Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
XP
XP Tome, tak jsem si ty jeho recenze taky vygooglila. No tak to je docela síla! Ten pán bude určitě i skvělým sousedem... chudáci lidi kolem něho. No jinak co mě napadlo, možná už jste to tady probírali kdysi před léty, netuším. Ale napadla mě jedna věc. Já totiž nemám v ceníku KONTROLA PNEU Z INTERNETU nebo něco takového, mě to přijde jako dobrý nesmysl. Chápu, že je třeba na tom nějak vydělat. Ale co třeba vymyslet něco co už je dávno vymyšlené, ale v jiných odvětvích... Napadají mě dvě... Tak třeba taxi... má dva tarify... jeden přes týden, druhý o víkendu - proč? Protože jezdí více lidí. Hotely.... ceny v sezóně a mimo sezónu.... zase jiné ceníky. Tak proč my pneuservisáci si nemůžeme udělat takové tarify? Tarif 1 - přezouváš staré pneu Tarif 2 - přezouváš nové pneu od jinud.... Vím, že je to na palici, ale dalo by se to tak vymyslet? Je tady někdo kdo tomu rozumí? Jinak díky všem za ochotu podělit se se svým vysavačkem ;). Já už jsem něco vymyslela, ale je to balík, tak ještě chvíli počkám :D.
sobota, 2. července 2022
 
Pneunm
Pneunm Tak jsem si to při obědě pročítal a to je teda vážne vůl. Nejvíc mě pobavila recenze : rozbila se mi sekačka a vy máte v sobotu zavřeno, zamyslete se nad sebou jak to vedete :))) takový milý a slušný pán a oni se k němu všude chovají takhle hnusně :D
pátek, 1. července 2022
 
Shambo
Shambo Pryži zdar, dopady ruské agrese na výrobu a prodeje pneumatik v Evropě, u nás i jinde jsem stručně popsal v posledním čísle Pneurevue. K Bořkově dotazu ještě upřesním: 28. června jak Nokian, tak Michelin potvrdili, že jejich výroba v Rusku a následný export do zahraničí končí. Michelin: pokud dojde k nějaké dohodě o předání výroby místnímu managementu nebo novému vlastníkovi, i tak to bude bez exportu a bez vazby na značku Michelin. Nokian: totéž rozhodnutí, ze 16 milionů osobních pneumatik se exportovao 60%. Ruský Nokian snížil počet zaměstanaců už asi o třetinu, snižuje výrobu. O dalším osudu závodu se jedná. Každopádně Finové dávají od všeho v Rusku ruce pryč a to, co se řeší, je změna vlastnictví, značka výrobku, síť Vianor atd.
pátek, 1. července 2022
 
Pneunm
Pneunm pneupoplach nj máš pravdu, ten musí mít chudák těžký život.
pátek, 1. července 2022
 
pneupolach
pneupolach Pán dává všem hezké recenze, je vidět, že není spokojen snad nikde. Nebylo by na škodu aby si otevřel vlastní autoservis / pneuservis.
pátek, 1. července 2022
 
Pneunm
Pneunm Odpoveď : Dobrý den. Tu výslednou cenu jste zřejmě omylem spočítal špatně. Pneuservis provozuji už patnáct let a můžu Vás ujistit že žádné rychlé zbohatnutí v plánu nemám. Vyberte si pneumatiky které Vám vyhovují od prodejce který Vám vyhovuje, nemám s tím nejmenší problém. Bohužel já nemám kapacitu poskytovat servis k cizímu zboží. Na PRVNÍM MÍSTĚ jsou pro mě moji zákazníci kteří nakupují u mě a pro které se snažím poskytovat co nejlepší služby (poradenství, prodej pneumatik disků a příslušenství, kompletní záruku, kompletní servis, uskladnění, opravy, likvidaci, rovnání a opravy disků, kompletní řešení TPMS, atd.). Hezký den.
pátek, 1. července 2022
 
Pneunm
Pneunm Hroudo díky, máš pravdu. Už jsem mu tam něco sesmolil, nedalo mi to.
pátek, 1. července 2022
 
Hrouda
Hrouda Je to vůl. Stejně to nevyhraješ, pro koho je to moc, tak to bude vždycky moc. A ostatní zákaznici tě respektuji a to stačí. "Tak snadná práce a tak předražena proč tedy je nedostatek mechaniků do pneuservisu"
pátek, 1. července 2022
 
Pneunm
Pneunm Ta hezká k recenze na sebe nenechala dlouho čekat, nemáte někdo nápad co odpovědět? Já už nevím co těm v...úm psát. "Za přezutí vlastních pneu příplatek 200 Kč/ks. Výsledná cena přezutí pak činí 1 650 Kč na běžném osobním voze (30 min. práce). A ano, jak píše pán níže, chci si vybrat vlastní pneu v klidu z domu a ne si nechat něco vnucovat (údajně za internetové ceny) od garážníka, který chce rychle zbohatnout. Klasický čecháčkovský přístup. A pane, ve značkovém pneuservisu v Krčíně, to bylo za 1 200 Kč a bez řečí."
pátek, 1. července 2022
 
hohencenda
hohencenda Karcher 2554 funguje už ani nevím kolik let.
čtvrtek, 30. června 2022
 
Pneunm
Pneunm Zdravím všechny, hláška dne: to jste se všichni posr@li, já Vám nedám 1500 za půl hodiny práce, vždycky jsem za to platil 500 :D. Jinak vysavač mám nějakou kaši z autokelly tak jsem se do debaty ani nezapojil...
čtvrtek, 30. června 2022
 
BF
BF Hezký nedělní den přeji přátelé gum. Shambo, ještě jednou vše nej k tvému včerejšímu svátku a prosím přispěj pár řádky. Blíží se nám konec června a co za sebe napsat? Horko je na mnohých servisech a teplo ještě asi bude. Problémy s nedostatkem kvalifikovaných mechaniku na dílnách se celorepublikově prohlubují a nejenom toto má zásadní vliv na chod mnohých servisů. Pak však přijde skutečná zima nejenom asi bez už u mnohých potřebného plynu, ale taky jedna z posledních, neli poslední ještě sezona na dlouhou dobu kterou prožijeme jako jsme byli zvyklí. Toď můj názor když se koukám všude dokola. Prodeje letních pneu se prý zasekli, neprodává se, sklady jsou všude plné a gum letních je přebytek. Osobně to tak zatím nemám, stále se něco na servise děje, prodává se a taky stále věřím v Chorvatskou sezonu kdy mnoho řidičů ještě vyjede do zahraničí a přijdou si přezout auta které jezdí na dojížděných zimních, nebo slabých letních. Je však vidět celková opatrnost, šetření a úspora. Zimní pneumatik stále převládají v dotazech a také i v prodeji Jsem rád, že někteří dodavatele už své zboží již teď poslali a tak mám přes 80% objednaných pneu naskladněno, což jsem koncem června nikdy neměl. Časy se prostě mění a někteří výrobci se opravdu starají. Sklad je už teď plný jak jsem nikdy ve své historii neměl a tak mě hodně těší, že to co jsem potřeboval mám již téměř vše skladem a to za dohodnuté peníze před již zdražením, které nemusí být ale poslední. Jak říkám pneu není banán a nezkazí se když náhodou zůstane, kdy na druhou stranu, ale taky může i zboží pochybět. Vše je letos ve hvězdách, protože ekonomika může prudce brzdit zájem a zase na druhou stranu nedostatek některých značek může naopak rozpoutat boj o cokoliv co bude ještě za slušné peníze. Ano chybí mi ještě pár stovek gum, ale něco ještě na beton do zimy dorazí a co nebude, tak se svět nezboří. Ten hrubý základ je už doma, to se počítá a jsem rád, že jeden problém a to v současné době velmi podstatný je už teď před letem vyřešen. Hned se mi dýchá lépe a v klidu mohu prázdniny věnovat jiným věcem ne jenom té prací a sháněním zimních gum. A od září se na to můžu v klidu vrhnout s plným nasazením. Takže přátelé užívejte léto jak jen nejlépe můžete, buďte ve střehu kolem sebe a ať se Vám všem daří.
neděle, 26. června 2022
 
gp50
gp50 Metabo ASA 1202. Kupovaný někdy okolo roku 2000. Za celou dobu byl jednou zlomený kabel v průchodce, jinak saje saje a saje.
pátek, 24. června 2022
 
Hrouda
Hrouda NAREX VYS-20,01 a Millwaukee M18 FCVL-0 aku kompaktní vysavač. Za tu cenu dobrý. Narex mam už 8 let a jede a Milwaukee M18 v záběhu 1,5roku ale........... no........
čtvrtek, 23. června 2022
 
XP
XP Zdravím všechny! Mám dotaz... jaký průmyslový vysavač používáte a jak jste s ním spokojeni? Zajímá mě konkrétní typ a značka. Děkuji za ochotu a přeji všem hezké dovolené a užívejte dokud ještě svítí sluníčko ;).
čtvrtek, 23. června 2022
 
Pneunm
Pneunm :D njn gumy i veškerý servis okolo zdražují
pondělí, 6. června 2022
 
Hrouda
Hrouda Koukám že zdražit byla dobrá cesta ,víkendy nás budou něco stát :D :D https://www.denik.cz/ekonomika/prostitutky-zdrazuji-20230602.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
neděle, 5. června 2022
 
BF
BF Hezký den přátelé gum. Další týden za námi a byl celkem poklidný. Sem tam opozdilec na přezutí ještě dobrých zimních gum, sem tam nějaké nové letní i zimní gumy se prodali, každý den řadu defektu atd. Zklidnilo se to ale celkově a je konečně čas na další práce na servise. Geometrie, opravy, klimatizace, apod. Stále se však intenzivně připravuji na zimní sezonu. Vše co jsem potřeboval jsem objednal včas a tak teď už jen čekat jak to začne chodit. Tady si hodně věřím a letos to mám velmi dobře ošetřeno, zajištěno a pojištěno. Všechno nikdy a nikdo nebude mít, ale základ z 90% budu mít a to jsem moc rád. Speciály, homologace, RFT apod. bude obrovský oříšek pro komplet všechny dodavatelé a tak tam bohužel se bude brát co bude. Tedy pokud vůbec něco bude. Zvěsti jsou různorodé a tak když např. nové BMW nebude mít zimní gumu s homologací, tak se nemůže nikdo divit, protože prostě tyto pneu nebudou na trhu a budou chybět v celé Evropě. Toto je už realita a v zimních měsících se to jen a jen prohloubí. Jsem rád, v této době zvlášť, že jsem všechny své stálé, věrné, uskladňující zákazníky a bylo jich opravdu hodně s těmito zimními sjetými gumami při přezutí přesvědčil a přezul hned na nové zimní gumy. Nebudu absolutně řešit pak v říjnu, listopadu problém s těmito svými lidmi. Všichni pochopili situaci a poslechli. A že se budou stahovat noví zákazníci z ostatních servisů ke mne když to tam u nich neseženou mi může jen pak i pomoci. A když ani já nebudu mít možnost už sehnat tyto speciály, tak mi to opravdu nevadí, protože to většinou jsou stejně jen přeběhlíci, kteří hledají alternativu k svému servisu. Říkám si v klidu, co se urve to se urve. Žádný stres, protože vždy jsou a budou na prvním místě ti mí stálí, věrní zákazníci a ti budou přednostně vždy obslouženi. Takže jak rád říkám- Na pohodu. A tu i přeji všem rozumným lidem v oboru po celý čas , nejenom tento víkend.
sobota, 4. června 2022
 
BF
BF Hezký nedělní den přeji. Čendo není zač. XP ty mne nezklidňuješ, jen si mezi těmi chlapy zvykám zase že tu máme super babu od fochu na kterou se musí pomalu :-))) Jinak mám z tebe radost holka zlatá, jde vidět, že jsi to vzala za správný konec a pořád to posunuješ k lepším svým zítřkům. Jsem rád, že jsme se mohli osobně poznat, protože to obohacuje a posunuje každého z nás.
neděle, 29. května 2022
 
XP
XP Vidíš to Tome a to jsi ještě mladý... Kde máš ještě do důchodu... Pro hohencenda: Bořek je skvělý, né každý ocení co dělá, jde spíš o to, že si na to musí každý přijít sám. Rad můžeš dát stovky, ale pokud někdo neposlouchá a nebo ti to jde z jednoho ucha do druhého nic nenaděláš. Měla jsem tu čest se s ním setkat už 3x. Za tu dobu jsem pochopila spoustu věcí. Kdo ho zná, ví, že sice mluví rychle jak samopal, ale já už ho umím zklidnit :D. Jsem ženská, poradím si s každým :D.
pátek, 27. května 2022
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz