajimatnekoho jineho.Tuhle se tu vedla diskuze,kdo za kolik.Tak se nedrz hesla - Podle sebe soudim tebe a nech ostatnim prostor.Thanx
pondělí, 6. dubna 2009
 
Petrlas
Petrlas A co jako tím chceš říct?Mně osobně nezajímá diskuze co,kde,kolik a proč?Celkem nudné a ubohé.
pondělí, 6. dubna 2009
 
HOGAN
HOGAN Omlouvám se ADMINOVI ale už jsem nemohl vydržet jak FERDA haní všechny a některé z mých dodavatelú se kterými jsem spokojený nazývá odpadem.Je možné že mu třeba nějak ublížili ale i tak by neměl takto nazývat nikoho a spíš se podělit o to co mu třeba provedli aby jsme si mi ostatní servisáci na to třeba dali pozor.
pátek, 3. dubna 2009
 
Admin
Admin Vážení diskutující, žádám vás o elementární slušnost a zdvořilost ve vašich diskuzních příspěvcích. Kritizovat (stejně jako chválit) můžete kohokoli, ale používejte prosím slovník slušných lidí. Děkuji. Redakce PR
pátek, 3. dubna 2009
 
HOGAN
HOGAN FERDA MYSLÍN ŽE NEJVĚTŠÍ ODPAD A TUPEC JSI TY FERDO.
pátek, 3. dubna 2009
 
Ondřej K.
Ondřej K. To je nic proti Procházkovi!Poslal katalog a na Micheliny.Klébry apod. a slevu 30% pro pneuservisy!!!Řeknu to slušně ,Blbý Pražák,který si myslí že jsme ůplně hloupí v servisech.To jsem ještě neviděl,aby si tohle někdo vůbec dovolil vůči servisům.V době kdy na internetu jsou tyto pneumatiky prodávány běžně s 40% slevou ,tak on dá servisům 30 a na naskladnění 35%.Tomu já říkam rozežranec a nenažranec!!!P,Procházko vlezte nám laskavě na záda.
čtvrtek, 2. dubna 2009
 
V4C
V4C Dneska došel na e-mail Strach. Dostat to včera, byl by to dobrý aprýl. Ta čína 165/70R13 za 612Kč+Dph svědčí o smyslu pro humor pana Stracha. Zítra si jedu za hranice (ne daleko) pro levnější alternativu od předního světového koncernu. Tento rozměr dostanu za 14,32E. Náklady na dopravu 11 Kč na gumu. Prodávám je za 850 a všichni jsou spokojeni. Proč se trápit s Barumkou za 46%, když na netu ji každý trouba prodává za 40% a doprava zdarma. Za 6% se vyžít nedá. A co naše diskutované "velkoobchody"? No nevím, zda je toto správný název pro naše snaživce.
čtvrtek, 2. dubna 2009
 
FERDA
FERDA Hlavně,že ty jsi odborník HOGANE!Chytrý jak rádio.Tak pracuj a nechej své hloupé chytrosti raději doma.IHLE je stéjně odpad a Carena ještě větší.
čtvrtek, 2. dubna 2009
 
HOGAN
HOGAN FERDA je mi jedno jaká je Pirelli guma,hlavně že se na ní dá trochu vidělat.Určitě víc než na nějakejch čínskejch sračkách nebo na Barumech.Ale Ty asi budeš odborník,tak,že si nechám poradit.
čtvrtek, 2. dubna 2009
 
HOGAN
HOGAN KIKOS jsi asi fakt akorát honimír,koukni se teda třeba do ceníku Carena a uvidíš ty chytráku.Je to ale opačný případ mají nižší ceny než jsou oficiální a dávají z nich nižší procenta.To jen tak pro info protož si myslím,že Ty to stejně nepochopíš.Jinak jsem rád že se Ti daří dobře,protože při tom jak je to v tomhle businesu s pneumatikama složitý to při Tvé inteligenci nebude trvat dlouho.
čtvrtek, 2. dubna 2009
 
Martin
Martin Mám menší pneuservis, jen s jedním stáním, takže spíše více dělám autoservis než pneuservis. Ale zažil jsem v poslední době jeden poznatek - stačí mít vždy tak dvě značky, které budete propagovat. U mne je to Dunlop jako dobrá značka - beru z GPD a pak levná značka Kormoran - beru z Tassy. Zkoušel jsem dělat různé čínské gumy jako Nankang, Linglong, West Lake apod. jen abych mohl nabídnout nízkou cenu, ale od těchto gum už raději co nejdál.
čtvrtek, 2. dubna 2009
 
Stanley
Stanley Po nasich 18ti letych zkusenostech lidi obecne nejlepe slysi na pneu z koncernu Michelin, vsechny tri cenove hladiny ma bezvadne pokryte, na Michelin, Kleber a Kormoran lidi reaguji pozitivne, znacky znaji a vedi co od nich ocekavat, v posledni dobe se zejmena mladym dobre prodavaji BF Goodriche. Ke vsi ucte ke znackam Pirelli, Dunlop, Bridgestone, Conti a GoodYear o ne neni takrka zajem, aspon teda u nas a ani se nedivim kdyz zminene znacky vyzouvame a slysime negativni reakce zakazniku..
středa, 1. dubna 2009
 
FERDA
FERDA Pirelli totální propadák v prodeji a guma na nic.Nebrat a IHLE už vůbec ne.
středa, 1. dubna 2009
 
Kikos
Kikos Jde vidět Hogane,že jsi amatér, protože zatím jsou od dodavatelů pneumatik nastaveny ceny základní vždy stejné a pokuď je to nějaký překupníček,který chce jen zbohatnout a navyšuje doporučenou základní cenu ,tak ten mě opravdu nezajímá.Musíš se ještě hodně učit.Jen že Pirelli prodává kde kdo, ne mi ale zákaznikum na auto s 55% slevou a proto tyto gumy kvůli pár procentům ,které bych měl navíc ani neprodávám.Pirelli je totálně zničená cena pneumatik na našem trhu a nemíním s nikým o tom diskutovat.Raději je neprodávám a daří se mi to dobře.
středa, 1. dubna 2009
 
HOGAN
HOGAN FOSFOR když by jsi potřeboval kontakt na IHLE ohledně těch Michelinú a Kleberú tak mi dej vědět múžu Ti ho napsat.Myslím že ty ceny tam mají u těchto značek dost slušné.A Pirelli mají hlavně v těch nejprodávanějších rozměrech uplně super.No a Dunlopy mají ve 165/70R14 a 185/65R14 uplně bomba.Ale to je tak všechno ostatní rozměry normal.Barum mají nic moc a ostatní jsem si zatím neporovnal.Ale když budeš chtít tak dej vědět.
středa, 1. dubna 2009
 
Fosfor
Fosfor Hogane, rozumím ti přesně jak to myslíš. Já podobné partnerství mám s GPD. Je pravda, že Michelin prodávám jen výjimečně a Kleber těžce sháním, když přijde nějaký zákazník a chce jen Kleber a nic jiného. U mne je to v prvé řadě Dunlop, Barum (ten neberu ale z GPD), Hankook, Pirelli a Goodyear. Ostatni jsou dost okrajově. I když sám se začínám divit, že mi poslední dobou chodí lidi a chtějí Bridgestone. Za poslední měsíc jsem Bridgestonek na objednávku prodal více než za poslední dva roky.
středa, 1. dubna 2009
 
Hogan
Hogan FOSFOR pravdu že ne každej dodavatel umí dobré ceny na všechno.Mě třeba IHLE vyhovuje protože já prodávám hlavně Michelin,Kleber,Pirelli a Dunlop tak,že když přijde zákazník a chce třeba Hankook jak píšeš tak ho zkusím přesvědčit na značku kterou mám skladem na kterou mám u nich dobrý nákup a na které vydělám.Tak že mu třeba řeknu proč chce Hankook když múže mít za ohodně lepší cenu Kleber nebo jen o třeba "40"Kč dražší Pirellku.Vesměs se ty zákazníci nechají nasměrovat a poradit.No a teprve pak když ten zakoš pořád trvá na tom Hankooku tak je objednám třeba v GPD.Ale fakt se snažím preferovat jednoho stálého hlavního dodavatele tedy u mě IHLÁCI aby tam bylo nějaké partnerství a nějaká dúvěra.
středa, 1. dubna 2009
 
Péťa
Péťa HOGANE nech KIKOSE asi mu IHLE nějak moc ublížilo a proto je takovej zapšklej.Nechci se zastávat IHLE ale mají své dobré stránky třeba šířka sortimentu,rychlost dodávek,to naskladnění co jsi psal a ceny na některé značky Kleber,Michelin,Pirelli,Uniroyal a některé rozměry Dunlop.A mají i své špatné stránky třeba ceny Barumu a ty jejich akční pneumatiky také nepatří mezi nejlevnější.Ale myslím,že takové dobré a špatné stránky se najdou na každém velkoobchodu.To ale KIKOSOVI nevysvětlíš asi mu fakt IHLE šláplo na kuří oko.
středa, 1. dubna 2009
 
Hogan
Hogan KIKOS vidím,že tebe nemúže uspokojit vúbec nikdo což znamená,že se pravděpodobně uspokojuješ sám!!! Proto si nech své dodavatele kteří Ti dávají 55% na všechno.Vidím že s Tebou nemá vúbes smysl diskutovat.Jen ještě jedna poznámka na závěr která Ti možná ještě nedošla:Záleží na vstupní ceně ze které Ti těch Tvejch 55% dávají.Je rozdíl když dostaneš 55% třeba z nějaké ceny kterou si udělal Tvuj dodavatel sám a která je 1.000,-Kč výsledná cena Tvého nákupu je 450,-Kč.Nebo když třeba dostaneš od někoho jen 40% slevu z oficiální doporučené maloobchodní ceny která je 700,-Kč znamená to Tvoji výslednou nákupní cenu 420,-Kč !!! A taj je přece lepší než těch 450,-Kč při těch Tvejch 55%.Ale to jen tak naokraj protože Ti to asi nic neříká.
středa, 1. dubna 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz