Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Tak to sem teprv nenapíšu název pneuservisu kam jezdím, když si představím, co by jim pak nějakej psychopat vypisoval... :-) Tom.
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - od známého z okay jsem zjistil, že to berou od Tasy z Brna. Tasy to posílá přímo na konečného zákazníka. Já si o tom myslím své. Bída padla i na velké hráče a tak dělají kraviny tohoto typu.
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym se mi chce zvracet
pátek, 27. července 2012
 
Hrouda
Hrouda Děkuji pánům za morální podporu .Moc si toho vážím. Ale po tehdejším odkazu na stránky OKAY mě ruply nervy a napsal jsem tam e-mail, ten tu neotisknu, ale odpověď od OKAY ano. Každý ať si o tom udělá svůj obrázek. (Vážený pane Šando, nejprve pravdivě odpovím na Vaše dotazy, co se týče našich dodavatelů, jsme ve spolupráci jak s výrobci tak i s velkoobchody pneu. S prodejem pneu máme velmi bohaté zkušenosti, jen pro upřesnění představím náš koncept prodeje, nechceme a ani nebudeme nikdy nejlevnější (tak jako se prezentují seriozní e-shopy na našem trhu), ale vždy budou akční nabídky, výprodeje atd. Z našich nastavených, prodejních cen, pneuservisy budou mít zajímavou marži, bohužel doby jsou ty tam kdy to bylo 20 i více procent, navíc tato letní sezóna jak praví klasik, byla poněkud nešťastná – tedy prodej skoro žádný. Našemu dodavateli Váš vzkaz rád předám, ale nevím zda to dopadne na úrodnou půdu, jelikož v 90% komunikujeme s dámou… S pozdravem a přáním věčného zdaru Vladimír Linhart OKAY s.r.o. Kšírova 259 619 00 Brno)
pátek, 27. července 2012
 
FAKE
FAKE Přesně tak, pěkný rozhovor. Líbí se mi reálný a nepřikrášlený pohled na letošní letní sezónu.
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym Rozumný pohled pana Procházky a opravdu hezké FOTKY ZE SERVISU A PRODEJNY )))
pátek, 27. července 2012
 
FAKE
FAKE FERDO opravdu nevidím jediný rozumný důvod proč bych měl zkoušet přezouvat kamion. O tom že je to dřina není sporu, vybavení našich servisů objednávám já, tak vím co to stojí a že se naši zaměstnanci nadřou je dobře, lepší než kdybych pro ně neměl práci.
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym FAKULÍKU co se týče diferenciální rovnice tak tam by jsi mne asi udělal,ale s Lafferovou křivkou bych ti myslím zdárně konkuroval.Ty zase by jsi měl zajít si zkusit přezout kamion aby jsi poznal to úskalí,tu dřinu,ty stroje co stojí a výbava kterou ten pneuservisák má a jak se poctivě nadře narozdíl od tebe co sedíš a čučíš do bedny jak pes na štanglu salámu.Jsi možná v něčem dobrý,ale pro mne jsi jen internetový skunk a posluhovač.Já si klidně poslechnu jiný názor,ale taky řeknu svůj na plnou hubu.Že se ti to nelíbí mi dělá celkem radost.Zduř.
pátek, 27. července 2012
 
FAKE
FAKE FERDO jsem rád, že se mi pořád tak věnuješ. Jak jsem psal, pokusím se zdržet invektiv na Tvou adresu, ikdyž si o to Tvoje příspěvky často říkají. Jediné co si dovolím poznamenat, že opravdu nevím proč bych měl přezouvat kamion. Je to stejné, asi jako kdybych já Tě nechal spočítat diferenciální rovnici nebo po Tobě chtěl vysvětlit třeba Lafferovu křivku. Dělám co umím a dělám to dobře. Vím, že Ti asi nemá cenu vysvětlovat, že se pneubranže těžko vrátí do doby, kdy budeš mít na oktávce 500 kč/kus a lidi Ti budou líbat ruce. Stejně tak Ti asi těžko někdo vysvětlí že Tvůj pohled na pneubranži není jediná cesta ke spáse oboru. Ale trocha sebereflexe by Ti určitě prospěla. To že tu občas někdo napíše jiný názor a jiný pohled na tento obor bys měl brát jako přínos pro tuto diskuzi a ne při každém takovém příspěvku začít všechny co si dovolili nesouhlasit věšet nebo střílet. Pokud nechceš slyšet jiný názor než svůj a jemu podobné tak si založ soukromý klub či privátní diskuzi a budeš mít klid. Vím, že jsem se tu v prvním příspěvku značně nelichotivě vyjádřil o některých diskutérech, což mě s odstupem času mrzí, neboť obzvlášť v poslední době bych se například pod příspěvky SJM podepsal. Ovšem uv Tvém případě jsem byl možná ještě příliš mírný.
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym Hodit na disky a vyvážit za 800 je balík.Když k tomu připočítaš ještě demontáže z ráfku,d+m z vozu a umytí jsi tak na 2200kč .To je za komplet přezutí a to je ranec.A to je i jeho cena +-chlapi.
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym Tak za 800kč tak maximálně dvě kola ani nevýjdou v RFT u Procházky.Nebo čtyři 15 na hliník.Viděl jsem ceník Procházky takže tady nehoupej lidi, že známý ..... Jedna baba povídala.
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym za 800 obutí na disky proč nee..
pátek, 27. července 2012
 
redakce
redakce Přátelé, pokud píšete delší příspěvek a máte registraci, můžete ho vložit jako blog. Příspěvek bude mít delší "životnost" než v řadě jiných a zvýší se pestrost webu. Nebojte se do webu napsat např. své každodenní zážitky a poznatky ze servisů, zkušenosti s dodavateli, servisní technikou atd. hezký den. Redakce
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym V novém Procházkovo servisu přezuli známému dovezené RFT + alu disky za 800,- byly na něj milí jako na zákazníka. Příšte jede zase tam. Procházkovi zákazníci přibývají, Vám odcházejí, proto jste tady nabroušení jak řeznický nože. Mnozí se máte co učit od profíků :-)
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym Kdo jde jen po ceně,půjde vždy do šopy.Kdo chce kvalitu hledá pěkný,čistý,profesionální servis.Každý má zatím u nás své místo.Podotýkám zatím.
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym DDD: Umýt kola v servisu by mělo být samozřejmostí.Přeci nebudu házet zasraný kola do nějakého pytle.A už se vůbec nebavím o přezouvání špinavých kol,bordel,prach,kvalita vyvážení ... Asi budeš nějaká šopa,co nemá myčku ...A ty fotky řeknou hodně.Je to o tom,že zákazník ví že se jedná o čisté prostředí s nějakou historii a ne o plechovou boudu,kde už zítra niko nemusí být.Zjistí také,že nemusí v zimě mrznout někdě v šopě,ale může si sednout do příjmu,prodejny hezky v teple a o tom to je.Asi taky nepolezeš do plechové kutě na žrádlo,kde budou srát psy a poletovat svrab a neštovice )))To že to ten servis myslí vážně jde poznat už podle interiéru.
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym Tak to tady dneska vidím,že to bude asi zajimavé.Pořád je to ale lepší než když tady tři dny i více nikdo nic nenapíše.Je to tu někdy poněkud ostřejší avšak i tohle má své pozitiva.Střet světů z různých pohledu v oboru pneu je někdy dost zajimavé sledovat.
pátek, 27. července 2012
 
Anonym
Anonym Já se Hroudo určitě nedám.Jsem tu abych poprudil některé internetové teplouše a některé výhradní prasáky tohoto oboru.Musíš být dříč jako blázen a pro ty já tu jsem.Ty jsi jeden z mála co makají aby něco dokázali.Jak z Bořkového článku po servisech z minulého roku tam někde v Čechách,tak z vyprávění jsem se o tobě dost dozvěděl.Ty jsi machr a né ten posraný FAKE co sedí na rozkidané řiti a čumí jak trotl do tabulek a píše cypoviny na entou.Pro takové tu jsem.Kdybys toho trotla totiž postavil před kamion a řekl že to má za 3hodiny mít přezuté a sám,tak by se buď rozbrečel jako malý kluk nebo by utekl jako zbabělec.Jak se u nás říká.Je chytrý jen na hubě a jak rádio,ale přitom je blbý jak troky.Včera jsme měli na servise masakr.Práce mechanické že jsme zůstali až do 19hodiny.Sada 17 taky prodaná+nějaké přehozy a defekty.Já strach o sebe nemám.To tihle dementi oboru musí vyhučet a vypadnout ze hry.A oni taky lehnou toho se nebojím.Zima jim provětrá koule a to pořádně.a příští jaro už bude blaze,protože Fake a jim podobní budou ožírat kůru od stromu.Tak zatím zduř buci puci internetoví a výhradní panabohové.Jdu se rozcvičit a pak Vás tu rozcupuji na kousičky.
pátek, 27. července 2012
 
Michal
Michal Hroudo, plně souhlasím. Já se tady v těch anonymech už ani nevyznám. Na mě tady reaguje anonym, že prý bych chtěl stejné podmínky jako můj dodavatel p. Procházka, nebo, že chci všechno vrátit...Přitom já tady o Procházkovi v té souvislosti nepsal, ani to není můj dodavatel a ani jsem nepsal, že bych chtěl všechno vracet, spíš jsem poukazoval na to, k čemu by to MOHLO vést, ale samozřejmě ani nemuselo. Hroudo, ty náklaďáky to je frajeřina, já je nedělám, ani nemůžu, protože by k nám s dlouhým návěsem nevjel, tady tomu při stavbě areálu dali komunisti ránu z milosti, když to stavěli. Ale když vidím u kluků, co dělají jen nákladní pneuservis jak je to totálně v prdeli co padla krize, tak jsem i rád. Hroudo drž se, bude líp!
čtvrtek, 26. července 2012
 
Anonym
Anonym Já ho raději pošlu takticky pryč.Zrovna mám plno,mám objednávky,ať přijede za 2dny,za chvíli mám 4 auta na přezutí,apod.Technicky ho pošlu jinam a pak v sezoně vydělávám a tito zákaznici mne nobtěžují.Vydělávam tím že prodávám své pneu.Mám práce že 6 chlapů vůbec nestíhá.Na internet není čas.Odsouvám ho pro jiné pneuservisy.
čtvrtek, 26. července 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz