Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

 

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

 
 
 
 
Michal
Michal Radku, to se mi nějak nechce věřit, že jich má podle skladu víc jak 20 ks demontovaných.:-) Já si třeba víc jak dvacet představuju i 50 ks.
středa, 18. ledna 2012
 
radek
radek Milane cena je stejná, jen u toho druhého webu účtuje 100,- na kolo za dopravu. Oni v těch netolicích se hodně napodobujou. Grilouš už to tak nedělá a Částka se teˇpo něm "opičí".
středa, 18. ledna 2012
 
radek
radek DEMO = demontované pneu z disku, mohou mít najeto několik km i 0km.
středa, 18. ledna 2012
 
Michal
Michal Milan: no a třeba ty slavné Excel. 195/65 R15 91H za 1280 Kč/ks s DPH, při prokliku na stránky. Sice nevím co znamená Goodyear Excellence DEMO, ale DOT 36/11, je vcelku nové. Pane Částka, k tomuto byste se nám ale měl prosím vyjádřit. Za kolik to pak my jako servisy od Vás můžme nakupovat a hlavně prodávat? Jste schopný udělat servisům cenu třeba 1100-1150 Kč/ks s DPH, abychom se aspoň trochu chytli a po odvodu dph mít čistý zisk aspoň 80 Kč na gumě? nebo plánujete tuto pneu pouze pro koncové zákazníky? Mockrát děkuju za odpověď.
středa, 18. ledna 2012
 
Milan
Milan No a DobreP. na svych strankach pro seznam zbozi jeste za 1090 s DPH. A pak prodavejme..
středa, 18. ledna 2012
 
FERDA
FERDA To je hnus velebnosti!Oni se všichni výhradní doslova pomátli!!!!!!!!!!!
středa, 18. ledna 2012
 
Anonym
Anonym To je síla já mám slavné GY v přeobjednávce za 1291 s dph. Si ze mě asi dělají piču ti čuráci.Omlouvám se redakci za vulgaritu.
středa, 18. ledna 2012
 
Michal
Michal Petr: ano, třeba Excellence 195/50 R15 82H. U mistra za 1144 Kč, sleva 57%.
středa, 18. ledna 2012
 
Redakce
Redakce Děkujeme za zmíněné otázky a rádi je postoupíme dál!
středa, 18. ledna 2012
 
Petr
Petr Tak a jsme u otázky měsíce. Takže pozvěte odpovědné zástupce z GoodyearDunlop tires ČR ať nám to všechno vysvětlí. Proč dostávají akční nabídky jen vyvolení (mimochodem tam bylo mnohem víc zajímavých rozměrů), proč tyto nabídky nedostává síť PREMIO atd.
středa, 18. ledna 2012
 
Michal
Michal Přesně Hruška to napsal přesně a i já prosím redakci, aby toto položili GY za otázku. To jsem psal již níže, že to je degradace značky. Pro mě za mě, ať si to prodává kdo chce, ale nemá degradovat značku. Jak je možné, že se Goodyear prodává za tu stejnou cenu co pomalu Fulda nebo Kleber u běžných a normálních prodejců. To, přece nejde. Bylo by nejlepší, kdyby se naštvali opravdu ti velcí, kteří berou od GY a neobjednali, protože i těm velkým tohle kazí obchod. To prostě není správné. Vysvětlete mi, jak je možné, že třeba škodovky se prodávají všude stejně +- nějaáká sleva nebo akce, které už si dělá prodejce sám, tam to má prostě stanovenou politiku a vydělávají všichni. Já vím, že je to je nebe a dudy, ale proč to tam funguje a v gumách ne? Proč se musíme všichni předhánět, kdo to bude mít levnější. Je pak samozřejmě i na snadě to, že ti, kteří by i chtěli držet nějakou normální nebo rozumnou cenu, musí slevovat, aby to prostě prodali. Já mám třeba na tý podělaný GY, pitomých 140 Kč a nepředstavitelně mě to štve a stejnně to nemůžu prodat.
středa, 18. ledna 2012
 
Hruška
Hruška Chtel bych pozadat redakci zda je mozne oslovit zastupce Goodyearu k zde psane problematice pne 195/65/15 GY Excellence?OTAZKY. NAVRH. Jak se divate na to ze jeste pred sezonou se vas premiovy produkt prodava za cenu na nizsi budgetove urovni 1245 Kč? Jakto ze je cena o cca 5% nizsi nez jakou jste dali servisum stredni velikosti? Nepovazuje te to za degredaci vaseho premioveho produktu?
středa, 18. ledna 2012
 
Roman
Roman Moris On bude rozdíl v samé podstatě českého člověka. Jak se chová němec k němcovi a čech k čechovi. Zástupci Importérů jsou přeci češi ne? Měl jsem možnost se za svou dlouhou éru setkat s mnoha lidmi od importérů /ředitelé, obchodní zástupci, atd./ Mnoho z nich se vžilo do svých rolí tak jako by byli nadutí majitelé Michelinu, Bridgestonu atd. než aby se chovali jako krajani, prostě jako slušný lidi. Intriky, lži, prostě bezpáteřní lidi z kterých se nejednomu člověku zvedá žaludek. Jako národ nestojíme za nic.
středa, 18. ledna 2012
 
Anonym
Anonym Ano Hruško,takhle to přesně je.
středa, 18. ledna 2012
 
Hruska
Hruska Muzou mit treba trikrat super netove ceny ale zalezi komu to prodavaji. Kdyz budu chtit mit obchodni partnery ktere budu chtit zvyhodnit lepsi nakupni cenou tak musim vedet jestli podrzi i cenu prodejni kdyz mu dam vetsi slevu. Kdyz to dodrzi tak je to skvele pro vsechny. I mensimu odberateli zustane prostor pro odpovidajici vydelek. Ale kdyz nekoho zvyhodnim a on to okamzite promitne do maloobchodni ceny, tak automaticky ohrozuje prodejnost meho zbozi co jsem dodat tomu mensimu. A navic degraduje me zbozi na nizsi uroven protoze se na nem mene vydelava.A casem zustanou pouze ti ktere opakovane zvyhodnuji. A to se nyni deje importerum. Jde o absolutni absenci cenove politiky a na pneu trhu se vetsina chova jako v pralese. Maly a stredni neobjednali a velkym musi vlest az,.. az tam aby si neco vzali. Pro me jde o absolutni manazerske selhani!! a je mi lito ze v oboru do kterého jsem vložil 10 let zivota a velmi me to baví a naplnuje vladne pokrytectví a lež!!!
středa, 18. ledna 2012
 
Moris
Moris Připadá mi, že na hodně českých pneuservisů se přímý dodavatelé dost hojí a zneužívají jejich postavení na evropským trhu. nějak tak jsem vypozoroval že snad už jsou na tom lepší všichni naši sousedi. Pokud se podívám na nabídky ketré chodí občas z venku nejvíc německo tak se nestačím divit.... jen nechápu na kolik jsou to schopni nakoupit oni na to jak to prodávají. Jinak prodat je jedna věc ale v čechách poslední dobou něco koupit aniž by vám řekli že neví kdy to přijde je zcela normální. Je mi jasný že k němcům si to zkrátka nedovolí.
středa, 18. ledna 2012
 
Roman
Roman pro BIB ano, netové ceny jsou pro vyvolené ještě levnější, nazývají to super netové ceny
středa, 18. ledna 2012
 
bejvalej  prodejce michelin
bejvalej prodejce michelin Ten Michelin se asi posral pneu dražší cca od 150kč/kolo 195/65R15 oproti loňsku.A ta ku...a taxikář to bude mit zase za muj nákup.
středa, 18. ledna 2012
 
Hruška
Hruška Děkuji za odpoved, a tesim se na novou diskusi.Se vsim co pisete souhlasim nemel jsem na mysli uzavirat diskuzi pro nahodile prispevky. Jenom potom bude mit kazdy tu svoji vahu kdyz budu vedet kdo to pise. Jestli nejaky provokater a nebo nekdo koho je potreba si vazit pro to co umi a co dokazal a jakou jde cestou. Napriklad jenom prispevky za posledni dva dny ukazali par servisakum jak se muze treba takovy pan Pesicek dostat k takovym cenam. Ve vasem casopise psal neco ohledne nakupu v milionech a jak je videt ono to tak ani byt nemusi. Jde vlastne spis o to jenom to zbozi otocit nez prijde doba splatnosti.A kdyz se to povede tak je mozne vydelat penize bez toho abych to toho vlozil svoji jednu jedinou korunu. A marze muze byt minimalni. V pneubranzi to diky splatnostem jde. A kdyz se to nahodou neprodá no tak zavolam ze se to nepovedlo a ze zaplatim pozdeji a nebo na splatky na nekolikrat. ALE ZE SVYM OBCHODNIM JEDNANIM DIKY INTERNETU A DNESNI JEDNODUCHOSTI SE DOSTAT K INFORMACIM ZKAZIM CENU! TO JIM JE JEDNO ZALUDKY NA TO MAJ A JDE PRECE JEN O PRACHY A NIC DALSIHO. Ja nemam nic proti tomu kdyz nekdo kdo koupi vic tak dostane vetsi slevu. Ale musi na to mit penize. A ne ze vezmu zbozi na splatnost za milion vygeneruju z toho 30 000 a po me potopa. A to ti importeri umoznují.
úterý, 17. ledna 2012
 
Redakce
Redakce Ještě dodáváme, že na novém webu budou dva stupně identifikace, navíc s možností svá osobní data zveřejňovat nebo ne (ve druhém případě budou z naší stranypelčivě chráněna). Tedy bude možnost širokého výběru, jak s tím naložit.
úterý, 17. ledna 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz