Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Radek
Radek Ted se to taky docela zvedlo. Dnes 85ks.
středa, 8. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Já taky-mám dovolenou,než se trápit pro pák kaček.....
středa, 8. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Já mám práce dost.Dnes 2sady.
středa, 8. srpna 2012
 
Anonym
Anonym klídek kamaráde,klídek
středa, 8. srpna 2012
 
Anonym
Anonym neřeš te sračky a jedte k moři,stejně je piču co dělat
středa, 8. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Od 15-tek, to je zajímavé. Já zvažoval, jestli to třeba nedělat od 16-tek šíře 215 a výše, ale 15-tky mne přijdou zbytečné, ale jistě víš co děláš. Jirka
středa, 8. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Taky to neřeším, ale vůbec. Dělám to od 15 al. Je to v ceně. Nikdy nebyla reklamace, zákaznici jsou spokojeni a já mám klid.
středa, 8. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Neřeším to ,je to v ceně vyvážení ALU od 17" +OFF Road+6 dir van,nebo s velkou dírou.Cena vyvážení 70Kč s dph + materiál.
středa, 8. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Díky Michale, to víš je to jako s DOTem, zákazník si někde něco přečte a hned tomu rozumí. Ono je pravda, že tolerance upnutí kola na kuželu je relativně velká, ale vliv dynamického nevývažku roste převážně se šířkou, samozřejmě s průměrem, byť né tolik. Rád bych si stanovil nějaký mezník, kde už kuželem upínat nebudu. Jde o jméno firmy. Někdo bude chtít ušetřit, nebude si chtít připlatit, pak mu to bude vibrovat a mne pomluví. Prostě, že bych si stanovil rozměr, od kterého budu vyvažovat pouze s duo expertem. Díky Jirka
středa, 8. srpna 2012
 
Michal
Michal Jirko, zcela otevřeně říkám, že do tohohle mi naštěstí ještě nikdo nikdy nekecal. Používám ji teda podle situace, že bych ji používal od konkrétní šírky to se říct nedá. Ale vlastně od 17 výš a podle situace. Jak se k tomu postavit netuším. Fakt to nikdo nikdy u mě neřešil.
úterý, 7. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Nazdar kluci, od jakých rozměrů používáte přírubu Haweka duo expert? Poslední dobou se i zákazníci s běžnými koly ptají, že chtějí tu (lepší přírubu), že s tím mají lepší zkušenosti. Běžně ji používám o kol od 235 šířky, myslím, že běžné vyvážení je dostatečné s běžným kuželem, dodavatel mi před každou sezonou provede kalibraci a vystaví certifikát, ten mám vystavený, aby zákazníci viděli. Co myslíte, jak se mám k tomu postavit? Jakou máte přirážku na použití této příruby? Já 200 Kč, to zase brblají, ale jen někteří. Díky Jirka
úterý, 7. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Tire v noci se spí.V noci pracují jen ....Však víš.Máš ale pravdu letní gumy teď jedou.
úterý, 7. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Ahoj, nemá někdo nějaké zkušenosti se systémem TEAS - www.teas.cz, přesněji jejich AutoServis? Díky.
úterý, 7. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - díky. Myslím tedy, že v prodeji zimních opravdu žádná senzace nepřijde.
úterý, 7. srpna 2012
 
Tire
Tire Tak to vypadá že měsíc srpen přeci jen z části "napraví" letošní prodejnost letních osobních pneumatik. Za těch pár srpnových dnů jsem prodal téměř tolik gum jako za celej červenec. Horké počasí opravdu zimním gumám nesvědčí - vzorek mizí před očima a policisté rozdávají za sjeté pokuty. (v pátek jsem měl případ: chlápek že v sobotu vyráží do maďarska na dovolenou a zjistil "dráteníky v předních kolech" :-) nakonec jsem ho přemluvil na všechny 4 nové, ale nejlepší to bylo po přezutí kdy jsem se mu koukl na SPZtku a zjistil 3 měsíce propadlou - tak nevím jestl nakonec na tu dovču odjel :-) ) Jinak ale prim v tržbách hrají zemědělci a jejich žně - klimatizace-opravy-duše i ty nové pneumatiky se konečně rozhejbaly v obvyklém množství co loni, práce je dost a dost i když to znamená být v práci i o víkendu (2x jsem byl vytaženej v noci z postele) :-)
úterý, 7. srpna 2012
 
Michal
Michal Jirko není za co:-) Přiznám se, že budu rád, když sníh počká co nejdéle. Nedovedu si představit 31.10. sníh. To by mi ty lidi snad sami vzali montpáku a šli si to přezouvat sami:-))))))
pondělí, 6. srpna 2012
 
mensa
mensa Jirka - ano, letos buzde určitě platit legislativa v loňské úpravě. Sice probleskly zprávy o možném zavedení plošné povinnosti bez ohledu na podmínky, ale to bylo někdy v květnu a od té doby o tom nikdo nemluvil. Takže zase půjde jezdit při -10C na letních 1,6 mm, pokud bude sucho na silnici :-)
pondělí, 6. srpna 2012
 
Anonym
Anonym přesně tak, lidé jsou teď na dovolených a tak je klid, ale od září to začne.
pondělí, 6. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Jirko nestresuj.Zimáky půjdou,neboj se.
pondělí, 6. srpna 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - díky Michale. Tak vzhledem k tomu, že má být takové krásné počasí do konce listopadu, tak ty zimáky se asi nebudou moc prodávat :-))))
pondělí, 6. srpna 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz