Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Radek
Radek Tak s tim jsem se opravdu jeyte nesetkal.
středa, 6. února 2013
 
Milan
Milan Michale stejně jako v ČR. nakoupíš s DPH a poté když ji prodáš tak zaplatíš jen ten rozdíl navýšení DPH. Čisté jak lílie a pak ať se ukáže kdo kde a za kolik bude prodávat hlavně však nebude takový rozdíl cen. Vždyť se podívej kolik procent jsou rozdíly cen pneu na netu. Myslím že tohle čistota opravdu není!!!
středa, 6. února 2013
 
Michal
Michal Milane prosím jak to myslíš, že se v EU platí DPH na vstupu?? To neznám, to jako například, že zaplatím DPH hned při nákupu za prodanou pneumatiku? Ale jak vím v tom okamžiku za kolik ji prodám třeba za dva měsíce? díky
středa, 6. února 2013
 
Milan
Milan Ahoj všem od pondělka jsem se stavil v pár salonech hodit řeč Mazda, Micina, Ford, VW, Citroen, Nissan a mnoho dalších co se zastavilo na kafčo v průběhu ledna. Co se opravdu děje s pneu atd. je to samé jako s auty. Nevím jak vy znáte ceny kolik a jak můžou výhradní v městech zajít s cenou dolů, ale při pár zkouknutí nákupních faktur a takhle to prostě je. Budmě rádi že děláme jen pneu za pár tisíc max a tolik zase nestárne :-). Bylo mě z toho zle. Cena auta 250 tisíc a řešit támhle mě kolega 20 km dal k autu nové pneu a já nemůžu protože zisk by byl jen 1200 kč ale jemu to stačí za ty peníze a čárku jak se to zde jede v ČR je hrozný. A pak hlavně kvartálové vystřízlivění při nedostatečném prodeji (málo jste prodal na vrácení zpětnýho bonusu nedosáhnete) tak těch 1200 kč co jsem počítal i s bonusem je najednou mínus 12000kč. Auta, elektronika, bíla technika, náhradní díly vše jde do opravdu do hoven. Jsem zvědavej kam až to může vše zajít. A do toho dokument o železné lady. Jen v jednoduchosti její slova. Ekonomiku drží malé a střední firmy do 50 zaměstnanců. A nejlépe rodinné firmy. Pomozte jim a vše půjde zase nahoru. Německo, Anglie to chápou jen tady dostaváme klackem přes prsty od lídí ze státního sektoru. Dnes kontrola celní správa. Sice 3 hodinky bez nějaké odvedené práce ale opravdu jsem si i pokecal o pneu a skoro všech věcech dovážených bez DPH na bílé koně. Vědí ale nemůžou nic dělat dokud jsou zákony že se platí DPH na výstupu když už to prodám a všude jinde v EU to je už je aby se předešlo tomuto na vstupu tak se pak nedivme my se můžeme pouze držet zákonů v ČR. A my všichni co pořád vše poctivě platíme a furt nám nejde do hlavy jak ty lidi ty pneu můžou za ty prachy nakoupit a prodávat. Proč jsou tyhle zákony že by hlavně šlo o naftu a benzín. Hnus velebnosti.
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Cenová hlídko, Chrenka osobně neznám, nemám s ním nic společného a ani nechci. Sem tam jim tady něco udělám na autě, ale to je tak vše. A protože tady ani v Třinci nežije tak jen vím že má oproti Světlíkovi špatnou pověst. Co se týče, ale té elektřiny tak to s nimi souhlasím. Pokud Světlík a další nebudou u nás investovat, protože solární bům posmolili naši zakonodarci a elektřina je silně předražená, tak se ještě budou dít věci. Jednoho dne se z Ostravy vytratí Indové, protože se jim to prostě nevyplatí smrdět v ČR a pak minimálně 30-50 tisíc lidí půjde na dlažbu. Potom si myslím někdo vezme kulovnici, samopal a půjde to střílet jako v Americe. Jen ať to nejsou ale pak nějací nevinní lidé. Kdo se pak bude divit a čemu? Myslím že k tomu tady taky jednou dojde.
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Vyprodej je jiz vyprodanej, proto ho nemate. Jednalo se o cca 600ks pneu se starou dot urcene pro cesko a slovensko.
středa, 6. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik dnes mi jeden kolega micheliňák říkal, že byl má být výprodej na staré DOT ale taky mi nic nepřišlo
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Petr D. - od michelinu zatim nic neprislo tak nevim, co tom vis vic brouku pytliku? Nebo ze by vyprodej jen pro vyvolene!??!
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym to je tento chachar ? http://cs.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1%C5%A1_Chrenek havíř tělem i duší
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Cenová hlídka-Bořku, při vší úctě, když dva dělají totéž, není to totéž. Nevím jak Ty, já ale měl štěstí potkat dva lidi od tam od vás. Pana Světlíka a pana Chrenka. Rozdíl jako den a noc a to oba jsou ve stejné btanži, asi podobně bohatí a podobně vlivní. Víš, být Pan továrník a pan továrník může sakra rozdíl.
středa, 6. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik jinak jsem něco zaslech o výprodeji michelinu. Dostal jste to někdo?
středa, 6. února 2013
 
BroukPytlik
BroukPytlik Není se čemu divit, když průmyslu a obchodu vládne taková loutka jako je Kuba. Bude potřeba dotáhnout ten Temelín... elektřinu to sice nezlevní, spíše naopak, ale za to při stavbě občas ukápne těch pár stovek milionů i na na věrné služebníčky jako je Kuba a spol. a nezapomeňme na miloškovo pravou zákulisní ruku, která stála za největšími podvody zemanovi vlády, soudruha Šloufa. A Klousek, to je samozřejmě velký hráč, bez kterého se nic velkého neupeče... S takovou elitou národa můžeme jen těžko počítat s tím, že se lidé budou chovat jinak. Bohužel se to již nějakou dobu ukazuje. Asi by to chtělo zase nějakou revoluci, ale místo cinkání klíčema vzít do rukou hasáky...
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Chrenek sice prohrál volby s Fišerem, ale za to potrestá vládu za fotovoltaiku a lidi u nás. On na to prostě má páky. Zeman mu leží u zadku. http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/podnikani/clanek.phtml?id=769598
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Petr - když to čtu, byl bych blázen kdybych něco velkýho naskladňoval
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Cenová hlídka-něco na povzbuzení:Nezaměstnanost v Česku v lednu stoupla na 7,8 procenta, odhadují analytici Na úřadech práce přibylo v lednu dalších 35 tisíc lidí. Důvodem je pokračující recese i zimní útlum sezónních prací. Podle loňské metodiky nezaměstnanost už míří k deseti procentům. ---Nevadí, překročíli 10%, provedeme radikální změnu metodiky a garantujeme, že nepřekročí ani 3%.-----Průmysl klesá, stavebnictví čeká letos "očistec". K prosincovému poklesu produkce podle statistiků nejvíce přispěla výroba motorových vozidel a výroba strojů a zařízení. Nové zakázky ze zahraničí se v prosinci meziročně snížily o 10,5 procenta, zatímco tuzemské nové zakázky klesly o 13,4 procenta. "Výroba nejen dopravních prostředků měla doslova černý měsíc. Je to nejhorší výsledek roku 2012. Automobilky využily Vánoc k dočasné odstávce a snížení výroby, aby nemusely vyrábět na sklad. Navíc, i v Česku se výrazně projevuje nižší zájem o nové vozy stejně jako ve zbytku Evropy" uvedl analytik Home Credit Michal Kozub. ---zcela výjimečně souhlasím se Zemanovým výrokem "čeští analytici vynikají zejména tím, že se téměž vždy mýlí". Pan Kozub se nejen mýlí, ale je úplný idiot, pokud se domnívá, že lidé nemají zájem. Zájem by byl, nebo se snad domnívá, že jezdit v 15 let starých popelnicích je české specifikum jako byla dříve zahrádka ? Já si na rozdíl od něj myslím, že za tím mohou být možná i peníze. Bořivoji na Tvá slova došlo, jen se modli, aby se ze Standou nesvezl i Chreňa, Zemanovi leží v žaludku oba dva. Ten žije jen sladkou pomstou a Chreňa to ví, proto milionky tekly k Fišerovi proudem. Poenta je bohužel smutná: když se panstvo hašteří, odnese to chudina.
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Petr - nechápu odkaz ?
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym my o vlku.....http://eshop.k-pneuservis.cz/katalog/pouzite-pneu/
středa, 6. února 2013
 
Michal
Michal Fr.T - to nemůžeš úplně srovnávat, za komančů takové Mercedes ML na 255/50 R19 těžko jezdilo. A mě minulý týden zničil kolo i člověk na 225/75 R16...
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Fr.T. K těm dírám, komanči si na nic nehráli a když cesty stály za hovno, po vzoru našeho velkého bratra na auto prali vysoké profily. Dobře těm dnešním ko.... tak, když si nechtějí přiznat, že máme mnohem blíž k Ukrajině než k Německu a to ve všem, včetně silnic. A co teprve jak budou vypadat 17-20 namachrované disky? Nejen alcarácí musí ucvrkávat blahem, když jeden den máme -20, na druhý +12, prší a pozítří -10 a to hězky 3 měsíc v řadě. No již vidím na jaře jak bude chtít vyvažovačka utéct a 9 z 10 bude tvrdit, že žádnou díru netrefili. Ti rusáci asi vědí, proč dávaj na auta větší gumy, nikoliv ale disky.
středa, 6. února 2013
 
Anonym
Anonym Jura - tak jsi měl asi Bořku pravdu. Mám zprávy, že Borci z goodyearu chtějí ty poukázky rozdávat bez podmínky montáže na faktuře. Takže se ptám. Koho tím vlastně chtějí podpořit??? Sami sebe, svoje zboží, e-prodejce !!! Výsměch síti Premio !!! Nikdy nevlezu do žádný sítě, připadal bych si jak ten největší šulin.
středa, 6. února 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz