Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym A zrovna jsi náhodou na stránkách pneurevue a čteš o tom že nepřezouvat internet. je potřeba a nutné a hned se přidáš.To ti všichni žereme.Ty jsi možná zaměstnanec ale internetový posluhovač od gum.Zduř.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Dnes jsem zdravě naladěn na interneťáky a výhradní.Tak ti panabozi dají v jejich super super super předobjednávce ojebané mišáky vzorkem-1,5mm za +-55% a teď najednou ve výprodeji čtu 63%.Příští sezona s Michelinem kdo udělá tak se z toho podělá.Totálně zprasená značka.Amen s ní.Kurnik já bych je nakopal do řiti, že by se týden nevysrali!Interneťáci jsou v úplné řiti,ti nemají šnci na zimu najít kvalitativně dobré servisy které jim budou přezouvat a tak tady valí klíny do hlavy.Vy jste ale tupci co tam jen sedíte a do blba obrazovky čumíte.Vylezte ven,zajděte stéjně jako Fake k Chocholouškovi a pak ještě navštivte nejbližší kvalitní pneuservis ať vám nakope majitel pořádně prdel,aby jste nemohli aspoň týden čučet do těch svých tabulek!Nemáte ani šajnu jak to ve skutečnosti je.Zima vás ale dodělá,ta Vás dostane na kolena.Zduř.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Já se fakt prodejem gum na netu neživím, sem obyčejnej zaměstnanec, v naprosto jiným oboru a pro vás tímpádem obyčejnej zákazník :) Ale na tyhle stránky občas zavítám, to jo, objevil sem je tak, že mně rok dva nazpátek přišel mailem odkaz na jednu diskuzi tady, kde jeden majitel pneuservisu psal, že zákazníkům co si dovezou vlastní gumy je úmyslně poškozuje. To pro vás pánové není moc dobrá vizitka (ikdyž věřím tomu, že to byl ojedinělej případ), stejně jako vaše vyjadřování tady.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym není žádnej problém si nechat gumy koupený na netu poslat,?HAHAHA TY JSI INTERNEŤÁK JAK VYŠITÝ TY TROTLE POVALEČSKÝ.DOBRÝ A KVALITNÍ PNEUSERVIS U NÁS NENÍ KTERÝ BY DĚLAL DEBILA A POSKOKA INTERNETU STRUPE!NAPIŠ MI JEDEN JEDINÝ FRAJERE.JAK SE PODÍVÁŠ NA TY PATLAČE A HŇUPY CO JSOU NAPŘ U NEJLEVNĚJŠÍCH PNEU NA PORTÁLE TAK SE UŽ JEN SMĚJU.ZDUŘ TY HŇUPE INTERNETOVÝ.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Tak ty skunku internetu si jezdi kam chceš.Ty nejsi žádný zákaznik ty jsi vřed na řiti a to je internet. Bojíš se o koryto srabe.Já to nedělám a práce máme tři prdele.Déj sem bleskem číslo na ten pneuservis který to dělá a uvidíme pravdu, co je to za pneuservis.Chci to frajere vidět. Strach ti to nedovolí,protože valíš klíny do hlavy.Lžeš jak tiskne až se ti od huby práší.Jinak FAKE taky tě zdravím.Práce je jak na kostele až nestíháme.Zduř.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym TAK TO TI TAK ŽERU TY INTERNEŤÁKU!!!!
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym No tady ve městě byly dva pneuservisy kde odmítali přezouvat pneu koupený na netu, resp. o těch dvou sem věděl, v jednom z nich sem byl poslán do prdele, když sem potřeboval nutně přezout a můj pneuservis měl ten den zrovna z tech. důvodů zavřeno. Dneska už ani jeden z nich nefunguje. Oproti tomu do pneuservisu kam běžně jezdím není žádnej problém si nechat gumy koupený na netu poslat, fungují snad už patnáct let, roky jsou tam pořád stejní lidi, vybavení mají kvalitní a pokaždý když kolem projíždím, tak mají nějakou práci, takže tak asi.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Hele Fejku,Ty si z toho děláš trošku bžundu,ale je to vážná věc.Michale Ty bys chtěl stejné obchodní podmínky jako Tvůj dodavatel p.Procházka?To snad nemyslíš vážně.Spoustu Tvých příspěvků,nápadů má hlavu a patu,tak jem Tě mněl za šikovnýho kluka,ale tohle jsi uklouzl na tenkém ledě.Nemusím Ti tady vyčíslovat Tvé náklady a náklady velkoobchodu a rizika.Já vím to riziko chceš zmenšit tím,že to po sezoně vrátíš.Takhle to,ale nefunguje.Čau
čtvrtek, 26. července 2012
 
FAKE
FAKE A FERDOvi opětovně přeju pohodový den a spoustu spokojených zákazníků ;-)
čtvrtek, 26. července 2012
 
FAKE
FAKE ad podmínky velkoskladů: *denní závozy má snad již opravdu každý velkosklad, jinak to v téhle době nejde; *možnost vratky je možné si někde domluvit, ale většinou do velice malé míry, maximálně na úroveň vratky u výhradních, je to ale zcela logické, pak by se VO běžně stávalo, že lidi budou objednávat jen tak pro jistotu prakticky všechny rozměry a náklady na vrácení, včetně logistických nákladů a peněz které by v těchto nepředpokládaných zásobach po sezóně měly by pro ně znamenal zbytečnou nejistotu a v době kdy každý řeší DOTky by to dopadlo přesně jak napsal Michal, tj. cesta k vratkám typu „co neprodám vrátím“ je podle mě naprosto nereálná *rozdíl v ceně mezi malým a velkým odběrem by měl být určitě, což ale většinou i je, byť je to v řádu jednotek procent, stejně tak ale rozumný OZ nabídne včasně platícímu zákazníkovi rád lepší cenu i při menších odběrech, protože takových zákazníků si všichni dodavatelé váží už dávno, k čemu je mi velký obrat u zákazníka který pravidelně neplatí ? *Když to shrnu, nemyslím si, že na našem malém trhu může přijít někdo s něčím převratným čím by se odlišil o ostatních VO nebo výhradních a pokud někdo přijde na něco opravdu dobrého, tak to stejně ostatní do půl roku okopírují *A jak tu většinou píšete že nechcete víno ale lepší ceny, tak já osobně to beru opravdu pouze jako jednorázovou snahu o vyprodání skladů a v době, kdy je prakticky po sezóně, ale sklady výhradních i VO jsou spíš plné než prázdné a je nutné navážet zimu, tak chápu každou takovou snahu o zvýšení prodeje. Například akce JOPECA a GPD na poukázku na benzín za odběr nákladního Hankooka je podle mě výborná. Nezkazí se cenová hladina a každému z Vás se přece poukázka na paliva hodí.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Slevomat za 199,- apod. to samé. Za ty peníze bych chtěl vidět pneuservis na úrovni a mechanici kteří berou odpovidající částku na výplatu.Výsledek toho servisu-Čína humus stroje+brigoš na černo co neumí ani vyměnit gumový ventil.Běžte někam jinam si brečet když se neumíte ani postarat o to nejednoduchší co jde.To jsou solidní zákaznici a dodavatelé.Děléjte si internety a pak letos v zimě budete v pr....budete přehazovat jen pneu a vyděláte velké kulové.Nechápu vás některé vůbec.Servisy vybavené a honosné a lezou ještě do zadku internetu.Sami sobě ubližujete.
čtvrtek, 26. července 2012
 
FAKE
FAKE ad KALT: ten funguje všude podobně, občas mi přijde že mají povoleno nabízet za cenu na hranici nákup+bonus jinak si to nedovedu vysvětlit, blbý je, že jsou schopní to za tu cenu nabídnout klidně firmě co má jedno auto - nevím jak u vás ale tady kazí ceny hlavně u nákladních
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Tak to jirko těm kokotům už taky nepřezouvej.Všichni se máte k tomu postavit tvrdě.Koupil jsis to na internetu,tak si najdi smluvní servis a nejezdi mi tu s těma gumama.Nějaké pneuservisy typu Auto KELLY to nezachrání,ti si na tom tak ještě uříznou ostudu.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Michal
Michal Jirko, tohle už tu bohužel bylo. Makro v Praze Průhonicích na začátku sezony mělo En Sa a Savy Intensy a Intensy HP. Tehdy jsem z toho podezříval Tirex, ale to bych jim možná křivdil.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Jirka.Také by mne zájímalo kterej kokot to dodává druhému kokotu do Okay.Zase jeden kanál přes kterého se chce zbavit neuvážených zásob letních pneu.Hlavně,že jel na zájezd za odběr.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Michal
Michal Tak pan taxikář už ty Pirelli 205/55 R16 V dává za 1595 Kč včetně dopravy za kus...ty brďo. Co na to FU? Přijde jim to zcela normální?
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Nabídka byla na výprodej a byly to letní SAVERY.Nějakých 63%
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Už jste někdo dostal nabídku výprodeje na zimní Micheliny?Nevíte náhodou co zas udělali za podraz?
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Hoši pochopte už že se jede přes mrtvoly.Jak máte přežít Vy nikoho nezajímá.Oni chtějí proklouznout a získat nadvládu.
čtvrtek, 26. července 2012
 
Michal
Michal Tak Kalt je hroudo kapitola sama pro sebe...to je fakt...
středa, 25. července 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz