Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Jirka - tk t
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Jirka to tire. To nemyslis vazne s tim zavazim !!! Ty patris mezi ty, co se radi chvali jak maji levnou praci a pritom klepes stary :-):-):-) Tak presne takovy salati nici cenu prace.!
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - tk t
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Ještě dodatek.Jedině kdyby jsi používal olovo tak by tomu nebylo tak co píšu.Ale to ti magoři z EU na osobáky zakázali takže je to se zinkem úplně na houby.
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Tak to jsi na omylu, že je v pořádku.Dochází k oxidaci spoje mezi pérkem a diskem.A hlavně po nabouchnutí kdy barva na závaží je vždy mírně odřena až na zinek.To znamená že opětovné montáži je to jednoznačně už jako elektrolýza mezi diskem a závažím.Už jsem viděl mnoho ožraných disků díky takovým jako ty.Je porušena ochrana a je jedno jestli používáš čínu nebo super Franken.Kamaráde Tire zklamal jsi.A to hrubě.
sobota, 13. října 2012
 
Tire
Tire tak první týden "zimní sezóny" ze mnou a víkend bude fakt jen o relaxu a nabírání síly na další týden... prodejnost zatím dobrá spokejnost. Ale co mě překvapuje je obchodní politika Bestdrive, ve velkosladech už maj v některých rozměrech jenom contíky - jejich vlastní pobočky nemaj prakticky do lidem nabídnout (hlavně značku Barum) a přitom jejich maloobchodní divize (ipneu) má gum dost. No po pravdě mě to vlastně nepřekvapuje už loni byl stejný problém. Ještě že jsem udělal slušnou předobjednávku a jsem prozatím vykrytej ve většině rozměrů. Jinak k diskuzi někdo tu psal, že v zásadě nedává použité /staré/ naklepávací závaží. Já ho tedy používám na vnitřní stranu disků (samozřejmě ne na nové disky) zejména u stálých zákazníků - nemusím za každnou cenu lidem tahat peníze z kapsy. Samozřejmě lidé co si dovezou kola z netu dávám jenom nové. Přijde mi totiž i nelogické proč vyhazovat staré závaží když je semozmořejmě v pořádku.
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Pane Častka, vše tady bylo probrano tak mne zarazi ze se na to opet ptate? Nevim co je o porouceni vetru desti aby dodavatel mel odstupnovane slevy podle odebraneho mnozstvi. Aby hlavne sam nepusobil v maloobchode a kdyz ano tak za jasne danych podminek aby i odberatel vedel kolik na tom bude mit ( na jako vase cena svitici na netu a pak to omlouvate dopravnym )!!! Nebude se snazit pretahovat zakazniky a prodavat si jim primo (viz Michelin, ted i Barum se mi tlaci do jednoho velkeho zakaznika, a vy kdyz poslete letaky s velkym pismem vasi firmy a vzadu uvedete drobne vsechny ostatni!!! Podivejte ja Vam vasi snahu neberu, asi vite co delate aby jste vydelal penize, zacinal jste v nejlevnevsich pneu pak jste sel sam a asi nejak mezi sebou porad soutezite nebo co, jinak si nedovedu vysvetlit to vase obrovske zviditelnovani na bilbordech atd. Podivejte vy nejste Kacka ani Prochazka ani Urbanove, ty vsichni dodavaji netu tak na ne muzem byt nasrani ale taky maji velike servisy a umi remeslo a my mensi se od nich muzeme ucit. Ale vy jste cistej obchodnik proto si i tady hrejete polivku a snazite hledat ospravedlneni. Podle meho nazoru ani nepatrite odborne do casopisu Pneurevue, ale spise do nejakoho Business magazinu. Ja chapu ze marketikgove a obchodne jste asi na vysi a mate schopnosti, ktere ja respektuji . Ale to co delate v pneubranzi je po nejlevnejsich pneu v letech 06-08 druha nejvic viditelne skodna. Jinak jak zde nekdo psal ze tohle je trh a ten si to ridi tak to neni pravda. Fungujici trh je totiz ten ve kterem ten kdo nezaplati a dluzi tak krachuje. Ne ze neplatit faktury a zkurvit cenu tedy hodnotu zbozi, a potom zalozit novou firmu a opet neplatit je normalni zpusob podnikani. A nebo kdyz manazer nasype nekopu o 10% vetsi slevu a 5% mu jde zpatky do kapsy. U nas nejde mluvit o zdravem a funkcnim trhu. A take nesouhlasim jak jde nekdo psal ze nema cenu se snazit ze male servisy nic nezmuzou. Neverim tomu ze takle spatne vedene veci mohou dlouho vydrzet.
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Trochu zbytečná tvrdá slova anonyme. Je mi jasné že můžeš být hodně nazloben, ale trošku prosím přibrzdi. I Ferda je ještě proti tobě mírnější. A těch umytých 500 kol za den jsi se asi spletl, nebo přeťukl, to snad uznáš.125 aut denně určitě neděláš
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Radku ty to nejsi
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Jojo čekal jsem která internetová potrefená husa se ozve jako první ))).
sobota, 13. října 2012
 
Anonym
Anonym Třešňák.Pane Částko,nikdy jsem neměl velkoobchodní přístup na Vaše stránkyale ani na maloobchodní.Dovedu bez toho žít,ale jen co čtu tak si soudný člověk udělá svůj obrázek.
sobota, 13. října 2012
 
Radek
Radek Se asi někdo snaží napodobit ferdu :-)
sobota, 13. října 2012
 
Michal
Michal Tímhle příspěvkem jsi jim to natřel ty anonymní opravdový pneuservisáku jen co je pravda...
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym Kuwa zalez do boudy z vlnitýho plechu a neotravuj ,když se baví opravdoví pneuservisáci.Toho skunka Škárku pojedu asi brzo proplesknout taky .Jste čuráci internetoví,co neumíte vydělat balík v regionu,tak se snažíte prodávat po síti.Já jako každou sezonu umyto 500 kol za 1 den po 20kč a geometrie ani nepočítám.A nejsem vůbec levnej,ale kvalitní ty zmrde internetovej.Už se třep,jestli tě potkám na rautu importérů.
pátek, 12. října 2012
 
DobrePneu
DobrePneu Díky za upřímnost pane Třešňáku. Není tedy nutné mít u nás dále velkoobchodní přístup, a dále vás obťežovat našemi nabídkami.
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---A máš to zadarmo ! ! ! Vzpomínám rád na tu reklamu s kolem štěstí a Béďou zahradníkem. Pevnou mi nezvedají, asi jsou na obědě, nebo že by při pátku už odpočívali?
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym to je jasně prolinkovanej obchod, zjístíme přes koho
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym anonym má pravdu, jsou fak levní, dá se tam nakoupit spousta pneumatik za 0 Kč http://www.pneumatiky24online.cz/245-45-r18-100v-continental-contiwintercontact-ts-810s-ssr-23770.html třeba tady s dostupností 24h ;-) no a tady si můžete vybrat co hrdlo ráčí http://www.pneumatiky24online.cz/osobni-a-4x4-pneumatiky/ tak hurá do objednávání než si to opraví ;-)
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym To máte pravdu pane Čáska,zákazníci se rádi vracejí ke všem slušnejm servisákům,ale zisk nesplňuje realitu.Něco jiného je koupit si mrazák na netu,když ho přivezou já ho zastrčím do zásufky a už to jede,ale s pneumatikou je to jíné,to snad víte.
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym například 245/45 r18 dunlop i goodyear mají !!! Mají toho dost.
pátek, 12. října 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz