Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Gumař1- k příspěvku od Bořka viz.níže. Ano je to řešení,aby pneuservisy dělali mechanickou.Sice je to trošku paradox a hlavně na tomto foru,kdy do nekonečna napadáte autodílny,že se vám se..ou do přezouvání a toto je důkaz,že tento boj hlavně rozpoutaly pneuservisy.Byl jsem dlouho toho odpůrce,dělali jsme jenom pneu ale když i Michelin začal nás tlačit do mechanické (program Advokat) a ztráceli jsme body (peníze) tak jsem na to přistoupil a děláme mechanickou.Ale přínos? Dokud jsme dělali jen pneu,jezdili k nám skoro všechmy autoservisy z okolí přezouvat,dost velké číslo pneu a od te doby co jim "fušujem" do řemesla tak tu už logický nejezdí,jsou dotčení nově vzniklou konkurencí. A teď jezdi do jiného pneuservisu,který dělá je gumy a teď se mi smeje,jak jsem mu přihrál velkou flotilu zákazníku.Tak teď když to vidím zpětně a připočtu nemalé vybavení mechnické dílny tak o ekonomickém výsledku nejsem přesvědčen !
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Firstop je mrtvola ne síť
pátek, 1. února 2013
 
Anonym
Anonym Brička jede jen na svůj firstop.Zbytek jim je u prdele
pátek, 1. února 2013
 
Radek
Radek Od bridgestone cr jsem prestalii brat pred dvema roky, jsou cenove uplne mimo. Krom toho to lidi kdyz pominu bmw ktere jsou za dobre z venku nejak nechtej.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Tak nám všechen sníh roztál, teploty se zvedli ale práce zatím naštěstí neubylo. Dnes to byl ale den o dírách. Proražené gumy a ohlé disky. A díky tomu naskočili i geometrie. K tomu jedna sada 205/60-16 takže se to docela dalo. Na zítra tady už mám na špalcích 2 auta. Jedno má plecháč ve tvaru trojúhelníku, takže dám nový, protože má úzkou rezervu což je pro řidiče k ničemu a k tomu má vybitý čep a táhlo. Gumy má na 3,5mm a na jedné má hodně staré poškození ve vzorku které zasahuje až do kordu. Chce 4 nové 205/55-16 WS4D+ samozřejmostí je geometrie. Bonusem jsou ještě kotouče a desky. Druhé auto je BMW bez rezervy- 2 al. disky velmi slušně ohlé po nárazu do díry. Disky zítra nechám opravit + geošku automaticky udělám. Zákazník vůbec nechce řešit cenu, chce to mít na 100% opravené. Gumy RFT naštěstí přežily. Co tím chci chlapi říct? Nechci se tu vůbec chlubit , nechci aby jste si mysleli že se jen naparuji, vůbec ne, ale chci některým solidním, ale ještě třeba nerozhodnutým pneuservisům ukázat proč mají rozšiřovat a zkvalitňovat své služby. Chci ukázat že to jde i v této době. Že jsou možnosti najít cestu k zákazníkovi a vydělat si velmi slušně za práci. Ten materiál, díly nebudou se slevou a práce či geometrie už vůbec ne. K tomu není už žádný důvod. Má sleva je rychlost celkové služby. Chci jen ukázat že jsou cesty jak uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky. Musí se však chlapi chtít. A ono to jde. A ještě snad je škoda, že nikdo ze servisů nenašel odpověď na včerejší kontrolní otázku? Milane, děkuji za telefon, ty to víš, ale tebe do toho nemohu počítat, ty na tom pracuješ, ty tomu věnuješ opravdu hodně a vím že tě to stojí hodně času a peněz. Myslím si, že to má ale smysl, blízkou budoucnost a rozdíly v kvalitě budou u pneuservisu celkem brzy znatelné. Stéjně jako SJM i tobě přeji ať to se to dobře rozjede.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jirka - nedoporučuji nakupovat ve větším množství 195/65 R15, 205/55 R16, 225/45 R17 ! Tyto rozměry půjdem měsíc co měsíc s cenou dolů.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Tak jsem juknul na pneuservis Zátopek moc pěkný servis i stránky klobouk dolú !!!
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Tire
Tire Tak dnes jsem měl v dílně prvního střelce kterému jsem sundával v listopadu zakoupené zimáky a už nasazoval letní (prý už bude jenom hezky tak aby se mu neojížděli - sice jsem mu k tomu něco řekl ale na moje rady nedal...)
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Michal
Michal Anonym: kurňa podepisujte se třeba hvězdičkou nebo tečkou. Teď nerozumím já, bavíme se o 205/55 R16 91V T001? Já mám teda na Bridge tak kolem 53%, takže tady moc nerozumím, jak to myslíš. Michelin mám ve 205/55 R16 91V za 3198 malo což je oproti 3620 dost velký rozdíl a v případě 195/65 R15 91T En. Save G1 je to z 2673 na 2435 dost podstatný rozdíl.No a kde máme Continental, ten je cenově sundá oba jak mich. tak bridge..já tím chtěl jen říct, že ta bridgestona je tím pádem totálně odvařená, pokud jdou cenově nahoru.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Petře od Goodyearu ani kolo! Ti mi můžou něco nabízet až předělají kupony jídla a BAMBULE na jiné kupony, ale konečně už přínosné pro pneuservisy.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym jinak Goodyear v tomto rozměru se dá koupit už za 1200,- vydržte!!!
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym micehlin něco brutálně sundal??? to mám asi blbej ceník já... Kromě několika velkých rozměrů , kterých se prodá pár kusů mi to přijde nezajímavý. Jinak BR oproti. MI je asi 1250 proti 1450,- Michelin je o 16% dražší
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Michal
Michal Chlapi trochu mimo téma. Zdá se mi to, nebo Bridgestone ty maloobchodky u letních oproti loňsku zase zvednul? T001 205/55 R16 91V letos 3098 loni 3000. Tam je všechno jinak než v normálním světě už několik let a koukám, že v tom hodlají pokračovat. Už takhle se jich prodá nula nula prd a v okamžiku, kdy to michelin tak brutálně sundal myslím, že nemá smysl se tou značkou dále zabývat. nebo mám blbej ceník?
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr - Bořku, co goodyear už jsi něco objednal ? Mně se ty slevy nezdají nijak vyjímečné, na to co se děje na trhu.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Milane nebráním se spolupráci. Pokud mne to zaujme, bude to ku prospěchu proč bych nepomohl. Jsem nakloněn novým pozitivním věcem.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Milan
Milan SJM: přeju ti hodně štestí. Myslím že nás je trochu více, kteří uvažují stejně jako ty. Tohle co se děje s cenama pneu se bohužel už nedá ustát a jak řekl Bořek pneu se bude prodávat brzo za nulu zisku ale bude to jen o službě navíc aby jsi předstihnul konkurenci. Rok se věnuju po večerech a investuju mnoho času ale bohužel i dost peněz a cest po světě do jednoho produktu v pneu oboru. Bohu dík za kolegovu kamarádku v Americe kdy její manžel je testovacím člověkěm ve firmě evropské značky automobilky. S tím čím tam teďka jezdí a testuje nebudu psát protože to je tak trochu sranda karoserie stará víme proč ale všechna výbava a motorizace určena pro prodej v roce 2014/2015 :-) Bořku rád bych ti zavolal a vše vysvětlím. Potřebuji tvoji pomoc realizace v ČR a na oplátku pomůžu tobě a rozumným servisům, které znáš, aby tento produkt drželi jen a pouze v pneuservisech. Nebude to o kvantitě ale kvalitě. A tak trochu sebrat zákazníky autorizovaným servisům, protože to je servis a prodejce ale ne pneuservis:-) Jinak zastoupení produktu mám podepsané pro ČR, SK a Polsko. A hlavním manažerem prodeje pro starý kontinent jsem velice za dobře takže šedivek z jinačích států se nebojím.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jasně že kvalitní robota je základ.Jsem zastánce tvrdého vykouření z děr jak nenažraných některých výhradních panabohů,většiny interneťáků,ale i těch všech garažfušeristů a plechoboudařů kteří místo pořádné práce dělají kolikrát hov...y.Letos uděláme akce že se někteří z toho osypou,nebo i lehnou,což mi nevadí.Šopy jak blázen,zima v nich a hrajou si tady na super servisy.Gumy stéjně momentálně skoro nic nepřináší a letos to bude tim tuplem,tak to trošku potáhnem jiným směrem.Kdo nemá i mech.servis ke gumám a dobré vybavení dílny nemá budoucnost.Zdar.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Kvalitní práce je základ.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr: Pokud si budete za svojí prací stát, bude dobře odvedená, a nechali jste si za ní patřičně zaplatit. Myslím, že pro Vás nebude problém nějaká reklamace! Pokud na službu dáte nesmyslnou slevu (což se v dlouhodobém hledisku určitě projeví na vykonané práci) a obdržíte reklamaci budete jí řešit! (Pokud tu reklamaci s Vámi zákazník bude řešit máte problém, pokud ji s Vámi zákazník řešit nebude, nemáte zákazníka).
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr: Bořku- Služby a pak možná jako doplněk prodej! Pánové co je Váš obchodní záměr jako hlavní činnost? Myslím že služby a jako přidanou hodnotu máte prodej! Zrno od plev se oddělí kvalitní službou která nenese sice okamžitý výsledek, nýbrž dlouhodobý přínos. Jednoduchý příklad je zákazník využívající služeb nejmenovaného pneuservisu několik let s nulovou poruchovostí zákazníkova vozu. Jednoho listopadového dne se zákazník rozhodne, že vyzkouší jiný levnější peuservis a po několika ujetých kilometrech zjistí, že mu klepe volant. Zamyslí se včem to může být (vždyť jsem žádnou díru nepotkal!) a vrátí se na místo činu. Tam to pochopí a jede zpátky k nejmenovanému pneuservisu.
čtvrtek, 31. ledna 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz