Pneurevue.cz » Fórum » Myslíte si, že legislativa v oblasti zimních pneu pozdrží nástup jarní sezony a povede k jejímu oslabení?

Myslíte si, že legislativa v oblasti zimních pneu pozdrží nástup jarní sezony a povede k jejímu oslabení?

 

pondělí, 23. března 2009

Otázka ze dne 23.3.2009

 

Co nového očekáváte ve svém oboru v příštích několika měsících?

 
 
 
FERDA
FERDA Lukáši myslel jsem, že jsi tvrďák a pneuservisák a ne chudák a přehazovárna Číńanů.Běž do pr....a dělej si v Kladně ty šroty.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Praktik
Praktik Jediný geroj jsi ty když zákazniky nazývaš ZAKOŠ,ZAKOŠI apod.Vůbec si je neumíš vážit už jen jak se k nim stavíš a protože prodáváš Čínu mně neukecáš, že jsi pneutroska.Stroje mám solidní italské ty ČÍŇANE!
čtvrtek, 4. června 2009
 
Lukáš
Lukáš Praktiku, dej mi kontakt na svůj pneuservis ať se můžu podívat jaký jsi geroj!
čtvrtek, 4. června 2009
 
Praktik
Praktik Přesně tak.Výběr pneu je u nás obrovsky široký a bohatý a jen opravdu chudák a pneuubožák v nouzi bude nakupovat a prodávat Čínu.Hanba by mi byla to brat na sklad.Sračky,sračky a ještě jednou sračky.To i ti tví zákaznici musí být sociálky jako ty.Nedivil bych se, kdyby jsi mněl i stroje s Číny a co chvili ty hrůzy montoval pákama, protože ti nejdou stroje.Panebože ty jsi ale pneutroska Lukáši.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Hogan
Hogan Bib a to dobře děláš.Je přece tolik variant a jen o pár kaček dražších.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Bib
Bib Mě nějak unikl význam proč vlastně čínu prodávat? Však je řádově jen o pár desetikorun levnější než např. Kormoran, no já se zařekl že čínu na sklad nikdy nevemu.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Hogan
Hogan Lukáši jak jsi psal že je IHLE pro Tebe nezajímavé,asi musíš být nějakej gigantickej pneuservis (kterej prodává jen Čínu)kterej má od toho Tvého Treadtelu nákupy zdarma protože si myslím že nakupuji od IHLE dost lacino (fakt je že ne všechno je nejlacinější)ale vsadil bych se že takovéhle ceny od nich nemáš kdyby ses třeba zbláznil.A otázka je i kdyby Ti to slíbyli jestli to budou mít.Posílám Ti jen pár cen aby ses mohl zamyslet nad cenama a nad tou Tvojí Čínou od Treadtelu. 165/70R14 81T Dunlop SP30 839Kč sleva 60,67% 175/65R14 82T Dunlop SP30 839Kč sleva 58,01% 185/60R14 82H Pirelli P6000 949Kč sleva57,35% 195/65R15 91H Dunlop FAST 1 149Kč sleva55,01%
čtvrtek, 4. června 2009
 
Lukáš
Lukáš Praktiku, jsi trochu mimo. Já jen říkám, že se nebojím prodávat čínské pneu. Pokud je ta pneu kvalitní tak ji prodám. Pokud sám přijdu na to, že je to sračka typu srbských Trayalů, tak ji více neprodám. Ne všichni lidi v ČR si mohou dovolit Goodyear nebo Michelin. A nedělám jeté pneu, ty nahrazuju právě čínskými gumami. Také nedělám protektory. Takže s tim, že jsem ubožák běž někam. To si zkoušej na jiné a ne na mne.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Praktik
Praktik Lukáš je možná Ferdo tvrďák, ale jinak je to pneuubožák, protože prodává jen samé sračky.To musí být troska a hrůza pneuservis a ne profesionální dílna.Ten brzy skončí.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Lukáš
Lukáš Nankangy jsem přestal prodávat někdy v roce 2007. Dělal jsem je dva roky, kupoval jsem je v Kirkuku. Ale pak se tam vyměnilo vedení a celá jejich obchodní politika byla o ničem, tak jsem bohužel přišel o dobrého dodavatele pneu. Treadtel má sice v nabídce Nankangy, ale nemá nic skladem. Dobré Pneu jsem jako dodavatele nezkoušel.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Fosfor
Fosfor Lukáši, odkud bereš Nankangy? Kirkuk, Treadtel nebo Dobré Pneu? Nebo máš jiný zdroj?
čtvrtek, 4. června 2009
 
Anubis
Anubis Dovolím si do této debaty také vstoupit. Čínské pneu nedoporučuji. Raději se vždy snažím zákazníka přesvědčit, aby si pár korun přidal a koupil něco zaběhlejšího. Zcela souhlasím s Kikosem o tom, co psal o zimních čínských pneumatikách.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Kikos
Kikos Všechny Číny vykazují vysokou házivost. Na hlinikáčích katastrofa!!!Není problém dát 8-12pásů na 4kola!!!Sem tam se odloupne běhoun na Nankangu a Goodridu.Zimní Čína není zimní směs,ale normální tvrdolín, co pak jede jako saně.Humus Čínský.NEBRAT.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Tom
Tom Lukáši, čínské gumy nepatří do pneuservisu! To pak budeme stejní jak když Anubisák vydává Goodride za Goodyear!
čtvrtek, 4. června 2009
 
stanley
stanley Lukáši, hodně hodně zajímavý, díky.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Lukáš
Lukáš Stanley, prodávám čínské pneu už několik let a tady je můj komentář k nim West Lake - hodně dobré, ani jedna reklamace. Accelera - z cca 200 prodaných pneu jeden zákazník vrátil kvůli hlučnosti. Triangle - prodáno cca 600 pneu, nejlepší čínská pneumatika. Nankang - u zimních dost reklamací hlavně kvůli vyvažování, pokaždé uznáno, letní bez problému. Fullrun - prodal sem pár sad, pak jsem přestal, protože co sada to problém a vracel jsem z vlastní kapsy peníze, prodejce mi to neuznal. Sem tam prodám nějaký Federal, Infinity ale to je pár sad do roka, zatím také dobrý. Nejvíce reklamované a nejproblematičtější jsou u mne nákladní pneu Goodyear a dezén Excellence z Goodyearu. V zimě 2004/5 jsem měl hodně reklamací na Matador, přestal jsem je kvůli tomu dělat. Čínské pneu který jsem tady nekomentoval neznám z první ruky, tak nevim co k nim napsat.
čtvrtek, 4. června 2009
 
stanley
stanley Vy co prodáváte čínské gumy, jaké máte vlastně zkušenosti s reklamacema. Je ten humbug ohledně kvality čínských pneu vůbec opodsttněný. Máte někdo vlastní negativní zkušenosti? Ale opravdu vlastní, ne ze druhé nebo třetí ruky.
čtvrtek, 4. června 2009
 
HOGAN
HOGAN Lukáši to je fakt Tvoje věc co prodáváš a já Ti do toho nebudu v žádným případě kecat.Jen se třeba koukni do ceníku IHLE někdy ,jestli ho máš a zkus si porovnat některé ceny třeba od rozměru na Fabie na Oktávie atd...Myslím,že to není tak strašný jak píšeš.
čtvrtek, 4. června 2009
 
Lukáš
Lukáš Hogane, IHLE je pro mne cenově nezajímavé. Nedokázali mi dát cenu, která by pro mne byla zajímavá, takže i kdyby byly metr ode mne, tak nechci od nich ani gumu. Prodávám co chtějí zákazníci, naučili se u mne na West Lake tak jim je s radostí dodávám.
čtvrtek, 4. června 2009
 
HOGAN
HOGAN A Lukáši jestli jsi z Kladna a jak píšeš chceš mít všechno v čas což pochybuju že Ti Treadtel tak dobře zajistí s tím jakej sklad za nima stojí.IHLE máš vedle sebe a dodají Ti hodně rychle stejně jako mě.Z toho skladu co máš vedle sebe Ti dodají v ten samý den co si objednáš a z Německého skladu do 24 hodin.
čtvrtek, 4. června 2009
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz