Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Slyšel jsem, že jeden z největších VO jde do koncových napřímo (typ prodeje KK). Už ho nebaví dělat sklad eshopům a velkoobchod jde do háje. Bude ještě veselo.
neděle, 11. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym SJM--Dobrý podvečer. Tak nám končí další z hlavních týdnů sezony. Pokud nezasněží a to nemá ani náhodou, je v podstatě tady po sezoně. Nic moc do konce roku již neočekávám. Mám jistou nabídku a vážně se zamýšlím, zda s pneuservisem zkončit. Je nás tady na pětníku jako much a další přibývají. Letos to na tuti bude horší jako loni, ale mnohem lepší než příští rok. Ve službách v regionu důchodců a lidí s platem 10-15 tis., kteří se houfně vrací k domácímu kutilství všeho druhu, kde lidi přestali chodit k holiči, do kina, hospody jsou přes týden liduprázdné je těžké nabýzet další služby. Geošku 3D tu nabízejí od 300 Kč, ve značkovém servise se cena za opravu dá dohodnout individuálně a je to letos asi nový sport těch movitějších. Pak se u nás předvádějí, jak u škody i jinde je přidusili, že přestanou i s firmou s nima spolupracovat a rázem byla cena na polovině. Slušní lidé jsou tady na tom finačně nevalně a gauneři, co prachy mají, pro ně jsme holt služebníci nebo póvl. Přinese 17" Petlasy a když má zaplatit 996 Kč, blbě pindá, že každý si myslí, že ty peníze sere. Z netu jsem tu měl snad jen TS 850.Na fakturách byly ceny za jeké bych je ani nenakoupil. Pneumatika je jako pírko, holt šeří se všude a poslední poznatek: po číně se slehla zem a korejce tu hází s čínou do jednoho pytle. Protektory zažívají z mrtvých vstání, mimo pražských, tam aby jste dovažovali dlažební kostkou.
neděle, 11. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym To je druhej Součáska
neděle, 11. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Hnídek je hňup .
neděle, 11. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jo Barumku, měl i tu čínskou.
neděle, 11. listopadu 2012
 
Michal
Michal a co by mu dodával? Michelin si bere sám, goodyear dunlop od hnídka, pirelli od pirelli, tak jedině barumku
sobota, 10. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym to uz sem zjistil davno, ze Castka je krivej, tvari se, ze ja kamarad nas, co mame pneuservisy a pritom zasobuje ty nejagresivnejsi internetare...
sobota, 10. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym až na samé dno,zlaté časy jsou dávno pryč.
sobota, 10. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Kam se ten obor ještě propadne?
sobota, 10. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym vite o tom, ze Castka dodava Pesickovi?
sobota, 10. listopadu 2012
 
Michal
Michal Jenže lid nejen že nemá žetony a je poučený, on lid nemá prachy ani na to přezutí. Viděli jste to letos, kolik lidí tam nechává ty starý zimáky do úplný nuly, nebo nechce přezouvat. A tento trend bude žel pokračovat. Nejhorší možná varianta je zákazník, který má litý disky a jen přezouvá gumy, ten je tam nechá i přes léto. Proto já pořád vidím jako nejlepší cestu uskladnění a dvě kompletní sady kol, přitom ta druhá plechy a co nejmenší kola, takoví zákazníci už 15.3. chtějí dávat letňáky, aspoň taková je má zkušenost Tohle se stalo letos jednomu servisu, mimochodem slušnému klukovi. Ten prakticky jen přezouval gumy, plechy prodává opravdu jen zřídka, má dost firem a letos splakal nad výdělkem teda festovně. Propad na prodeji i na přezouvání má zatím přes 70%, protože když obvolával ty firmy na přezutí, tak přijel jen zlomek, všichni hlásí, že nechávají zimáky co dojíždějí, že jsou ještě dobré a takové ty kecy a že nové nechtějí. Ale jednoznačně vítěz sezony je jeden kluk co tady prodává jen ojeté gumy, ten říkal, že to je snad nejlepší sezona, jakou zažil. Co horšího, že jsem tam xkrát viděl auta, která přijeli rovnou z autosalonu a chtějí na nové superby, audiny a vw a hlavně ty velký cayeny použité gumy. Polovina lidí nechce doklady na práci ani přezutí, gumu vykoupí za 100 kč, prodává za 700 a je vysmátej.
sobota, 10. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jo ty myslíš jeho servisní partnery. Můžeš být v klidu. Některé z nich znám. Pokud jim dáš o korunu lepší cenu kupují hned od tebe. Jsou to sebevrazi v přímém přenosu, hlavně nízká cena jako pro ně tak pro zákazníka. Jak bylo řečeno většinou jednodušší krátkozraké uvažování.
sobota, 10. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym A prolinkované vrakoviště,šopy z plechu
sobota, 10. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Podle toho co jsem tak skoukl jsou to servisy nižší střední třídy. Nic světaborného a nic známeho.
sobota, 10. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Pan Částka není přítomen, je zřejmě v číně a zadává výrobu na další rozměry v provedení barum Bravuris 2. Zajímavé, že barumáci v klidu a pohodě nechají takovouhle lumpárnu být. Že by z toho někteří měli také profit ???
sobota, 10. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Já ty kokoty s pneumatikama z internetu a hobby marketů nedělám.Já nesu odpovědnost za to,co se s autem stane.OK elektro ,drožkař a ostatní vč.součástky mi můžou políbit prdel.Oni budou padat v příštích letech na tlamu a budou rejt rapákem ty svý betonový podlahy.Lid nemá žetony a už je poučen .Oni ví že kvalitní servis jím kokota dělat za pár korun nebude.Jo a součástka mlel nějaké sračky o letácích.jak to dopadlo,Jsou tam ta adresy,nabo jen nějaké ty šopy z vlnitého plechu,bez topen ía hajzlu???
sobota, 10. listopadu 2012
 
Michal
Michal To je jak v tom vtipu, když si půjčíte od banky milion a nevrátíte ho, máte problém. Když si půčete 500 milionů a nevrátíte ho, má problém banka. Tak co kdybychom to tak dělali i s gumama. Nebudeme objednávat pár stovek, ale rovnou 50 tisíc a nezaplatím to, pak řeknu sorry, sezona se nepovedla, tak mi to koukejte vzít zpátky. A pak ty starý dotky dejte svým ostatním zákazníkům, kteří jsou blbí, odebírají a platí...to je nečestné a nesportovní jak by řekl klasik..
pátek, 9. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym To víš, lepší to vzít zpátky než mít přes mega v prdeli. Z tebe těch pár korun za blbě objednanou sadu lehko dostanou, taky to znám. Ani se s tebou moc nebaví, řeknou že to není jejich chybou, že to systém neumožňuje a čau. Ale s trotlem se příští rok domluví zas, řekne se že loňská letní sezona se nepovedla nikomu a vesele se jede dál.
pátek, 9. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Já jdu do rachoty taky.Zítra nějaké přehozy a geošky.Do toho nějaký defektík a je 13hod. jak vyšité.To OK elektro žeru.Co se serou do věcí čemu prd rozumí.Kdopak jim to přezuje?Asi si budou muset dát zvedáky za vitríny místo sporáku a vybourat sklo aby dali dveře.Dementi.Michale pirelli jsou hotentoti.Dopadnou jak ods při volbách.FAKE už si užívej poslední dny pohody křesla s monitorem a chystéj se do montérek.Potřebuji podávat klíče ty můj pucfleku.
pátek, 9. listopadu 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz