Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Je řeč o KK ??Když si u nich zadám min.množství 400 kol tak jich mají celkem na pák kamionů.
čtvrtek, 2. srpna 2012
 
Michal
Michal než těch 130 ks ve V a 50 v H. Takhle to odvařil hlavně samotné pirelli
čtvrtek, 2. srpna 2012
 
Michal
Michal Tak aspoň nějaký efekt by to mělo. Přece si v pirelli musí spočítat, že kdyby tady s těma P7 nevysíral, tak by se jich v celé republice prodalo o mnoho více, než těch 1
čtvrtek, 2. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Maximálně to vráti Michale.Sice mu už nedodají nikdy nic,ale vrátit to může a nic s ním nenadělají.
čtvrtek, 2. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Maxi
čtvrtek, 2. srpna 2012
 
Michal
Michal Kdyby jen v Michelinech, když si spočítáte, co všechno má ve 205/55 R16 v létě, tak se pomalu dostáváme k 1000 ks. Já mám spíš pocit, že jeho trápí víc ta Pirellka, to je totiž taky skoro 500 kol + tam má nějakých 200 ve 225/45 R17 a 300 v octavce. S jejím splatností měl problém už loni v zimě a Pirelli se s ním srát nebude. To jsem viděl u jednoho šíbra tady před 3 lety, když jim dlužil pitomých 800 tis. jak proti němu postupovali. a jestli si to dobře pamatuju, tak pirelli dávala léto se splatností do 31.8.
středa, 1. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Když to však omezíš montovat,neprodá je v sezoně i internet a tím nebude mít zaplaceno,nedostane další zboží,nedostane pak podmínky atd. a servis bude skoro pořád mít šanci přežít.Výhradní nezměníš.
středa, 1. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Ale pořád hledáme problém v zákaznících co kupují ne internetu. Já vidím spíš problém ve výhradních kteří nás nutí do spousty podmínek ale i tak ta cena není dobrá a rozumně konkurence schopná.
středa, 1. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Pavel-Tak nám zdrbali smradi internetoví cenu a co teď?Zůstane kvalitní práce a ta jediná může přivést pneuservis k přežití.Je na zvážení jestli při tom co se děje ještě vůbec přezouvat takové pneu jako např. od KK,nebo Pešíčka a některých dalších.Když se kouknete na ty jejich ceny do ulice,tak to je na hození rukavice a nepřezouvat.Já letos v sezoně poprvé nepřezuji novou od zákaznika to jsem se po tom co vidím zařekl.Najdu si nějakou výmluvu typu máme plno,jen na objenávku,nestíháme vlastní zákazniky apod.Sluhu nebudu už dělat.Takhle to néjde donekonečna dělat a pořád ustupovat internetu.O práci na zimu nemám strach,bude ji dost.
středa, 1. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Možná Karasové,ti toho maj taky jako máku,ale to je jiná liga )))
středa, 1. srpna 2012
 
Anonym
Anonym DDD: je to střelec jen v 205/55R16 Michelin léto cca přes 500 kol to snad nezůstalo ani Procházkovi a už vůbec ne v centrálním skladě.Možná v tom pere jen prachy jinak to není možné.Na tu zimu se dobře připravil,ale uvidíme po zimě co mu zbude.
středa, 1. srpna 2012
 
Michal
Michal Pánové, tak kdybych si měl vybrat v čí kůži bych rozhodně nechtěl být ani vteřinu, tak je to pan taxikář, Nokian i3 195/65/15 999 Kč, 58% sleva. A šel cenově dolů i s těma Firestonama tuším, že stáli 1075 a jsou za 1025. Mám takový pocit, že jsme svědky jeho poslední sezony, protože tohle se ustát už nedá.
středa, 1. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Jste mi uděli radost klucííí internetoví jihočeští. Moc jsem se nasmál. Sortiment postavený na protektorech PNEUMAN a pro fanjnšmekry Nankang a Nexen. Mám ale dojem, že na místo protektoru MS3 a MS4 nám předkládáte ofic. foto Michelinky. Mě to nevadí, ale přeptám se zástupce Michelinu zda jim to nevadí.
středa, 1. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Švej řekl-vojna musí být......vše k tomu spěje.Nenažranost ,všechno mít hned a klidně na dluh. Amen s náma...
středa, 1. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Je to tak Míšo i SJM. A jak píšu už něco přes rok a stále sem o tom přesvědčen. Bude to co příjde a bohužel i co musí přijít devastace všeho špatného, ale bohužel i někdy toho mála dobrého.
úterý, 31. července 2012
 
Hrouda
Hrouda K Mišovi a SJM není co dodat.
úterý, 31. července 2012
 
Michal
Michal SJM přesně. Ono ty nadnárodní řetězce hypermarketů, supermarketů byl velký hřebíček do rakve našeho potravinářského průmyslu v 90. letech. Vzpomeňte si, na snad jeden z největších podvodů na lidi a to tzv. malá privatizace, když se prodávali jednoty a obchůdky soukromým vlastníkům. Já jsem ve svém okolí a příbuzných z moravy měl, kteří do toho šli, dali do toho své veškeré životní úspory, aby sem pak stát pozval za symbolickou 1 kč řetezce typu Tesco a tehdy myslím, že to byl ještě Carefour a ty živnostníky to totálně položilo, zkrachovali přišli o uspory všechno a tím byl zaseknutý hřebíček tam kde je teď, nejsme potravinově soběstační, necháme si sem vozit sračky z evropy a jsme bráni jako odpad evropy, protože k nám jde druhořadé zboží. Zemědělci to houfně zabalili, protože jejich maso a mléko nikdo nechtěl, protože přece rakouský interspar musí přece vozit mléko a maso z rakouska a německa. a co z toho stát měl? ....no hovno. protože daně a prachy jdou stejně do mateřinek do ciziny, rozlezlo se to tady jako houby po dešti. Do dnešního dne ti, kteří tohle zavinili sedí na svých teplých místečkách v parlamentu, na hradě a dozorčích radách, místo toho, aby seděli v base. Kolik potravinářských podniků zařvalo. Jen já mám kousek bývalý cukrovar v modřanech, s velkou pompou a plány to prodali nějakým francouzům, kteří to hned zavřeli a začali sem vozit svůj cukr, který nesladí. z čokoládoven ORION je o kousek vedle administrativní centrum NESTLE a o průmyslových podnicích se snad ani zmiňovat nemusím. Nechci tady rozhodně vyvolávat komanče, ale co zbylo ze strojírenského průmyslu? V podstatě další hovno. A zemědělství? Pozemky si rozdělili developeři, kteří tam nalifrovali satelitní městečka, postavili nové byty, které teď nikdo nechce. Včera říkali v tv, že by i developeři slevili nové byty, ale nemůžou, protože mají nastavené financování z banky, která jim to nedovolí...no jistě všechno pěkně na dluh, ono to přece šlo dřív samo vydělávat miliardy. V irsku nebo kde to bylo, už to dokonce rovnou zaváží buldozerama, protože se to prostě neprodá. A co zbrojní průmysl? Loni, když umřel Havel, při vší úctě k němu, ho všichni div nechtěli prohlásit za svatého, ale kdo "prostřelil hlavu zbrojnímu průmyslu" tehdy svým bájným projevem v parlamentu v "JůEsEj" se už nepřipomělo. A jak všichni víme, zbrojní průmysl je slepice, která snáší zlaté vejce. Omlouvám se všem, že to tak píšu, vím, že to sem nepatří, ale i tady všude pánové jsme i my "ztratili peníze", protože ty živnostníci, firmy, zemědělci, kteří už nejsou by museli jezdit autama, traktorama a sjíždět pneumatiky. Lidi by měli víc práce, víc peněz. Ale jelikož jsme se bohužel dostali do globálního světa postaveného z karet, kde když jedna kartička spadne, tak se posere celý svět, tak můžeme jen čekat jak to dopadne. Hlavně, že máme mraky "CONSULTING" firem....Ještě jednou se omlouvám, ale jak to napsal SJM, tak jsem si na ty sviňárny hned vzpoměl...
úterý, 31. července 2012
 
Anonym
Anonym Hezky napsané.
úterý, 31. července 2012
 
Anonym
Anonym To je spíš otázka na výrobce. Vyrobit méně a prodad dráž. Ať je přebytek, nebo nízká cena, ekonomiku to stejně nezachrání. Tady není rechlé cesty ven. Budeme si muset zvyknout , že smetanu už jsme slízli a teď nás čeká chleba s máslem. Ale za dobrou práci pěknej krajíc a třeba i tvaroh...
úterý, 31. července 2012
 
Anonym
Anonym Co navrhuješ SJM aby to nešlo jen tak podříznout?
úterý, 31. července 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz