Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Hrouda
Hrouda pokud to někoho v kaltu zajímá tak prodávám s 25 až 28% a jde to . je tam zisk. Ale to je jedno :C
středa, 25. července 2012
 
Hrouda
Hrouda Ceny podle toho jak jsi veký to je běžná praxe, ale v jiném obraze . například já a kazimrdi z KALTU (omlouvám se za ten sloník, ale já si nemohu pomoci když jde o KALT) Já prodávám X kusů mišáků a kalt XXXX a s rozdílem já se ziskem jde to pomaleji, ale má to efekt, Kalt se stokorumou a dopravou zdarma. Takže toho "prodá hodně" a tedy dostane lepší cenu a co udělá dá to ven zase s hovnem a dovážkou zdarma. A nikdo nemá nic :C to je obchodování na dvě věci. No nic není ceta ven.
středa, 25. července 2012
 
Michal
Michal Pro Anonyma z dneška, jak tam píše o těch bodech. špatný nápad to není. No, vrácení zboží by se mi teda taky líbilo, být v klidu, že to co neprodám můžu vrátit. Ale má to jedno ale, kterým bychom si podkopávali ve výsledku sami sebe. A to je to, že když mi tu bude ležet dejme tomu celou sezonu guma, kterou pak vrátím, tak další sezonu dostane někdo jiný tu moji už v podstatě rok starou pneu nebo ji dokonce dostanu znova já, což se mi třeba nebude líbit a máte tady uzavřený koloběh zjednodušeně řečeno na koho to hovno padne. A teď co má ten velkoobchod dělat? Můj názor je, že vrácení zboží by mělo být, to rozhodně, ale tak, aby se to nezneužívalo. Ad 2. Denní závozy snad má téměř každý velkoobchod. Aspoň já mám tu možnost i 2x denně. Ad 3. Rozdíl v ceně mezi malým a velkým zákazníkem je kravina. To bych si pak já mohl diktovat, že když prodám víc gum, než můj kamarád v Dobříši, že mám mít lepší podmínky. On je ale na menším městě a má menší klientelu. Ceny podle toho jak jsem velký je blbost. Nejlepší volba je podle toho, jak je kdo slušný a primárně jakou má platební morálku. Máš li výbornou platební morálku a jsi slušný, tak proč by jsi měl mít horší podmínky než ten, který má 6 stání a je třeba v Praze. To je přece blbost.
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym Jedno je jisté,takový nepořádek jaký je u nás v pneu prodeji není nikde.Aby pneumatiky prodávali specialisté na elektoniku je rarita.Co nás ještě čeká?Pekaři,nábytkaři,řezníci?
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym Takhle dopdnou i ti někteři naši výhradní a internetoví skunci.Jako v Irsku.Shrnou je buldozery!ČÍM DŘÍV TÍM LÍP.http://www.novinky.cz/ekonomika/274150-irsko-plati-za-realitni-silenstvi-buldozery-nici-opustene-novostavby.html
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym Jak jsem viděl to okay elektro,tak si připadám jako někde na marsu.Mi tu přitáhnout gumy od nich tak je vyperu ať si to přezujou na ledničce či plazmě v obchodě.Schválně jestli by to dokázali.Šel bych se na to podívat a zaplatit.Hovada neskutečné.Kajkerý šulin se sere do gum.Pak do toho naskáčou šrotboudy a přezujou za 199kč ve Slevomatu.Ještě že takové trotly zákazniky Já nevidím.To bych jinak vzal houfnici a tank a vystřílel ty pračkaře,pak pneuboudy i s těmi co si to koupili a ještě bych přibral intrnetové skunky co jim to tam dodali. FAKE by byl ten prvý na řadě.Ten se neštítí ničeho.
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym Dějou nedějou Hroudo.V Česku i z hovna jde uplíct bič.Tady je totiž takový bordel,že kdyby to jen trochu šlo tak výhradní dají gumy třeba i do lékarny jako léčivé aroma.Hňupi.
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym NEBOJTE SE PNEUSERVISÁCI.To je věc která se podle mne v budoucnu bude dít téměř automaticky. Vrácení zboží bude jednou s podmínek kterou výrobci budou muset částečně respektovat aby vůbec ve větší míře prodávali.Samozřejmě v nějaké slušné verzi ať si pak každý garažfušer a kterákoliv pneubouda nedělá z toho holubník.Kdo s tím příjde první a nastaví solidní podmínky na vratku,bude mít obrovskou výhodu.Na to by slyšelo mnoho a mnoho odběratelů.Samozřejmě prodejní cena by se nesměla totálně zprasit.To je základ.Co vy na to kravaťáci.To Vás ještě nenapadlo co?Nebojte,taky k tomu dojde.Čas hraje jednoznačně proti Vám.Tak zapojte mozkové závity a přemýšlejte jak si nás získat,jinak jste vy první v řadě na odstřel.My určitě nenene.My máme zdroju a možnosti práce odjinud více než dost,to se vy hodně bojte.
středa, 25. července 2012
 
Hrouda
Hrouda Tady jsme v Čeku. tady se rozumné věci nedějou.
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym No tak sem k tomu něco napiš ....
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym 1.třeba možnost vrátit zboží 2. denní závozy 3. rozdíl v ceně mezi velkým a malým zákazníkem. to je pro mě docela důležitý. Nechci pivo ,ani víno, ani další kšiltovku... chci vědět, že mám dobrou cenu, a když ne, tak možnost zboží vrátit.
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym zazněla otázka co bych chtěl od velkoobchodu? Mě se to zdá docela dobré téma.
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym Upřímně řečeno, radši si koupím použitá originál kola, která kromě toho že na autě podstatně lépe vypadají, tak i ta kvalita je poněkud na jiné úrovni než nějaký Dezent, Brock apod., nehledě k faktu, že to většinou vychází o dost levněji.
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym A co ekologie?? Vyhazovat pneu s 4 mm vzorku?? Což je ani nééé polovina nového??? Co je to za pi...ovinu??To je jako bych vylil půl nádrže,jelikož nejezdím moc autem.......
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym TO JE UŽ NESKUTEČNÉ!GUMY PRODÁVÁ KDEJAKÝ KRÁMKAŘ.MÁM HALUCINACE?ZDÁ SE MI TO?JSEM SNAD BLBEC?
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym Petr - Tak tady kolegové vidíte jak to v tom našem oboru chodí. Okay nejdřív zkusila prodávat v létě Matadorku v octávce. Zřejmě se pár zákazníků našlo co udělali nákup a šup hned to rozjedou ve větším. Kterej kokot jim to dodává se radši ani neptám. http://www.okay.cz/pneu/letni-pneumatiky/?utm_source=megabanner&utm_medium=banner&utm_campaign=pneu_predstaveni
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym Slime,přesně tak houpou z lidmi jak vítr fouká a jak se jim to hodí do krámu.
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym Slim-věřte, co se vám k věření předkládá. I barumáci pár let zpět měli plnou hubu řečí o promyšlené konstrukci, která zaručuje při ojetí na 4mm víborné vlastnosti v létě. To bylo ale v době, kdy potřebovali prodávat zimu. Je třeba vrtěti psem.
středa, 25. července 2012
 
Michal
Michal Tak je fakt, že to zrovna bezpečné není. Když je slejvák nebo velké vedro, tak to klouže jako prase a motá se to na silnici jako hrom. Ale lidem to nikdo nevysvětlí, to je fakt. S tím je třeba se smířit. Nebo zalobovat v Bruselu, aby se zavedlo povinné použití v létě letních:-):-)
středa, 25. července 2012
 
Anonym
Anonym Zimní se budou dojíždět čím dál tím více a NIKDO na tom nic nezmění.A ti kokotci s kravatou a č...i v Bruselu půjdou brzo od válu,jelikož budou vyneseni na vidlích.Bůh žehnej pracujícím lidem .Heluja
středa, 25. července 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz