Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym vždyť nic nemají a když, tak je to drahé, neděláš ty jim jenom reklamu?
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym http://www.pneumatiky24online.cz/ to se může jít Pešíček zahrabat, tohle je průser na goodyear dunlop 54 %. Kdo to kurva je ????
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym přece nemůžete nadávat, jedincům za systém, stejně si stěžují prodejci elektra, sportovního zboží, ....., je to věc trhu, nabídněte zákazníkům takové podmínky, aby se rádi vraceli, jde to, viz. Bořek a jiní,
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym Dobrý den,pane Částko.Nejsem sice pan Hruška,ten má teď práci,tak za sebe.Vy to rozhodně nejste a nikdy nebudete.Koupí jedné pneumatiky od Vás podporuji tento cenový bordel.Jan Třešňák
pátek, 12. října 2012
 
DobrePneu
DobrePneu Dobré ráno Hruško, a máte nějaký příklad jak by to mělo vypadat? Kdo je ten ideální dodavatel, který to podle vašeho názoru dělá správně? Nepodporuje internetový prodejní kanál, pro dlouholeté zákazníky má lepší ceny než pro nové atd... Často se tady omýlá PointS, ale např. členové Point S v německu jsou jedni z nejagresivnějších na internetu. Je jich tam mnoho a mezi sebou cenově válčí. Myslim, že hledáte odpověď na otázku jak poručit větru , dešti.
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym OTAZKA MESICE: Jak se dívate na problém, že prodej pneu přes internet díky vysoké rychlosti informovanosti zákazníků snižuje marže na prodeji pneumatik kdy ostatní servis se musí přispůsobit nechce-li vypadat jako předražený prodejce. Jak vidíte to, že poté nezbývají servisům potřebné finance na rozvoj a pocitují to hlavne prodejci servisující strojní vybavení ???? Ano Michale otazka hlavne vyznam pro ty co tam byli minule. Zajimalo by me vyjadreni. Slecna Hnidkova- pred leta velmi cenove agresivni shop, jako dloholety servisak jsem mel cenu stejnou jako z nekdo z ulice a tem pouze zaplatil dopravne navic. Dnes uplne normalni ceny nekdy i drazsi nez prodavat ja, takze velka změna. Castka-s takovou podporou by servisy delali na cinanech atd., kazdy, Branka- a jejich AXA dalsi skodna, Ten z Barumu a jejich ipneu nemusim komentovat, A TAsy vhledem k informaci ze dodavaji di O-kay tak jsou si vsichni podobni!!!
pátek, 12. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec----skutečnost že bych prodával nehomologované disky mne děsí. At už plechové nebo Al beru zásadně od prověřených dodavatelů. Jestli mezi originály strčil někdo nějaký podařený zkopirovaný aušus asi jen tak nepoznám. Při zběžné kontrole jsem na nich nic závadného nenašel. Příští týden tu přijede prodejce pro ty šroty a uvidíme co mi řekne na tečky a to co uvidí. Není možné aby nový disk tak chodil. Jak tam dám gumu, je tam hodně závaží a guma chodí jak opilý jedinec když má jít po vyznačené čáře. Je potřeba se takovýchto zmetků vyvarovat. Myslím že jich bude tady v servisech dost a mnoho dílen tomu nedává žádnou váhu, to je však špatně a je potřeba se informovat a řešit včas problém.
čtvrtek, 11. října 2012
 
DobrePneu
DobrePneu Moc se mi nezdá , že by byly z alcaru. Vím o tom , že se tady nabízejí levné indické disky, které my neděláme. Dnes jsme obouvali 150ks 5210 z alcaru a všechny byly v pořádku.
čtvrtek, 11. října 2012
 
Michal
Michal Tak jen odbočím. Na nové škodě Rapid budou tyto rozměry pneumatik: 15 palců plech 185/60 R15 88T XL, 15 palců litá 195/55 R15, 16 palců plech i litá 215/45 R16, 17 palců litá 215/40 R17...no, to se zase budou lidi divit kolik ty gumy v 16 a 17 stojí:-)
čtvrtek, 11. října 2012
 
Michal
Michal Ty mi letos někdy před létem nabízeli, jestli od nich nechci brát oceláky. Řešil jsem to tehdy s nějakou paní, sice jsme se nedohodli,protože mám poměrně exkluzivní podmínky od alcaru, ale byla to strašně milá a příjemná paní. Úplně jiný přístup než jakýkoliv jiný zástupce. Jinak Bořku, já jsem ty disky 5210 všechny co mám projel, protože přišli celkem čerstvě a všechny v pohodě.
čtvrtek, 11. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Abych to upřesnil bylo to z automontu csw a to je vlastně skoro jako ALCAR. http://www.automontcsw.cz/
čtvrtek, 11. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec----Byly to disky z Alkaru. 5210 Fábie 5-14. Něco není v pořádku. Dnes mi přišli druhé a jsou OK. Při kontrole jsem zjístil, že je na těch špatných vyosených je nějaká modrá tečka-začka. Domnívám se že to bude nějaké označení horší jakosti. Jsem o tom docela přesvědčen. Max. nějaká špatná série, ale myslím si že tu někdo asi něco pustil na trh co neměl. Skutečně ostuda.
čtvrtek, 11. října 2012
 
Anonym
Anonym Myslím že to je v případě Bořka dost blbá otázka :-)
čtvrtek, 11. října 2012
 
DobrePneu
DobrePneu Bořku jak jste psal o těch discích , to byly disky od Alcaru,nebo nějaké čínské či indické disky od šmelinářů?
čtvrtek, 11. října 2012
 
Michal
Michal Pokud zvolíte otázku, kterou navrhuje hruška, tak se prosím určitě zeptejte u těchto lidí: p. Braňka, Hnídek, ševčíka z Tasy a někoho ze zastoupení Nokianu. Zastoupení Michelinu a Goodyearu se nemá cenu ptát.
čtvrtek, 11. října 2012
 
Anonym
Anonym TY P...TO JE BRZO... SI ASI DĚLÁ V TÉ PLECHOVÉ BOUDĚ PRDEL.A kde jsou ty ww stránky té montovny
čtvrtek, 11. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---P. Částka tak se ho snad možná dočkám. Já jsem začal již dnes a mám to na několik etap.
čtvrtek, 11. října 2012
 
DobrePneu
DobrePneu Bořku, pošlu Vám ho emailem ve zjednodušené podobě. Ostrá tisková data se emailem poslat nedají. Protože jsou tento týden volby, rozhodli jsme se spustit letákovou kampaň až od příštího týdne do 20.10.
čtvrtek, 11. října 2012
 
Anonym
Anonym Otazka mesice: Jak se dívate na problém, že prodej pneu přes internet díky vysoké rychlosti informovanosti zákazníků snižuje marže na prodeji pneumatik kdy ostatní servis se musí přispůsobit nechce-li vypadat jako předražený prodejce. Jak vidíte to, že poté nezbývají servisům potřebné finance na rozvoj a pocitují to hlavne prodejci servisující strojní vybavení ????
čtvrtek, 11. října 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--p. Částka kdy konečně budete mít ty letáky? Až nasněží nebo na vánoce? Jestli takhle podporujete servisy tak nevím nevím. Stále na něho čekám jak jste mi ho slíbil na bofil@seznam.cz
čtvrtek, 11. října 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz