Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Hrouda
Hrouda Konec pneuservisu je moc hrubé, jen jen těch poctivých kteří nemají žaludek na ten bordel co nás čeká. A už je to za dveřmi, bude to fičák a už docela foooouká
čtvrtek, 14. ledna 2021
 
Hrouda
Hrouda Zdravím. Může mě někdo dovést k popisované EU normě ohledně stáří a prodeji pneu dle citace z članku. "Vyřazené pneumatiky se slevou Evropské normy stanovují, že pneumatiky mohou být skladovány nejvýše tři roky. Kupujete-li tedy nové, zkontrolujte si jejich označení. Někteří prodejci velmi výhodných pneumatik ve skutečnosti prodávají kusy, které byly skladovány příliš dlouho, než aby mohly být v Evropské unii nadále prodávány. Kupují tedy ve velkém vyřazené pneumatiky z jiných obchodů, které jsou určeny k exportu do třetích zemí s mírnějšími regulacemi. . Dekuji
čtvrtek, 14. ledna 2021
 
Pneunm
Pneunm BF díky moc
pátek, 8. ledna 2021
 
BF
BF Pneunm osobně a s čistou duší ti řeknu že moto servis je pro mne jen jako takový doplněk stravy. Nic nepřináší. Z gumy žádný kšeft a hlavně práce není absolutně zaplacená. Sundávat kola ze skůtru, nebo s nějakého nastrojeného Choperu který má na zadku nastrčené různé třasoprdky je lahůdkou a to zvlášť když ti přijedou ještě jeho kamarádi a stojí, čumí, kuří a jen blbě kecají a jsou chytří jak rádio. Tohle jsem viděl na několika servisech na vlastní oči a někteří kolegové to zrušili a dělají to jako já. Ke mne může s motorkovým kolem jen sundaným z motorky. Pak jim to klidně přezuji, opravím vyvážím. Nic víc s tím nechci mít společného a mám klid. A jsem za to rád. Za sebe asi tak k motogumám. Nižší náklady, lepší práce a hlavně zisk je ze sekaček, zimních fréz a třeba i zahradních traktůrků.
čtvrtek, 7. ledna 2021
 
Hrouda
Hrouda Poo přitlač trochu na ten disk nic se nestane :D
čtvrtek, 7. ledna 2021
 
SAB
SAB Hrouda a Poo díky za info. měl jsem představu kolem 500,- .Dělám zřídkakdy tyto defekty tak jsem chtěl být v obraze.
čtvrtek, 7. ledna 2021
 
Poo
Poo a nákladní klasika 22,5" ? ____ osa 80+80 ____ disk 125+125.....(na kola co jsou od nás)
středa, 6. ledna 2021
 
Hrouda
Hrouda Osa 155kč ale tu vlastně nikdy nedělám protože málo ještěrek Desta přijede po ose do servisu.
středa, 6. ledna 2021
 
Poo
Poo tak ko koukám že jsem dost pod cenou, tada jestli je to myšleno bez montáže na osu. Já tam mám: 130 demont z disku + 130 na disk . lepení duše cca 80 podle vel. záplaty. oprava pneu cca 150,- vše +DPH ____ takže dohromady bez osy cca 490 + DPH.
středa, 6. ledna 2021
 
Hrouda
Hrouda Dem.230mont230 oprava pneu dle nutnosti.cena???oprava vzdusnice cca125 včetně materiálu. Vše bez DPH ať se daří.
středa, 6. ledna 2021
 
SAB
SAB Kolegové kolik mám účtovat za defekt na Destě (vysokozdvižný vozík) ,kde to kolo musím rozšroubovat a zalepit duši?
středa, 6. ledna 2021
 
Pneunm
Pneunm Zdravím, rád bych tento rok rozšířil služby o pneuservis motocyklů. Uvítám všechny názory jestli je to dobrej nebo blbej nápad, díky moc.
úterý, 5. ledna 2021
 
SAB
SAB Také přeji Nový Rok plný zdraví a štěstí a hlavně přeji aby jste nepodléhali hysterií a panice ,kterou nám podsouvají každý den naši politici. Používejte selský rozum a věřte lékařským kapacitám a né politikům,kterým se povedlo vystrašit většinu národa! Ještě jednou přejí pevné zdraví a hlavně zdravou mysl.
sobota, 2. ledna 2021
 
roman
roman Přidávám se k ostatním s přáním všeho nejlepšího, zejména dobrého zdraví.
pátek, 1. ledna 2021
 
Pneunm
Pneunm Přeji Hroudovi i všem ostatním hlavně zdraví, vše ostatní už nějak zařídíme.
čtvrtek, 31. prosince 2020
 
BF
BF Hezký Silvestrovský večer přeji přátelé gum. Chtěl bych všem rozumným lidem v oboru pár desítek minut před koncem roku 2020 popřát mnoho štěstí, lásky, pohody, spokojených zákazníků, tak i dodavatelů, Rozumné kroky v uvažování a rozvaha bude určitě taky potřeba. Hlavně však přeji zdraví, které je ze všeho a pro všechny nejdůležitější. Rok 2021 bude zkouškou pro mnohé z nás a věřím že se s tím popereme všichni z co nejmenšími ztrátami a osobními chybami. Držím pěsti pro štěstí přátelé gum. Bořek.
čtvrtek, 31. prosince 2020
 
Shambo
Shambo Hrouda: posílám co nejvíce energie a pozdravů do špitálu.. ještě doufám dáme kávu/ čaj a moudré hovory o pryži, co nás hryže! Hrdinům gumařiny - zdar!
středa, 30. prosince 2020
 
BF
BF Hroudo kamaráde, uzdrav se co nejdříve a už se konečně šetři, není ti 20 ani 30!!! Spíše se divím, že jsi na ORL a že tvá páteř ještě celá drží. Zdraví máme jen jedno a věř, že jsem to po 40 taky razantně zvolnil a jde to i tak dělat dobře, zodpovědně, poctivě. Udělat méně za větší peníze není hřích, je to dnes už i povinnost a nutnost. Nenič si své stroje, své zařízení a hlavně SEBE. Zdraví máš opravdu jen jedno a další možnost už v životě není. Měj se a vrať se brzo domů.
středa, 30. prosince 2020
 
Hrouda
Hrouda Tak přátelé, vzhledem k tomu, že jsem marod a ležím v Ústí nad Labem na ORL, tak mohu označit rok 2020 jako docela slušný nářez. Práce hodně, což je fajn, než to přestanete ovládat. Prodej pneumatik: Nákladní – měřeno na množství „dá se přežít” měřeno na ziskovost. Dost dobrý, na tak malé množství prodaných pneumatik takový balík. No KAMA tu nenahradíš. Osobní pneu – Byla to fuška prodat to, co potřebujeme prodat, protože zisk není na každé značce, ale jen na některých. Budu jmenovat LASSA, ... POINT S a dál, dál nic. Ale dost mě letos těšil zájem zákazníků s vlastními pneumatikami nebylo jich mnoho, ale byly opravdovým finančním přínosem. Děkuji jim proto, protože nás letos dost podpořili a my si pořídili nový stroj pro jejich potřeby, poděkování patří i e-skladištím pneumatik a různým dopravcům DPD atd. Zemědělský pneuservis Pořád dobré, jako každý rok. Montáž 42“ je pořád ještě v dobré cenové. Prodej o ničem, zboží za 50 000 Kč a na stole vám zůstane sotva 3 000 Kč a to fakturou: “čísla jsou jen orientační a pro představu". V sektoru zemědělství se nerad rozepisuji, protože nerad bych zase napsal, jaký jsou to zloději ti zemědělci, a to za to nestojí. Trošku jsem se potýkal s dnešní nekvalitou duší všech rozměrů od 15.3“ nahoru. Pokud tento problém nemáte budu vděčný za info. o dodavateli. Už teď děkuji. Jinak na to, co je schopno se v této zemi dít, a to zcela legálně nebo pod rouškou legality se tu gumařině docela daří. A pokud to půjde, tak bych ještě rád pokračoval stou gumařinou. K prodeji dolů už se nedostanu, Pana Ber… asi zašijou a ti další parchanti by mě pomohli z montérek do tepláků. Takže vlastně u mě dobrý . A doufám že ten další rok bude alespoň trochu klidnější a bez covidu19. Mějte se krásně přátelé.
úterý, 29. prosince 2020
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz