Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Redakce
Redakce pro p. Hrušku: ano, na novém webu se usilovně pracuje a předpokládáme jeho uvedení v únoru. Nicméně i na novém webu bude možnost, že diskutující bude psát příspěvky bez své identifikace (nebude moci v tomto případě např. zakládat diskuzní místnosti, ale diskutovat moci bude). Když se účastníte např. rozhlasové debaty na ČRo1, taky se diskutující představují jenom "Franta z Prahy" nebo jen "Franta" a funguje to. Nemyslíme si, že by neprozrazení identity mělo být hned důkazem nekalých úmyslů. V obchodní olbasti je to legitimní, lpění na plné identitě by diskuzi jenom svazovalo.Domníváme se, že maximálně liberální prostředí je přes všechny nedostatky nakonec to nejlepší, co může být. Ale na druhé straně bychom byli rádi, kdyby se někteří diskutující zřekli některých jadrných výrazů. Měli by si uvědomit, že to podráží vás samotné, podnikatele v pneuservisu, v diskuzi s vašimi dodavateli. Nicméně ani to důvod k nějakému zásahu není. V minulosti jsme smazali jen dva příspěvky, v jednom byla jakási rasová narážka a ve druhém cosi o rodinných poměrech. Takto tedy určitě ne, ale jinak jsme pro svobodu projevu.
úterý, 17. ledna 2012
 
Jirka
Jirka Je vidět, že v Goodyearu není něco v pořádku. Má nejpočetnější síť "PREMIO" , která by měla v první řadě dostat takovou zajímavou nabídku od své matky na základní nejprodávanější rozměr, ale nedostala vůbec nic. Má to samozřejmě svoji logiku. Je jednoduší oslovit pár největších obchodníků, kteří to pak prodají komukoli i do zahraničí, než se věnovat desítkám menších. Jednorázová rychlá akce a okamžitý výsledek. A to je myšlení dnešních managerů teď hned výsledky. Přitom podporovat tak velkou síť svých zákazníků je do budoucna mnohem jistější. Zimu zvládl lépe Dunlop, léto jednoznačně Michelin.
úterý, 17. ledna 2012
 
Michal
Michal tak já jsem zrušil předobjednávku GY. Nehodlám to pak vyprodávat s 15 kč marží, abych se toho vůbec zbavil. Barumku jsem letos vůbec nedělal, vzal jsem jen pár conti a semperit. Nechám si jen micheliňáckou.
úterý, 17. ledna 2012
 
BIB
BIB takze je neco uplne noveho s podobným obsahem a nizsima cenama? To snad ne..
úterý, 17. ledna 2012
 
Roman
Roman Ne ty byli pro všechny.
úterý, 17. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Micelin-vybrané netto ceny- vč.bonusu!!!takže hovno rozdíl
úterý, 17. ledna 2012
 
BIB
BIB Romane, máš na mysli nabídku vybraných netto cen např. 205/55-16 saver 1557.-?
úterý, 17. ledna 2012
 
Hruška
Hruška Tak jsem velmi rad ze jsem osvetlil alespon nekomu jak to chodi a nechodi. Myslim ze diskuze zde je velmi prospesná. Jenom mi porad chybi registerace s overenim aby jsme vedeli kdo je kdo. Nekteri jsou mi nazorama velmi sympaticti a vzajemne by jsme se mohli obohati o nazory a zkusenosti. Ale to se brzy zmeni ze mila redakce? Kdyz zminuji redakci! Je mozne opet pozadat pana z Goodyeru, o komentar k teto situaci? navrhuji otazky? Jak se divate na to ze jeste pred sezonou se vas premiovy produkt prodava za cenu na nizsi budgetove urovni? Jakto ze je cena o cca 5% nizsi nez jakou jste dali servisum stredni velikosti? Nepovazuje te to za degredaci vaseho premioveho produktu? To by mohlo stacit:-) a prosim jeste mu zduraznete ze pneu jsou prokazatelne od nich protoze cekam reci o domozu z venku atd. Jinak dle meho nazoru cas na letni opakuji letní predzasobení skončil. sezona bude tak dlouhy a pneu takovy dostatek ze nebude problem doplnovat sklad. Myslim tedy pro prodej zakaznikum nemyslim velkoobchodniky. Jinak servis delam 10 let a doba se urcite meni, ale situaci nevidim tak cerne, mam urcite napady a cesty jak se posouvat dal a branit se temto cenovym zverstvum. Rad se o to podelim a poradim nebo rad vyslechnu nove rady a zkusenosti. ale to snad prijde s novou registrovanou diskuzi.
úterý, 17. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Na každé prase se voda vaří!!!!!!!!!!!
úterý, 17. ledna 2012
 
FERDA
FERDA Romane,to jsou ale potvory co?Všichni stéjní.Nebrat je nejlepší,oni přilezou i se 4 gumami budou rádi že to vůbec někdo bere.A jak to dají na internet,tak si vykopou jen hrob a je s nimi amen.
úterý, 17. ledna 2012
 
Roman
Roman Tak pánové už i michelin má nabídku na vybrané rozměry lepší než v naskladnění, ale pozor, jsou to takový frajeři, že pokud si jich vemete víc, tak vám ty vybrané rozměry které jste už objednali v prosinci přecení také na tu akční cenu. No chybí jim všem čurynům číslíčka no a nejsou číslíčka tak nejsou korunky , já jdu část zrušit, protože vidím, že kdo objednal v předoobjednávce, bude mít nejdražší gumy v ČR. Dopředu vymyšlená taktika, zajímavé je že jak u goodyearu tak u michelinu.
úterý, 17. ledna 2012
 
FERDA
FERDA Tak to aspoň vidíte jak to dělají prasata oboru.Je jedno jestli to je Goodyear, Michelin,nebo Bridgestone.Hruška to tu jasně popsal co jsou schopni a co dělají pro svá posraná čísla.Pak je na snadě říct a začít dělat tvrdou blokaci,zdražením práce přehozu a výměny od kteréhokoliv internetu a pak se ledy pořádně pohnou.Protože jsou mezi námi i kvalitními pneuservisy sráči a zbabělci,kteří se bojí jak malé děcka čerta, tak se bude jen nadávat a houby pro to mnozí z vás udělají.Já s tim začal již před pár lety a nemám už teď vůbec problém.Gumy kupuji kde se dá, hodně i v zahraničí a na ty nenažrané prasata např. z Michelinu,co mě otravují zvysoka se..!
úterý, 17. ledna 2012
 
Michal
Michal To, že tam nebyly nabízeny je ale otázka, to v první řadě nemuselo být kvůli tomuhle, ale kvůli tomu pitomýmu štítkování. Na druhou stranu, když tam nebyly nabízeny, neměli by být ostatním prodávany...ach jo. To jsou svině
pondělí, 16. ledna 2012
 
Roman
Roman Tak teď už je jasný proč v předobjednávce u Goodyearu nebyli nabízeny starší dezény, které se pořád vyrábějí. S těma se bude handlovat až teď za super ceny jen pro někoho.
pondělí, 16. ledna 2012
 
.....
..... o prachy jde až v první řadě.A o gumách to platí 100 násobně.Vždyť se pneumatikama zabývá kde kdo i jako vedlejšák.Tento obor jde do kytek a bude hůř to mi věřte.Než mít skladem tisíce pneu za hovno hrušek ,to raději budu každý 2 den dokupovat a nebudou mi prachy ležet ve skladě.
pondělí, 16. ledna 2012
 
Michal
Michal To je hnus...Jestli to tak je, tak je to sviňárna na úplně všechny, ale i na ty ostatní velké, co berou od Goodyearu velké množství gum. Vždyť i oni pak mají problém to někomu udat, když se tady tohle děje. Ale nějak mi tady do toho nesedí Procházka. Ten, vždycky vyžaduje ty nejlepší podmínky, ale když má něco takhle velkého pustit, tak na to bůhví jak extra podmínky nedá. Ale do Hnídka bych to klidně řekl, ten je schopný hodně velkých kejklů, jen aby vydělal. Od něj už jsem to zažil
pondělí, 16. ledna 2012
 
Petr
Petr A tady jasně vidíte, kdo za tím vším stojí. Opět importér nyní Goodyeardunlop, který posbíral objednávky na jarní předskladnění a navíc již jen pro vyvolené zaslal další VIP NABÍDKU. Tím pádem všem podrazil nohy, protože v rozměru 195/65 R15 je zákazníkovi úplně jedno co koupí za dezén jestli efficient nebo duragrip nebo fastresponse, koupí goodyearku za super cenu a je to. A to ještě nevíme co v tom výprodeji bylo dál, že. Paradoxně jsou mimo VIP vyvolených na tom hůř zákazníci Goodyearu než Pešíček. Ten alespoň nějakou VIP nabídku dostal, narozdíl od přímých goodyearáků. Je to pořád dokola, zaměstnanci českých importů potřebujou k základnímu platu prémie, jsou to lidi jako všichni ostatní a kačky jsou kačky. No a tak se dělají nabídky jardovi a pepovi a honzovi atd, a dokud nejsou kusy splněny tak se nabízí a nabízí. TAKŽE NAKUPOVAT Z VENKU JIŽ JEN Z PRINCIPU, NA TOM NĚCO JE!!!!!
pondělí, 16. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Kolegové,seru na všechny a začínám brát venku.Jde o princip.
pondělí, 16. ledna 2012
 
Petr
Petr Bohužel je to tak jak Hruška píše, u Pešíčkových bran se předhání Procházka s Hnídkem. Pešíček z toho má velkou srandu, jednou nakoupí od Hnídka pak tu fakturu pošle Procházkovi a ten ihned reaguje o korunu níže a tak pořád dokola.
pondělí, 16. ledna 2012
 
Hruška
Hruška Přesně tak, snaží se z menších servisů dělat idioty!!! Obchodní zástupci sdělují, kupujte!! zdražuje se!! pneu nebudou!!! a jak je vidět tak velcí nakupují stále levněji. Zdražení ceníku není nic než bezvýznamný marketingový tah.Viz ceny na Goodyear u KaK a u Pešíčka. Je velmi smutné, že importéry zajímají menší servisy pouze na oko a snaží se je obelhat. Už jim to hoši nežerte. Jinak k cenám u Goodyearu Exellence. Importer Goodyear delal vyprodej na tyto pneu se slevou 65% s tim ze to poskynul pouze nekolika velkym s tim ze to nemaji rozdavat dal a nechat si zisk pro sebe.minimalni objednavka 500 kusů Jenze nekdo to preprodal panu Pesickovi.Pry s nim spolupracuje Prochazka nebo pan Hnidek. Jednoduchy vypocet je MOC 2877 minus 65% je 1007 s DPH takze po odecteni dopravy zustava na kazdeho skoro 100 Kč a to je dle meho obvykla marze se kterou tito prodejci pracují. Tak jen aby jste vedeli jak muze vzniknout takovato cena a kdo ji tvori :-)))
pondělí, 16. ledna 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz