Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
FAKE
FAKE souhlas se SJM, máme hotovo kolem 70%, otázkou je, jestli ten zbytek dorazí v dohledné době, nebo bude čekat na sníh
sobota, 3. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym SJM-- tak já to tipuji hokejovou terminologií, skončina nám tady druhá třetina. Včera naprosto pohodové přezouvání, dnes nic. Venku 16°C, svítí slunce, pohoda. Včera jsem zkontroloval konkurenty, všude klid, před markety zimní 2/3 a ztoho je min.60% Barum-věc nevídaná. Konkurence nám dokonce poslala ML s Pol.3, nedokázali to nastřelit na nové hliníky. Také lidi letos vozili mnohem, mnohem více starých ráfků, které pozháněli Bůh ví kde. Doma je natřeli a diví se, jak to že hází, když jsou tak pěkné. Jako poslední poznatek uvádím dvojnásobné prodeje ráfků na servise. Mám obavu, že jaro bude ve znamení přehozů před garáží nebo na ulici, v lepším případě u garážisty, který převáží a přehodí kola komplet za 125Kč !!!
sobota, 3. listopadu 2012
 
Tire
Tire U mě jako franchisanta bestdrivu je to celkem jasné ale tak pro pořádek: 33% conti, 33% barum, po 10% uniroyal, semperit a matador a zbylá 4% nokian. Jinak co se týče toho co si donesli lidé z netu tak nejčastěji Bridgestone, Nokian, Barum, Matador, nějaká ta čína a protektory (od káždé nanejvýš tak 3 sady) zbytek byl o jedné sadě takže si to ani moc nepamatuju ale goodyear nebo hankook jsem letos pod rukama neměl vůbec (a přítom to v předcházejcích sezónách byli nejčastěji donášené pneu z netu) a dunlopy jsem namontoval 2ks teprav včera co si je pán donesl. Jinak práce prozatím nepolevuje teď mě čeká už čtvrtá pracovní sobota až do odpoledních hodin a v pondělí a úterý je naobjednané téměř plně takže úleva přijde až tak ve středu...
sobota, 3. listopadu 2012
 
Michal
Michal Pánové, já jsem zvědavý, co budou dělat v GY dělat, protože tohle je pád na hubu. Večer jsem mluvil ještě pro zajímavost s dvěma klukama s poměrně hodně velkých servisů, o kterých vím, že GY, DU hodně dělali a říkali, že propadák na celé čáře. Nemyslím, že by to vyloženě bylo kvůli zmrveným cenám, protože i ten trotl je má pořád v několikastech ks skladem, ale prostě to nikdo najednou nechce. Je fakt, že se teď hodně dívám po autech, co mají nový gumy obutý, co tam mají a Goodyeary jsem viděl snad 2x. přátelé čím to je?
pátek, 2. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Petr D. 1. Michelin 2. Kleber 3. Kormoran 4. BFG 5. Nokian 6. Conti. Zcela mě zaskočil zájem o micheliny, vštšina rozměrů se musela x krát doobjednávat...
pátek, 2. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--1-Nokian, Kléber 2-Lassa, 3-Bridgestone, Dayton 4 Sava,Continentál, 5-Barum,Michelin a pak další jako Hankook, Firestone atp.
pátek, 2. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Odkud berete Yokohamu? Z Rakouska nebo Německa.
pátek, 2. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - 1. Conti s barumem 2. Michelin a Kleber 3. Yokohama
pátek, 2. listopadu 2012
 
Michal
Michal Tak já to mám takto: Jednoznačně Continental tam mám nárust snad 300%, pak semperit, Barum, Matador, hodně dobře Michelin ve velkých rozměrech, Pirelli šla oproti loňsku prodejně nahoru, Kleber, propad trošku Nokian. Dunlop Goodyear, Fulda, Sava totální propadák, ty letos sezonu prohráli na celé čáře. Bridgestone, Firestone nedělám.
pátek, 2. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym A pirelli úplně umřeli, pár dodávek a velkých SUv jinak nic.
pátek, 2. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Co se vám letos prodávalo? U nás jednoznačně barum a conti, celkem dobře i Michelin, kleber a nokian. úplný propadák goodyear, dunlop, a bridgestone.
pátek, 2. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Tak už začíná být volnějc.....ještě chvíli a výhradní si budo moct nedodané pneumatiky nechat....vypnuté rozměry v COC je taky fajn věc...
pátek, 2. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Ták jsem se teď hodně zasmál. Přijeli tu nějací slovenští stavebníci ani nevím od kud a že chtějí hned půjčit zvedák na zvednutí dodávky, že mají v městě defekt a že to nemůžou svým zvedákem zvednout. Říkám jim že ten mne stál 7 tisíc a že když dají plnou zálohu tak jim ho půjčím, nebo udělám výjezd s mechanikem a ten mi zaplatí. Se na mne podíval jestli jsem asi normální a začal se smát. Říká já ho chci jen půjčit? A já na to, že chci jen zálohu aby náhodou pak můj zvedák nebloudil na slovensku. A tak jsem se začal taky chlamat, že pak odešel. Neskutečné co jsou lidi schopni vyplodit z hlavy. Nejlépe zadarmo a ještě zaplatit by chtěli oni.
pátek, 2. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Ryba smrdí od hlavy. Co to změnit? www.pozitivnievoluce.cz
pátek, 2. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym SJM--přesně tohle si Michale říkáme letos dnes a denně. Nevím jak u tebe, ale tady si vidíme do talíře jeden druhému a je tragikomické poslouchat výlevy některých zákazníků. Včera: dáma cca 60 roků, make upu na palec, se suveréně postavila se superbem před 6 čekajících aut, že ona je po operaci zubů a za hodinu má být někde na klinice a začala nadávat všem co čekali, co si na ni starou osobu dovolují. Bordel zase hned od rána. Škoda že paní neřekla, že bance dluží 50 mega, že má obstavený veškerý majetek, který její chlap ještě nestihnul přepsat na bílé koníky, že má na krku žaloby leasingovek za "nevydařený podnikatelský projekt, atd...... . Soudný člověk by chodil kanálem a když vidí toto ti čekající, co ji znají, pak se nemůžu divit, že si také přisadí. Tvrdím to stále dokola, jde o totální úpadek fundamentální morálky, jejíž laťku naši volení i nevolení zástupci nastavili proklatě nízko. Dalšímu povídám: nemáte tam ani 4mm a jezdíte denně. Povídá: jezdím opatrně Já: ale můžete dostat 2000 flastr On: to by si mohli zkusit, Janoušek jede ožralej jako prase, zbůsobí nehodu, přejede bábu, utíká před policíí a ani mu nesebererou papíry a mě by chtěli pokutovat ! Má pravdu, co na to říct? Takových podobných příběhů za posdní dva týdny bych mohl popisovat ještě hodinu, ale jak vidno, máte své vlastní zkušenosti. Dobrou noc.
čtvrtek, 1. listopadu 2012
 
Michal
Michal Já se Vám přiznám, že s takovou povahou lidí jako letos jsem se zatím nikdy nesetkal a to mi říkali i jiní kluci, že debilita některých lidí nemá obdoby. Já se opravdu ptám čím to je? To jako národ jsme více dementní nebo co? nebo jsou všichni zblblí z doby, která panuje? Fakt nechápu....
čtvrtek, 1. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Nechápu,kam to chtějí po sezoně jít reklamovat?? Mají to jen jako pobočku nevíš??
čtvrtek, 1. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Taky se mi stalo něco podobnýho.U Globusu v Olomouci jsou zase banderovci ve vaťácích a přehazují kola.Přijel trouba,že má defekt a ona to byla urvaná patka.O ventilech ani nemluvím....
čtvrtek, 1. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym SJM--dnes jsem to zabalil, poprvé jsem se neovládl a "zákazníka" vyhodil. Ten p...., mám přišel reklamovat pneumatiky, které u nás koupil loni ( 225/45-17), které si nachává montovat na učišti traktoristů a chovatelů dobytka, protože to tam stojí v rámci výuky jen 300 Kč, že má stržené všechny patky a to proto, že je to špatnou gumou. Jelikož ho lehce znám, myslem jsem, že si dělá jen prdel. Na otázku, co od nás očekává, odpověděl, že chce vrátit peníze. To jsem se již neovládl a pověděl mu své. Škoda, jinak co se práte týče, docela příjemný den.
čtvrtek, 1. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Zážitek dávat pneumatiky na operativní leasing.Nedovedou pochopit,že nejsou v segmentu "C"Barumky. Vím,že se dávají i číny ,nebo protektory...aby se splnil požadavek na cenu...Bylo jich až po střechu,ale noví zákazníci mají smůlu.prodáno přes 300 ks 205/65R16,215/65R16,225/65R16 a už nic není.
čtvrtek, 1. listopadu 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz