Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
SAB
SAB Tak jak Vám jdou letos prodeje pneumatik?U mně se to nedá srovnat loňskou sezónou ,zatím je to propadák R15 a R16 klasické rozměry se skoro vůbec neprodávají a ani není poptávka. Když prodávám tak velké rozměry od R17 nahoru a Céčkové pneu.Zatím je to hodně divná sezóna :-( Jak to vypadá u Vás?
úterý, 11. května 2021
 
hohencenda
hohencenda Hroudo tyhle hlody poslouchám taky net posílám k šípku.Romane správně já si taky do pekárny nenosím mouku na chleba a rohlíky.Pneunm jsem zvědavej kdo vohryzkovi vyhoví.
pondělí, 10. května 2021
 
roman
roman Hmyz se chová k nám pouze tak, jam my to hmyzu umožníme resp. dovolíme. Zatím jsem letos nepřezul žádnou gumu z netu a neumřel jsem hlady. Chceš moje služby? Tak si to kup tady u mě. S konkurenčním zbožím mé stroje neumí pracovat. Resp. uměly by, ale za úplně jinou cenu, na což hmyz většinou neslyší.
sobota, 8. května 2021
 
Hrouda
Hrouda Pan přišel za ženou na prodejnu s tím že pořídil pneu přes internetový obchod a obul je v jednom servisu a oni hází a už to byl i jinde vyvažovat a nepomohlo to. Tak zda je od nej nekoupíme a že si koupí jiné. Kde to koupi neříkal. No nepasuji mě na auto, tak jsem je nevzal . K prodeji je nepotřebuji protože mě přijde že stejně obouvám jen internet. A vlastně oni stejně zákazníci ani netuší že se u nás v pneuservisu daji pořídit i pneumatiky jinak by si je prej pořídili u nas.
pátek, 7. května 2021
 
roman
roman Pneunm: To se nechce ani věřit, co si hmyz dovolí vypustit z úst.... Že by měli klienti z Bohnic vycházky? Skoro to tak vypadá. :D
pátek, 7. května 2021
 
Pneunm
Pneunm Tak jsem dostal skvělou nabídku, pán si koupil pneu na netu a potom zjistil že je nepotřebuje že ještě vydrží na těch starých. A jesli je prý nechci odkoupit a že si na tom taky něco vydělám. Já jsem teda odolal ale kdyby měl někdo zájem rád předám kontakt :D
pátek, 7. května 2021
 
PM
PM To asi nestojí za změny ,díky .Zatím to tedy nechám jak je. Hezký sváteční víkend....
pátek, 7. května 2021
 
Hrouda
Hrouda Borgun 0.99% + 900 za 6 měsíců, ale to je drobnej rozdil a asi nestojí zato se stím otravovat.
čtvrtek, 6. května 2021
 
PM
PM Zdravím všechny. Podařilo se Vám někomu vyjednat s poskytovatelem terminálu pro platbu kartou nějaké výhodné podmínky? V tuto chvíli mám 1% provize + 200 kč paušál měsíčně....ZDAR!
čtvrtek, 6. května 2021
 
Pneunm
Pneunm Já mám pochopení pro tyhle obsese, sám jich pár mám ale vyžadovat to po ostatních mi přijde trošku přes čáru.
středa, 5. května 2021
 
pepazdepa
pepazdepa Za mě standart už 20 let.Vše má své misto.Někdo naproti ,něko k,někdo kdekoliv.
úterý, 4. května 2021
 
Pneunm
Pneunm Zdravím. Také po Vás zákazníci vyžadují aby jste dávali bezpečáky k ventilku?
úterý, 4. května 2021
 
BF
BF Hroudo, příteli, kamaráde, věř že jsem u tebe byl rád a zase i přijedu. Vždy se budu rád vracet k lidem kterých si vážím a pro mne osobně své zlomové životní jubileum jsem ve čtvrtek mimoto strávil tam kde jsem hlavně chtěl i být. U lidí které mám rád a s kterými je mi dobře. A tvá rodina k nim bezesporu patří. Děkuji ti za vše a prosím tě šetři se už konečně trochu více. Děkuji taky tímto všem pneuservisákům za všechna přání které se mi dostalo. A jak se říká, zítra ke strojům přátelé gum.
neděle, 2. května 2021
 
Hrouda
Hrouda O svátek jsem byl bohužel doma. Nikdo z těch co si přáli, aby jsme je v sobotu tedy o svátek přezuli nechtěli zaplatit +100% které dostávají v zaměstnání na pásku oni pokud jdou o svátek do práce . Jejich škoda mohli to mít přezutý na nedělní výlet. I když je to docela prašivá sezona a možná takovou nepamatuji , tak to nevadí alespoň máme větší volno jako ti montéři v těch montovnách a úředníci v kancelářích a přesto hlady neumíráme. Tak je to vlastně fajn. Děkuji Bořku za návštěvu a těším se na další.
neděle, 2. května 2021
 
BF
BF Hezký nedělní den přátelé gum. Ano máme za sebou náročný týden a i když jsem v pátek i včerejší sváteční den měl zavřeno, přesto bude i další týdny co dělat. Nikdo se nezblázní a nikomu se nic nestane přijet jindy. A ti urpuťáci kteří potřebovali přezout hned, ať si hledají místo jinde, stejně bychom je neudělali, protože rezervační systém je jasný. Od středy jsem se pohyboval po ČR a navštívil jsem pár kolegů na několika servisech. Všude byl cvrkot a čilý ruch. Není divu, když se vše posunulo téměř o měsíc a přezouvání probíhá naplno. Sezona je v plném proudu a to je dobře. Většinou na sobotu zavřeli, ale našli se i výjimky kteří měli včera otevřeno. Je to jejich věc, ale nejsem přesvědčen že je to to pravé zvlášť když nejsou sami, ale mají zaměstnance, kterým se ale taky nechtělo. Nemusí se to pak v budoucnu vůbec dobře odrazit, pokud majitel nenabídne odpovídající odměnu na kterou však už ani často zaměstnanci nereflektují, protože chtějí být raději doma, než ve špinavé a těžké práci. Bohužel, tohle je dnes standart a museli jsme se tomu mnozí podřídit. Někde to ještě jde, ale někde už bohužel ne. Doba je prostě taková. Příští týden bude hodně náročný, ale vše se dá na jaře zvládnout mnohem lehčeji než v zimní sezoně, kde se hraje o čas. Popřeji všem rozumným pneuservisákům ať se jim dílo daří, ať mají jen slušné zákazníky a ať mají klid a pohodu na svou práci. Hezký zbytek neděle přeji.
neděle, 2. května 2021
 
Tire
Tire nazdárek chlapáci tak první opravdu perný týden sezóny za mnou a zítra zasloužený odpočinek.
pátek, 30. dubna 2021
 
Poo
Poo také nějaké kola mejeme ručně, zubním kartáčkem sice ne, jen spešl kartáčem na kola a spešl chemií. Mám tam 100,- za 4 kola + DPH. Za kolik jim takovéhle lepší umytí děláš ty ? Mě se to zdá že na to jak to děláme je to málo
středa, 21. dubna 2021
 
hohencenda
hohencenda Soboty nedělám vůbec pokud má stálý zakazník problém s pneu řeším kdykoliv včetně svátků za standartní cenu bez jakéhokoliv příplatku,Myčku nemám jsem chudej, myju ručně o víkendech kdy mám zavřeno, používám i kartáček na zuby.Umytá kola si pak zákazník vyzvedne nebo je uskladním u sebe.
středa, 21. dubna 2021
 
jenicek
jenicek Já to beru od jednoho pneuservisu,který to bere ve velkým ze slovnaftu. Mělo by se to jmenovat Polypropylen.. určitě to bude o dost levnější ,ale chce to vzít tak celou paletu.
úterý, 20. dubna 2021
 
pepazdepa
pepazdepa Zdarec,jaký používáte granulát do myčky kol??Mám Wulkana i Drestra ,zatím jsem bral oe wulkana,drestr super,ale drahej.Díky za info kde a za kolik.
úterý, 20. dubna 2021
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz