Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Poo
Poo také nějaké kola mejeme ručně, zubním kartáčkem sice ne, jen spešl kartáčem na kola a spešl chemií. Mám tam 100,- za 4 kola + DPH. Za kolik jim takovéhle lepší umytí děláš ty ? Mě se to zdá že na to jak to děláme je to málo
středa, 21. dubna 2021
 
hohencenda
hohencenda Soboty nedělám vůbec pokud má stálý zakazník problém s pneu řeším kdykoliv včetně svátků za standartní cenu bez jakéhokoliv příplatku,Myčku nemám jsem chudej, myju ručně o víkendech kdy mám zavřeno, používám i kartáček na zuby.Umytá kola si pak zákazník vyzvedne nebo je uskladním u sebe.
středa, 21. dubna 2021
 
jenicek
jenicek Já to beru od jednoho pneuservisu,který to bere ve velkým ze slovnaftu. Mělo by se to jmenovat Polypropylen.. určitě to bude o dost levnější ,ale chce to vzít tak celou paletu.
úterý, 20. dubna 2021
 
pepazdepa
pepazdepa Zdarec,jaký používáte granulát do myčky kol??Mám Wulkana i Drestra ,zatím jsem bral oe wulkana,drestr super,ale drahej.Díky za info kde a za kolik.
úterý, 20. dubna 2021
 
gp50
gp50 Svátky máme zavřeno, bez debat. Když je svátek v pátek, automaticky je zavřeno i sobotu. Mimo pracovní dobu a víkend jsem na telefonu pouze pro exluzivní zákazníky a to se platí zlatem nebo protislužbami. Všem ostatním hned na začátku hovoru sdělím takovou raketu, že si to 99% rozmyslí. Sezóna se tento týden začala pozvolna rozbíhat a sám jsem na její průběh zvědavý.
úterý, 20. dubna 2021
 
Tire
Tire ps. co se týče covidu tak lidé už na respirátory úplně rezignovali, ještě 14dní zpátky když byl nouzák tak 9 z 10 respirátor nasazený, tento a minulý týden tak 1 z 10 (většina lidí říká my se testujeme v práci) , sám ho při práci nenosím prostě s v tom makat nedá. Ale každý týden se testujeme ikdyž o spolehlivosti testů si myslím své...
úterý, 20. dubna 2021
 
Tire
Tire Svátky jsem dělal naposled když jsem byl svobodný teď co mám rodinu tak určitě ne. Pro ty co otevřou a nenaúčtují si 100% navíc jsou blázni. Co se týče práce není to 15-20 vozidel za den jako normálně ale "jenom" 8-10 což je ideální počet na pohodu a když čtu předpověď počasí tak hlavní část sezóny letos bude až tak v květnu, prozatím mám přezuto tak 20% zákazníků.
úterý, 20. dubna 2021
 
Pneunm
Pneunm ... enter, už sedm let a myslím že ani letos to měnit nebudu.
úterý, 20. dubna 2021
 
Pneunm
Pneunm BF já svátky nechodím
úterý, 20. dubna 2021
 
BF
BF Ještě jsem zapomněl dodat, že stejně v květnu mám soboty vždy už několik let zavřeno. Mám otevřeno jen v sezoně a to je díky lidem už roky duben, říjen a listopad. A že duben překvapil počasím a v květnu bude letos změna mne opravdu už netrápí. Takže teď v sobotu je poslední 3 sobota a pak až v říjnu. Tak je podle mne k tomu přistupovat a řešit dnešní situaci v pneuoboru. Jak si je vychováte, tak je i pak máte naučené. A funguje to, věřte.
pondělí, 19. dubna 2021
 
BF
BF A teď si pánové dobře uvědomte, že 1.5. a 8.5. je sobota a státní svátek. A já se ptám, budete dělat? Máte pořádný příplatek za svátek, pro sebe i zaměstnance? Ptám se proto, že mne už oslovilo několik lidí a v klidu jsem jim řekl- Vy, ty jdeš taky do práce? Zaplatíte, tíš mi stejně za práci jako zaměstnavatel tobě 100% navíc? Nezaplatíš, tak se hloupě prosím neptej te Mi je zcela jedno že je to posunuté díky počasí, že lidé budou remcat, otravovat, prudit, svátek je svátek a volno je volno. Dokonce jsem si letos řekl, že i v pátek 30.4. mám zavřené. Naplánoval jsem to už na začátku března a tak to nemíním už vůbec měnit. Zaměstnanci mají už plánované věci a protože se už trošku rozvolňuje a to je jen dobře, že si snad i někde vyjedou a nebudou doma ani v práci a na 3 dny si odpočinou. To že to mělo být až na závěr jarní sezony jako obvykle a nestalo se tak mne netrápí vůbec.Takže z technických důvodů je pro mne v pátekzavřeno(((-:. A svátek je svátek, tam to neřeším, nemusím ani nechci. Honit se, nervovat? Proč? Přezutí na jaro nikam a nikomu neuteče a honit se že někteří budou chtít zrovna v ty dny přezout mne osobně už po mnoha letech činnosti netrápí a ani to nebudu měnit. A proto se ptám všech Vás pneservisákům zodpovědně, budete dělat charitu, budete dělat vola, sluhy, poskoky i ve státní svátek? Necháte si to řádně zaplatit?, zaplatíte sebe i zaměstnance jak se má dle zákona za sobotu a hlavně statní svátek? Děkuji za odpověď.
pondělí, 19. dubna 2021
 
roman
roman Nepředřu se, ale práce (byť tabákovým tempem) je po celý den. Skoro ideální stav.
pondělí, 19. dubna 2021
 
hohencenda
hohencenda Ticho po pěšině.
pondělí, 19. dubna 2021
 
SAB
SAB Přijedou najednou až vyleze slunce a pak se z toho posereme :-) ,nevadí aspoň nebude žádný prostor na nějaké slevy a dohadování o ceně.
pondělí, 19. dubna 2021
 
PM
PM U nás taky mrtvo, sem tam někdo. Zpoždění opravdu skoro o měsíc zatím. Snad nebude sněžit i v květnu...
pondělí, 19. dubna 2021
 
Hrouda
Hrouda Mrtvo vařím kafe.
pondělí, 19. dubna 2021
 
Pneunm
Pneunm Jak to u Vás vypadá? Já teda rekordy zatím netrhám...
pondělí, 19. dubna 2021
 
SAB
SAB Kolegové tím,že nám to počasí posouvá celou sezónu min. o 14 dní můžete být pouze rádi.Vidím to jasně příští týden to vypukne a bude to neskutečný nával a servisy budou praskt ve švech.Servisáci,kteří jsou připraveni a mají koule roštovat a neslevovat ze svých cen tak na tom frmolu můžou pěkně vydělat.Bude to blázinec :-)
pondělí, 12. dubna 2021
 
Hrouda
Hrouda Tire u nás tak pozvolný nastup jako letos nepamatuji. Prace je ,ale pořád v duchu čekáme, kdy to začne. Objednano jen na týden a to 15% ani nedorazí.
pondělí, 12. dubna 2021
 
Tire
Tire malá perlička: v sobotu jsem přezouval dvěma velkým firmám vozidla co mají na operativní leasing, 4 z 8 vozidel (octavia III a IV) neměli za zimu najeto ani 500km, jsou to vozidla bez jasného managera, prostě auto co stojí na parkovišti pro potřeby jízd zaměstnanců, normálně by měli naježděno 5-10tis. km ale díky covidu celou zimu prakticky jen stála ps. jedno jsme startovali přes kabely.
pondělí, 12. dubna 2021
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz