Michal Bořku, já mám podobnou zkušenost. Ale myslím, že už jsme si tady o tom jednou psali. Podle mě, to nejzásadnější určuje to homologační E v kroužku. Mám podobnou zkušenost s Kleber Dynaxer HP3. Obě sady vyrobené v Polsku. Akorát jedna homologace pro Německo, druhá pro Polsko. Ty pro německo vydrželi mnohem déle. Stejný řidič, stejné auto. rozdíl 25 tisíc km.
úterý, 17. července 2012
Anonym A ty jejich letošní Savery o méně jak 1mm vzorku proti minulému roku jsou taky příkladem jak podvádějí a šidí.
úterý, 17. července 2012
Anonym Bořek-Třinec---Ještě jeden příklad. Nákladní 385/65R 22,5 na návěsu. Výroba Francie-300 tisíc nebyl žádný problém. Přezuto pak na Španělské mišáky a najednou maximálně 180tisíc. To byl strop a víc ani metr! Takže mne Michelin nepřesvědčí asi nikdy. Je totiž velký rozdíl kde je vyklopí z těch forem. A o tom jsme tu už vedli několik debat.
úterý, 17. července 2012
Anonym Bořek-Třinec--Taky jsem si udělal kdysi test Michelinu. 2x firemní Renolt Scenic. Dálkové cesty. prvovýroba.Výroba Francie. Jedno auto 64tisíc, Druhé 67tisíc. Přezuto u mne na ty samé Micheliny. Výroba ale Germany. Najeto jedno auto 40tisíc, druhé 42tisíc. Stéjné podmínky, stéjni řidiči, +- stéjné jízdy. Kde je pak pravda?
úterý, 17. července 2012
mensa SJM: Úplně nechápu, jak to myslíte. Je to ověřený zahraniční zdroj, výsledky takové, jak je Michelin prezentuje, dále ať si udělá každý svůj závěr. Pokud bychom se měli stále ohlížet, komu se co líbí a co ne, nemohli bychom psát vůbec o ničem.
Anonym SJM-- předem některým vám dík za uznání, snad nespychnu. Já děkuji redakci za odvahu --Jaké vydrží nejdéle? Naše, tvrdí Michelin-- Neznám pozadí ani úmysly vedoucí k tomuto zveřejnění a je to nakonec jedno. Můj subjektivní pocit co se životnosti gum týče je totiž téměř stejný. Černá tma z Orokovic,Temešváru a dalších opravdu vydrží někdy hodně málo a lidi to již vědí. Kolik je dnů, co jsem psal, že se doprodaly v 15 a 16 Dunlopy a Barumky tam leží jako kravské ocasy? Lidé je větším opravdu nechtějí. Přesto si myslím vážená redakce, že jste šláply do vosího hnízda. Snad nedopadnete jako ten lampasák, který vypovídal o Casach a ejhle, už má obvinění z pedofilie.
úterý, 17. července 2012
Anonym Zbytečné.Jen se plete. Stačí jedno.
úterý, 17. července 2012
Anonym Nic nevypadlo...jen si v jiným "méně aktivním" fóru.
Anonym Velice děkuji za případné odpovědi a věřím, že se vám vrátí v lepších podmínkách a ziscích. M.D.
úterý, 17. července 2012
Anonym Dobrý den, rád bych se na zde na vás obrátil s prosbou. Zastupuji velkoobchod a rád bych věděl co postrádáte od svých dodavatelů. Byl bych velice rád, kdyby připomínky a podněty byly velice konkrétní. Též by mne zajímalo zda by někdo z vás přivítal např. Letákovou kampaň ve svém regionu kde by byla uvedena vaše adresa a případně pár kousků pneu na které máte od dodavatele opravdu výhodné podmínky. Též bych rád slyšel veškerou možnou kritiku která vás napadne s dodavatelem (není třeba jmenovat :-)).
úterý, 17. července 2012
Anonym Aby jsi se nezbláznil ty šmudlo z horní dolní
pátek, 18. května 2012
Anonym TAK JSME ZAČALI A HNED SE TU NAŠEL TROTL KTERÝ SE ZAREGISTROVAL MÝM JMÉNEM.JÁ JSEM ALE JEN JEDEN FERDA A TEN SKUTEČNÝ.TAKŽE TY HOTENTOTE CO JSI MYSLÍŠ ŽE JSI SE MNOU VYDRBAL JSI NA OMYLU.JSEM ZPĚT.ZDRAVÍM I KRAVAŤÁKYA INTERNEŤÁKY.ZDUŘ!
středa, 16. května 2012
Anonym moc hezké stránky
středa, 16. května 2012
webmaster Dobrý den, s případnými technickými problémy se mi prosím ozvěte na novotny@ftsun.cz
středa, 16. května 2012
Michal Strányk jsou moc pěkné. Opravdu se mi moc líbí. Možnost registrace je paráda, konečně. Akorát mám pocit, že se Vám při přenášení dat ztratili nějaké příspěvky ze včerejší diskuze? Tak chlapi, kde jste všichni, Bořku, Radku, Hroudo, Ferdo, koukejte se rychle zaregistrovat:-):-)
středa, 16. května 2012
FAKE tak jsme se dočkali ;-) Stránky vypadají hezky, jen bych přidal do horní lišty záložku fórum (můj názor)