Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Michal
Michal Jenže, první co bude, že centrála napíše, ať se obrátí na české zastoupení, že je to jejich rajón...
neděle, 29. ledna 2012
 
Jarda
Jarda Tímto se redakci hluboce omlouvám.Jen navrhuji,obrátit se na centrálu hned.Protože naši chlapci na to měli času až,až. Děkuji
neděle, 29. ledna 2012
 
Redakce
Redakce P. Hruškovi a ostatním - dotaz jsme na GY vznesli ihned poté, co jsme ho obdrželi. Dosud jsme žádnou odpověď ohledně GY Excellence neobdrželi. Pokud nedojde ani příští týden, vzneseme dotaz na zahraniční centrálu. Žádáme o trpělivost.
neděle, 29. ledna 2012
 
Jarda
Jarda Myslel jsem si,že pneurevue má větší váhu u takzvané odborné veřejnosti.Proč?Čtenáři,majitelé firem žádají o vyjádření GOODYEARU a ono nic.Asi budou na horách celý měsíc.Nebo,že by nás měli u p....e?Já jsem si to myslel.Samozřejmě panu Částkovi to vysvětlili.
sobota, 28. ledna 2012
 
Poo
Poo BIB, psal jsi že máš tento týden návštěvu obchoďáka od Michelinu, jak ji dopadl ? Co super netto akce ? Dík
pátek, 27. ledna 2012
 
Anonym
Anonym ZMR... ZASR..To je až neskutečné co ty svi..jsou schopni udělat!
pátek, 27. ledna 2012
 
Georg
Georg AAA Pešíček - 205/55 R16 3D - MO sleva 55% Náš nákup od GY 53,8% Fajne no ni?
pátek, 27. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Nejenom Goodyear,ale i ostatní výhradní šméjdi mají zažité názory my,my jen my a po Nás potopa.Když se dívám třeba na www.ipneu,tak se mi chce zvracet.Dávat na běžné rozměry Barumu 30-32% a mi dát +-to samé,tak se mi otvírá na ty svině kudla v kapse.Jsem rád,že roky rokoucí solím dovezené pneu na servis za jinou vysokou cenu a radost mi dělá,že i někteří okolní hlupáci co si jen hrajou na pneuservisy přicházejí,že z přehozu moc nezbohatnou.Letos se to projeví mnohonásobně více a Já osobně budu bojkotovat internet co to jen půjde a budu to účtovat co to jen dá.Ustupovat internetu nebudu.Nakopat všem výhradním do zadku.Napřed lezli internetu do řiti a teď se s nimi začali prát a dělat sviňárny.Ubožáci jedni zbabělí!
pátek, 27. ledna 2012
 
Michal
Michal To jo, ta práce zdarma, to byl velkej průser, kdo to nabízel. Spoustě firmám se pak hodně těžko přesvědčovalo stálé zákazníky, že účtují najednou po letech práci. Sám Procházka s tím měl před x lety pak velké problémy. Práce zdarma je blbost, už jen kvůli degradaci té samotné práce.
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
Carlos
Carlos P.S.Na odpověď Goodyearu čekáte marně.Jsou na horách.Díky Vám mají spněno.
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
Carlos
Carlos Dobrý den.Již před několika lety/7-8/začali všichni výrobci a importéři pneu na různých setkáních tvrdit shodně,že ta doba,kdy se vydělávalo na pneu brzy skončí.A,že je třeba začít vydělávat na práci za servisní činost.V té době spoustu z Vás prováděli práci zdarma.Mé argumenty byli v té době takové,že je to nesmysl.Za práci si mohu říct pouze tolik,kolik je zákazník v dané lokalitě ochoten zaplatit/nejsme levní/Rád bych učtoval 2000Kč za auto,ale takovou částku nám nikdo nedá a i kdyby tak to náklady s tím spojené nepokreje.V prvé řadě jsem obchodník,který nese celé risiko prodeje s tím spojené.Nebudu se tady rozepisovat o vyšší a vyšší režii,kterou všichni dobře znáte.Ale jeden z největších nákladů je nájem nebo kopě skladu na pneu.Jedná se o mnoha milionové částky,ktaré se musejí investovat,ale také v reálné době vrátit.S touto marží a bonusem,kterou nám Výrobci pokytují se toho nedožiju/nejsem tak starej/.Všichni výrobci pneumatik do jednoho,jsou spokojeni s cennou na trhu,protože na ůkor našeho zisku se prodává za nákup.Avšak jejich nepřiměřené zisky neklesají,ale naopak vzrůstají/viz hospodářské výsledky/Oni se pod svůj plánovaný nepřiměřený zisk nikdy ani nepřiblíží.Další problém vidím v přednostním zásobováním cardealerů,kteří/takřka všichni/pneu dají buď zdarma nebo za nákup./to se také výrobcům a importérům líbí/ Snad tato diskuse povzbudí další kolegové a pak nás bude víc,co začne zvonit klíči a bude revoluce. Čau Carlos
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
Poo
Poo U nás hlavně Michelin, Kleber , Conti a Barum. Kormorán je letos hodně drahej, to je Barum Brillantis2 lepší guma.
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
Michal
Michal BIB: souhlasím, já myslím, že tu pirellku potopilo hlavně to brutální zdražení. Bývávali o dost levnější, ale to co předvedli teď v zimě, to bylo směsné. Prodalo se jich o 70% méně než normálně. Jen RFT frčeli na X5,X6 ale v létě vůbec.
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
BIB
BIB Nejlepší se prodává a hlavně se slušnou marží Michelin a Bfg + Kleber, u nás jsme lidi od barumu celkem slušně přesměrovali na Kleber resp. Kormoran, absolutní propadák je Pirelli, ty nikdo nechce ikdyž kvůli jejich nekvalitě se tomu ani nedivím..
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
radek
radek Bridgestone je krom X5,X6 u nás také KO.
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
Michal
Michal Já jsem s Barumkami skončil, takže letošek nevím, ale loni jsem měl 37% na osobní a Van a stejně se to neprodávalo. Continentaly ty prodávám fakt hodně, tam mám 46% a je fakt, že na těch docela vydělávám už třetí rok a hodně Semperit. Ale asi nejvíc "vydělávám" na Michelin, Kleber, BFG, Nokian, ty se točí opravdu hodně. Naprosto na prd je dunlop goodyear bridgestone, ty přestávám od letoška dělat úplně.
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Barum sestěhoval všechny sklady v ČR do centrálního skladu a teď začne prasit ceny jako ostatní.Zůstane časem to omezovat a nepřezouvat,nic víc nic míň.Tohle je prostě už viditelné jako pěst na oko.Je to už válka mezi pneuservisy a dodavetely jako jsou Barum,Goodyear,Bridgestone,Michelin atd.Na čem se dá vydělat?To je otázka na tělo!Jestli budeme dělat ze sebe blbce a přezouvat jim jen gumy dopadne to pro Nás katastrofou.Je čas jim to nasrat na hlavu a nedělat jim sluhy a jen dělat špinavou práci.Bez prodeje pneu nejde dělat pořádně nic.
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
Matěj
Matěj A co se vám nejlíp prodává. Po mě lidi chteji barumku ale nemužu jim to dávat zadarmo. Kleber to je podobný, beru ho od známýho ,ale nic moc cena. Na jakých pneumatikách vyděláváte nejvíc?
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
BIB
BIB Barum to je kapitola sama o sobě, samozřejmě mě dávají také jen 32% a sami na jejich shopu ipneu davaji lidem z ulice 32%, je to výsměch, neberu od nich žádné osobní pneu protože jsou neprodejné..
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
Matěj
Matěj Pánové kolik vám nabízí barum? Mě 32% + 3% za continental. S těma cenama se v nákupu ani nedostanu na ceny na internetu. Jak to řešíte?
čtvrtek, 26. ledna 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz