Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Děkuji Anonyme za odpověď. Jde o pneumatiky. Budu rád, když se dozvím s čím je kdo nespokojený, co by si představoval, že by mu měl dodavatel nabídnout a co zlepšit či změnit. Úspěšný den všem přeje M.D.
středa, 18. července 2012
 
Anonym
Anonym Prosím tě M.D.prodáváš vajíčka,ovoce,gumy,nebo co? Které velkoobchody?Disky, gumy, závaží?To je trochu šrší pojem.Další věc.Letákovou kampaň ve svém regionu kde by byla uvedena naše adresa si udělá každý když potřebuje sám.
středa, 18. července 2012
 
Anonym
Anonym Dobrý den, byl bych velice vděčný kdyby se zde nalezl někdo kdo by chtěl aktivně zlepšit podmínky pro odběratele od velkoobchodů a pod. Stačí jen napsat co by se mělo změnit. Děkuji M.D.
středa, 18. července 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec- A zvlášť když je to pravda. Conti v přirovnáni si hraje na Rolls-Royce a ve zkutečnosti je to tak z bídou Opel.
středa, 18. července 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Přesně jak píše p.Mensa- Pokud bychom se měli stále ohlížet, komu se co líbí a co ne, nemohli bychom psát vůbec o ničem. Toto je třeba říct nahlas. Nelze pořád ustupovat, podřizovat se, prosit se. Takhle by se nikdy ničeho nedosáhlo. Reklama nereklama, psát se musí a jestli to někomu voní nebo né, to už je život .
středa, 18. července 2012
 
Anonym
Anonym SJM--myšleno tak, že jste medium do značné míry závislé na inzerentech a Conti-Barum je zde na domácím dvorku, tak jsem to myslel a myslím, že hoši BD z toho asi nebudou mít radost. Pro Michala- homologační číslo nemá přímou souvislost se zemí původu nebu určení. To je národní číslo zkušebny která pneumatiku homologovala, životnost při této zkoužce nikoho nezajímá. Zkušenost Bořka je holý fakt o kterém výrobci velmi dobře vědí a je lhostejno, zda Micelin,Conti,Gy a další. Sice všichni omýlají stále dokola, že země původu nerozhoduje, že vnitřní standarty to vylučují, nicméně realita je jaká je. Pravdou je také, že pneumatiky se sortují dle země určení spotřeby. Top jdou do automobilek a německa atd. To je běžná praxe mnoho let. Mám jen radost, že konečně vidíme černé na bílém, že Conti cenou je vrcholu, ale životností na chvostu.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--To samé Bridgestone zimní LM32 195/65R15 . Polsko po 1 zimě desítky na výhození, Francie stovky bez problému. Ano Míšo o tom jsme už psali, ale za připomenutí nic nedáme. Opakováni je matka moudrosti.
úterý, 17. července 2012
 
Michal
Michal Bořku, já mám podobnou zkušenost. Ale myslím, že už jsme si tady o tom jednou psali. Podle mě, to nejzásadnější určuje to homologační E v kroužku. Mám podobnou zkušenost s Kleber Dynaxer HP3. Obě sady vyrobené v Polsku. Akorát jedna homologace pro Německo, druhá pro Polsko. Ty pro německo vydrželi mnohem déle. Stejný řidič, stejné auto. rozdíl 25 tisíc km.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym A ty jejich letošní Savery o méně jak 1mm vzorku proti minulému roku jsou taky příkladem jak podvádějí a šidí.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Ještě jeden příklad. Nákladní 385/65R 22,5 na návěsu. Výroba Francie-300 tisíc nebyl žádný problém. Přezuto pak na Španělské mišáky a najednou maximálně 180tisíc. To byl strop a víc ani metr! Takže mne Michelin nepřesvědčí asi nikdy. Je totiž velký rozdíl kde je vyklopí z těch forem. A o tom jsme tu už vedli několik debat.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Taky jsem si udělal kdysi test Michelinu. 2x firemní Renolt Scenic. Dálkové cesty. prvovýroba.Výroba Francie. Jedno auto 64tisíc, Druhé 67tisíc. Přezuto u mne na ty samé Micheliny. Výroba ale Germany. Najeto jedno auto 40tisíc, druhé 42tisíc. Stéjné podmínky, stéjni řidiči, +- stéjné jízdy. Kde je pak pravda?
úterý, 17. července 2012
 
mensa
mensa SJM: Úplně nechápu, jak to myslíte. Je to ověřený zahraniční zdroj, výsledky takové, jak je Michelin prezentuje, dále ať si udělá každý svůj závěr. Pokud bychom se měli stále ohlížet, komu se co líbí a co ne, nemohli bychom psát vůbec o ničem.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Na http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-motorismus/88701/priloha-auto-letni-pneumatiky.html píšou, že "evropská legislativa nařizuje, pneumatiky prodávané na trhu nesmí být starší více jak tři roky.“ Nevíte někdo, co by to mělo být za nařízení? Nebo jak staré pneu se mohou prodávat jako nové? Díky za odpovědi.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym SJM-- předem některým vám dík za uznání, snad nespychnu. Já děkuji redakci za odvahu --Jaké vydrží nejdéle? Naše, tvrdí Michelin-- Neznám pozadí ani úmysly vedoucí k tomuto zveřejnění a je to nakonec jedno. Můj subjektivní pocit co se životnosti gum týče je totiž téměř stejný. Černá tma z Orokovic,Temešváru a dalších opravdu vydrží někdy hodně málo a lidi to již vědí. Kolik je dnů, co jsem psal, že se doprodaly v 15 a 16 Dunlopy a Barumky tam leží jako kravské ocasy? Lidé je větším opravdu nechtějí. Přesto si myslím vážená redakce, že jste šláply do vosího hnízda. Snad nedopadnete jako ten lampasák, který vypovídal o Casach a ejhle, už má obvinění z pedofilie.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Zbytečné.Jen se plete. Stačí jedno.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Nic nevypadlo...jen si v jiným "méně aktivním" fóru.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Vypadly zde příspěvky za 2 měsíce.
úterý, 17. července 2012
 
Hrouda
Hrouda asi jsem pomalejší kdo je M.D
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Velice děkuji za případné odpovědi a věřím, že se vám vrátí v lepších podmínkách a ziscích. M.D.
úterý, 17. července 2012
 
Anonym
Anonym Dobrý den, rád bych se na zde na vás obrátil s prosbou. Zastupuji velkoobchod a rád bych věděl co postrádáte od svých dodavatelů. Byl bych velice rád, kdyby připomínky a podněty byly velice konkrétní. Též by mne zajímalo zda by někdo z vás přivítal např. Letákovou kampaň ve svém regionu kde by byla uvedena vaše adresa a případně pár kousků pneu na které máte od dodavatele opravdu výhodné podmínky. Též bych rád slyšel veškerou možnou kritiku která vás napadne s dodavatelem (není třeba jmenovat :-)).
úterý, 17. července 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz