Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
SAB
SAB BF:Už téměř rok pustoší celý svět, je právě PCR-test. Bez něj by neexistovaly ani „počty případů“, ani nakažených, či obětí Covidu-19. Bez něj by byla nadále chřipka chřipkou, nachlazení nachlazením a rakovina rakovinou. To, co příznaky dávno známých nemocí přejmenovává na Covid-19, je právě PCR test. Nic jiného. Naprostá většina lidí se domnívá, že tento test zjišťuje „virus v těle“. To není pravda. Doktorka Ulrike Kämmerer, profesorka virologie a imunologie z würzburské university, během svého slyšení před právnickým kolegiem vyšetřovacího korona-výboru problematiku PCR testů shrnula těmito slovy, cituji: „PCR-test měří výhradně přítomnost nukleonové kyseliny. Nemá to nic společného s živými buňkami nebo viry a už vůbec ne s nějakou nemocí.“ … „Test nedokáže říct, zda jsou nalezené částečky schopny se rozmnožit; nedokáže říci, zda je někdo infikován“. Konec citátu.Takhle se dostávají naprosto zdraví lidé – oběti autonehod a rakoviny – do koronových statistik. Takhle se vyrábí „rostoucí počty potvrzených případů“. Ovšem nemysleme si, že by to snad bylo něco nového. Na PCR testu byly postaveny i ostatní, byť méně vydařené fake-epidemie minulosti. Kupříkladu MERS, která se rozjela v roce 2012 v Saudské Arábii. Šlo tehdy – jaké překvapení! – o koronavirus, který se měl přenést na člověka – no hádejte třikrát – z netopýra. Deník Wirtschaftswoche k tomuto tématu později vyzpovídal dnes patrně nejznámějšího německého prorežimního virologa. Řeč přišla i na PCR testy. Citát: „Tahle metoda je tak citlivá, že dokáže prokázat byť jen jedinou molekulu genomu viru. Když se pak takový patogen jeden den přežene například přes nosní sliznici zdravotní sestry, aniž by to postřehla, natož onemocněla, pak je najednou považována za případ MERSu. Kde se dříve do hlášení dostávali jen na smrt nemocní, jsou v dnešních statistikách najednou mírné případy a i lidé, kteří jsou ve skutečnosti zdraví jako ryby. I tak by se dala exploze počtu případů v Saudské Arábii vysvětlit.“Tohle jsou slova stará 6 let a partnerem rozhovoru nebyl nikdo jiný než Christian Drosten – onen virový papež, který jako vůbec první na světě přišel s PCR testem na Covid-19, který po požehnání WHO převzal celý svět.
pondělí, 22. března 2021
 
Hrouda
Hrouda Pokud na pneumatice bude dobrá cena, tak může být vyrobená třeba z bambusových výhonků. "Pokud nevydrží bude reklamace a vyrábějí to, tak to mají asi vyzkoušené " odpověď většiny dopravců. Proč ??? To já netuším , asi je zbytečné zbytečně utrácet za pneu. Větší sranda je utratit za norkový kožich a nebo za 6,3 litroví vůz Americké značky RAM. ale s pohonem na LPG nevadí že to nejede, ale je to lacinější a není to vidět . Nechat tam benzín na to nemají koule.
neděle, 21. března 2021
 
BF
BF Hroudo, krásná ukázka tvého videa jaké sr... nám tu nabízejí a prodávají. Jestli ty chlap jak hora ukážeš tohle nějakému dopravci, pak jen blb si koupí takovýto humus gumy. A to se dnes můžeme bavit o osobních, tam je to u mnohých značek to samé. Tam to ale nikdy nebude tak průkazné jak jsi nádherně předvedl ty ve svém videu. Díky.
neděle, 21. března 2021
 
BF
BF Tire, je to podle mne absolutně v pořádku, že to bude mít každý z nás za úkol co má lidi. A živnostníci taky. Když všichni, tak všichni. S tím nemám vůbec žádný problém. Druhá věc je přesně jak říkáš. Test dneska stojí max.100Kč s daní pří koupi 20 a více ks. A ten rozdíl by měl zaplatit taky stát, ne my. K čemu to povede? K zdražení všech služeb a to je jednoznačné. Taky jsem se už v tomhle zařídil, včetně odpadů a dalších letošních navýšení. Zadarmo to dělat nelze a taky to nejde mít na svých bedrech. ----Co se týče Mitasu, řeknu svůj názor--V současnosti mrtvá firma. Nenakupuji a nepotřebuji ji vůbec. Včas nepochopila význam pneuservisu a pak to dorazil prodej Trel....Za mne prostě mrtvola.
neděle, 21. března 2021
 
Tire
Tire https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/vlada-koronavirus-alena-schillerova-testovani-firmy.A210321_123441_ekonomika_flo tak jsme se tomu nevyhnuli... takže stát mi proplatí za měsíc 60kč 4x na zaměstnance ale chce testovat 8xměsíčně... ceny testů známe, že... takže mě to bude stát měsíčně cca. 3000kč
neděle, 21. března 2021
 
Tire
Tire Zdravím všechny malá otázka. Neví někdo co se děje s Mitasem? už od konce minulého roku nemají víc jak půl sortimentu na skladě jestli to takhle půjde dál tak to můžou zabalit úplně. Konkurenční výrobci pneumatiky májí /neříkám že všechno/ a reagují tak že se zdražují traktorové pneumatiky celkem znatelně.
sobota, 20. března 2021
 
Hrouda
Hrouda jojo není guma jako guma . https://youtu.be/HutXseD6rVc
pátek, 19. března 2021
 
roman
roman Zatím hlásím klid před bouří. Těší mě, že dalších několik lidí, které jsem v minulosti pořádně nebo i preventivně "sprdnul" za donášení cizích gum si to vzalo k srdci a objednávají si gumy tam, kde mají, tj. u mně.
pátek, 19. března 2021
 
Pneunm
Pneunm Přetažený šrouby, starý ventilky, závaží kolem dokola jak na kolotoči. Pro nový gumy ke konkurenci s problémem ke mě. Trošku mi dnes prasknul film, už nevím jak na to mám reagovat :(
pátek, 19. března 2021
 
Pneunm
Pneunm SAB taky jsem něco objednával a připravoval, ale moc toho nebylo. Už mě svrbí ruce, už aby to pořádně začalo.
sobota, 13. března 2021
 
SAB
SAB Pneunm:Hlásím,že březen už je o něčem jiném než únor a tak jak už bývá v posledních letech zvykem zákaznici v březnu už si chystají kola na sezónu.Za březen už pár sad letních šlo a dokonce i pár sad ALU kol.Pouze jeden odvážlivec přezul auto na letní,jinak prodávám ještě i zimní, Lidé volají a informují se na pneumatiky a ceny.Jsem rád,že únor už máme za sebou.
sobota, 13. března 2021
 
roman
roman Jak vidíš, dobroseři ještě nevymřeli a existují lidé, kteří asi rádi dělají za pár švestek. Dokud má hmyzák kam volat, tak to bude zkoušet stále dál a dál a nějakého dobrosera ještě najde. Bohužel.
pátek, 12. března 2021
 
pepazdepa
pepazdepa Sakra entr-šlo u komplety FE za AL-vyvážení,osa mytí.Tomu předcházela kalkulace pneu.Pán si našel pneu,ALE nepokračoval v objednávce,tudíž nezjistil cenu dopravy ta byla 580 kč za sadu.Byl jsem o 50kč na kole levnější.Souhlasil,ale pak...viz níže.A tak je to pořád dokola
pátek, 12. března 2021
 
pepazdepa
pepazdepa Jen tak pro zasmání ,dnešní komunikace sa zákazníkem. Dobrý den, měl jsem za to, že cena uložení je i včetně přezutí. Pokud to chápu správně, cena uložení je 500 kč na sezónu + 580 ,- Kč je za práci a přezutí. Celková cena za jedno přezutí jednoho auta + uložení by bylo 1080 Kč ? Pokud ano, tak v se omlouvám, ale za tuto cenu nebudu mít zájem.
pátek, 12. března 2021
 
Pneunm
Pneunm Zdravím, jak to u Vás vypadá? Tady je totální mrtvo.
pátek, 12. března 2021
 
PM
PM Díky za tip .Já jsem našel ještě toto, tak to budu porovnávat. https://www.supersaas.cz/
sobota, 6. března 2021
 
jenicek
jenicek Pneub2b něco vyvíjí.. ;)
pátek, 5. března 2021
 
eguma
eguma PM: Nestačilo by Reservio? Jednoduchý, přehledný a jsou to brňáci, takže podpora samozřejmě v češtině...
pátek, 5. března 2021
 
PM
PM Nemáte někdo tip na rezervační systém pro pneuservis? Jen bych ho chtěl přidat na svoje stránky. Počítám s tím, že by se to někam přesměrovalo. Díky..
pátek, 5. března 2021
 
roman
roman Každý má svůj názor, někdo asi nepoznal v životě lepší pneumatiky a dělá z toho ukvapené závěry, nicméně marketing firem dělá divy. Na věty typu "na internetu jsem četl...viděl..." odpovídám, že já jsem na internetu četl, že průměrný plat v ČR je okolo 80000Kč/měsíc. To samé u testů pneumatik - 10 testů a 10 rozdílných výsledků. Všichni z oboru víme, že to záleží na ostatních okolnostech a metodách vyhodnocení, běžný čtenář to bere jako dogma.
čtvrtek, 4. března 2021
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz