Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Anonym
Anonym Kámo,nech brouka žít,stejně se nic nezmění.Jaro ukáže.Servisu je jako smetí,tak se snad oddělí zrno od plev.
pondělí, 23. ledna 2012
 
Hrouda UL
Hrouda UL Pane Částka a právě proto že v tomto oboru se 10 měsíců jede na 10% musejí mít marže hlavu a patu a ne prodávat s 80 kačkama a degradovat takzvané značové pneumatiky tak jak to běláte právě vy a taxikář . Zisk z prodaných pneumatik musí stačit na neplodné a mrtvé měsíce to stejné platí pro montáže které také ztrácejí v poslední době úroveň co se ceny týče, alespoň na některých místech. Pokud bude zisk z prodaných pneumatik dostatečný a ne uměle vyvolaný množstvím prodaných kusů,zbude i čas na odpočinek a rodinu a nebudeme se muset tlačit do jiných činností. Pokud má někdo zájem své činnosti rozšiřovat tak ať, ale není dobré to dělat protože musím zaplácnout díru v rozpočtu něčím co vlastně nechci dělat. A hlavně podnikám pro zisk a pokud se to zdá někomu nespravedlivé že se v pneuservisu dá vydělat za 30 minut a 2 dva měsíce v roce tolik peněz ať si to zkusí také vždyť to není problém.
pondělí, 23. ledna 2012
 
V.Částka - DP
V.Částka - DP Hruško: O pneuservis se stará můj taťka. Provozuje pouze pneuservis. 2 měsíce v roce by se mohli přetrhnout, a zbylých 10 měsíců pracují na 10%. Přesto vydělává i když prodává za ceny na webu. Rodičům se těžko radí, ale můj osobní názor je přidat další činnosti které pomohou udržet pracovní vytížení mimo sezonu. Dokonce i uskladnění je zajímavý mimosezónní zdroj příjmu, stejně jako nákladní pneu, zemědělské pneu, geometrie, oleje, ruční mytí, klimatizace atd. Není mnoho oborů kde by se dalo během 2-3 měsíců vydělat na celý rok.
pondělí, 23. ledna 2012
 
Karel Novotný
Karel Novotný Ahoj Michale,již několik let berem v zahraničí.Případné reklamace se vyřizují ješte lépe než se zdejšímy importéry.V budoucnosti je velmi užitečné vzájemné informace o případných výrobních vadách.Dovozci tuto informaci neposkytují.Nechají Vás tápat a až později přiznají chybu ve výrobě.Vás to stojí spoustu času a nervů.Častý přiklad u firmy GY.Karel Novotný
neděle, 22. ledna 2012
 
Michal
Michal Já jsem se chtěl zeptat, protože tady čtu, že hodně berete ze zahraničí a jak to tak vidím, tak mě to pomalu taky čeká. Já jsem ale vždy bral přes zastoupení nebo případně VO, který bral přes zastoupení. Ale jak řešíte třeba případné reklamace se zahraničím? Nemluvím o jedné gumě, ale jak se třeba letos stalo, že přišlo asi 20 4Déček 225/50 R17, které se nedali vyvážit, tak se to prostě vrátilo importérovi a bylo to, přišli jiné a v pohodě, ale jak třeba řešite reklamaci se zahraničím? Je to stejné jako se zastoupením, nebo jak? Díky moc
sobota, 21. ledna 2012
 
Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Zdravím všechny pneuservisáky poprvé v novém roce. Mám velkou radost sledovat tento měsíc diskuzi, která zde probíhá. Je mi až neskutečně dobře když vidím jakým směrem se snažíte jít a to cestou kterou již řadu let zde preferuji a snažím se ji zdůraznit a fyzicky ji řadu let používat. Cesta spolupráce kvalitních pneuservisu mezi sebou mi byla vždy blízká, má podle mne velký smysl a má i velkou budoucnost pokud se k tomu rozumné pneuservisy nakloní a začnou na solidní úrovni spolupracovat. Vidím tam pořád obrovské možnosti, které jsou v dalším postupu pneubranže v ČR doslova nevyhnutelné, aby nedocházelo k takovým nepravostem o kterých všichni víme, o kterých tady teď píšete a které je třeba naši silou pneuservisu potlačit a nasměrovat jinou cestou a to i tlakem na dodavatele. Jsem přesvědčen, že i my menší a střední kvalitní pneuservisy můžeme částečně ovlivnit hodně věcí, musí se nám však chtít pro to něco udělat a ne jen nadávat, nebo si vylívat zlost na nepravých místech. Hruška to dobře rozjel a protože ho osobně znám, dobře vím že je to skvělý pneuservisák a nesmírně dobrý obchodník který ví moc dobře co, jak a proč dělá a že neleze nikomu do zadku. A mohu Vás ujistit, že za ním doslova lezou oknem aby se k němu dostali. Je to však hodně čestný člověk a ví moc dobře kdo moc kazí tento obor. A šetřit je nebude, tomu věřte! Teď je na Nás všech jak s tím vším naložíme i ostatní a jak budeme do budoucna spolupracovat. Bořek Filipec www.pneucentrumprofi.cz
sobota, 21. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Ještě jsem zapomněl ať se jen kouknete na Karase kde jsou letní Micheliny běžné rozměry jako Octavia kolem 50% slevy a to ještě nemá navezeno.Až tam budou naskladněny tak to bude úplně v řiti prodávat,tak ať si to Micheliňáci pořeší jinde a Nás neotravujte, když jen lžete!.Zasr... ubožáci!
sobota, 21. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Všichni jsou stéjní podvodníci.Mě vytáčí Michelin jak teď lezou do zadku a natírají všem hubu sladkými řečičkami.To jsou takoví blbečci,že jim není rovno.Jak jim hoří u prdele tak somrují jak malé děcka.
sobota, 21. ledna 2012
 
Michal
Michal Hroudo no to taky vůbec nevím, kam to povede. Víš, ale ono to celé smrdí od hlavy, tedy od těch importerů a výrobců, kdyby jejich cenová politika měla hlavu a patu, tak tady všichni můžeme vklidu podnikat, ať servisy, autoservisy, eshopy, dílny, prostě všichni, ale pokud je to stanovené tak, jak to je a pokud se budou dělat takové levárny, které poškodí totálně úplně všechny, jako ta pitomá goodyeara, tak jediní, kdo na to bude doplácet, budeme všichni a to je prostě naprd.
pátek, 20. ledna 2012
 
Hruška
Hruška Děkuji pane Častka za odpoved. Mohu se Vas jeste zeptat za kolik přezouváte, a zda v servise delate dalsi práce nebo jste jenom pneuservis a jeste k tomu vytizeny pouze v sezone. Jde mi o to kdyz prodavate pneu s takovouto marží jakou marži máte celkově. A jeste pneu u Vas koupí určitě za stejnou cenu jako na vašem webu.
pátek, 20. ledna 2012
 
Anonym
Anonym GY zdražuje zimu ))))
pátek, 20. ledna 2012
 
V.Částka - Dobré Pneu
V.Částka - Dobré Pneu Jirka: Hlavně zahraniční velkoobchody dělají velké výprodeje po sezoně. Můžete Jirko přijet a pomoci nám při plánování objednávky...protože po bitvě je každý generál. Při zimní sezóně jsme všechny objednávky expedovali v ten samý den! Pokud jste objednal něco co nebylo na skladě, tak to nebyla otázka expedice. Hruško: Pneumatik za tuto cenu bylo omezené množství, a nebylo to od Goodyearu. Stání máme 2 ale přesný počet přezutých aut neznám. Objednáváme 2 auta za hodinu na 1 stání.
pátek, 20. ledna 2012
 
Servisman
Servisman Asi to bede kuťa neb nenešel jsem nic na webu.To samo jako taxikář ))
pátek, 20. ledna 2012
 
Hruška
Hruška No já si to myslím také ale třeba nás vyvede z omylu a bude mít rozumné názory. Ještě se chci zeptat pane Částka máte také pneuservis a když jo tak kolik stání a kolik přezujete za zimu aut?
pátek, 20. ledna 2012
 
Servisman
Servisman Kámo ,řekne,že to překoupil,nebo dotáhl z venku.Přece nepodrazí dodavatele.Je to stejný podvodník jako všichni ostatní interneťáci.Jo a neví někdo co je s tím oslem co si říkal ANUBIS či jak??
pátek, 20. ledna 2012
 
Hruška
Hruška Tak by mne zajímalo pane Částka co myslíte větou, že pneu na jaře již nebudou? Myslíte že je možné že Goodyear ani po této zhovadílé akci kdy nehorázně zvýhodnil pouze někoho s příslibem že si výdělek nechají pro sebe. A vy a pan Pešíček to sypete na net za 1230 Kč, tak opet nesplní čísla a přijde ještě s větší slevou? A nebo máte informace že už to tímhle dohnali a bude klid. počkají až to vyšumí ( nám se nikdo nedokazal k otazkam vyjadrit tri dny) maji nas nekde. Mohu se Vás jen zeptat jestli Vam to prodaval Goodyear nebo jste to prekupoval?
pátek, 20. ledna 2012
 
Jirka
Jirka Doufám pane Částko, že jste se poučil ze zimy a nenakoupil jste těch letních pneu víc než jste schopný prodat. Vaše zimní výprodeje v nejběžnějších rozměrech již od prosince nám servisům zrovna moc nepomáhají a o vaší firmě také nic dobrého nevypovídají. Nakupujte tak aby jste to mohl prodávat a néééé rozdávat. Tyto dva pojmy si zejména rádoby velkoobchodníci z čech pletou. Všichni chcete prodávat víc a víc, ale například v zimmní sezóně nejste schopni vyskladnit objednané pneu ani do týdne. Asi by se vyplatilo pár velkoobchodům spočítat finanční, personální, logistické a další možnosti které mám a pak teprve objednávat a hrát si na velkoobchodníka.
pátek, 20. ledna 2012
 
j
j všichni nakupují po kamionech :))).jen ten podvod s Excelenty nikdo navysvětlí ))
pátek, 20. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Pane Čásko, proboha, proč z nás děláte neustále blbce. Jen dement nebo lhář počítá marži pro servis i s DPH.
pátek, 20. ledna 2012
 
V.Částka - Dobré Pneu
V.Částka - Dobré Pneu Pro Michala a BIB: 195/65 R15 Excellence máme za cenu 1230,- Pneuservis který od nás odebírá má 7-8% slevu. Tedy rozdíl 98,- ,což je opravdu málo. Před sezónou tyto pneumatiky zcela jistě již nebudou. Je to nejlepší cena na naskladnění kterou nabízíme. DEMO pneumatiky jsou o něco levnější. Naše DEMO pneumatiky jsou z koncernu VW které byly demontovány a vráceny zpět k prodeji. Pokud na nich bylo něco najeto , tak maximálně 500 metrů. Nejdená se o kusové množství, i toto množství nakupujeme po kamionech.
pátek, 20. ledna 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz