Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
SAB
SAB Pneunm: Buď v klidu já jsem si vyslechl od teď již bývalého kamaráda,že bych neměl prodávat pneumatiky s marží a neměl bych vydělávat na prodeji z pneumatik,protože od toho jsou e-shopy a že bych se měl živit pouze servisem a,že by to mělo tak být,že je to správne.(Víš abych náhodou moc nevydělával) No a co se stalo? Bývalý kamarád se kterým jsem chodil zhruba 10let na pivko a na badminton atd. a pravidelně jezdil ke mě do servisu se rozhodl,že si koupí na e-shopu pneu a hádej kam to šel přezout? No přece ke konkurenci,protože to má levnější,než já! A jelikož já nedělám žádné výjimky pro nikoho,kdo si do mého servisu přiveze nové pneu zakoupené jinde než u mě nezíská žádnou slevu což on věděl tak si vybral raději cizáka než mě! Respektuji jeho rozhodnutí,ale zamrzí to. Podotýkám není to žádný chudák je to pán Mudr. který má nadupadý vozový park, a nemá důvod řešit drobné ale rozhodl se,že dá raději vydělat cizímu než mě.To člověka zamrzí.
úterý, 6. prosince 2022
 
Pneunm
Pneunm Hezký den. Tam mi přistála další negativní recenze, slečně říkám :bude to příplatek 200! /to se nedá nic dělat, opravdu to chcete přezout? Bude to drahé /ano to je v pohodě. Určitě? Já jen aby potom nebylo zle... /v pořádku, přezujte to. Bum a za chvíli si stěžuje její starej že tam bohužel poslal přítelkyni která nemá zkušenosti s podobnejma praktikama podnikatelů. Tak já nevím, je tohle normální? Asi jim nechám příště podepsat čestné prohlášení že jsou příčetní a při plném vědomí. Už aby byly vánoce
pondělí, 5. prosince 2022
 
gp50
gp50 U nás teda letošní sezóna strhla veškteré rekordy. Přezouvání spomalilo úterý. Teď už jen vyklusáváme.
sobota, 3. prosince 2022
 
Hrouda
Hrouda Podobně. Nejdříve nic a potom stres . Ale na loňskou sezónu to u nás určitě nemá.
středa, 30. listopadu 2022
 
Pneunm
Pneunm Hezký den všem. Sezóna mi pomalu končí, slabší říjen vystřídal skvělý listopad a tak můžu říct že úspěšně. Nějací nedočkavci byli ale většina chápala že nejde všechno najednou. Kecy typu "já přece nemůžu jezdit do zítra na dojezdovce" přecházím s úsměvem a doporučením: tak to zkuste jinde, nejlépe tam kde přezouváte. Trochu jsem zdražil ale na cenu jsem neměl jedinou negativní reakci. Přijelo hodně nových zákazníků a mezi nimi i pár interneťáků které příplatek zaskočil a kteří nezapomněli dát špatnou recenzi. Jeden na mě řval přes parkoviště že mě nechápe :D. Vtipná byla jedna paní která mi v ten pátek podala klíče se slovy "přijdu za hodinu" :D a to je tak asi všechno. Přeji všem pohodovou zimu plnou zaslouženého odpočinku. A jak to vypadá u Vás?
středa, 30. listopadu 2022
 
Hrouda
Hrouda Masakr trošku sněhu a lidi kolabujou. Zoufalí, naštvaní a zklamání naší nedostatečnou připraveností na jejich potřeby. Při proč někoho nepřijmeme když nestíháme.
pondělí, 21. listopadu 2022
 
Pneunm
Pneunm Jo dnes to bylo výživný a zítra to bude ještě lepší.
pátek, 18. listopadu 2022
 
Meza74
Meza74 Hlavně nejvíc stresujou ty co nikde u nikoho nejsou na stálo.Obvolávaj ,prosej,dejkaj,vyhrožujou. Dementi.
pátek, 18. listopadu 2022
 
SAB
SAB Tak dneska to je dobrá pakárna s těmi idioty!
pátek, 18. listopadu 2022
 
SJM
SJM "dobrých" zpráv není nikdy dost: ....Brusel se hodlá zaměřit také na pevné částice. Železitý prach z brzd má klesnout o 27 procent, v případě opotřebení pneumatik bude ještě upřesněna metodika, a tedy i finální cíl. Problémem pro elektromobily je zde skutečnost, že jsou o zhruba 40 procent těžší než vozy se spalovacím ústrojím. https://www.autoforum.cz/predstaveni/automobilky-se-bouri-proti-finalni-podobe-normy-euro-7-prinese-i-neustale-sledovani-a-vynucene-vypinani-aut/
pátek, 11. listopadu 2022
 
hohencenda
hohencenda :D Hroudo neklesej na mysli on někaký stresmen dorazí.mám pocit že už i pražákům dochází mince,zřejmě otevřu svazarmovskou svépomocnou dílnu :D :D.Pozdrav tobě rodince a samozřejmě tvé drahé polovičce.
pondělí, 7. listopadu 2022
 
Hrouda
Hrouda Tragédie celá sezóna žádný fronty žádný naštvaní zákazníci no prostě nuda. Jen se přezouvá. Žádné vzrušující požadavky teď nebo za hodinu
pondělí, 7. listopadu 2022
 
SJM
SJM pneunm-skutečný masakr nastal v kontaktních centrech dodavatelů plynu a elektřiny, obzvláště když lidem končí fixace a dozvědí se výši nových záloh. Jen taková drobnost, zastropování cen platí až od 2.1.2023!!! Tak se stane, že ze zálohy 2300 je v okamžiku 14000 a po novém roce to možná bude "jen" 7000. Holka na přepážce mě pravila, že v pondělí se opravdu bála, že bude napadena. Nejhorší na tom je, že já ty lidi úplně chápu, ale nic s tím nenadělám, pravila. Jako úsměvná zpráva v této ponuré době působí zpráva od VW, že uvede do prodeje menší, ale levný elektromobil, jehož cena by měla být do 650.000Kč. No nekupte to.
pátek, 4. listopadu 2022
 
roman
roman Podobná situace, ale stále je co dělat, takže docela spokojenost. Někteří hmyzáci si stěžují (resp. vyhrožují) čoikou a kontrolami z FÚ, jelikož pro "hmyz" mám nejbližší volný termín až v prosinci a to se hmyzu nelíbí. Hmyz asi nechápe, že není mojí povinností je obsloužit v čas, který by se jim líbil. Až bude moje stálá klientela přezutá, může hmyz přilítnout. Rád jim dovezené zboží za poplatek překontroluji a pak s úsměvem přezuji.
úterý, 1. listopadu 2022
 
Pneunm
Pneunm "... já Vám vůbec nerozumím, já Vám vůbec nerozumím, hezky to vedete, jen podnikejte dál, všem známým řeknu jak to tady vedete..." :) jak to u Vás vypadá? Já přezouvám ale žádný masakr to zatím není.
úterý, 1. listopadu 2022
 
roman
roman Pneunm: Záleží na koho trefíš. někdo dám příplatek 800 a je vděčný, druhý dostane "výserné" ve výši 400 a hned si stěžuje na různých serverech nebo vyhrožuje čojkou či kontrolou z FÚ atd. Ale máš pravdu v tom, že některým lidem už pomalu začíná docházet, že i v pneuservisu pracuje člověk, se kterým se nebude pouze vytírat podlaha a nebo bude, ale za úplně jiné peníze.
úterý, 25. října 2022
 
SAB
SAB Dnes mi dva vyčůranci zrušili objednávku na přezutí kvůli teplému počasí prej si nechtějí ničit vzorek ,že přijedou až v listopadu chápete to???
pondělí, 24. října 2022
 
Pneunm
Pneunm Zdravím, ono se to děje, jen o tom ti zákazníci nemluví. Já měl teď jednoho s internetem v kufru, byl super milej, příplatek 800 zaplatil se slovy samozřejmě, to chápu. A potom mi dal ještě skvělou recenzi. Proč asi protože všude jinde mu řekli přijďte v Prosinci.
pondělí, 24. října 2022
 
Hrouda
Hrouda Čendo na tento moment čekám už 18let, kdy přijde? :D pořád u mně nic. Ještě počkám :D :D
pondělí, 24. října 2022
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz